Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 116375 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #25 στις: Παρ 26 Δεκ 2014 11:20 »
από magnesiasports.gr
Χρηστοβασίλης: Ο Πάτσης διέλυσε μία ομάδα
Τη δική του απάντηση στα σενάρια που θέλουν τον Ανδρέα Πάτση να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Γιώργος Χρηστοβασίλης. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ηπείρου αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε επαφή, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως αυτός που φέρεται να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, οδήγησε μια άλλη ομάδα στον γκρεμό.

«Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος. Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ’ αυτά τα πράγματα».

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 26 Δεκ 2014 14:19 »
από magnesiasports.gr
Τη δική του απάντηση στα σενάρια που θέλουν τον Ανδρέα Πάτση να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Γιώργος Χρηστοβασίλης. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ηπείρου αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε επαφή, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως αυτός που φέρεται να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, οδήγησε μια άλλη ομάδα στον γκρεμό.

«Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος. Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ’ αυτά τα πράγματα».

Έχει συνείδηση ο πρόεδρας  %-| %-| :stop:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 26 Δεκ 2014 15:02 »
Μη λες πολλα προεδρε απο πισω ερχεσαι

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 26 Δεκ 2014 18:00 »
Ινδαλμα τον Αντωνακη σαν μου φαινεται εχει

Η εγω η στην αντιθετη περιπτωση το χαος

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 15:17 »
Παράθεση
Πάτσης: «Την Δευτέρα καταθέτω πρόταση για τον ΠΑΣ»

Μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ο Ανδρέας Πάτσης, αποκαλύπτει πως την Δευτέρα θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ΠΑΣ και εξηγεί τους λόγους που... αρνήθηκε το ενδιαφέρον του προ ημερών.

Τέλος στο... σίριαλ με την ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον ΠΑΣ, αναμένεται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Πάτσης, που μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το θέμα, αποκαλύπτοντας πως την Δευτέρα θα στείλει επίσημη πρόταση στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

«Μετά το ραντεβού που είχαμε την επομένη των Χριστουγέννων, ξεκαθάρισαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έπρεπε να διαλευκανθούν και την Δευτέρα θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση από εμένα, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ.

Η πρόταση αυτή θα στοχεύει σε άμεση υλοποίηση και έτσι, θα έχει 3 ημέρες περιθώριο για να γίνει αποδεκτή, δηλαδή μέχρι και τις 31/12».

Όσο για την προ ημερών διάψευση σε δηλώσεις του, εξήγησε πως: «Έπρεπε να το κάνω. Από την στιγμή που δεν είχα πραγματοποιήσει το ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη, δε μπορούσα να μιλήσω δημόσια για το θέμα. Επίσης, επειδή μιλούσα σε σταθμό του Βόλου, δεν ήθελα να... εκτροχιαστεί η συζήτηση και να χάσουμε το νόημα».

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 15:19 »
Ελα ρε αγορινα μου και εσυ....

Βαρεθηκα να βριζω τον χοντρουλη!!!!!!!!Εσυ απο οτι λενε και οι Νικιωτες εισαι και λιγο μαζοχας και κανεις και αντιλογο ενω με τον χβ μιλαμε δεν μιλαμε το ιδιο πραγμα ειναι  :P :P :P :P

*Πατση την εφορια την ρωτησες  :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Δεκ 2014 15:32 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 16:36 »
Εκτός από Πότση θα έχουμε και Πάτση.Μπέρδεμα :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 16:59 »
από magnesiasports.gr

Μπραβο προεδρε,σε μια εποχη οπου η κριση δεν ειναι μονο οικονομικη,αλλα και αξιων,διδασκεις

οτι η ηθικη και η ευσυνειδησια μπορουν να μπουν πανω απ'το χρημα... εμενα ομως αυτες

οι δηλωσεις αν γυρισουμε με την μηχανη του χρονου λιγα χρονια πισω θα μου ταιριαζαν γαντι,

μιλαμε για απιστευτη ξεπατικουρα,αν ειχαν γινει απ'τον τεως οταν διαπραγματευονταν την

