Ότι και να λέτε για σεβασμούς για συνθήματα που πρέπει να σταματήσουν (κάποια ναι είναι γραφικά), για όσους πήγαμε σε εκείνα τα μπαράζ, για όσους ζήσαμε τα γεγονότα εκείνου του πρωταθλήματος για όσους είδαν τις άπειρες διαιτητικές σφαγές εκείνης της χρονιάς από κοντά, για όσους είδαν τον τότε τριαντάχρονο τσάτσο να επιβιώνει για άλλη μια φορά με πουστιές εις βάρος μας, για όλους αυτούς λοιπόν το σύνθημα:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
θα είναι πάντα επίκαιρο και παθιασμένο!
Εν μέρει συμφωνώ.
Θα μου λύσεις όμως κάποιες απορίες;
1. Τι σχέση έχει η Ρόδος με τη Σπιναλόγκα; Η Σπιναλόγκα είναι μέρος της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Ουδεμία σχέση, έχει με την κόντρα μας με τον ΟΦΗ! Ένα νησί που γειτονεύει με την Κρήτη και ήταν το νησί των Λεπρών. Ουδεμία σχέση έχει με τους Κρητικούς. Άσε που πριν τη Λέχου και το Συσσοβίτη τα περισσότερα "καλόπαιδα" της κερκίδας, δεν ήξεραν τι είναι η Σπιναλόγκα! Ούτε τώρα ξέρουν!
2. Τι δουλειά έχει όλη η Κρήτη να....... γαμιέται; Επειδή ένα τσογλάνι έκανε αυτό που έκανε στη Ρόδο, θα το επωμιστούν κάτι χιλιάδες άνθρωποι; Ο πάππους στα Σφακιά φταίει; Η νοικοκυρά στην Ιεράπτρα; Το 10χρονό στη Σητεία που ήταν αγέννητο; Και εγώ την Κρήτη τη γουστάρω για τη μουσική της παράδοση. Για το Ξυλούρη, το Ζερβουδάκη, το Χαρούλη! Διεγράψτε με από οπαδό λοιπόν!
3. Όλα αυτά τα παιδάκια και τα άλλα "παιδάκια" που "σκάσουν σαν καμικάζι...." μόνο για κανένα πολεμικό στο PS4 κάνουν! "Γαμιάδες" εκ του ασφαλούς είναι και οι παππούδες μου οι πεθαμένοι!
4. Το "μποφόρ πολλά" ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ακούγεται για να θυμούνται οι παλιοί και να να μαθαίνουν οι νέοι! Τίποτα άλλο όμως!
5. Άνθρωποι που ζήσανε τη βία στο πετσί τους, όπως οι ΠΑΣολέδες της Ρόδου είναι οι πρώτοι που την απεχθάνονται!
6. Και εγώ δεν γουστάρω τον ΟΦΗ, αλλά δεν μου φταίει ούτε η Κρήτη, ούτε η Σπιναλόγκα!
7. Ο ΠΑΣ έχει μεγαλύτερους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς από τον ΟΦΗ, που του έχουν κάνει μεγαλύτερο κακό. Μια φορά μας έκανε κακό ο ΟΦΗ, καθημερινά μας κάνουν κακό οι άλλοι!