Την κλωτσια του Κατσε στα μουτρα πανω στον Χαριση...Αλλα δεν το θυμασαι ουτε αυτο,αλλα ουτε και αυτα που λενε τα παιδια απο πανω
Αλλα ξεχασα φταει ο διαιτητης επαιξε εμας 90-10
Αρε ζουδια
ε πες μου ντε οτι εισαι μυρωδιας απο μπαλιτσα.....αναποδο φαουλ και κιτρινη στον χαριση χαρισμενη....κεφαλια παει να παρει στο υψος του γονατου....ενα κορνερ εγινε αουτ και ολα νορμαλ φαουλ καρτες κτλ κτλ....
δικαια νικη ειπαμε και τελος...τα αλλα ειναι ετσι απλα λιγο κουβεντα να γινεται....δυνατο συνολο και μπροστα και πισω...καλη πορεια παιδες....
και να πήρα μερικά σφυρίγματα ή να μην πήρες εσύ αυτά που θα ήθελες πιο σωστά,δεν είναι από αυτά που αλλάζουν το αποτέλεσμα...
έχω φάει σφαγές εγώ και ξέρω....Τα έχουν δοκιμάσει όλα πάνω μου....
Μήπως έπρεπε να βγάλει αίμα ο Χαρίσης;;;Θα μας τραυματίσετε το καλύτερο ταλέντο...Άιντε...
φον ελληνικα γραφω φιλε μου....δικαια η νικη...κανενας επηρρεασμος του αποτελεσματος...και να σε σφυριξε λιγο...οκ στην εδρα σου εισαι....
εσεις οι περηφανοι βαζετε ισα κι ομοια τον οσφπ και τον παοκ και τους οπαδους τους....και εις ανωτερα....καποιος κακοπροαιρετος θα ελεγε μακαρι να μας σφυραν οταν παιζουμε αντιπαλοι οπως σας σφυραν και με τον οσφπ....ειμαστε ισα κι ομοια αφου...
μαθετε μπαλιτσα....στην φαση κανει φαουλ ο χαρισης....δεν ειναι δυσκολο...απλο ειναι...διεκδικησιμη μπαλια στο υψος του γονατου και παει να την παρει με το κεφαλι....να ναι καλα ο κατσε που δεν εβαλε την κοντρα γιατι θα ειχε θεμα ο μικρος...
χαιλαιτ ο μανιας....εχει και παραπονο καποιος για την κοκκινη.... :)3 κοκκινες σε μια φαση ειναι
τεσπα καλη πορεια....τα λεμε στο δικο μας φορουμ για να βρουμε τι φταιει....
θενκς για τη φιλοξενια και τον χαβαλε....σι γιου