πωληση της ιδιας παε με υποψηφιο επενδυτη ο οποιος ειχε αφησει ενα γκρεμο πισω του και ειχε

διαλυσει-αφανησει την τεως ομαδα του,πουλωντας της στον γνωστο κοκαλιαρη...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 17:23 »
Δυο μέρες δεν μπήκα στο ίντερνετ και μετά την πώληση "τζάμπα" του Λίλα διαβάζω οτι την δευτέρα καταθέτει πρόταση ο πως τον λένε της Νίκης.
Πουλάμε γρήγορα λοιπόν τον Λίλα και παίρνουμε κάτι  στην απο κάτω(δεν μπορεί να είναι αλλιώς) και μετά  θα πάρουμε και το πακέτο απο την πώληση.
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ.

υγ.Τί δουλειά κάνει αυτός της Νίκης ξέρει κανείς;
υγ.Συγνώμη ρε παιδιά που δεν ξεκίνησα έτσι την απάντηση  μου: Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 17:41 »
Παράθεση
Διαψεύδει ξανά ο ΠΑΣ τον Πάτση

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τις δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση και οι Ηπειρώτες διέψευσαν τα λεγόμενα του.

Ο Ανδρέας Πάτσης μιλώντας στο gazzetta.gr αποκάλυψε ότι υπήρξε ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη στις 26 Δεκεμβρίου για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα προσθέτοντας ότι την Δευτέρα αναμένεται στα γραφείο των Ηπειρωτών επίσημη πρόταση.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε και με την άλλη πλευρά-αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα-η οποία ήταν ξεκάθαρη. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Αλέκου Καρύτσα διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του πρώην ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών για πιθανή πώληση της ομάδας.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 17:58 »
ο πατσης δεν ειπε οτι συναντηθηκε με τον καρυτσα
με τον κιτσιομπιλ ειπε οτι συναντηθηκε

τι εγινε προεδρα αρχισες να μην ενημερωνεις τα "αφεντικα" για τα ραντεβου σου?
θα τους την κανεις εσυ γυριστη πριν στην κανουν αυτοι?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 18:15 »
Δυο τινά υπάρχουν:

Α) Υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι οριστικής εξέλιξης η ΠΑΕ διαψεύδει.
Β) Ο Πάτσης λέει όσα λέει για δικούς του λόγους.

Υ.Γ. Και αυτό το θέμα από το PAS.GR το πήρανε πρέφα οι "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι της πόλης.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 18:24 »
Στο μεταξύ...σιωπή στην Πιονγκγιανγκ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 18:32 »
Είναι που περιμένουν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα...Πρέπει να βρουν και το νέο αφεντικό..
Δεν προλαβαίνουν από το τρέξιμο..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 18:38 »
Αι στα σκατααααα............

Φερτε τον Πατση να δουμε τι ρολο βαραει και τουτος,!!!!!!!!!!!Τουλαχιστον να ηρεμησουν τα μυαλα μας,δεν παει αλλο με το ΧΒ.................Χρεη απο εδω,καλπικα συμβολαια απο εκει,αδειοδοτηση ανυπαρκτη παρα εκει,εφοριες και παει λεγοντας...........νισαφι

Αυτος ο μπαγλαμας παιζει να ειναι καλυτερος αλλα παιζει να ειναι και χειροτερος κανεις μας δεν τον γνωριζει,αλλα τουλαχιστον να δουμε μια γαμημενη αλλαγη στην ομαδα!!!!!!!Ρισκο να μου πεις αλλα δεν γαμιεται

Ρε μαγκες για κανετε ενα φοκους στον Πατση τι ρολο βαραει και τι δουλεια κανει,και απο ποτε ειχε παρει την Νικη και σε ποια κατηγορια ηταν τοτε..........Να καταλαβουμε και εμεις τι στο καλο ειναι και τουτος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 18:53 »
ορίστε και μερικά στοιχεία για τον Πάτση.
http://www.aelole.gr/2014/11/blog-post_301.html

αυτή είναι η εταιρία του
http://www.legal-ap.com/

Εφόσον έρθει θα δούμε κάτι ανάλογο στον ΠΑΣ;Μένει να δούμε...
http://www.legal-ap.com/el/our-principles

Να τον ενδιαφέρει τα περί κόσμου..Ας προσέχουμε γιατί...
Η κατάσταση στη Νίκη Βόλου, με τον λιγοστό κόσμο στα περισσότερα παιχνίδια, τον έχει απογοητεύσει. ''Καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στη Superleague. Έχει τόσα χρέη η ομάδα και πετύχαμε να κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις. Η αχαριστία δεν είναι ωραίο πράγμα'' υποστηρίζει ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών.
http://www.sport24.gr/football/omades/NikiVolou/patshs-eimai-edw-gia-thn-ael.3148998.html

Επίσης σαν να μοιάζει στο θέμα Κούγια όσον αφορά τις αλλαγές ομάδων.

Και να πάμε στο πολιτικό..Με βάση το άρθρο έντονα πολιτικοποιημένος σε ΠΑΣΟΚ και τώρα μάλλον προς ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/42251/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82:--%CE%91%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%81-%CE%9B%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Δεκ 2014 19:11 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 19:46 »
Δουλευειμάν ο μεγαλοπρεπής.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 20:41 »
ελπιζω να διαβαζεις.....εστω και απο περιεργεια......

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ......

πιαστήκαμε μια φορα μαλακες....δε θα πιαστουμε δευτερη.θα ειμαστε εκει να σε ''υποδεχτουμε''.δε ξαναμιλαω για το θεμα.δε χωραει αναλυσεις και πληκτρολογια.

ας γραψει ο καθενας την αποψη του και τα υπολοιπα..........απο κοντα.αν φανουμε τωρα ''λιγοι'' τοτε μας αξιζει και ο μητροπουλος.

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 21:56 »
Απορω για ποιον λογο πρεπει να ειμαστε αρνητικοι
Ξερει κανενας σας κατι υποπτο?
Γιατι εγω με αυτον που εχω προεδρο δεν με ανησυχει ο πατσης στην παρουσα φαση

:pas: :joker: :pashat:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 22:44 »
Αν γίνει κάτι με τον Πάτση που δεν το νομίζω, τον βρυκόλακα λυπάμαι. Καινούργια γλώσσα θα θέλει για να αρχίσει το γλύψιμο. Αν και δεν το λυπάμαι αυτόν, είναι μεγάλος ρούφας.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 23:34 »
Αν γίνει κάτι με τον Πάτση που δεν το νομίζω, τον βρυκόλακα λυπάμαι. Καινούργια γλώσσα θα θέλει για να αρχίσει το γλύψιμο. Αν και δεν το λυπάμαι αυτόν, είναι μεγάλος ρούφας.

Καλά ρε τρελός είσαι; Ποιον λυπάσαι είπες; Τον τηλεμαϊντανό των Ιωαννίνων. Ε όχι ρε Λαμία ως εδώ.

Προψε τον είδα να χορεύει με κάτι χαλόνια ζντηλεόρας. Που να τα ξέρεις εσύ αυτά εκεί στην ανατολική Στερεά, δεν πιάνεις ντόπια κανάλια.

Στα σοβαρά τώρα:

Απορω για ποιον λογο πρεπει να ειμαστε αρνητικοι
Ξερει κανενας σας κατι υποπτο?
Γιατι εγω με αυτον που εχω προεδρο δεν με ανησυχει ο πατσης στην παρουσα φαση 

Ελα ρε Δρακολιμνάνια, ποιος Πάτσης ρε φίλε; Ο άνθρωπος παράτησε ομάδα και έφυγε χωρίς να πει ούτε γιατί φεύγει και έρχεται σε εμάς και κάνει πρόταση. Είναι δυνατόν; Πως βρήκε λεφτά από εκεί που δεν είχε; Γιατί δεν έτρεξε την Νίκη έως το τέλος και την παράτησε στα κρύα του λουτρού; Είπαμε να φύγει ο Χοντρός αλλά όχι να έρθει χειρότερός του.

