Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και τώρα που μιλάμε μελετούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.
Αυτό ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Ουσιαστικά έχουμε παράδοση των μετοχών και όχι αγορά.
Η οικογένεια ζούσε με τα έσοδα του ΠΑΣ, πλήρωνε με καθυστέρηση υποχρεώσεις σε εφορία και παίκτες σε δεδομένα χρονικά διαστήματα, όταν ερχόταν λεφτά από στοίχημα και τηλεοπτικά.
Έτσι δικαιολογείται και η απορία όλων μας, ότι πως γίνεται να μας παίρνουν παίκτες για ένα κομμάτι ψωμί ή για λίγα ευρώ να μην αποκτά κάποιον παίκτη.
Οι υπόλοιποι πρόεδροι ζουν από τα λεφτά των δουλειών τους (καλής ή κακής δεν ενδιαφέρει) και τα χρήματα που παίρναν από στοίχημα και τηλεοπτικά πήγαιναν στις ομάδες τους. Νομίζω είναι ξεκάθαρο και βασικά γι'αυτό και η ομάδα παραχωρείται και δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Οι δικοί μας μείωναν μπάτζετ και κρατούσαν τον μισθό τους σταθερό. Μοιραία πάθαμε εμείς τα υπόλοιπα.
Το γκρουπ των αγοραστών είναι φάρας - τριαδης - Σιόντης και τερνα - Σιόντης
Ο Σιόντης θα είναι σε ρολο support όπως ήταν και μέχρι τώρα.
Αυτά ξέρω, αυτά λέω.
Οι παίκτες θα αξιολογηθούν εκ τους μηδενός με εξαίρεση Κόντε, Εραμουσπε που είναι στη διακριτική τους ευχέρεια η παραμονή ή μη.
Το budget που θα τρέξει θα είναι εφάμιλλο superleague με μέσα στα χρήματα του στοιχήματος και το μισό τηλεοπτικό της Νόβα που το αποδίδει στο τέλος της χρονιάς.
Και οι δύο περιπτώσεις ζουν από τις δουλειές τους και δεν ενδιαφέρονται να ζήσουν από τον ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΕΝΑ.