ΓκατΟύζος ως προπονητής ...δεν τον ξέρω δεν με ξέρει. Είναι σε μια προβληματική ομάδα και προσπαθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Συν ότι δεν μασάει τα λόγια του, πλην ότι παραιτήθηκε και σε 2 μέρες ξεπαραιτήθηκε.
Ως παίχτης, τον γούσταρα μέχρι αηδίας, μ αρέσουν οι παίχτες τέτοιου στυλ. Σαν τον Τάσο ένα πράγμα, αλλά με ένα τόνο αλητεία περισσότερη.
Αν παίζει προπονεί κάποια φιλική ομάδα (ξέρω γω Απείθαρχο ας πούμε) θα χαιρόμουν να τον βλέπω.
Τώρα μου έρχεται σαν αντίπαλος και πολύ πιθανό το κόβω να μου σπασει τα νεύρα σε σημείο νευρικού κλονισμού (Νέβρous Breakdown που λέει και το λαϊκό άσμα).
Μόλις σχολάσει το παιχνίδι και τούχουμε ριξει ένα τέταρτο της ντουζίνας τουλάχιστον τεμάχια, το χειροκρότημά μου θα το πάρει (ίσως και πριν αρχίσει).
Αλλά ρε φιλαράκια, μέσα στο παιχνίδι με τον τρόπο που κοουτσάρει, πόσο πιθανόν το βλέπετε να μη ξεσηκώσει και τον πιο καλοπροαίρετο της κερκίδας;
ΟΦ τόπικ. Θα το ρωτήξω και στο τόπικ αλλά εδώ έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα
Μια και μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα που έχει πατήσει στους Ζωσιμάδες (συμφωνώ με τα χίλια ότι ο ΓκατΟύζος είναι ...να μην ήταν και αντίπαλος), θμάται κανένας ή έχει κανένας την σύνθεση του Απόλλωνα της Αθήνας στο μεταξύ μας το 83?
Είχε παίξει τότε εκεί, ο μέγας (με συμμετοχή σαν αλλαγή ημιχρόνου στον τελικό του Παγκόσμιου του '74 και σαν βασικούρα στον τελικό του 78) Ρενές Βαν Ντε Κέρκοφ (το μόνο του πλην, ότι πριν δεν έπαιζε στη
μοναδική ομάδα της Ολανδίας, αλλά στην Αϊντχόβεν και πιο πριν στην Τβέντε). 23 παιχνίδια έκανε με τον Απόλλωνα εκείνη τη σεζόν. Μας έκανε την τιμή να πατήσει Γιάννενα;
Έχω σΠΑΣει το κεφάλι μου απ' όταν ανακίνησε το θέμα ο ειδικός ισοβαθμιολόγος Λεμος και δεν θυμάμαι.
ΟΝ ΟΦ τόπικ.
ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τους χαρακτηρισμούς. Καταλαβαινόμαστε.
Μετά θα έχουμε διαμαρτυρίες που χάθηκε η απάντησή μου ρε παλιομοδερατόρια;
Οκ?
ΟΚ