Εκτός και αν ο Χοντρός θέλοντας να μας εκδικηθεί για όσα του έχουμε σούρει πουλήσει τον Π.Α.Σ. σε κανέναν πουθενά στυλ Πάτση.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 27 Δεκ 2014 23:39 »
Είπαμε να φύγει ο Χοντρός αλλά όχι να έρθει χειρότερός του.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 00:15 »
Και που ξερεις ρε φιλε crimson οτι ειναι χειροτερος,επειδη ακουσες τα τελευταια γεγονοτα που δεν βαζει μια στην ομαδα της Νικης .......Και εγω μπορω να σου πω οτι πηρε την ομαδα και απο Δ η Γ εθνικη και ανεβασε την Νικη στην Α εθνικη(που θεωρειται αθλος) μετα απο 3 δεκαετιες και μπορει να του την βαρεσε και να ειπε αντε στο διαολο τους αχαριστους και την παρατησε.........Με την ιδια λογικη και ο δικος μας ο αχαιρευτος οταν παρατησε τον Ηλυσιακο και τον εδωσε χωρις καμια σκεψη στον αρχοντα της διαπλοκης και των στημενων Μητροπουλο.............

Καθιστε λιγο να το αναλυσουμε το τι σημαινει Πατσης και τι ρολο βαραει,αγαντα μην κρινουμε γενικως μονο και μονο απο τα τελευταια γεγονοτα...................Παλι καλα που εχουμε και το fon που επιτελει χρεη δημοσιογραφου γιατι αμα περιμενουμε απο τα δικα μας μπουμπουκια διοικητικους δημοσιογραφους της @@@@@ ζητω που καηκαμε

Και στο κατω κατω στην a priori απορριψη ειμαι καθετος χωρις να εκτιμησεις τα παντα............

Μια σκεψη μου προχειρη π,χ ειναι οτι δεν εδωσε 3.000 ευρω για να γινει ο αγωνας του κυπελου μεταξυ Νικης-Ζακυνθος και στα καπακια ερχεται και ενδιαφερεται λεγοντας οτι ερχεται καταθεσει μπικικινια για αγορα του ΠΑΣ,αρα δεν ηταν θεμα τα λεφτα για τον Πατση(μιας και θεωρειτε μικροποσο για αυτους) αλλα η εκδικηση για την ομαδα της Νικης
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Δεκ 2014 00:29 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 00:17 »
Καλά ντε δεν ήταν και δύσκολο  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 00:31 »
Εγω καταλαβα οτι την παρατησε γιατι απλα δεν τον συνεφερε να ειναι εκει
Τα μετρησε δεν του βγηκανε, η ομαδα δεν τραβηξε απο την αρχη και τα παρατησε
Ακουγεται σκληρο και ισως μη ηθικο αλλα αυτο νομιζω εκανε χωρις να ξερω λεπτομερειες τι εγινε ακριβως
Μπορει και να γινανε διαφορα μεταξυ τους, κοσμος δεν πηγαινε στο γηπεδο
Αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να γινει αυτο σε εμας
Αλλα τωρα τη στιγμη που μιλαμε ο δικος μας δεν παιζει να μας ριξει γ αν εχουμε χρεη?
Το ιδιο πραγμα δεν θα ειναι πανω κατω?
Αυτο που λες δεν ειχε λεφτα και που τα βρηκε τωρα δεν ξερω αν ισχυει
Και δεν νομιζω οτι ο πατσης θελει να παρει εναν ΠΑΣ να τον τρεξει απο την γ εθνικη ξανα
Αν θελει κατι τετοιο θα ειναι ακομα πιο μαγκας για μενα γιατι σημαινει οτι πιστευει πολυ στις δυναμεις του
Και στο κατω κατω δεν θα ευθυνεται αυτος αν πεσουμε λογω χρεων
Εσεις λετε να μην βρουμε χειροτερο απο τον υπαρχοντα
Εγω λεω υπαρχει πραγματικα καποιος που να ειναι χειροτερος απο τον σημερινο?

:pas: :joker: :pashat: