Αποστολέας Θέμα: Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 11592 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 22:46 »
Δικαιουμε μετα τις περσινες μαντεψιες μου να πεσω και εγω μια φορα εξω ρε crimson δεν νομιζεις :P

Anyway καθαρο ματς περα για περα γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα αμφιβολιες πολλες

Αγωνιστικα

Ολο το παιχνιδι κριθηκε στις θεοχαζες κιτρινες καρτες  του Ντασιου.........Κρεμασμα στο κρεμασμα στο καθε παιχνιδι,μια με την Κερκυρα μια και σημερα..Μεχρι τα 40 προβλεπω να τον βλεπουμε βασικο με το σοβαρο κριτηριο οτι ειναι Πασολες και οχι το αμα ξερει μπαλα

Οσο για αυτο που λεει ο pagourenko συμφωνω 100%..........Τι να λεμε τωρα

Και οπως λεει ο μεγιστος Αγγελακας

''Βλεπω τα τρενα να περνουν''

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:05 »
Παράθεση
''Βλεπω τα τρενα να περνουν''

<<Τ' άλλα τρένα, να περνούν>> λέει  ;)

ο τρισμέγιστος Παυλίδης λέει <<Πέρ' από το δρόμο που περνάν τα φορτηγά
περιμένει ένα τραίνο με το φάρο αναμμένο
και σφυρίζει ένα τραγούδι από παλιά.
Είχε ξεκινήσει όταν πρόλαβα να δω
πώς στο πρώτο το βαγόνι είχ' ακόμα το τιμόνι
μα δεν είδα πουθενά τον οδηγό.>>
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:09 από Γρύπας »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:22 »
Kαλά, ούτε πρώτο φαβορί για υποβιβασμό είμαστε ούτε για πεντάδα ήμασταν, και οι 2 απόψεις είναι εξίσου ακραίες. Μετά από μια ήττα τα πάντα φαίνονται μαύρα και άραχνα, εν προκειμένω δεν είναι έτσι.
Η ομάδα έχει αρκετά καλά στοιχεία, άλλο αν δεν αξιοποιούνται όσο πρέπει.

Η Βέροια έβγαζε τον Κάμπορα και έβαζε τον Μπεν και εμείς βγάζαμε το ΓιάκοΊλιτς για τον Μπέριο. Αυτή είναι μια από τις διαφορές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:23 »
Χάσαμε 2-0 για δεύτερη συνεχόμενη φορά.Φάγαμε τα γκολ μέσα σε 2 λεπτά.Ο Ντάσιος έφαγε την δεύτερη κόκκινη στην καριέρα του αν δεν κάνω λάθος.Και με 2 κίτρινες.Η άλλη ήταν τότε που έριξε γροθιά.Όλα στο 2 ήταν εκτός από το αποτέλεσμα που ήταν 1.
Συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Κάνε αλλαγές.Ότι έχεις.Και επειδή έγραψε κάτι ο Λαμίας ότι έτσι θα παίζουμε μέχρι Γενάρη.Πες καλύτερα μέχρι το καλοκαίρι.Μια μεταγραφή και μια ανανέωση έχουμε δικαίωμα.Συμβόλαια πολλά λήγουν το καλοκαίρι και είναι απαραίτητο,αν σωθούμε,να πάρουμε άδεια.Τουλάχιστον να κρατήσουμε κανέναν παίχτη.
Οπότε βοήθα παναγιά ακόμα μια χρονιά.
Εκείνο το μαλακισμένο ο Τοπούζης ελπίζω να άκουσε τίποτα.... >:( >:( >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:32 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:38 »
Ο δικός μου ΠΑΣ δεν έχασε για ένα ακόμη αγώνα.
Το παε πας του χριστοβασίλη και των παρατρεχάμενων έχασε για μια ακόμη φορά.
Υ.Γ. Κύριε Πετράκη λάθος μου που τα έβαλα μαζί σας. Τόσο ξέρετε, τόσο μπορείτε, τόσο κάνετε. Οι ευθύνες δεν είναι δικές σας, ούτε φυσικά του Γιάκου, του Ντάσιου, του Μπέριου κλπ...Οι ευθύνες ανήκουν στον ιδιοκτήτη που "ματώνει οικονομικά" (εδώ και 6 χρόνια...) και σας πήρε σε αυτή την ομάδα και σας κρατάει. Κατά τ΄άλλα είσαστε συμπαθέστατος άνθρωπος.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:47 »

