Αποστολέας Θέμα: Γαρουφαλιάς Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 16924 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γαρουφαλιάς Ηρακλής
« Απάντηση #25 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 14:16 »

πηγε να μαρκαρει παιχτη εκανε προβολη.....ο παιχτης του παναιτωλικου προλαβε πασαρε ...αλλα με το γονατο του χτυπησε το ποδι του γαρουφαλια πανω στην κινηση....

δεν ξερω το ειδος αυτου του τραυματισμου....μηπως κολησαν και οι σκαρες των παπουτσιων στο χορτο πανω στο τακλιν πουκανε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Απρ 2016 00:01 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 18:08 »
Περαστικά και σιδερένιος Ηρακλή.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 14 Ιαν 2015 01:00 »
Περαστικά και σιδερένιος Ηρακλή...

Καλή επάνοδο! !!
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 17 Μάι 2015 14:16 »
5 μήνες ο Ηρακλάρας και τα τσακάλια ούτε μία συνέντευξη στον πόνο του.
Και μετά μου λες τι θα βάλουμε μπροστά στον Μάρκο και τι θα χτίσουμε πάνω στους αρχηγούς...  %-|

Πώς είναι?
Περπατάει, κλωτσάει?
Θα μπει στην προετοιμασία κανονικά?
Τι...

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 16:41 »

Τον πίστεψαν, τον κράτησαν
Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 15:54

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ως τον Ιούνιο του 2018 θα παραμείνει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, όπου είχε υποστεί ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για 6 μήνες. Να σημειωθεί ότι σ' εκείνο το ματς είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο στη Super League, το οποίο όμως απόλαυσε για μόλις 19 λεπτά.

Με το τέλος της σεζόν ο Γαρουφαλιάς ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και στον ΠΑΣ του έδειξαν εμπιστοσύνη κρατώντας τον στο ρόστερ, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Άλλωστε στα δείγματα "γραφής" που είχε δώσει ήδη στο κύπελλο, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ μέχρι 30.06.2018.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για άλλα 3 χρόνια. Από την αρχή είχα τεράστια όρεξη και επιθυμία να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορούσα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού μου δεν πρόλαβα να δείξω στο γήπεδο όλα όσα ήθελα.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τόσο για την στήριξη στον τραυματισμό που είχα, όσο και για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους Προπονητές μου κυρίους Πετράκη, Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο και τον εκπρόσωπό μου κ. Κοκορόγιαννη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Σκόρδο που φροντίζει για την επάνοδο μου στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ακόμα και στα δύσκολα μου συμπαραστάθηκαν. Τους ευχαριστώ και από την πλευρά μου υπόσχομαι πως θα γυρίσω ακόμη πιο δυνατός και πιο ορεξάτος ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν."

www.super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 17:22 »
Άτρωτος Ηρακλάρα!

http://www.fthis.gr/imghandler/335/f71de6e8-dce2-47a4-8c7b-b2d4a3b33f30.jpg

Για τον τραυματισμό του στο Αγρίνιο: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι. Νιώθω δυνατός να το ξεπεράσω. Η περιπέτεια αυτή μ’ έκανε πιο δυνατό, γιατί πέρασα δύσκολα».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ: «Ήταν πολύ καλή η ομάδα μας και πήγε πολύ καλά. Δυστυχώς έγινε τώρα αυτό με την αδειοδότηση αλλά η πορεία ήταν καταπληκτική. Για τα παιδιά που αγωνίζονταν ήταν κάτι δύσκολο που δεν πήραμε αδειοδότηση. Γιατί έκαναν προσπάθειες όλο το χρόνο, αλλά εντάξει….».
http://www.number9.gr/kimonas-kokoroyiannis-simantikos-krikos/
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιούν 2015 17:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 25 Σεπ 2015 15:33 »

12 Σεπτεμβρίου 2014  :)
11 Ιανουαρίου   2015  :(
26 Σεπτεμβρίου 2015  %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Σεπ 2015 15:40 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 31 Οκτ 2015 20:07 »
Βρε αλάνια 90' φωνή... δεν πήρατε χαμπάρι που κλάδευαν του σακατεμού τον Ηρακλή οι Ηρακλειδείς, αλλιώς θα ξεσηκώνατε το γήπεδο  %-|

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 03:00 »
Άκουσες πολλά...
Σήμερα έδωσες απαντήσεις!
Απίστευτα χιλιόμετρα, απροσπέλαστος και μία ασίστ που δίνουν μόνο όσοι κατέχουν το τόπι!
Συνέχισε έτσι παικτούρα μου!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:55 »
Να μην αδικούμε ούτε παίχτες, ούτε κερκίδα.

