Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 116333 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #950 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 20:47 »
http://www.yanyalifehmi.com/en/history

Αυτήν θα λες μάλλον

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 21:15 »
Λογικά ναι.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 21:55 »
Την ομάδα την έχουν σα περιουσιακό στοιχείο και θέλουν πάση θυσία να το διώξουν από πάνω τους. Μέχρι τότε θα το διαχειρίζονται με όσα μπορούν ή υπάρχουν για διάθεση.
Το έχω γράψει και αλλού, το ξέρω από μέσα από την ομάδα (μη αρχίσετε να ρωτάτε, απλά το ξέρω) θέλουν να την πουλήσουν ως brand name. Τώρα, τι ακριβώς λένε στον υποψήφιο αγοραστή για την ομάδα που πουλάνε!!!! δε το ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 22:05 »
Ναι αλλά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξευτελίσουν αυτό το brand name.Άλλος ο ΠΑΣ πριν από 2 χρόνια και άλλος σήμερα. Τώρα αν αυτοί νομίζουν ότι θα πουλήσουν απλά ένα όνομα στη Β' Εθνική χωρίς έμψυχο υλικό στην τιμή μιας ''γεμάτης '' ομάδας Α' Εθνικής γελιούνται.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 22:09 »
Την ομάδα την έχουν σα περιουσιακό στοιχείο και θέλουν πάση θυσία να το διώξουν από πάνω τους. Μέχρι τότε θα το διαχειρίζονται με όσα μπορούν ή υπάρχουν για διάθεση.
Το έχω γράψει και αλλού, το ξέρω από μέσα από την ομάδα (μη αρχίσετε να ρωτάτε, απλά το ξέρω) θέλουν να την πουλήσουν ως brand name. Τώρα, τι ακριβώς λένε στον υποψήφιο αγοραστή για την ομάδα που πουλάνε!!!! δε το ξέρω.

Με τις κινήσεις που κάνουν όμως, αυτό το brand name χάνει συνεχώς αξία. Μετά από υποβιβασμό, χωρίς κανέναν παίκτη αξίας πλέον, χωρίς κανονικές εγκαταστάσεις, χωρίς αξιόλογο προσωπικό και με χρέη που τρέχουν, πόσο να κρατήσει την αξία του αυτό το brand name ?

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Σαβ 17 Αύγ 2024 23:41 »
Ότι πιάσουν...στα όνειρα τους μπορούν να νομίζουν ότι θέλουν αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφετε και όλοι ξέρουμε. Το ξέρουν οι παίκτες (που έφυγαν ή που πρόκειται να έρθουν), το ξέρει η πιάτσα, οι μανατζαραιοι και οι ίδιοι αλλά "βγάζουν" προς τα έξω ότι όλα είναι καλά.
Η κατάσταση είναι άρρωστη και δεν πρόκειται να αλλάξει με αυτούς!
Επιπλέον ο κόσμος ασχολείται πλέον (όσοι έμειναν) από χαβαλε γιατί οι περισσότεροι δεν ασχολούνται καν σοβαρά με την ομάδα.
Μοιάζει περισσότερο με ακαδημία η όλη φάση ή με ερασιτεχνικό σωματείο.
Μικρό όραμα, μικρός κόσμος!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Κυρ 18 Αύγ 2024 00:42 »
Δεν ξέρω για Τούρκους επενδυτές και τι θα κάνει η οικογένεια.
Ξέρω όμως πως οι άνθρωποι έχουν μη φυσιολογική συμπεριφορά επιεικως.
Το πως χειρίστηκαν τις προηγούμενες προσπάθειες εξαγορας ,όταν μαθευτουν οι λεπτομέρειες,θα αποδείξει πως οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα..

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Κυρ 18 Αύγ 2024 17:36 »
Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα και είναι ένα γεγονός που κάθε μέρα που περνάει γινεται ολο και πιο σαφές.

Αρχίζουν και τους μαθαίνουν οι πάντες απ' ότι φαίνεται, γι αυτό και δεν προχωράει τίποτα πουθενά.

Το κακο είναι ότι αναπόφευκτα παρασύρουν και την ομάδα μας στην κατρακύλα τους.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Κυρ 18 Αύγ 2024 18:33 »
Το πιο πιθανό είναι να τους αφήσουν να σβήσουν μόνοι τους. Δυστυχώς αυτό θα σβήσει και την ομάδα. Θα πρέπει να εκβιάσει η έξοδος τους ώστε να μη παρασύρουν και τον ΠΑΣ στην αφάνεια

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Κυρ 18 Αύγ 2024 18:35 »
Τρεις και σήμερα μετράει ο Πομς για να ολοκληρωθεί το ρόστερ
Έτσι δεν του είπαν;

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Κυρ 18 Αύγ 2024 19:44 »
Τρεις και σήμερα μετράει ο Πομς για να ολοκληρωθεί το ρόστερ
Έτσι δεν του είπαν;

Δεν τα έμαθες? Τελικά αποδείχθηκε ότι είμαστε πλήρεις και ευτυχώς δε χρειάζονται μεταγραφές. Μάλιστα περισσεύουν ο Σόρια και ο Τζίνο, οπότε οποιαδήποτε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 09:18 »
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κανένα τριάρι.Δεν μας φτάνουν τα ντόπια,τώρα έχουμε και εισαγόμενα από Κωνσταντινούπολη.
Βέβαια στην απίθανη περίπτωση που να έχει μια πιθανότητα αλήθειας,θα μας γράψουν ότι έχει καταγωγή από τα Γιάννινα,Τουρκογιαννιώτης και έχει επίθετο Γιανγιαλί.

Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο ραντεβού για την πώληση της ΠΑΕ
Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Όσο εύκολα έπεσε πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Super League 1, τόσο δύσκολα θα ανέβει αμέσως. Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο σχεδιασμός του είναι κάκιστος.

Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης άρχισε με τα μένω-φεύγω και έως τώρα απόφαση δεν το έχει πάρει για την επόμενη ημέρα. Οι καταστροφικές περσινές επιλογές του έφεραν τον υποβιβασμό και ταυτόχρονα την υποβάθμιση του περιουσιακού του στοιχείου.

Αλλιώς θα την πουλούσε την ΠΑΕ, εάν εκείνη ήταν στην πρώτη κατηγορία, και αλλιώς έχουν τώρα τα πράγματα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα ρόστερ που δεν πείθει σε καμία περίπτωση πως θα παλέψει για την άνοδο. Σύγκριση με ΑΕΛ και Ηρακλή δεν υπάρχει.

Την ώρα που τα κενά είναι πολλά στο έμψυχο δυναμικό και η ομάδα μοιάζει παρατημένη, το αφεντικό κάνει δεύτερες σκέψεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η φάση με αποτέλεσμα να μην κλείνει τη συζήτηση περί πώλησης.

Στο μυαλό του υπάρχει ακόμη αυτό το σενάριο, αν και με απαιτήσεις άνω των 3 εκ. ευρώ μόνο εφικτό δεν το λες. Ειδικά όταν τα χρέη είναι παραπάνω απ’ όσα τεχνηέντως βγάζει προς τα έξω. Ο ίδιος, πάντως, ακόμα το παλεύει. Εξ ου και τα τελευταία ραντεβού με πιθανό επενδυτή που ΄χει έδρα την Τουρκία και δη την Κωνσταντινούπολη. Έχει δρόμο ακόμη η υπόθεση…
sportime.gr
Το έχω ξαναπεί. Από όλους αυτούς που γράφουν για την ομάδα, κατά τη γνώμη μου η sportime είναι η πιο σοβαρή πηγή. Το συγκεκριμένο μέσο είχε να γράψει για τον ΠΑΣ σχεδόν ένα μήνα και επέστρεψε με μια τέτοια δημοσίευση. Δε νομίζω ότι είναι μούφα. Ο Παναγιωτάκης πιστεύω ότι θέλει οπωσδήποτε να την δώσει την ομάδα. Βέβαια είναι τόσο χαζός που ζητάει πολλά για μία επένδυση μηδενικής αξίας, έτσι όπως την κατάντησε. Αε ελπίσουμε ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις του σε λογικά πλαίσια για να τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το σίριαλ που μόνο κακό κάνει σε όλους.
Το ερώτημα που τίθεται είναι: καλύτερα Τούρκος από Αχριστοβασίλη;
Προσωπικά δεν προτιμώ κανέναν από τους δύο.
Ελπίζω μόνο στη δικαίωση της sportime για αλλαγή ιδιοκτησιακού, αλλά με άλλον επενδυτή.