Κάποτε αυτή η ομάδα και αυτό το φόρουμ δημιουργούσε σχέσεις παρεΐστικες, φιλικές, αδερφικές.
Σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που συμφωνούν ή διαφωνούν, συμπαθιούνται κ εκτιμούν ο ένας τον άλλον ή όχι και πολύ, αλλά σίγουρα αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλο την ίδια κοσμοθεωρία, βάσει της ψυχασθένειας του να υποστηρίζεις κ να ακολουθείς αυτή την ομάδα.
Κι ας είμαστε εχθροί της κ ας χαιρόμαστε όταν χάνει.
Αυτή είναι η κληρονομιά μας.
Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε.

Ελπίζω όταν φτάσω τους αιώνες του ΛΟΚΟ να μπορώ να παρίσταμαι κι εγώ σε κάποιο εκτός έδρας σε μια παρέα νέων πασολέδων 120 εως 147 χρόνια νεώτερων μου.

Το πρόβλημα είναι ότι αν απαξιωθεί κι άλλο το αγωνιστικό κυρίως πιάτο, θα δυσκολευόμαστε περισσότερο να απολαύσουμε τα ορεκτικά...

Γι αυτό δε θέλω να γίνω Λιβαδειά.
Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσω τη Λιβαδειά.

Μετά το ματς που ξεκινήσαμε με δύο δεξιά μπακ κ παίξαμε μόνο μισή ώρα με δεξί μπακ στη θέση του κ μετά το 70 δεν είχαμε κανένα γιατί βάλαμε ένα κεντρικό αμυντικό κ ένα αριστερό μπάκ για να βγάλουμε ένα δεξί μπακ κ να περάσουμε ένα κεντρικό αμυντικό στα χαφ ώστε να μείνει το μόνο μας εξάρι να παριστάνει το δεξι μπακ (αυτό ακριβως τίποτα άλλο), πάμε να παίξουμε το ματς της χρονιάς.

Το ματς της χρονιάς, με μια ομάδα που είναι κ γι αυτή το ματς της χρονιάς αλλά αυτή το ξέρει κι εμείς κοιμάστε στα χαμομίλια με τα τσαρούχια φορεμένα. Και θα έχει και νέο προπονητή...
Καλή επιτυχία μας.

Υ.Γ.Κύριοι ευχαριστώ πολύ για σήμερα, άλλωστε Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 28 Σεπ 2014 23:53 »
Kαλά, ούτε πρώτο φαβορί για υποβιβασμό είμαστε ούτε για πεντάδα ήμασταν, και οι 2 απόψεις είναι εξίσου ακραίες. Μετά από μια ήττα τα πάντα φαίνονται μαύρα και άραχνα, εν προκειμένω δεν είναι έτσι.
Η ομάδα έχει αρκετά καλά στοιχεία, άλλο αν δεν αξιοποιούνται όσο πρέπει.
Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να πουμε gecks. Η ομάδα σε αυτα τα 6 παιχνιδια μέχρι τώρα φυσικά και έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Διαθέτει καλο πνέυμα, πολλοί παίκτες αγωνίζονται μαζι εδώ και χρόνια και πονάνε και την φανελα, στις αντεπιθέσεις βγαίνουν πολλες φορές αυτοματισμοι κ.α... Η ουσία βρίσκεται στο μήνυμα του yazid... Κατ εμέ αμα αυτοί οι 14 παίκτες( γιατι περι αυτου μιλάμε) βγάλουν αυτον τον μαραθώνιο επιτυχημένα( οπου επιτυχημένα, σωτήρια) θα ειναι για αλλη μια φορά ΗΡΩΕΣ. Τώρα το να τους βρίζουμε κιολας, κάτω απο αυτές της συνθήκες το θεωρώ άτοπο. Ακόμα και τον γιάκο που δεν θα τον έπαιρνα προσωπικά ούτε στην ομάδα μου στο 5χ5.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 00:14 »
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ  2 - 0 ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Από το πουθενά η Βέροια κατάφερε και έκανε γκολ τις μόλις 2 ευκαιρίες που είχε σε όλο τον αγώνα.
Η ομάδα μας αμύνθηκε καλά και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους, που είχαν την τύχη με το μέρος τους.
Αν η απίστευτη ευκαιρία του Ακόστα γινόταν γκολ θα μιλάγαμε για άλλο αποτέλεσμα.
Οι παίχτες μας μετά από το αρχικό μούδιασμα κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί στην άμυνα τους.
Παράλογη η αποβολή του Ντάσιου, εφεύρεση του διαιτητή της αναμέτρησης, από τον οποίο ο ΠΑΣ έχει πολλά παράπονα και διαμόρφωσε εν πολλοίς το σημερινό αποτέλεσμα.
Εννιά βαθμούς μας έχει στερήσει η διαιτησία μέχρι τώρα.
Η δυναμική του ΠΑΣ και η συνεχή του άνοδο, φαίνεται να ενοχλούν κάποιους εκεί στην Αθήνα, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πολεμήσουν.

