Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 116337 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« στις: Παρ 12 Σεπ 2014 16:12 »
Παράθεση
Διάφοροι...ψίθυροι ακούγονται τα τελευταία 24ωρα στα ποδοσφαιρικά στέκια των Αθηνών που θέλουν επαρχιακή ομάδα της Σούπερ Λιγκ να αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τα σενάρια δεν άργησαν να "εμπλέξουν" τον ΠΑΣ , ίσως και να τον φωτογραφίσουν, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει βγει σε κάποιο δημοσίευμα το όνομα της ομάδας.

Από την άλλη ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε κάθε συνέντευξη τύπου τονίζει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση εξαγοράς είτε σε είσοδο νέων "συμπαικτών".

Στα σχετικά λοιπόν ρερπορτάζ αναφέρεται ότι ομάδα της επαρχίας θα περάσει σύντομα σε ομογενή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι. Δεν προκύπτει όμως μέχρι στιγμής , είτε επίσημα είτε ανεπίσημα" ότι η είδηση αυτή αφορά τον ΠΑΣ.

Το δεδομένο είναι ότι την Κυριακή ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη να είναι... στα σχοινιά μετά τις δύο άσχημες εμφανίσεις και το μυαλό όλων πρέπει να είναι συγκεντρωμένο εκεί.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε να δούμε αν έχουν βάση τα σχετικά σενάρια και ποια ομάδα τελικά αφορούν.
www.sportsioannina.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #1 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 10:00 »
Παράθεση
Βάση φαίνεται πως είχαν τελικά οι πληροφορίες πως ο Ανδρέας Πάτσης ενδιαφέρεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως γράφει η SportDay, o πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου είναι έτοιμος και αποφασισμένος να καταθέσει πρόταση εξαγοράς των Ηπειρωτών και να γίνει εκείνος το αφεντικό της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου διαψεύδουν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Χριστοβασίλης επιθυμεί να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ΠΑΣ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της SportDay, άνθρωπος του Ανδρέα Πάτση επικοινώνησε τις τελευταίες μέρες με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτή Ιωαννίνων, Κώστα Τασούλα, ζητώντας του να μεσολαβήσει προκειμένου να έρθει σε επαφή ο Έλληνας επιχειρηματίας με τον Χριστοβασίλη.

Παράλληλα, ο κ. Πάτσης έχει μιλήσει και με άλλους επιφανείς ανθρώπους της πόλης, ώστε να μεταφέρει πως το ενδιαφέρον του κ. Πάτση είναι υπαρκτό.
www.sport-fm.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 10:02 »
Άντε καλέ που είναι αλήθεια. Ο Βρυκόλακας τα διέψευσε εν μέσω παραληλήματος. Αφού το έγραψε μόνο το GOAL είπε! :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 13:22 »
Και ο Τζον - Τζον γράφει στο σαϊτ του για υπαρκτό ενδιαφέρον. Έχει γούστο!

Υ.Γ. Βρυκολακάκο να σε δω να διαψεύδεις και τον φίλο σου τον Τζον - Τζον και τι στο κόσμο!!! :P :P :P :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 13:51 »
Μ  Ε  Ι  Ν  Ε  ! ! !   :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 14:03 »
Αν τον συμφερει(αυτος το ξερει μονο) θα μεινει
Αν δεν τον συμφερει θα φυγει τρεχοντας
Εκτος και αν ειναι μαζοχας
Αλλα τι χρεη εχουμε αληθεια και ποιος θα τα πληρωσει?
Αν τα δωσει ο πατσης ευπροσδεκτος

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 14:13 »
novasports.gr
Παράθεση
Προχωράει για τον ΠΑΣ ο Πάτσης

Ο Ανδρέας Πάτσης φέρεται να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων διαψεύδει τα σχετικά σενάρια, όμως τα δημοσιεύματα περί επαφών των δυο πλευρών συνεχίζονται. Το νέο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ αναφέρει πως ο Πάτσης ήρθε σε επαφή και με τον Υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, προκειμένου να μεσολαβήσει στις επαφές των δυο πλευρών και να τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Pagouras _

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 16:03 »
Αχ καμάρια μου, απ' τη μία είναι εφιάλτης,
απ' την άλλη θα ήθελα να σας δω αν Πουλήσει - Τα Τσεπώσει και φύγει  :'(

p.s.1:  ....και για σένα τραγουδωωωώ
p.s.2:  Λόκο Χρόνια Πολλά με χρονοκαθυστέρηση

:mono:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 16:15 »
Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι ή ωραία που θα περάσουμε τις γιορτές.

