Κατ΄αρχήν μία απάντηση στο φίλο chilly.
Υ.Γ. Αγαπημένε Jimmy, σου περνάει από το μυαλό οτί ο Ζάννης που κατηγορείς οτι δεν είναι παλικάρι, παραμένει ακόμα στο τιμόνι αυτής της ομάδας ίσως γιατί την αγαπάει τόσο, που ξέρει οτι αν την αφήσει θα διαλυθεί? Ϊσως γιατί την αγαπάει τόσο, που ξέρει οτι αν φύγει μαζί του θα φύγουν και οι μισοί παίχτες, που τον βλέπουν σαν πατέρα και η ομάδα θα γίνει Νίκη Βόλου (πριν χρόνια), Ηρακλής πέρυσι κ.ο.κ.?
ΝΑΙ είναι ένα ενδεχόμενο αυτό...ο πατρικός ρόλος του Ζάννη προς τους παίχτες, φαίνεται εδώ και χρόνια και είναι προφανώς μία αιτία σταθερότητας για τα αποδυτήρια. Αυτό είναι όμως και το μοναδικό θετικό στοιχείο που του έχει απομείνει...προσωπική μου γνώμη. Θα τον εκτιμούσα πολύ περισσότερο, αν έβγαινε και έλεγε, ότι παρά τα προβλήματα που δεδομένα υπάρχουν,
ΕΓΩ θα κάτσω και θα πολεμήσω για να σώσουμε τη σεζόν. Κάτι παρόμοιο με όσα έλεγε και ο Αγγελάρας που πολλοί λοιδωρούν, αλλά ΑΥΤΟΣ ήταν που μας έδωσε στίγμα και μας έβγαλε από το τούνελ. Δεν θα είχα άλλες απαιτήσεις για φέτος άλλωστε. Αυτή η μούγγα στη στρούγγα, απ' όλους, που εφαρμόζεται επί προεδρίας του ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ στον ΠΑΣ, είναι κάτι που με βγάζει από τα ρούχα μου. Δεν γίνεται να μη βγει ΕΝΑΣ να ενημερώσει για κάποια πράγματα και να δώσει λίγη αισιοδοξία στον κόσμο. Αυτός ο μεσαιωνικός σκοταδισμός, είναι ίδιον ανθρώπων βαθιά συμπλεγματικών που φοβούνται να αρθρώσουν λόγο, γιατί μπορεί να τους ΦΥΓΕΙ και καμμιά αλήθεια και γίνουν ακόμα πιο πολύ ρεζίλι.
Για τον Φόνσι τώρα...ο Απόλλων είναι σωματείο, που ακολουθεί κι αυτός πολιτική σκληρής λιτότητας. Όλοι του οι παίχτες, απ΄ότι ξέρω, είναι γύρω στις 30-50000 το χρόνο. Δεν μπορεί ξαφνικά να προσφέρει 200000 για 2 χρόνια, για ένα παίχτη 31 χρονών.
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ διέρρευσε αυτό το ποσό, για να δικαιολογηθούν οι υπόλοιπες καταστάσεις και οι ανεπάρκειες του Χοντρού.OV1950, που γράφεις σε άλλη ενότητα, αλλά βαριέμαι να γράψω εκεί, ΜΟΚΟ να λες στα παιδιά σου, αν έχεις, ή στα φιλαράκια σου, επίσης αν έχεις. Η σαθρή δικαιολογία, ότι δεν υπάρχει άλλος να αναλάβει τον ΠΑΣ, δεν αφαιρεί από κανέναν το δικαίωμα, να ασκεί την κριτική του, βλέποντας αυτά τα αίσχη. Ο προεδρούλης σου των ρεκόρ, παρέλαβε μία υγιή ομάδα και την έχει ρίξει στα βράχια, σε ελάχιστο χρόνο...δεν είναι τωρινά τα φαινόμενα της κακοδιοίκησης, αλλά υφέρπουν εδώ και 5-6 χρόνια... Το καράβι έχει αρχίσει και μπάζει νερά...να δούμε πόσο και αν θα αντέξει...
Και γράφοντας αυτά, βλέπω τα νέα και για τον Κόντε...οι πολωνοί λέει, προσφέρουν 1.000.000, σπάζοντας την ρήτρα του. Τον θέλουν εδώ και τώρα.
Κοντός ψαλμός αλληλούια μάγκες...
Από την προβληματισμένη και θυμωμένη ΦΝ, την καλημέρα μου!