ΠΑΣβλημωτά

> Βγήκαν οι μοδάτοι, οι αλλόθρησκοι, οι γκρινιάρηδες να χαρούν με την νίκη του ΠΑΣ.
> Για μια ακόμη φορά θα πικραθούν.
> Ξυδάκι στους αλλόθρησκους (αυτό το γράφουμε στις νίκες)
> Ο ΠΑΣ μέρα με τη μέρα μεγαλώνει χάρη στο Πρόεδρο του.
> Ηγετικό στέλεχος του !@#$%^&*() έφερε σε επαφή τον Πρόεδρο με Ομπάμα και Πούτιν ταυτόχρονα για το θέμα των χρέων.
> Παγκοσμίως ο αναγνωρίσιμος ο !@#$%^&*() μας. Ήξεραν ότι δεν είχαν να κάνουν με πρεζάκια. Ειδικά π Βλαδίμηρος εξέφρασε τη χαρά του για την επικοινωνία μας. Ακύρωσε το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό της Κίνας για να μιλήσει με ηγετικό στέλεχος του !@#$%^&*()
> Ο περουκάκιας.........
> Η κομμωτηριακή........
>Ο σκούρος.........
> Το pas.gr.......
> To Goal..........

Υ.Γ. Θα ξεπεράσει η πραγματικότητα τη φαντασία;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 00:57 »
Επαγγελματική ήττα με κάτω τα χέρια , κόουτς Π αυτή τη φορά δεν είχαμε ούτε τελικές ούτε κατοχή ούτε παίχτες ούτε τίποτα! Δεν πιστεύω ότι ήταν καθοριστική η ανόητη αποβολή του αρχηγού καθώς και με 11 να παίζαμε δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε κάτι καλό !

Το πιο ανησυχητικό είναι η παρουσία του κόουτς , τον θεωρώ επικίνδυνο και παντελώς άσχετο , από που ν αρχίσεις και που να τελειώσεις:

11αδα , έλεος με το Γιάκο (και ο Ρεχάγκελ τον έβγαζε που και που το Χαριστέα )
διαχείριση παιχνιδιού μετά τη κόκκινη , δεν κάνει απολύτως τίποτα
αλλαγές , εκτός τόπου

και τέλος ο σχολιασμός μετά : ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε τη καλή ευκαιρία να προηγηθούμε...

συμφωνώ με chilly αυτά ξέρεις αυτά κάνεις , όμως ο χρόνος περνάει διοίκηση και παίχτες είναι δύσκολο ν αλλάξουν κάντε κάτι ...

ΥΓ νωρίς φέτος ξεκινάνε οι τελικοί , τελικός Νο1 Κομπότης

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #34 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 01:50 »
   Crimson Glory δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες πίσω τα λεγόμενά σου από τη στιγμή που δεν θίγεις κανέναν και κυρίως μιλάς σωστά. Ούτε μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία δεν μιλάω άσχημα για ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. μέσα στο forum.