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;

Θα την κάνω μια αναφορά στον Πάτση, δεν μπορώ να μην την κάνω. Διάβασα για το ενδιαφέρον του να μπει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό που συνέβη με τη Νίκη Βόλου είναι ντροπή. Είναι ξεφτίλα. Επαιξαν κάποιοι με μια ιστορική ομάδα, μόνο και μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Και σίγουρα η Νίκη Βόλου έβγαλε λεφτά, μπήκε χρήμα στα ταμεία της. Δεν κατέβηκε με τον Παναιτωλικό και δεν θα κατέβει και στη συνέχεια. Ο μίστερ Πάτσης έβγαινε κάθε τρεις και λίγο στον ΣΚΑΪ και στην αγαπημένη του εκπομπή, τη «Δίκη», για να μιλήσει για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά δεν υπήρξε διαφθορά με τη Νίκη Βόλου να παίρνει το εισιτήριο της ανόδου στη Superleague. Ε, και; Μεταγραφές της πλάκας. Ολη η πιάτσα γνώριζε ότι η Νίκη Βόλου θα είναι η μία ομάδα που θα υποβιβαστεί. Το έβλεπαν άπαντες. Απλά ο Πάτσης και οι… λοιποί φίλοι του αποφάσισαν να το τελειώσουν νωρίτερα.

Ετσι είναι δηλαδή οι επενδυτές του ποδοσφαίρου; Αυτοί αγαπούν το ποδόσφαιρο; Αυτοί που έπαιξαν με μια πόλη, με την ιστορία της Νίκης; Οπως φαίνεται, ο Πάτσης το έκανε το κομμάτι του. Δεν έβαλε ευρώ, αντίθετα, μπορεί και να έβγαλε και κοντά στα 2 εκατ. ευρώ όπως λέει η πιάτσα και τη δουλειά του τη συνεχίζει. Στον ΣΚΑΪ υπάρχει μια… καρέκλα με το όνομά του, για να βγαίνει αυτός ο άνθρωπος να μας μιλάει για ποδόσφαιρο. Απίστευτα πράγματα… Να κράζει! Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα με το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απίστευτα πράγματα. Δηλαδή οι Γιαννιώτες θα αφήσουν τον Πάτση να παίξει με την ομάδα τους;

http://www.gavros.gr/article/87041/ayton-ton-thrylo-theloyme/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 16:57 »
Το "ΜΕΙΝΕ" που έγραψα παραπάνω είναι...κωμικοτραγικό...
Τότε να μας δούμε,που λέει και ο pagouras...
Εύχομαι,αν ισχύει το ενδιαφέρον του Πάτση,
να μην τελεσφορίσει ΠΟΤΕ το συγκεκριμένο deal...
Μακάρι να κάνω λάθος...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 17:07 »
Κάθε αλλαγή και ευπρόσδεκτη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 17:16 »
Με κάθε κόστος,σύμφωνα με τους περισσότερους...σωστά?...
Για να δούμε...
Ξαναλέω,μακάρι να κάνω λάθος!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 17:27 »
Να παιξει ο πατσης με την ομαδα μας
Δηλαδη ο αλλος τι κανει τωρα?Δεν παιζει?
Κλωτσιες που θελουνε μερικοι
Αν ειναι να γινει θα γινει

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 18:33 »
Με τι λεφτα θα παρει ο Πατσης την ΠΑΕ? Εκτος απο αυτα που θα σκασει στον χοντρο η ΠΑΕ ειναι καταχρεωμενη. Αυτα τι θα γινουν? Θα τα πληρωσει ο Πατσης? Δε νομιζω.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 22 Δεκ 2014 19:36 »

Πα Τσε Σηκωβάρα
Παράθεση
Blue Club: «Να τιμήσει τα παντελόνια του ο Πάτσης»
Συντάκτης: Onsports Team
Δημοσίευση: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 13.35
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/452862-Blue-Club-Na-timisei-ta-pantelonia-toy-o-Patsis

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «Blue Club Π. Ντοκούζης» αναφέρει: «Μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση του συνδέσμου μας, παρουσία και μελών του Δ.Σ. των Blue Angels, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον "νυν μεγαλομέτοχο" που προανήγγειλε την Παρασκευή σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Blue Star, την αποχώρηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Κουντούρη την Δευτέρα πηγαίνοντας έτσι την ομάδα σε εκκαθάριση.
Ελπίζουμε να τιμήσει τα παντελόνια που φορά έστω για μια φορά. Μετά από αυτή την αναγγελία οποιοσδήποτε θελήσει να τρέξει την ομάδα, γνωρίζοντας τα προβλήματα της ομάδας, τον θεωρούμε μπροστινό και λαμόγιο και θα μας βρει απέναντί του.
Υ.Γ. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα είναι καλοδεχούμενος μετά την εκκαθάριση της».

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Δεκ 2014 19:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 02:09 »
Εγώ θέλω τον Πλεξίδα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #16 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 03:46 »

Από το Χοντρό στον Πάτση, τον μοναδικό άνθρωπο στην ιστορία της Α' Εθνικής (Σκουπρολίγκ) που δεν τέλειωσε ποτέ το πρωτάθλημα.

Αν τα δημοσιεύματα δεν τα ενορχηστρώνει εντέχνως ο Χοντρός και οι λακέδες του για να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχει χειρότερος από δαύτον τότε μιλάμε για Μικρασιατική Καταστροφή...

Η απάντησή μας; Ούτε Βενιζέλος ούτε Σαμαράς. Ο Σαμαράς πάντως δεν είναι ο ΧΒ :P!

Ρε Λαμία πιάνεται TV1 στην ανατολική Στέρεα; Nice mate!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 08:33 »
Απο ότι φένεται και ακουγεται αυτός ειναι 10 φορές χειρότερος απο τον Χρηστοβασίλη..
Εαν τυχόν έρθει κάτι μου λέει οτι  θα θυμηθούμε εποχές Χρηστίδη......

Αλλά εδώ είναι ΠΑΣ Γιαννενα ......και η δυναμή του είναι ο Λαός του.....

Ένας σοβαρός άνθρωπος με λεφτά και με όραμα για την ομάδα και όχι λαμόγια... θέλουμε να αρχίσει να φτιάχνει τις υποδομές πάνω απο όλα.

Αλλά να ξέρετε ότι σοβαρός επενδυτής χωρίς τις κατάλληλες διασύνδέσεις δεν μένεις στην σουπερλιγκ με το να χτυπιεσαι κάτω.
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Παντως ο οΦΗ  βρήκε απο ότι φένεται

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 13:28 »
Παράθεση
Πήρε θέση για τα σενάρια περί ΠΑΣ ο Πάτσης!

Διέψευσε τελικά και ο Ανδρέας Πάτσης τα σενάρια που κυκλοφορούσαν επί μέρες ότι θέλει να προχωρήσει σε εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου, τόνισε ότι αυτά που ακούγονται είναι παραφιλολογία και μόνο και παράλληλα σχολίασε ότι θα ήθελε να έχει τον σεβασμό όλων, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Νίκης Βόλου και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

«Ανεξαρτήτως των εξελίξεων, προσέφερα στη Νίκη Βόλου πάρα πολλά και στο Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και αν μη τι άλλο, όλα αυτά απαιτούν ένα σεβασμό στο πρόσωπο μου και στην αλήθεια. Να πω για το θέμα των μετοχών που τόσος ντόρος γίνεται, για να το ξεκαθαρίσουμε, έχω ζητήσει εγγράφως από τον Ερασιτέχνη να παραδώσω τις μετοχές, αρκεί να μου υποδείξουν πρόσωπο να του παραχωρήσω τις μετοχές. Αυτό το έγγραφο το έχει και ο κ. Ξάνθης στα χέρια του και είναι και στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Με τις μετοχές, ούτε τις κρατώ, ούτε έχω κανέναν λόγο να τις κρατήσω. Έχω ζητήσει να τις παραδώσω και έχω στείλει έγγραφο που κανένας δεν απαντάει. Όχι όμως ότι εγώ δεν παραδίδω μετοχολόγιο», ανέφερε αρχικά ο κ. Πάτσης στον ραδιοφωνικό σταθμό στη Μαγνησία «Ράδιο Ένα» και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία παραφιλολογία, δεν ξέρω από πού έχει ξεκινήσει και δεν με αφορά. Αύριο θα γράψουν κάτι άλλο.

Εγώ έχω καλέσει στον κ. Ξάνθη να μου πει τι να κάνω. Αυτοί που παρουσιαστήκαν σαν επενδυτές έλεγαν δώστε 1,5 εκατομμύριο να τρέξουμε την ομάδα. Επενδυτές που πήγαν στον Ερασιτέχνη και ενδιαφέρθηκαν, πήραν τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα και ζητούσαν χρήματα για να τρέξουν την ομάδα. Οι μετοχές είναι προσωπικά στο όνομα μου και ενεκρίθησαν πριν από 2,5 χρόνια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν υπάρχουν σε καμία εταιρία. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το σενάριο και αυτό το είπε ο κ. Μάικλ και μίλησε για μία εταιρία για τις μετοχές... Μίλησε για μία εταιρεία την οποία καν δεν έχουν ακούσει».

Στη συνέχεια, ο πρώην πρόεδρος υπογράμμισε: «Διατυμπανίζω εδώ και 20 μέρες ότι τις παρέχω δωρεάν. Αναγκάστηκα να στείλω έγγραφο στον κ. Ξάνθη και στον Ερασιτέχνη και είπα πείτε μου σε ποιον θέλω να μεταβιβάσω τις μετοχές μου. Εγώ εδώ και 25 μέρες παρακαλώ να δώσω τις μετοχές μου. Ο Ερασιτέχνης δεν έπρεπε να βγάλει μία ανακοίνωση να ενημερώσει; Πρέπει να τους παρακαλάω; Ας πουν να τις παραδώσω σε αυτούς. Ας μου πουν μεταβίβασε τις μετοχές σε εμάς. Γιατί ο Ερασιτέχνη δεν παίρνει μία θέση ξεκάθαρη και αφήνει ένα πράγμα να αιωρείται; Αν εγώ πάω την ομάδα σε εκκαθάριση θα μου πουν κακώς το έκανες γιατί εμείς διαπραγματευόμαστε με τον τάδε; Άλλα λέει σε μένα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι άλλα λέει στα ραδιόφωνα. Ένα βράδυ μου είπε είναι ο Μάικ ο Ρήγας, την άλλη μου είπε είναι ο Μποτσιβάλης, την άλλη δεν ήξερα τα τάδε νούμερα και δεν τα είχαμε πει. Διοικητικό συμβούλιο έγινε χθες και δεν πήρε κανένας να με ενημερώσει. Ένας σεβασμός για το ότι κάναμε πέντε πράγματα θα έπρεπε να αποδοθεί. Εγώ θέλω ένα ξεκαθάρισμα από τον Ερασιτέχνη, τι θέλει να γίνει. Που είναι ο θεματοφύλακας της ιστορίας της Νίκης».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Δεν μπορεί 25 μέρες να παρακαλάω για να δώσω τις μετοχές. Παίρνει τις μετοχές, μπορεί την επόμενη μέρα να βάλει μία διοίκηση Πρωτοδικείου και να τη δώσει όπου θέλει. Το να κρύβονται όλοι επί 25 μέρες δεν βγαίνει τίποτα και δημιουργείται παραφιλολογία. Εγώ την εταιρεία αν δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης θα κάνω μία δήλωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσω τις διαδικασίες της εκκαθάρισης».
www.super-fm.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #19 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 13:39 »
ΟΥΦ αλλά και Βοήθα Παναγιά

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 14:22 »
Φήμες ;)

Λόκο χρονια πολλά ρε συ . Ξεχαστηκαμε με τα χαμορια στον Τέλη.

(Η γιορτη κρατα 40 μερες)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #21 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 15:22 »
Φήμες ;)

Σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Λοκία ή Λόκου;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 16:37 »
Φήμες ;)

Ο ΛΟΚΟ γιορτάζει από τις 21 του Αγίου Θέμη του προστάτη των ποιμένων (καθότι ποιμήν)... τη αυτή ημέρα και η Τζούλια (γιορτάζουν τα μπαόκια).

Χρόνια πολλά ρε αλεπουδιάρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Δεκ 2014 16:41 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 25 Δεκ 2014 06:44 »

Ο ΛΟΚΟ γιορτάζει από τις 21 του Αγίου Θέμη του προστάτη των ποιμένων (καθότι ποιμήν)... τη αυτή ημέρα και η Τζούλια (γιορτάζουν τα μπαόκια).
[/quote]

Χρόνια καλά ρε φίλε!  Ευχές για πολλά "ποιμενικά" με partners καλύτερες της Τζούλια ...  (όταν και κυρίως ΑΝ μεγαλώσεις βέβαια)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 25 Δεκ 2014 12:25 »
Χρόνια πολλά για όλες τις γιορτές λοιπόν!!!! :P :P

Στα του ΠΑΣ τα χρόνια πολλά...

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Αν και περνάμε δύσκολες εποχές, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για κάτι καλό».
Για το αν θα γίνει κάποια ανανέωση συμβολαίου τώρα: «Η ομάδα δικαιούται για τον Ιανουάριο μία ανανέωση και μία μεταγραφή άνω των 24 ετών. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουν «παγώσει» εδώ και ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, αν βγει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα υπάρξει μια λύση μέσα στον Ιανουάριο, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δυστυχώς τα χρέη μας είναι πάνω από 1 εκ. και δεν μπορέσαμε να μπούμε στην προηγούμενη ρύθμιση για τις μικρές οφειλές. Ας ελπίσουμε να συμβεί κάτι καλό, και μέσα στον Ιανουάριο να έχουμε κάποιες λύσεις. Στη χειρότερη περίπτωση, η ομάδα είναι αρκετά ενισχυμένη με τους παίκτες που έχουμε και οι μικροί έχουν πίστη στον εαυτό τους. Δεν αλλοιώνεται η χημεία της ομάδας».
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/o_cristobasiles_apokleistika_ston_dodone_super_fm

Ενδιαφέρουσα ολόκληρη η συνέντευξη..