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 11:00 »
Κι απ' τη Μπουρκίνα Φάσο να έρθει επενδυτής, χειρότερος απ' τους ΧΒληδες δεν θά 'ναι.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 11:33 »
Έτσι όπως τα έχουν καταντήσει (και με τα οράματα που έχουν για το μέλλον) δε νομίζω ότι τίθεται ερώτημα.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 11:52 »
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κανένα τριάρι.Δεν μας φτάνουν τα ντόπια,τώρα έχουμε και εισαγόμενα από Κωνσταντινούπολη.
Βέβαια στην απίθανη περίπτωση που να έχει μια πιθανότητα αλήθειας,θα μας γράψουν ότι έχει καταγωγή από τα Γιάννινα,Τουρκογιαννιώτης και έχει επίθετο Γιανγιαλί.

Παράθεση

Όσο εύκολα έπεσε πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Super League 1, τόσο δύσκολα θα ανέβει αμέσως. Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο σχεδιασμός του είναι κάκιστος.

Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης άρχισε με τα μένω-φεύγω και έως τώρα απόφαση δεν το έχει πάρει για την επόμενη ημέρα. Οι καταστροφικές περσινές επιλογές του έφεραν τον υποβιβασμό και ταυτόχρονα την υποβάθμιση του περιουσιακού του στοιχείου.

Αλλιώς θα την πουλούσε την ΠΑΕ, εάν εκείνη ήταν στην πρώτη κατηγορία, και αλλιώς έχουν τώρα τα πράγματα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα ρόστερ που δεν πείθει σε καμία περίπτωση πως θα παλέψει για την άνοδο. Σύγκριση με ΑΕΛ και Ηρακλή δεν υπάρχει.

Την ώρα που τα κενά είναι πολλά στο έμψυχο δυναμικό και η ομάδα μοιάζει παρατημένη, το αφεντικό κάνει δεύτερες σκέψεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η φάση με αποτέλεσμα να μην κλείνει τη συζήτηση περί πώλησης.

Στο μυαλό του υπάρχει ακόμη αυτό το σενάριο, αν και με απαιτήσεις άνω των 3 εκ. ευρώ μόνο εφικτό δεν το λες. Ειδικά όταν τα χρέη είναι παραπάνω απ’ όσα τεχνηέντως βγάζει προς τα έξω. Ο ίδιος, πάντως, ακόμα το παλεύει. Εξ ου και τα τελευταία ραντεβού με πιθανό επενδυτή που ΄χει έδρα την Τουρκία και δη την Κωνσταντινούπολη. Έχει δρόμο ακόμη η υπόθεση…
sportime.gr
Το έχω ξαναπεί. Από όλους αυτούς που γράφουν για την ομάδα, κατά τη γνώμη μου η sportime είναι η πιο σοβαρή πηγή. Το συγκεκριμένο μέσο είχε να γράψει για τον ΠΑΣ σχεδόν ένα μήνα και επέστρεψε με μια τέτοια δημοσίευση. Δε νομίζω ότι είναι μούφα. Ο Παναγιωτάκης πιστεύω ότι θέλει οπωσδήποτε να την δώσει την ομάδα. Βέβαια είναι τόσο χαζός που ζητάει πολλά για μία επένδυση μηδενικής αξίας, έτσι όπως την κατάντησε. Αε ελπίσουμε ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις του σε λογικά πλαίσια για να τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το σίριαλ που μόνο κακό κάνει σε όλους.
Ελπίζω μόνο στη δικαίωση της sportime για αλλαγή ιδιοκτησιακού, αλλά με άλλον επενδυτή.