Πρόσεξα λοιπόν σε όλο το ματς πως έπαιζε ο Γιάκος. Λάθη απανωτά ελάχιστες σωστές μεταβιβάσεις, άσχημο κοντρόλ, τρομακτικά αργός. Είναι δυνατόν να μην μιλήσουμε, με ποδοσφαιρικό τρόπο άσχημα για το Γιάκο; Να μην του ασκήσουμε κριτική; Να μην απορήσουμε γιατί βγαίνει ο Ακόστα και μπαίνει ο Μανιάς και μένει ο Γιάκος; Που αν ήμασταν καλά δεν θα ήταν ούτε στη 18άδα;

Είναι δυνατόν να μιλήσουμε με καλά λόγια γι το Μιχαήλ; Που εξαιτίας του έχουμε φάει τρία γκολ σε 2 παιχνίδια; Κοιτάξτε λίγο τις φάσεις σήμερα. Και στις δύο περιπτώσεις ο Μιχαήλ δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

Το να μην μιλάς και να μην κριτικάρεις δεν κάνει καλό. Κάνει κακό. Γιατί δεν γίνεται να εθελοτυφλείς και να μην μιλάς όταν παίζει συνεχώς ο Γιάκος, παίχτης Β' Εθνικής (το πολύ), βασικός στον Π.Α.Σ.. Δεν γίνεται να μην βλέπεις τις ευθύνες του Μιχαήλ και να μην απορείς για την ελάχιστη έως μηδαμινή βελτίωσή του.

Ο ανταγωνισμός και η καλοπροαίρετη κριτική ατσαλώνουν τις ομάδες και όχι το να μην λέμε τίποτα μπας και πειραχθεί κανένας.

Βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. του μεγάλου Άγγελου Αναστασιάδη. Ζηλεύω πραγματικά γιατί αυτόν τον τεράστιο προπονητή μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Αλλά η ανύπαρκτη και μικρόνους διοίκησή μας τον άφησε (και αυτόν) να φύγει. Αλλά ξέχασα: Με Άγγελο προπονητή ίσως να πηγαίναμε για άλλα... Θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Και τον Γιάκο δεύτερη αλλαγή (το πολύ) σε ματς Κυπέλλου.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 01:53 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 11:21 »
Α. Όταν απευθυνόμαστε σε έναν χρήστη του φόρουμ, στελνουμε ΠΜ. Μπορεί εμάς του υπόλοιπους να μη μας νοιάζει.

Β. Το θετικό είναι ότι βάσει της προϊστορίας διαφόρων τιμητών των διάφορων "τοπικών ηρώων" (ασχέτως απόδοσης των ηρώων) που έχουν παρελάσει, ελπίζω βάσιμα ότι σύντομα θα απαλλαχτούμε (και δια παντώς) :stop:

Γ. Στο προκείμενο. Ο Άκης ο Γιάκος, ασχέτως συμπαθειών κ μη, δείχνει (μετά από πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει) ότι δεν έχει τα προσόντα να διακριθεί στην κατηγορία ως 10. Δεν έχει σπουδαία κάθετη, αργεί το παιχνίδι κάνοντας πολλές επαφές με τη μπάλα, δεν πατάει περιοχή, δεν απειλεί. Επίσης δεν φταίει αυτός που είναι βασικός και άβγαλτος.

Δ. Θεωρώ αδιανόητο ότι οποιοσδήποτε πάει στο γήπεδο για να απαξιώσει παίκτες της ομάδας. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό και ΟΛΟΙ οι παίκτες δίνουν πολλές αφορμές σε κάθε αγώνα για να πει η κερκίδα "ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΑΜΑΝ!" (το θέτω πολύ ευγενικά, αλλά και "άντε γαμήσου ρε πούστη επιτέλους" να πεις δεν αλλάζει το νόημα).
Την υπομονή μέχρι να ξεστομιστεί αυτό την κερδίζει η απόδοση του καθενός σε βάθος χρόνου (και συμπάθειες, κολλήματα, ελληνοφρένειες, κλπ).
Άλλος έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια λάθη απ' το Ντάσιο, άλλος έχει βαρεθεί την ατσουμπαλιά του Μπέριου, άλλος έχει κουραστεί απ το πόσο σοφτ είναι ο Τσουκαλάς, άλλος τα παίρνει κάθε φορά που ο μιχαήλ κάνει τα εύκολα δύσκολα, άλλος μανουριάζει με τις ατομιστίες του Ίλιτς κ του Τσάβες ή τις κάρτες του Λίλα.
Το ένστικτο του καθενός και της κερκίδας οφείλουμε να το σεβόμαστε κι εμείς κ οι παίκτες.

Τη στιγμή που ο Γιάκος (π.χ.) πετυχαίνει το τέρμα 1 φορά κάθε δυο σεζόν, είναι λογικό κάθε φορά που το δεν το πετυχαίνει να ακούει "αμάν πάλι".

Δουλειά βελτίωση, συνειδητοποίηση των αδυναμιών (για τον Άκη) και 10ρι της προκοπής για να ξεπονέσουν τα ματάκια μας (του χρόνου να μαστε καλα).
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 11:31 »
(...)
Άλλος έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια λάθη απ' το Ντάσιο, άλλος έχει βαρεθεί την ατσουμπαλιά του Μπέριου, άλλος έχει κουραστεί απ το πόσο σοφτ είναι ο Τσουκαλάς, άλλος τα παίρνει κάθε φορά που ο μιχαήλ κάνει τα εύκολα δύσκολα, άλλος μανουριάζει με τις ατομιστίες του Ίλιτς κ του Τσάβες ή τις κάρτες του Λίλα.
Το ένστικτο του καθενός και της κερκίδας οφείλουμε να το σεβόμαστε κι εμείς κ οι παίκτες.
(...)

Εμμέσως πλην σαφώς... Συμφωνώ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 12:14 »
 Οι αριθμοί ευτυχώς δεν έχουν εθνικότητα:
Παράθεση
Ευρυπίδης Γιάκος: Είχε 1 τελική προσπάθεια, 8 πάσες, 13 λάθη, 2 κλεψίματα.
Άντι Λίλα: Eίχε 2 λάθη, 3 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις.
Κρίστιαν Τσάβες: Είχε 1 τελική προσπάθεια, 1/4 εύστοχα γεμίσματα, 3 πάσες, 10 λάθη και 4 κλεψίματα

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 13:24 από ΛΟΚΟ »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 13:16 »
Το οτι δεν την παλευετε με fa-antifa κτλ φανταζομαι το καταλαβαινετε,μεγαλα παιδια ειστε αλλωστε.
Ειναι forum που εχω την εντυπωση πως ασχολειται με τον ΠΑΣ.
Στα του ματς τωρα.Η ομαδα δεν βλεποταν σε κανενα σημειο του αγωνα,ουτε οταν ειμασταν με 11,ουτε οταν μειναμε με 10.Ουτε εγω μπορω να βλεπω τον Γιακο να παιζει βασικος στην ομαδα(για αγωνιστικους λογους,οχι ιδεολογιας...) αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτος υπευθυνος που καταγραφονται στο βιογραφικο του 90' στον ΠΑΣ.Υπαρχει καποιος στον παγκο που επιλεγει 11αδα,και υπαρχει(?) και καποιος που θελει να λεγεται προεδρος και δεν εκανε μεταγραφες το καλοκαιρι....
Ας μην ψαχνουμε εξιλαστηρια θυματα μεσα στο γηπεδο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι αμοιροι ευθυνων οι ποδοσφαιριστες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #39 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 13:27 »
Α. Όταν απευθυνόμαστε σε έναν χρήστη του φόρουμ, στελνουμε ΠΜ. Μπορεί εμάς του υπόλοιπους να μη μας νοιάζει.

Το post του Γρύπα έχει κατεβει και του έχει αποσταλεί με P.M. ώστε αν θέλει να το διορθώσει και να καταθέσει τις απόψεις του η τις διαφωνίες του.
Ως εκ τούτου κατέβηκαν και οι απαντήσεις που αφορούν αυτό.

Ελευθερα διαφωνούμε με απόψεις που εκφέρονται.
Προσωπικές επιθέσεις, για κάτι με το οποιο διαφωνούμε, έχουμε χιλιογραψει ότι θα κατεβαίνουν.
Δεν γίνεται πάντα ...σωστά.
Δεν προφταίνουμε, αυτός είναι ο μονος λόγος, όσο δεν μπορείτε (-ούμε) να καταλάβουμε την διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 13:47 »
<< καλοπροαίρετη κριτική>> με αυτό  γελάνε ;

εδώ μέσα δεν γράφουν  μόνο <<απειρωτάν>>...

τον βίλα τον έβρισε ποτέ κανένας;

άσχημο κοντρόλ ε;

O Τσάβες ε;

πώς έπαιξε η ομάδα χωρίς τον Κοροβέση;

γιατί δεν παίζει ο παιχταράς ο Τσάβες στη θέση του Γιάκου;

Αρχηγέ, ότι έσπειρες θα θερίσεις

πόσα λάθη έκανε ο Τσάβες;

να φανταστώ ότι βρίστηκε ο προπονητής που έβαλε τον Λίλα δεξί μπακ και τον εξέθεσε...βρίζεται όμως ο Θέμης κι ας μην παίζει στην φυσική του θέση μιας και την καπάρωσε άλλος...