Όποιος δεν παίζει μπάλα θα τ' ακούει. Απ' το "έλα παιχταρά μου" στο "είσαι παλτό ρε" και στην ίδια φάση μάλιστα (πολύ περισσότερο σε διαφορετικά ματς), δεν είναι ελληνικό προνόμιο. Οι βόρειοι δεν το 'χουν τόσο, οι νότιοι το 'χουν όλοι. Για να είμαστε δίκαιοι, ο Γαρουφαλιάς δεν τ' άκουσε. Θες γιατί δεν έπαιζε, θες γιατί πριν τον τραυματισμό του υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, πάντως δεν πρόλαβε να τ' ακούσει.

Ο Γιάκος τα άκουσε, ο Γαρουφαλιάς όχι.

Για το αν κάνει ή όχι, θα το δούμε. Αν βγάλει διάρκεια είναι μια χαρά. Κι έπειτα, μας χρειάζονται περισσότεροι από 14-15 φέτος.

Η χτεσινή εμφάνιση ήταν ποδοσφαιριστή που ξέρει μπάλα. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ έντονα κάτι τέτοιο. Η μπαλιά του ήταν για βραβείο.

Να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει διάρκεια. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 11:45 »
Και τελικά μείναμε στη μία μπαλιά, ή μπορεί και μία δεύτερη, που έβγαλε σε όλα τα ματς που έπαιξε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 24 Σεπ 2017 23:19 »
fix ellas!!!!!!!!!

Στην υγεια μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 12:17 »
ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΕΜΕΝΗ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-3 (18/02/18) ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ
https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1186

Για φιλανθρωπικό σκοπό για 4 μέρες ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 13:49 »
Να τσονταρουμε ολοι 5 ευρω να την παρουμε στον Ayuto

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 14:18 »
Να τα δωσετε στον ΧΒ μπας και ξεχρεωσει την ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 14:51 »
πριν πειτε ο καθενας τη μαλακια του, ελεγξτε για πιο λογο ο Ηρακλης προσφερει την φανελα του.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 10:30 »
Παράθεση
Θέλει Γαρουφαλιά ο Ατρόμητος!
Για τον 25χρονο αμυντικό χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Γαρουφαλιά ,φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον ο Ατρόμητος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Η φετινή σεζόν είναι και η πιο γεμάτη για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, ο οποίος διπλασίασε τον χρόνο συμμετοχής του συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ήδη μετράει 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο, με απολογισμό 2 γκολ.

Το συμβόλαιο του Γαρουφαλιά είναι ένα απ’ αυτά που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Θεωρείται ένα από τα «πουλέν» του Πετράκη, που έχει δουλέψει πολύ μαζί του, γιατί αφενός είναι παίκτης που τον πιστεύει, αφετέρου αφομοιώνει εύκολα τις οδηγίες που του δίνονται, γι’ αυτό και κατάφερε φέτος να καθιερωθεί. Επομένως, αν παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πετράκης, είναι από τους παίκτες που σίγουρα θα ζητήσει να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.
super-fm.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:02 »
Μακαρι.....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:09 »
Μακαρι.....
Koρινθος Περιστερι 2 τσιγαρα δρομος.Θα πηγαινεις να τον βλεπεις τοτε πιο συχνα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 19:32 »
Μακαρι.....

ayuto το να προσπαθείς να μειώνεις σε κάθε ευκαιρία παίκτες του ΠΑΣ σου προσφέρει κάτι;
γιατί από τα γραφόμενά σου σε διάφορα θέματα ισορροπία είναι δεδομένο ότι δεν σου προσφέρει.

