Αποστολέας Θέμα: ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2015  (Αναγνώστηκε 20275 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2015
« Απάντηση #100 στις: Δευ 21 Σεπ 2015 22:24 »
Τεράστιος παίχτης αυτός ο Γκασόλ. Πήρε την Ισπανία από το χεράκι και την έδωσε το τρόπαιο, πήρε ένα Ευρωπαϊκό σχεδόν μόνος του.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 21 Σεπ 2015 22:38 »
Δύο ομάδες μόνος του...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #102 στις: Δευ 21 Σεπ 2015 22:55 »
Τι επαιζαν οι Ισπανοι με δυο ομάδες γιαυτό χάσαμε ρε ? :dj: %-| %-|
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 21 Σεπ 2015 22:59 »
Τι επαιζαν οι Ισπανοι με δυο ομάδες γιαυτό χάσαμε ρε ? :dj: %-| %-|
vagge-laki Manowar ακούς τώρα?  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 22 Σεπ 2015 09:19 »
Η αξιολόγηση της Εθνικής:

Μπουρούσης: 9 Μπουρούσαρος. Από τους παίχτες που όταν παίζουν με την Εθνική Ελλάδας αποδίδουν καλύτερα και παθιάζονται από ότι με την ομάδα τους. Πολύ καλές εμφανίσεις για άλλη μια φορά. Πολύ καλός σέντερ, αλλά ο αυθορμητισμός του, δεν τον αφήνουν να δείξει αυτά που μπορεί.

Ζήσης: 8 Πάρα την ηλικία που περνάει, ο αρχηγός συνεχίζει να κάνει τη δουλειά που ξέρει καλά μέσα το γήπεδο. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά και αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Σπανούλης: 7 Η κλάση του σίγουρη. Απέδωσε σε κάποια παιχνίδια π.χ. Κροατία όταν ζοριστήκαμε, αλλά στα δύσκολα με την Ισπανία, ήταν εκτός εαυτού. Μπορεί να ήταν ντεφορμε, μπορεί να φταίνε τα πολλά παιχνίδια που έχει στις πλάτες του, μπορεί η ηλικία,  αλλά περίμενα περισσότερα από αυτόν.

Καλάθης: 6 Εμένα αυτός ο μπασκετμπολιτσας ποτέ δεν μου άρεσε. Έχει καλά στοιχεία αλλά η σύγκριση που κάνουν οι βάζελοι με τον Διαμαντίδη μόνο ως ιεροσυλία μπορεί να χαρακτηριστεί. Επιπλέον δεν φαίνεται να έχει τη στόφα του ηγέτη.

Περπέρογλου: - Δεν θέλω να βάλω βαθμό. Τραγικός στο τουρνουά. Εκτός κλίματος, εκτός καλού εαυτού. Καμία σχέση με τον παίχτη που ξέραμε τόσα χρόνια.

Σλούκας: 6 Πολύ καλός για έκτος παίχτης. Βοήθησε σε αρκετά παιχνίδια. Φέτος θα είναι η χρονιά του, να αποδείξει ότι μπορεί να υπολογιστεί και ως πενταδάτος.

Αντετοκούμπο: 9 Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος έχει τεράστια προσόντα που έχει αρχίσει να τα βγάζει μέσα στο γήπεδο. Για πρώτο του τουρνούα με την Εθνική ήταν άψογος.

Καϊμακόγλου: - Δεν έπαιξε πολύ και νομίζω δικαίως. Όταν έμπαινε παρακαλούσαμε να βγει να ξαναμπεί ο Πρίντεζης.

Κούφος: 8 Ψήλος που ήθελε η Εθνική για χρόνια. Με έφεση στο σκοράρισμα, με μακριά χέρια που τον βοηθούν σε επίθεση και άμυνα. Δεν είναι της κλάσης του Αντετοκούμπο και ομοίως με τον Καλάθη δεν έχει τη στόφα του ηγέτη. Μειονέκτημα του, τα αργά του πόδια.

Πρίντεζης: 9 Μαζί με τους Μπορούση και Αντετοκούμπο οι καλύτεροι παίχτες της Εθνικής. Σταθερός με καλή απόδοση σε όλο του Τουρνουά. Έπαιρνε την μπάλα στις κρίσιμες στιγμές και ένιωθες σίγουρος ότι θα το βάλει.

Παπανικολάου: -  Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία. Εκτός καλού εαυτού, μετά τον τραυματισμό του, χωρίς να έχει πάρει πολλά παιχνίδια φέτος στο πόδια τους. Νομίζω ότι το εγγείρημα στο ΝΒΑ μόνο σε κακό του βγήκε.

Μάντζαρης; - Ίσως ο πιο αδικημένος από αυτούς που δεν έπαιξαν. Ο Μάντζαρης επιθετικά είναι τραγικός αλλά αμυντικά μπορεί να προσφέρει, ειδικά σε ομάδες που οι κοντοί σου κάνουν τη ζημιά. Και εκεί έπρεπε νομίζω να αξιοποιηθεί περισσότερο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!