τώρα που το σκέφτομαι, και ο δεβικ είχε ακούσει αρκετά κάποτε....νομίζω τότε είχαμε τον Μπουχάν...

να φανταστώ ότι δεν σας κόβει και πολύ όταν βρίζετε παίχτη της ομάδας σας χωρίς λόγο...δεν καταλαβαίνετε, να φανταστώ, πως μπορεί να φαίνεται αυτό στους υπόλοιπος παίχτες...

αχ...

παρακολουθείτε τον ΠΑΣ για να μπορείτε να ασκείτε κριτική σε παίχτες προπονητές και παρατρεχάμενους;

ο Μιχαήλ δεν κάνει καλά την δουλειά του...σκληρή κριτική...

γιατί θα πρέπει να μιλάμε άσχημα για κάποιον παίχτη;

πια ονόματα επευφημείτε από την κερκίδα και γιατί;

γιατί χειροκροτήσατε τον Τσάβες και όχι τον Τσουκαλά;

γάμησέ τα φίλε μου, δράμα η υπόθεση...

νομίζω είμαι <<νόμιμος>> τώρα!!!

ΥΓ: Αυτό με τα γυαλιά ηλίου το συζητάμε όποτε θέλετε...

Εdit

Τώρα  μπορείς ίσως να πεις ότι είσαι νόμιμος.
Μη θεωρείς ότι οι υπόλοιποι είναι βλάκες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 16:08 από ΛΟΚΟ »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 16:16 »
Ο Τσαβες ηταν ο μοναδικος που ετρεχε μεχρι το τελος και επισης εχει και ποιοτητα κατι που δεν εχουν οι φιλοι σου γιακος και ντασιος. Οσο για τον τσουκαλα που σερνεται εχασε και το πεναλτυ με την Ξανθη ειναι απο τουσ χειροτερους.

ΥΓ "Γιακο τι βισμα πρεπει να χεις για να παιζεις και να μενει στον παγκο ο μανιας αγορι μου
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 16:23 »
ωχ ωχ ωχ γενική σύρραξη... ::) πάντως Λόκο το έντιτ σου θα μπορούσες να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα αν απλά ήθελες να μου το πεις  ;)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #43 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 16:40 »

Αν αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω ότι απευθύνομαι δημόσια στο σύνταυρο γιατί απευθύνθηκε δημόσια, ασχέτως αν μετά ζήτησε να του σβήσουν το σχόλιο του. Γιατί να του απευθυνθώ με μήνυμα; Τα προσωπικά μας λέμε; Την ομάδα σχολιάζουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την σοβαροφάνεια. Αν δεν απευθύνεσαι σε εμένα deceiver θεώρησε άκυρα όσα έγραψα.

Γρύπα σου απευθύνομαι χωρίς μήνυμα, αν και αυτό που θα πω έμμεσα αφορά την ομάδα. Με έχεις εκνευρίσει με τις εθνικοπατριωτικές σου κορόνες που τις έχεις αναγάγει σε ποδοσφαιρική θεωρία του στυλ: να παίζει αυτός γιατί είναι Γιαννιώτης γιατί είναι Έλληνας κτλ. παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί (ξέρεις για ποιον σου λέω).

Τώρα σε βλέπω θίγεσαι γιατί κράζουμε το Βρυκ. Βρε βρε βρε, εσύ είσαι; Κάνεις ακόμα ανταύγειες; Σωστά μάντεψα; Με θυμάσαι; Από τα πολύ πολύ παλιά όμως...

Αν θέλετε σβήστε το. Δεν θα στείλω πμ διαμαρτυρίας :P.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 17:06 »

Κάποτε αυτή η ομάδα και αυτό το φόρουμ δημιουργούσε σχέσεις παρεΐστικες, φιλικές, αδερφικές.
Σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που (...)

Στο ίδιο πλάνο, σε άλλο πάνελ... "σχέσεις παρεΐστικες, φιλικές, αδερφικές." 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 17:42 »
   Crimson Glory δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες πίσω τα λεγόμενά σου από τη στιγμή που δεν θίγεις κανέναν και κυρίως μιλάς σωστά. Ούτε μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία δεν μιλάω άσχημα για ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. μέσα στο forum...