Ξεπέρασε τα κολλήματά σου, μας έχεις γράψει πολλάκις την άποψή σου για τον Γαρουφαλιά την έχουν εμπεδώσει ακόμα και περιστασιακοί αναγνώστες. Πλέον οι εμμονές σου (και προφανώς όχι μόνο σε αυτό το θέμα) μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα προκαλούν ... για παράδειγμα προσωπικά ο Γαρουφαλιάς έχει αρχίσει να μου είναι πχ συμπαθής μετά τις τόσες φορές που έχεις γράψει ενώ ποτέ δεν εκτιμούσα  τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του ...
Παρακαλώ να κάνεις λίγο κράττει και πριν απαντάς να βουτάς για λίγο στο μυαλό σου τη γλώσσα σου (στην περίπτωση να περιμένεις και λίγα λεπτά πριν χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιό σου).

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 23:07 »
Ισχύει ότι λήγει το συμβόλαιό του;
Αν είναι έτσι τι πρεμούρα ήταν αυτή να παίρνει χρόνο συμμετοχής;
Τι νόημα έχει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 23:28 »
Ναι λήγει.
Κάποιος πρέπει να παίξει.Λογικά θα γίνει προσπαθεια να μεινει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 17 Μάρ 2018 23:29 »
Μακαρι.....

ayuto το να προσπαθείς να μειώνεις σε κάθε ευκαιρία παίκτες του ΠΑΣ σου προσφέρει κάτι;
γιατί από τα γραφόμενά σου σε διάφορα θέματα ισορροπία είναι δεδομένο ότι δεν σου προσφέρει.

Ξεπέρασε τα κολλήματά σου, μας έχεις γράψει πολλάκις την άποψή σου για τον Γαρουφαλιά την έχουν εμπεδώσει ακόμα και περιστασιακοί αναγνώστες. Πλέον οι εμμονές σου (και προφανώς όχι μόνο σε αυτό το θέμα) μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα προκαλούν ... για παράδειγμα προσωπικά ο Γαρουφαλιάς έχει αρχίσει να μου είναι πχ συμπαθής μετά τις τόσες φορές που έχεις γράψει ενώ ποτέ δεν εκτιμούσα  τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του ...
Παρακαλώ να κάνεις λίγο κράττει και πριν απαντάς να βουτάς για λίγο στο μυαλό σου τη γλώσσα σου (στην περίπτωση να περιμένεις και λίγα λεπτά πριν χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιό σου).

Σοβαρα τωρα?

Μηπως εσυ εχεις το σκαλωμα με την παρτυ μου οπως και αρκετοι τελευταια

Για βρες μου αλλη περιπτωση ποδοσφαιριστη στα γραφομενα μου πλην Κοζωρωνη που λεω οτι δεν κανει για τον ΠΑΣ  οχι φετος αλλα στα τελευταια χρονια....Ακομα και σε περιπτωση Γιακου μπορεις να ανατρεξεις

Πραγματικα το εχετε τερματισει ολοι σας,και σας φταιει ο ayuto επειδη διαφορποιουμε απο την ''κοινη λογικη σας''

Κατα τα αλλα ειναι οτι εγω απανταω στα ποσταρισματα οπως λεγανε μερικα μελη που δεν συμβαινει

Και για να σε διευκολυνω

Την ευθυνη του Γαρουφαλια και του καθε Γαρουφαλια που ειναι λιγος κατα προσωπικη μου αποψη την εχει η διοικηση

Κομπλε ειμαστε τωρα?

Και επισης ποσως με ενδιαφερει αν φερουνε τα αντιθετα αποτελεσματα τα λεγομενα μου........Ειναι προσωπικη αποψη

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 18 Μάρ 2018 01:53 »
Και επισης ποσως με ενδιαφερει αν φερουνε τα αντιθετα αποτελεσματα τα λεγομενα μου........Ειναι προσωπικη αποψη

Δεκτή και σεβαστή η προσωπική σου άποψη, αλλά νομίζω ότι αυτό που θα πω να συμφωνούν αρκετοί εδώ μέσα και ίσως αυτό ήθελε να πει και ο dk:
Μετά συγχωρήσεως, δεν διαφοροποιείσαι απλά, αλλά όταν πρόκειται να πεις κάτι αρνητικό, λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε σημείο που γίνεται γκρίνια, μεγάλη γκρίνια.... ούτε η γυναίκα μου δε γκρινιάζει τόσο.  :P