Τον τελευταίο σου Ευρωπαίκό τίτλο τον πήρες το 92΄το γήπεδο έγινε το 2000. Από τότε και μετά δεν έχεις καμία ιδιαίτερη επιτυχία στο μπάσκετ.
Η νόοτροπια του Νεο - Έλληνα.....
Στα α.............α μου πως έχτισα το γήπεδο.......
Στα α.............α μου πως μπήκα με βύσμα στη δουλειά.........
Στα α.............α μου πως κλέβω και έχω γίνει μάγκας............
Στα α.............α μου, οπου θέλω παρκάρω........
Στα α.............α μου, ότι γουστάρω κάνω.......
Ε για αυτό πήραν όλοι τα α........α ως κράτος και λαός. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει, νοιάζει όμως 11.000.000 Έλληνες που τα λεφτά τους τα τρώνε οι Α.Ε. (όχι μόνο η δικιά σου)
Α και του γαύρου Στα α.............α του πως παίρνει τα Πρωταθλήματα, αφου μπορεί..........
αν ομιλω με ατομο που δεν γνωρισει καλο ειναι να το δηλωνει εξαρχης πριν ποσταρει κατι για το καλο της κουβεντας....
το τελευταιο ευρωπαικο μου τροπαιο δεν ειναι το 92....
το 92 εφερα την πρωτη ευρωπαικη κουπα στην ελλαδα στο 2ο μεγαλυτερο αθλημα στη ευρωπη μετα απο παρα μα παρα πολλες δεκαετιες....το γηπεδο και τα λοιπο δεσμευσεις κεφαλαια οικοπεδα απο το 92-93 ηταν ξεκαθαρισμενα ασχετα αν εδω που ζουμε καταφερε και χτιστηκε το 2000....
τι με νοιαζει εμενα ασε να το ξερω εγω....που ειμαι στο γαμημενο 10% που δεν ψηφισε ποτε κομμα εξουσιας...ξανα και ξανα και ξανα.....
εγω κατεστημενο ειχα την ευκαιρια να γινω...στο μπασκετ....εγινα???
αλλα ξερω ΑΝ και ΘΑ....οι γαυροι του βορρα....
στην μπαλα τωρα εχω μεγιστανα...θελεις μικροτερο του χοντρου...κομπλε....ειναι ο δευτερος σε δυναμη?ειναι.....
εχασα προκριση απο την τριπολη για τελικο κυπελλου....εχασα τελικο κυπελλου απο τα αμουστακα του παναθηναικου....κι εχασα προκριση σε ομιλους τσουλου για τιμωρια σε ενα ματς που δεν εγινε τιποτα....με -3 βαθμους σε πλευ οφφς που αντιστοιχουν σε 15 βαθμους πρωταθληματος....
ηδη κοντευω να αποκλειστω απο το κυπελλο απο καλαμαρια,γιαννενα και κερκυρα....αλλα ειπαμε ο γαυρος του βορρα....
βρε κομπλε....αλλα η καστορια εχει κυπελλο....και χωρις χορηγιες οπαπ....
ολοι στο ιδιο τσουβαλι σιχαματα...και ο αδικημενος γιαννιωτης....
τι να πει ο δραμινος?ο καβαλιωτης?ο του πιερικου?για εσας.....χορηγιες οπαπ κι ολα κομπλε...
τι ειστε νομιζεις για εμας με την ιδια λογικη σου?ΑΝ θα μπορουσατε να ειστε τσιρακι του γαυρου κρα θα κανατε....αφου θελετε αν.....παρτε αν...
νοοτροπια κερκυρας,τριπολης παλαιοτερα,λεβαδιακου,εργοτελη και σια....το ιδιο και το αυτο...απλα ο χοντρος μπορει να καλυψει συγκεκριμενο αριθμο παραρτηματων....οταν ερθει η ωρα περηφανοι λειβαδιωτες θα γινετε....
φιλια απο τους γαυρους του βορρα....δεν ξαναγραφω....φτανει το να σας προκαλω να βαλετε μυαλο....
συνεχιστε με αυτα τα μυαλα...νο χαρμ....οταν ερθει η ωρα απλα θα γελαν οι γαυροι του βορρα....οπως γελουσαν με την τριπολη που τολμησε να ελπιζει σε κυπελλο....