Άλλο η κριτική και άλλο ο χαρακτηρισμός...
Είναι πάγια τακτική μου να μην αποδίδω άσχημους χαρακτηρισμούς σε παίκτες της ομάδας μου...
Είναι εργαζόμενοι...
Τη στιγμή που έστειλα το post,την ίδια στιγμή μετάνιωσα κιόλας...
Αναγνώρισα το λάθος μου και ζητώ συγνώμη τόσο από τον Γιάκο
όσο και από το φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 18:37 »
Για το ματς δεν εχω να πω πολλα. Ημασταν αφανερωτοι απλα.
 Τωρα για το θεμα Γιακου, ειναι λογικο να τον βριζει το μισο γηπεδο, γιατι εχει φυγει ο Τζανης και καποιον πρεπει να βριζουμε. :)
 Περα απ την πλακα ομως, οτι του εδωσε ευκαιριες ολοκληρος Αγγελαρας Αναστασιαδης, παει να πει οτι κατι εχει να προσφερει. Κατι εβλεπε πανω του και τον εβαζε. Ο καθε προπονητης εχει τα δικα του κοζα βεβαια...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 18:40 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 21:43 »
Με mini bus η πολιτιστική  περιήγηση της λεσχης στην Βεροια...
Και μάλιστα ηταν σχεδόν γεμάτο. Αντε λεβέντες μου σε λιγο καιρο θα σας χωράει και ταξακι... Ετσι γιατι ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Μονο που οι άλλοι μάλλον ειναι περισσότεροι.
Οσο για το ματς ενα εχω να πω: Καποιος να ξυπνήσει τον κύριο που κάθετε στην άκρη του πάγκου.
Δεν φταίει ο Γιακος και ο καθε Γιακος.Τοσο μπορεί τοσο παίζει.  Φταίει αυτός που τον βάζει και παίζει. Αυτος που τον εχει κανει απο οταν ηρθε Βασικο και αναντικαταστατο. Αυτος που αφηνει εναν επιθετικο σαν τον Μανια στον παγκο ενα μηνα τωρα λες και του κανει καψόνι.
Χθες λεβεντες μου ξεκινήσαμε το ματς με 2 δεξια μπακ και το τελειώσαμε με κανενα.
Ο Στρουνα δεν μπορει να παιζει αριστερα. Δεν γινετε. Τον αφανίζεις επιθετικα.
Βλεπουμε ολοι οτι αμυντικά η ομαδα μπαζει. Δοκιμασε ρε παιδι μου κατι αλλο. Βαλε τον Μπεριο, βαλε εκεινο το παιδακι τον Σκονδρα(τι τον κράτησες αν δεν τον υπολογίζεις).
Για να μην το κουραζω περισσότερο το θεμα ειναι απλο: ΚΟΟΥΤΣ ΠΑΙΞΕ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 22:39 »
Είχαμε νταβαντούρι βρε το πρωί και εγώ έλειπα; Βρε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;  :P :P :P

Υπάρχουν 995 ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ;;;;; :P :P :P :P

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 23:11 »
Συμφωνω οτι ο Γιακος ειναι λιγος παιχτης

Για τον Ντασιο που ακομα δεν εχει ξεκινησει το πρωταθλημα και δινει αβερτα βαθμους στις αντιπαλες ομαδες θα μιλησει κανεις????????????

Αλλα ξεχασα ο ''αρχηγος'' που ποτε του δεν βγηκε να μιλησει στα σκουρα της ομαδας ειναι τοτεμ....................Για τον Ντασιο και εχω εχω γραψει πως το παλικαρι δεν ξερει καν να μαρκαρει και δεν κανει για Α εθνικη αλλα μεχρι εκει,εδω με τον Γιακο εχει αναδειχθει μειζον αγωνιστικο θεμα και εχει ακουσει ουκ ολιγο κραξιμο

Με αυτη την λογικη λοιπον των δυων μετρων και δυων σταθμων ναι υποστηριζω και εγω Γιακο ασχετως με την μπαλα που ξερει η δεν ξερει

Κατα τα αλλα την βρηκαμε και την δικαιολογια φετος και ποιοι θα ειναι υπευθυνοι για τα χαλια μας

''Φταιχτες λοιπον για φετος ειναι  ο Γιακος και ο Πετρακης και οχι ο Χριστοβασιλης'
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 23:21 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS