Πραγματικά θα πω κάτι και μπορεί ορισμένοι να με ειρωνευτούν:
(...)
ΥΓ: ΧΒ πρέπει να δικαστείς στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την γενοκτονία που προκάλεσες στους οπαδούς του Π.Α.Σ. Γιάννινα.
ΥΓ1: Γιάκο σήμερα σε παραδέχθηκα.
Δεν έχω κέφια για καυγάδες, Κυριακή... αλλά, θα μου επιτρέψεις να χαρακτηρίσω "ήπιο", τα λες γαμάτα και τζαμάτα.
Ναι, ναι, ναι!!!
Αυτό το προφίλ σου μου αρέσει... είσαι τρέλα με ουτοπίες στη φανέλα.
Στο Υ.Γ.:. Μόνο που για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης θα πρέπει να σχηματιστεί μια φάλαγγα κατ΄άνδρα με τον 1
ο στην Νομαρχία και τον τελευταίο στο Ρολόι... δεν ξέρω αν ο Λάκης περπατάει...?
Στο ΥΓ1: Τελικά, δεν ξέρω από που ξεφυτρώνουν εκείνοι που στοχοποιούν παίκτες. Και αυτό γιατί, ούτε στο γήπεδο εκφράζεται / εκδηλώνεται, ούτε στα ΜΜΕ... δεδομένου ότι και η 3/πλέτα των φιλοπροεδρικών BV-TV απλώνει δίχτυ προστασίας / αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων (πριν ήταν ο Κώτσιος, ο Τζάνης... πρέπει να σταματήσουν αυτά... έλεγαν)... Πιστεύω ότι οι γαυροβάζελοι υποκινούν τα πράματα, αυτοί που γουστάρουν να βλέπουν τον Τσάτσο στους Ζωσιμάδες.
"γενοκτονία στους οπαδούς του Π.Α.Σ. Γιάννινα."...
Αντιθέτως, οι προεδρίες γεννοβόλησαν μια τάξη οπαδών, τους έθρεψαν ως γενίτσαρους και εκείνοι με τη σειρά τους έδιωξαν παραδοσιακούς οπαδούς.
Δηλαδή, πόσο θέλει για να το καταλάβουμε αυτό?
Μεγάλα παιδιά είμαστε… ας μην το αποσιωπούμε.
Ξεχνάς ότι πριν 3 χρόνια «έκαναν τοπογραφικά στα τσιμέντα»? Χώριζαν τις κερκίδες από την στροφή 11 ως την στροφή 7.
Προηγούμενα αποδέχτηκαν το δίχτυ... για ποιά κερκιδική κουλτούρα μιλάμε... όταν πήγαμε γήπεδο με ξέσκεπες κερκίδες και ξηρό γήπεδο???
Αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος…
Ολυμπιακος – LIVE…
Πάντως... 46' χωρίς κάρτες και ανάποδα, άλλο και τούτο.
Δύσκολη η διαχείριση του 0-1 στο β'... πρέπει να διατηρηθεί ο ρυθμός, γιατί αν καθίσεις πίσω θα πιέζεσαι ασφυκτικά.
Τα όργανα... τι ΠΑΣ ρε Σκόνδρα εκεί μέσα ρε γμτ.
...να και οι κάρτες, να και τα ανάποδα.
ΑΝΤΙ-ΟΦΗ... Φίλε μου κάνεις σαν να πήγαμε 1η φορά στο Καραϊσκάκης... αδικείς τα δεδομένα.
Τι θα έκανες ως προπονητής στον τηγανόπαγκο σαν έβλεπες το Μάνταλο να δείχνει δόντια με την 1η κίτρινη… πιστεύω ότι ο Πετράκης διατήρησε την ψυχραιμία γενικά.
Στο 3-2 του 2013 δηλαδή, πώς ήταν?
Εκ του αποτελέσματος, είναι ο 4
ος κόουτς που επιστρέφει με βαθμό από το τηγάνι (Ζέτσεφ, Σιόντης, Παράσχος) σε 20 ματς.
Για τους "στημενατζήδες"... Εδώ είναι ο υποψήφιος νταμπλούχος κ. Μαρινάκης του 2-1...
http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20141206/engine/liveblog_LARGE_t_1301_106431186_type7.jpgΟ Μήτσελ...
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/article3182736.ece/BINARY/w460/michel.jpg Μάνταλος τέλος... ο τελευταίος υπηρέτης των Κόκκινων. Διαιτητής που θα ξαναπαίξει έτσι Ολυμπιακό, θα πει ότι έχει σκεφτεί να κρεμάσει σφυρίχτρα... πόσοι τέτοιοι είναι ακόμα?
Νew Pas. Pas
σταθερά και απαρέγκλιτα... ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ)
Υ.Γ.: Φατσούλες κομμένες.