Το ματς το χανουμε 2-0 χαλαρα διοτι αμα τα βάλεις κατω, έχουμε :
Ντασιο: τραυματιας μεχρι τέλους ... μια ψυχη ειχε η ομαδα παει και αυτη
Ελε: μετα το κραξιμο σωστο του κόσμου εξαφανίστηκε απο την πόλη... λογικό το κράξιμο Μήτσοοο πηγες Ιταλία στις μεγάλες σχολές τερματοφυλάκων αλλά Sweet home Greece.
Μενδρινός: Μια απ τα ίδια, στον Γαυρο ετρωγε παγκο, ήρθε στα Γιάννενα και το λάθος του κόσμου ήταν να τον αποθεώνει, οπότε καβάλισε αμανέ και την κάλαμο, λίγο κράξιμο έφαγε και αυτός μια ζωή τραυματίας το παίζει. (μια ζωή τον έκραζα εγω και θα τον κράζω διότι απο την αρχή έλεγα ότι ήταν και είναι άχρηστος.
Βαγγελής: αυτος αλήθεια ζεί ?? Γεια σου ρε Παράσχο με τις μεγάλες σου μεταγραφές, ο δε χοντρός πληρώνει ένσημα και επισκέψεις στο ΙΚΑ, υπήρχε και Γενάρης ο οποίος διακόπτη συμβόλαια αλλά εσυ μπούλη και οι βλάκες συνεργάτες σου, του κανατε συμβόλαιο με ρήτρα.
Σενόνε: για βόλτα ήρθε περισσότερο βοηθάει τον Ερασιτέχνη.
Μπουχάν: το παλικάρι μας μετά τον Κούσα, είναι η 3η σημαία της ομάδας μας. παίζει μπάλα με το κιλό και όχι με γραμμάρια όπως οι άλλοι άμπαλοι.
έφαγε το κεφάλι του στο κύπελλο και ας ελπίσουμε οτι ειναι σκληρό καρύδι και θα συνεχίσει όσο μπορεί γιατι ειναι μόνος του.
Ντιμπαλά: για μένα ο τζες δεν υπάρχει σαν τον Μενδρινο. Παρατηρημένος μέσα στους αγώνες παίζει στα πρώτα 10 λεπτά και μετά κρύβεται στις γραμμές για να μην μπορεί ευκολά να δεχθεί πάσες.
Μπακαγιόκο: Μου φαίνεται οτι εσφιξαν οι ζέστες και παει μ@μιώντας ( καιρός ήταν)
Τζάνης: ειναι η εκπληξη του φετινού ΠΑΣ διότι, του έβαλε μυαλό ο Ογιος και παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Μιχαλόπουλος: ειναι το πρώτο άτομο το καλοκαίρι που έπρεπε να φύγει, ντριπλάω και σεντράρω σε έχουν παρει χαμπάρι μονο για Β κάνει και μώστρα στις καφετέριες .
Στάθης: Παίζει και προσπαθεί μιας και επανήρθε απο μεγάλο τραυματισμό.
Κούσας: η 2η σημαία της ομάδας μας, ξέρει και καταλαβαίνει τι σημαίνει να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Μαιστόροβιτς: οτι του λαλη του λολοστεφανί φαίνεται οτι η φετινή χρονιά για αυτόν ειναι καθαρά αγκαρία.
Κώτσιος: Οι τυροπιτάδες οταν τον διώξανε ελεγαν αμαν θεε μου μας ακουσες, εμεις πιστεύαμε οτι θα εβαζε μυαλο, αλλά απο τους τυροπιτάδες το μονο που αποκόμμισε ειναι οι πιτες.
Βαντερσον: Προσπαθεί πολύ αλλά ειναι επιπόλαιος σε πολλά.
Ρόβας: Παιδί απο επαρχία, ηρθε απο τον Άρη δανεικός και παίζει και συμπεριφέρετε λες και ήταν χρόνια στην ομάδα.
Σαιτιώτης: Κρύβεται για να τραβάει και καλά τους επιθετικούς για να αφήνει τον Μπακαγιόκο ελεύθερο.
Πέρυσι μαζί με τον Ηλία Σολάκη εβγαζαν μάτια γιατι ο αργός και στιβαρός Σολάκης του έκανε τις μεταβιβάσεις με κεφαλίες και ήξερε που πατούσε. Δεν μπορείς στα περισσότερα ματς που παίζεις μονο σου να κανει καταμετωπο επίθεση με 5 αμυντικούς... οπότε πάει αυτος.
Κοντογκολίδης: το αγαπημένο παιδί του κόσμου.Εμεινε πίσω πολύ απο τραυματισμούς αλλά δεν μπορεί μονος του ειναι παίχτης ικανός στο ψηλό παιχνίδι, και παίχτης περιοχής.
Κανακούδης: στην υπόσχεσή του για να μείνουμε κατηγορία (τότε στο αεροδρόμιο ) μένω, αλλά απορώ πως στην Τρίπολη εβγαζε ματια και στον ΠΑΣ κανει αγκαρία.
Σικαλίας: τον φαγανε όλοι στο πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα, έπεσε ψυχολογικά αλλά ηρθε μ@μιώντας, περυσι κατάλαβε μεσα στο πετσί του την δίψα του κόσμου για άνοδο και φέτος καταλαβαίνει την δίψα για παραμονή/
Ζαφειρόπουλος: ήταν ξεγραμμένος απο τον κόσμο, αλλά έκλεισε πολλά στόματα για να δείξει την παροιμοια ''παλία μου τέχνη κοσκινο''.
Κασναφέρης: παιχταράς γεμίζει το κέντρο και ξέρει να κλεβει την μπάλα. Για άμυνα δεν κάνει και ο Αναστό στα μπακ που τον βάζει τον καταστρεφει.
Αράς : ο παιχταράς εμένα μου άρεσε υπερβολικά ο τζες στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ γιατι κανείς δεν ξέρει να κοιτά αλλού πλήν εκεί που παίζετε η μπάλα, είχε κλείσμένους τους χώρους του αντιπάλου και δεν μπορούσαν κάνουν οργανωμένη επίθεση απο την πλευρά του και το αποτέλεσμα ήταν η μπάλα πίσω και γιόμα.
Μία απ τα ίδια έκανε και στο κύπελλο προχτες με τον ΠΑΟ και μας έδειξε και επιθετικά οτι ειναι ένας κρυφός και ικανός κυνηγός και οργανωτής. (αυτά ειναι τα λάθοι της διοίκησης)
Οπότε, πάμε στον Ηρακλή με τον σταυρό στο χέρι, οι 5 ειναι τραυματίες και απο τους 18 που θα ειναι στον αγώνα οι 5 ειναι λυσασμένα σκυλιά.