Δηλαδή κάτσε λίγο. Το πρόβλημα είναι το ότι είναι Τούρκος ο υποτιθέμενος ενδιαφερόμενος;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 13:25 »

Παράθεση

sportime.gr

Δηλαδή κάτσε λίγο. Το πρόβλημα είναι το ότι είναι Τούρκος ο υποτιθέμενος ενδιαφερόμενος;
Για μένα ναι. Αυτό λέω. Ότι δε θα το προτιμούσα. Από το να μείνουν όμως οι Αχρηστοβασίληδες ας έρθει και Τούρκος. Πιστεύω ότι θα σεβαστεί περισσότερο την επένδυσή του.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #966 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 14:01 »
Ναι είδε ο Τούρκος ευκαιρία και είπε να επενδύσει στην ελληνική β Εθνική
Τοχετε χάσει ρε;
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν....η να είναι πράγματι Τούρκος και κλασικά να θέλει να κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ όπως είθισται να κάνουν οι Τούρκοι...η να είναι Έλληνας της Κωνσταντινούπολης..

Κατά τα λοιπά το πιο πιθανό είναι να είναι ένα ακόμα τριάρι του ψευτοπαναγιωτακη

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Δευ 19 Αύγ 2024 17:52 »
Ναι είδε ο Τούρκος ευκαιρία και είπε να επενδύσει στην ελληνική β Εθνική
Τοχετε χάσει ρε;
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν....η να είναι πράγματι Τούρκος και κλασικά να θέλει να κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ όπως είθισται να κάνουν οι Τούρκοι...η να είναι Έλληνας της Κωνσταντινούπολης..

Κατά τα λοιπά το πιο πιθανό είναι να είναι ένα ακόμα τριάρι του ψευτοπαναγιωτακη

Ενώ αυτός που έχει την Καλλιθέα είναι σοβαρός επενδυτής! Την αγάπησε την πόλη της Καλλιθέας από τις φυλακές της Αμερικής που μπαινοβγαίνει τα τελευταία χρόνια

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Τρι 20 Αύγ 2024 18:11 »
Πλέον δεν ελπίζω σε τίποτε. Η ομάδα έχει πουληθεί σχεδόν 2 φορές. Φτάσαμε ένα βήμα πριν και όλο τα ίδια και τα ίδια. Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα. Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Τρι 20 Αύγ 2024 19:40 »
Παράθεση
Ο Παναγιωτάκης πιστεύω ότι θέλει οπωσδήποτε να την δώσει την ομάδα. Βέβαια είναι τόσο χαζός που ζητάει πολλά για μία επένδυση μηδενικής αξίας, έτσι όπως την κατάντησε

Kατα την αποψη μου το πιο σκοτεινο κομματι της ιστοριας ειναι η ΑΕ και τα δανεικα και αγυριστα 3 μυρια που δεν ξερω κι εγω σε τι περιπετειες  μπορει  να μπλεξει ο καθε μελλοντικος επενδυτης ,σε περιπτωση ελεγχων απο τη ΣΔΟΕ (ειχα ακουσει πως επι 5 χρονια δεν εχει γινει καποιος ελεγχος στην ΠΑΕ)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Τρι 20 Αύγ 2024 19:44 »
Τα λογιστικά λύνονται.Το θέμα είναι να υπάρχει άνθρωπος να πληρώνει.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Τρι 20 Αύγ 2024 21:34 »
Ακόμα και τον Γιακουμάκη τονέ θέλω...😂 Όποτε έπαιζε αντίπαλος με τον ΠΑΣ, μας φόρτωνε γκολ.

Φέρτε φορ ρε καμμένοι...

Φέρτε φορ ρε βούρλα...

Φέρτε φορ ρε ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ επιτέλους... >:(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 12:43 »
Σε διαπραγματευσεις για πωληση της ομαδας
Πομς και ολο το επιτελειο πληρωμενο και σταλμενο απο αυτους που θελουν την ομαδα...καθως και αυτους που διαλεξε ο Πομς(χαινριχ-ριντερ)
δεν σημαινει οτι πουλησαν....ειναι σε διαπραγματευσεις...ακουγεται 4 εκατομυρια ζητανε
καποια στιγμη μεχρι τα χριστουγεννα θα σκασει η ειδηση

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #973 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 13:59 »
Ποιοί είναι αυτοί thodoris?
Έχεις καμιά ιδέα?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Τετ 25 Σεπ 2024 14:06 »
Μου είπαν μόνο ότι έχουν έδρα στην Ελβετία και ασχολούνται και με τη Μπράγκα
Δεν ξέρω κάτι αλλο