2 λόγια για ματς του ΠΑΣ…
Μη κολλάμε στο αν παίζαμε με τη Νίκη ή με τη Θεσσαλονίκη… το ματς είχε 2πλό κέρδος… έδωσε 3ς βαθμούς και αέρα σε Χαρίση, Ηλιάδη, Μπέριο και άλλα παιδιά… ήταν 1 καλό διπλό για τον Πετράκη… στη χειρότερη της υποβάθμισης της αντίπαλης ομάδας…
… στην Κέρκυρα αρπάξαμε 2 τεμάχια, ενώ η Νίκη έφυγε με το 0-0… “Πουτάνα μπάλα”, που είπε και ο Άγγελος στο Αρτέμιον.
Καλή και η γιατρός της Νίκης.
Και … ο “Κλάους” … Καθαρό Φορ και πολύ “τυχερός” σήμερα, καθώς η πρίζα της “κερκίδας” ανέβαζε τα Watt της κριτικής (βλ. μουρμούρα)… αδικημένος κατά τη γνώμη μου ο 23 ½ χρονος παίκτης και αστήρικτος ψυχολογικά … σήμερα ανέλαβε να αυτοστηριχτεί ψυχολογικά και τα κατάφερε.
… 3 γκολ ο Καθαρός Φορ.
Ο Χαρίσης κερδίζει μέτρα στο γήπεδο… “θρεφτάρι” για τις μεταπρατικές ορέξεις της ΠΑΕ και αν α υτό συμβεί και αν αυτό συνεχιστεί, να ξέρετε ότι “κορμό” δεν τρέφουμε…
Ο Ίλιτς… βημάτισε σωστά σε μια φάση που πήγε πάρτο – βάλτο 1-0 από Μανιά.
Ο Τσάβεζ… από το κέντρο είναι 1ος … πάσες και σουτ… “θα μπορούσες μεγάλε να μου ζαλίσεις τον Κασάμι και τον Πράντιτς?”
Ο Μιχαήλ… ηγετικός (δεν ήταν offsite)και ο Λίλα υπαρχηγός. 1ος τρέχει στα πανηγύρια και στα πηγαδάκια εντός αγωνιστικού… λέω, από περιέργεια να έτρεξε στον Μήτροβιτς...
Ο Τσουκαλάς… ντου για γκολ.
Η ντιβα-κότα… εκείνη η Νταλακοβαρεμένη με την μπλε προβιά στην κερκίδα… 3 παιδιά Βολιώτικα, έτσι αλλιώς κι αλλιώτικα… Έρμε ΠΑΣ… στα “πρωινάδικα”… και μετά μου λέτε, ποιος έπαιρνε τους μπλε χυμούς από το ψυγείο των “αποδυτηρίων”…
Ο προπονητής (καλός προπονητής λένε οι ανταγωνιστές μας)… βλέπω να ψάχνετε για την 11/αδα της υπέρβασης.
Πολύ καλά κάνει…
“Δουλεύει καλά ο Κρητικός προπονητής των Ηπειρωτών”, λένε… τα ίδια και για το Χάβο… και για τον Ρανιέρι. Θέλουν το χρόνο τους αυτοί οι προπονητές, δεν είναι όλοι Αναστόπουλοι στην Ελλάδα.
Νίκη Βόλου – Νίκη “Κώλου” θα πουν οι άλλοι… ναι, αλλά κουφάθηκαν οι “Ζωσιμάδες” στο “Γκοοοοοοοοοοολ” γατόνια μου… άντε μΠΑΣ και ισχύσει “ολοκληρωτικά” ο “Νόμος” τους… ισοδυναμεί με έξοδο από την κρίση να ακούς το “Γκοοοοοοοοοοολ” στο “Οι Ζωσιμάδες”… απόδειξη, οι ντιλιριακές αγκαλίτσες από τα μωρά της κερκίδας.
MVP… Σιαλμάς
Χάβος – Πετράκης… εκεί σας θέλω παίκτες μου... στο ποιός θα σΠΑΣει τη 5/αδα… ο Κωστούλας ή Χριστοβασίλης?