Αποστολέας Θέμα: Αγγελίες  (Αναγνώστηκε 2670 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αγγελίες
« στις: Δευ 20 Οκτ 2014 01:45 »
 Θεματάκι για ενοικιάζεται,πωλείται,ανταλλάσεται,χαρίζεται,ζητείται.Πιστευώ πως έλειπε κάτι τέτοιο από το φόρουμ,βάλτε τις αγγελίες σας!
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αγγελίες
« Απάντηση #1 στις: Δευ 20 Οκτ 2014 10:13 »
Ζητείται πρόεδρος-ιδιοκτήτης να αναλάβει χρεωμένη ΠΑΕ. Χρέη κοντά στα 5 εκατομμύρια. Και αν είναι και χαϊβάνι να δώσει και άλλα 3 μύρια για την τσέπη του νυν-προέδρου. Πληροφορίες: ΠΕΑΝΚΙωαννίνων, T.K.:45500, Τηλ: 26510-01966
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 20 Οκτ 2014 18:05 »
Πωλείται συλλεκτικό πανί ιστορικής ομάδας του ΠΟΚ λαφυραγωγηθέν στην έδρα του το έτος 1979.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 06 Δεκ 2014 13:18 »
Ζητείται ψηλή ,ξανθή , αδύνατη , μέχρι 23 ετών, κατά προτίμηση με μεγάλο στήθος , για δεύτερη φωνή στα κάλαντα.
Μόνο σοβαρές προτάσεις...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 06 Δεκ 2014 13:36 »
Ζητείται πρόεδρος-ιδιοκτήτης να αναλάβει χρεωμένη ΠΑΕ. Χρέη κοντά στα 5 εκατομμύρια. Και αν είναι και χαϊβάνι να δώσει και άλλα 3 μύρια για την τσέπη του νυν-προέδρου. Πληροφορίες: ΠΕΑΝΚΙωαννίνων, T.K.:45500, Τηλ: 26510-01966
έχει πλάκα όπως το περιγράφεις,-κ αλίμονο αν η μπάλα δεν προσφέρεται για πλάκα-,φαντάζομαι όμως θα το μετανιώσεις αυτό το χιούμορ,όταν "έρθει η ώρα",κ θα διαβάζεις "προσκλητήρια" από αρκετούς α-αμνήμονες που θα απευθύνονται στο Κούγια......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 01:04 »
 Ζητείται μεγαλομέτοχος μπεσαλής,με επικοινωνιακές δυνατότητες,να συσπειρώσει το φίλαθλο κοινό,να πληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας (εφορία ;) κ.α.)  και να παίρνει αδειοδότηση (ειδικά ευρωπαική).

:) ;) >:( :( 8) :-? ::) :P 
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 07 Απρ 2017 14:41 »
Ζητείται ψηλή ,ξανθή , αδύνατη , μέχρι 23 ετών, κατά προτίμηση με μεγάλο στήθος , για δεύτερη φωνή στα κάλαντα.
Μόνο σοβαρές προτάσεις...

Και για τα Κάλαντα του Λαζάρου pastaki;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 20 Ιούλ 2017 17:03 »
Όποιος ανεβάσει αγγελία που να ζητάνε εργαζόμενο με μισθό αξιοπρέπειας και με ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες κερδίζει ένα εισητήριο για τη γιγαντομαχία Μπέριου - Κούγια.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 08 Αύγ 2017 00:27 »
Ζητείται αριστερό μπακ για ομάδα της επαρχίας με σήμα το ταύρο. Απαραίτο προσον: Να μην θέλει λεφτά!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 11:25 »
SECURITY ΓΗΠΕΔΟΥ Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 στα πλαίσια της στελέχωσης της ομάδας security του γηπέδου Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», απευθύνει κάλεσμα σε άτομα με πιστοποίηση ή αντίστοιχο πτυχίο σχολής Security.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στο info@pasgiannina.gr υπ’όψιν Υπεύθυνου Ασφαλείας και σε δεύτερο χρόνο θα ενημερωθούν προσωπικά για συνέντευξη εργασίας.

http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/security-zosimades-kalesma/

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 16:30 »
-Καλησπερα
-Γεια σας
-Εχετε πιστοποιηση security?
-Ναι
-Εργαζεστε χρονια βλεπω
-Ναι
-Με το σκοραρισμα πως τα πηγαίνετε?
-....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 16:45 »
....................
Απο τον Λουκινα καλυτερος ειμαι.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 18:09 »
Αβάδιστα-αβασάνιστα ζητούνται οι κάτωθι ειδικότητες για άμεση πρόσληψη:
-Κλειδαράδες με εμπειρία στο ξεκλείδωμα αντιπάλων αμυνών
-Μπογιατζήδες για να ζωγραφίζουν τον στον αγωνιστικό χώρο
-Ηθοποιοί για να παίζουν θέατρο στις καθυστερήσεις
-Μουσικοί με εμπειρία σε ρεσιτάλ της μπάλας
-Καθαριστές φάσεων
Παρέχεται βασικός μισθός, ασφάλιση, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι με το μεγαλύτερο όνομα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 02 Ιούν 2019 18:39 »
 Ζητείται επειγόντως προπονητής θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου,που να προωθεί ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.Προσφέρετε ικανοποιητικός μισθός,διαμονή,αυτοκίνητο και ημιδιατροφή!