Καλημέρα
Δεν ασχολούμαι με στημένα και δε με ενδιαφέρουν για όσο θέλω να βλέπω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ρομαντικά, ερωτικά και παθιασμένα.
Ναι, το 2003 γελούσαμε στους Ζωσιμάδες. Δε χρειάζεται πάντως να στηθεί ο ΠΑΣ ή οποιοσδήποτε άλλος για ένα παιχνίδι. Χάσαμε απ' τη λειβαδιά και μπορούμε να κερδίσουμε τη μικτή κόσμου στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα 'ναι.
Μιλάτε με ανύπαρκτους που όποτε χρειάστηκαν την έδρα τους πήραν μια μεγάλη παπάρα για να θυμούνται. Και προχτες τα ίδια, οι Γάλλοι καθάρισαν εύκολα. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη δύναμη της έδρας.
Στην Ελλάδα, μόνο ο ΠΑΣ μπορεί να μιλά για "έδρα". Οι υπόλοιποι (π.χ. ξάνθη ή λειβαδιά) έχουν να θυμούνται 2-3 καλές σεζόν με "απόρθητα κάστρα" κι οι γαύροι που τα τελευταία χρόνια το κατάφεραν, θυμίζουν τα δώρα του αη βασίλη: τα νήπια χαίρονται με τα δωράκια και δεν καταλαβαίνουν οτι τους τα αγόρασε ο μπαμΠΑΣ.
Δίνετε χώρο σε ανύπαρκτους να μπαίνουν εδώ μέσα και να ρίχνουν περισσότερο το επίπεδο, που φροντίσαμε πιο πριν από μόνοι μας να ισοπεδώσουμε. Ανακαλέστε στη μνήμη σας το φορουμ προ 10ετίας και 5ετίας.
Θέλω να πάω εκδρομή παντού και να έρχονται όλοι στα Γιάννενα. Στο γήπεδο. Τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο και να κερδίζει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός αν προτιμάτε, αλλά ποτέ ο ευνοημένος απ' τα κοράκια (κι εδώ πάλι, δε σχολιάζω το ανθρώπινο λάθος αλλά την εντεταλμένη υπηρεσία, π.χ. μάνταλου, ο οποίος παραμένει στους πίνακες και τόση ξεφτίλα αλήθεια δεν την παλεύουμε άλλο). Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι φιλοξενία το "έλα σπίτι μου και μπορείς να κάνεις ότι θες".
Κλείνοντας, 2-3 μικρά για να διαβάζετε κι εσείς κι "οι άλλοι":
Την ομάδα και τα μάτια σας. Ο καθένας όπως μπορεί. Και τουλάχιστον να μην ξενερώνουμε ο ένας τον άλλο. Αρκετά μας κάνουν άλλοι.
Μακάρι να είχαμε βρει τους αυριανούς σε έναν τελικό κυπέλου. Κι όχι στα 70's που δε θα μας χώραγε το οακα κι αυτοί θα αρκούνταν σε θέσεις κλειστού Λιμνοπούλας, σε ματς που θα διεξάγονταν στην Αθήνα. Για το 1999-2003 μιλάω. Ματς στην αθήνα κι εκεί θα μας μετρούσαμε.
Οι πιτσιρικάδες που μπήκαν εδώ ψες, να ρωτήσουν τους προγόνους τους τι αναβολικά έπαιρναν όταν έσΠΑΣαν το ένα ρεκόρ πίσω απ' το άλλο σε 60μ., 100μ. και 200μ. στα Γιάννενα. Αν υπάρχει βίντεο εποχής το ψάχνει ο Μπολτ.