Μη συγκρινουμε την δυναμικη του κατα τ´αλλα πετυχημενου Αστερα Τριπολης (μεχρι και ομιλο Ευρωπαικης διοργανωσης επαιξαν) με αυτη του ΠΑΣ που ειναι υπερπολλαπλασια!
ο Αστερας δεν εχει ιστορια αρα δε κουβαλαει πισω του ουτε τη μαζα της Αρκαδιας καν, ουτε ετεροδημοτες!
η ιστορια του ΠΑΣ φερνει απο πισω παλιες και νεες γενιες Ηπειρωτων να ασχολουνται μαζι του ειτε διαμενουν στην οδο Αβερωφ στο ρολοϊ, ειτε στην υπολοιπη Ηπειρο, ειτε στην Αττικη οπως εγω ειτε στην Γερμανια και οπου αλλου θελετε! Και ως γνωστον ολοι αυτοι δηλωνουμε μονο ΠΑΣ ή πρωτα ΠΑΣ!
Υπο αυτο το πρισμα ενα ποσο 2 εκ ευρω χρεους δεν αποτελει καμια τροχοπεδη και ενας σοβαρος επενδυτης μπορει να κανει «παπαδες»!
Πρωτα απ´ολα επενδυει σε μια περιοχη που οι τεράστιες και πολυδιαστατες δυναμικες αναπτυξης της μολις αρχισαν να ξεδιπλωνονται! Το εχω ξαναγραψει, το ειπε και ο Γιαννακης, βρειτε μου αλλες πολεις εκτος Αθηνας κ Θεσσαλονικης να τεμνονται απο 2 αυτοκινητοδρομους, με την Ηγουμενιτσα ουσιαστικα να γινεται επινειο των Ιωαννινων, με ενα αεροδρομιο που θα αποτελει σταθμο διεθνων πτησεων απο ΝΑ Ασια κ αντιστροφως και ποσα αλλα!
Γιατι μη κοροϊδευομαστε, δεν θα αναλαβει κανας Πασολες επειδη λατρευει την ομαδα ωστοσο ετερον εκατερον!
Και ποδοσφαιρικα ομως, με 5 σοβαρες κινησεις σε ολα τα επιπεδα (μεταγραφες, εγκαταστασεις, στελεχωση) πόσα διαρκείας αλλα και τι τηλεοπτικη ζητηση θα υπαρξει για τουλαχιστον μια 3ετια; Εχει αποδειξει ο κοσμος μας οτι 2 καλα να δει, 22 ανταποδιδει!
Απο κει καί περα ας μη τρεφουμε και αυταπατες, για να τα βαλεις με τους αλλους 4 πρεπει με καποιο αρμα να συνταχθεις και να ισχυροποιηθεις σε ολα τα επιπεδα για να τους χτυπησεις! Δε θα σε αφησουν αλλα δν ειναι κι απαραιτητο να βγει πρωταθλητρια η ομαδα για να θεωρηθει πετυχημενη και να εχει τον κοσμο ζεστο και χαρουμενο! Καλες προθεσεις, ομορφο ποδοσφαιρο, ωραιες εγκαταστασεις κι πλασαρισματα στην 5αδα μια χαρα ειναι κι οταν σταθεροποιεισαι εκει καποια στιγμη θα ερθει και το παραπανω βημα!
2ο αναγκαιο κακο αλλα αναγκαιο, θες δε θες πρεπει να συνταχθεις με τους πολιτικους αρχοντες! Αλλα μη ξεγελιεστε, αφενος αυτος ειναι ο ουσιαστικος ρολος οσων πολιτικοποιουνται και οταν εδραιωνονται οπως ο δικος μας δρεπουν τους «καρπους» τους, αφετερου ετσι κ αλλιως με τους περισσοτερους εχουν τακιμιασει εκ των προτερων!
Τελος για το γηπεδο εχω εκφρασει την αποψη μου σε αλλο θεμα. Μερικη ανακατασκευη Ζωσιμαδων και φτιαχνεις χωρις πολλα πολλα κουκλακι-καυτη εδρα της ταξης των 10-12.000. Δε θες κ περισσοτερο νομιζω.