Αποστολέας Θέμα: 1000 μέλη  (Αναγνώστηκε 2376 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
1000 μέλη
« στις: Τετ 17 Δεκ 2014 10:10 »
Ωρε φτάσαμε τα 1000 μέλη!!!! Με επεισοδιακό τρόπο!!! :P :P :P :P :P :P

Είπαμε ρε Θέμη! Να έχουμε καμιά χιλιάρα νικνεϊμ, αλλά εψές το γαμήσαμε φτάσαμε τα 1011 χωρίς να το κατα΄΄αβουμε! 15 εγγραφές σε μια ημέρα! Σπάσαμε ρεκορ! Άσε που δεν θυμάμαι ποια νικνεϊμ έχω εγώ και ποια εσύ!  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Πάντως το 1012ο προφίλ θα τα αφήσουμε στον fon!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: 1000 μέλη
« Απάντηση #1 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 10:31 »
Καλά τ νύχτα μόφκε ο τάχας.
Να ψάχνω να βρω καινούργια νικια, να απαντάω στον εαυτό μ, ν αλλάζω νίκια, ν απαντάω στον Ντις, να διαγράφω πόστια, να μεταφέρω πόστια, να να να.
Ούτε πρόλαβα να χαρώ, τν επιστροφή του ασώτου (μωρ μάναμ Fire, είσαι καλά, χάθκαταν ρε κι εσύ κι ο αυτοκόλλτος Fit).
Πάω να δω πόσα νίκια έσιαξα, πάει έχασα τον λογαριασμό.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 12:33 »
θέλω κι εγώ...

πλάκα έχει :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 13:51 »
Παράθεση

xouliganos_sevastikos το επομενο nickname του φον :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 13:52 »
αυτό είναι και θα το έψαχνα  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 14:27 »
Με τς νέες εγγραφές πάντως απ ότι είδα, ανέβκε κι ο ανταγωνισμός για το άνοιγμα των τόπικς με τα επόμενα ματσάκια..
Οι μπαουγκάρες  δώσαν(και δίνουν) τόσο πολύ υλικό, που κινδυνεύει σοβαρά η πρωτοκαθεδρία εκειού που τ ανοίγει όλα τώρα!
Φαίνεται μάλιστα πως ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε άμεσα το διακύβευμα γιαυτόν καθώς προέβει ήδη σε δηλώσεις
περί ανυπάρκτων κτλ που πρέπει να απομακρυνθούν πάραυτα, εκδηλώνοντας έτσι -εμμέσως πλην σαφώς- και την αγωνία του..

8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 14:32 »

Rox - Biftekis Ρε fon;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 14:36 »
Κάνω δίαιτα για αυτό  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 17 Δεκ 2014 23:58 »
Εγώ αμα δεν ξαναγράψουν αυτοί, δεν ξαναγράφω
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 18 Δεκ 2014 00:01 »
Και αστοδιάολο κιόλας. Ήθελα εγώ ν' ανοίξω το 1000στο λογαριασμό. Τι κέρδισε αυτός που τ' άνοιξε; μΠΑΣ κι ήταν αυτός ο έργκους κάτσε; ήρθαν οι ξένοι και μας πήραν και τις λοταρίες αστοδιάολο;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 00:50 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 15:34 »
Επι το ορθόν... απόθεση

… oμήρου  oλοίσθια και “new”  μέλος

Off topic θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, άνετα αν δεν ήμουν στους 1000ς "μέλους"…  γιατί αυτά που θα πω αφορούν 85% στο “Σχετικα με τη λειτουργια του φορουμ…”  και 16% στο “ Ανασχετικά με τη λειτουργια του φορουμ…” (σύνολο 101%)  …ανάσχεση πώς και από ποιους!? 
Εδώ πάω ΠΑΣο.  Πελέ. Δεν έχω αρμοδιότητα… μηδέν εσωτερικό πρόβλημα εικονικής  ή   πραγματικής κατάστασης.
Επιλύω ατάκα προβλήματα που με αφορούν / ενδιαφέρουν  ή μου δίνονται προς επίλυση…

Λέω λοιπόν ή μάλλον εκμυστηρεύομαι  στους φίλους μου εδώ και για περνάει η ώρα ευχάριστα, κάτι πραματάκια που δεν είχα κατά νου να πω, ποτέ!
 …και με την επισήμανση ότι αυτά δεν ενδιαφέρουν όλους.

Στο ματς

Ως απαριθμούμενο εν τοις 1000ς, μέλος.

Βασικά και αλίμονό μου και τρομάρα μου…  αν η σημειούμενη στα στατικά χρόνου παρουσίας μου στο forum είναι μόνο δική μου.
Θα είχα βγει ζήτουλας στα ΑΒ με τους επαγγελματίες ζήτουλες προ οικονομικής (προς διάκριση όσων συνανθρώπων μας  που 35χρονες πολιτικές ανάγκασαν…)

Κατάντια μου… αν το forum  ήταν το κυρίως επάγγελμά μου και μοναδική μου ενασχόλιση.
Φουρτούνα μου και χαλασιά μου αν τα ποστ, οι ΦΩΤΟ (πραγματικές ή μοντάζ), οι Πίνακες, τα ξεκινήματα Αγωνιστικών και μια σειρά ποστ αναδημοσιεύσεων ή σύντομων σχολίων, ήταν όλα δικά μου.
Γνωρίζω κάποια σχετικά...
Και ασφαλώς κάποιες ώρες μη συμβατές με τον εργασιακό μου χρόνο, φίλοι μου και γνωστοί μου.

Όλεθρος και στραπάτσο αν είχα αναγάγει το forum σε  “forum science field”

Τα προσωπικά μου κείμενα είναι τα “σεντόνια”  μου / σας και με κάποια άλλα συλλογικά…  βασικά και κανονικά, φίλοι μου.
Μα είναι πλήθος και όγκος?
“Μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε”

Πίσω μου υπάρχουν 1 τσακάλι και 3 τσακαλάκια.
Συμβαίνουν αυτά στις ομοιόχρωμες και συνεκτικές οικογένειες.

Τι δεν συμβαίνει, που θα μπορούσε να είναι πλημμελής επιμέλεια?
Με έκλπηξή μου διαπίστωσα πολύ πρόσφατα ότι παράλληλα, το  1 τσακαλάκι  (Ω Θε μου!!!) είναι (ήταν) 1 από τα περίπου νεότερα μέλη του forum!!!
Την κάτσαμε τη βάρκα… είπα.

Λέω (ήταν) γιατί δεν είναι πια από επιλογή του και από ξενέρα, αλλά και από εκ των υστέρων προτροπή μου για την κατά τη γνώμη λανθασμένη επιλογή του, αφού η πρόσβασή του ήταν ευχερής στο New P.P όπως και των 2 εξ υπολοίπων… κ.λ.π.,
Όχι μόνο λάκισε, πάτησε Περγαντί ο Παλίκαρος, αλλά και με “έφτυσε χλαπάτσα κατάμουτρα”  στη διαπίστωση να  κάθομαι να με φτύνουν χλαπάτσα κατάμουτρα και να με χαρακτηρίζουν “…μερικά άρρωστα εκεί μέσα” (λόγια του)… ενώ μου απαρίθμησε μια σειρά μέλη που τους “πήγαινε” ... (έτσι και μεταξύ ημών τε και υμών)
Εμένα δυστυχώς… με κατέταξε στα “πρόβατα” και τον νουνό του στις “γάτες”.

Τον παραδέχομαι και τον τσάκαλο και το κατάντημα...
Συμβαίνουν αυτά και στα καλύτερα …

Δικαιολογία τώρα εγώ ο πεπτωκός τοις όμμασι, του τσακαλάκου… ε, συμβαίνουν αυτά στα καφενεία και στις λαϊκές ΠΑΣιά μου…

“Γράφτηκα … (μπιπ)… που είναι για τον ΠΑΣ γράφτηκα και για να μαθαίνω νέα. Δεν σκεφτόμουν να σου ανακοινώσω τώρα, αναγκάστηκα” … το τσακαλάκι.

Περασμένα ξεχασμένα…  Σημασία έχει η πρωτοβουλία του.
Του έβγαλα το καπέλο που είχε την μαγκιά και τον εγωισμό να κόψει μαχαίρι τις τέτοιες εξαρτήσεις.

Ευτυχώς, πια… 
Όχι άλλος όμηρος.
Τέλος!!!

:mono:

Καλησπέρα
Ν P. P
999+1

Υ.Γ.: Σόρι  “Κορμαράκο”  μου (κόλλημα κι εσύ με την πάρτι του…),  αλλά το θηώρησα υποχρέωση να τα πω στους φίλους και για περνάει η ώρα ευχάριστα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 16:59 »
ΛΟΚΟ αγαπητέ μου σύνταυρε και σύντροφε

Αν δεν ήταν η αγάπη, θα ήταν σίγουρα ο σεβασμός μες στο ποτήρι μας
Έχω όμως το προνόμιο να τα απολαμβάνω και τα 2 εκ μέρους σας
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων και για τα επόμενα ποτήρια

Στο ματς

Διάβασες λίγα, έγραψες πιο πολλά, για να απαντήσεις τίποτε.
Πολύ αργά αντέδρασες να με ειρωνευτείς  στα ασήμαντα.
Μείνε όπως είσαι φίλε δεν σου λέω να αλλάξεις τίποτε.
Έχω την ευθύνη όσων έγραψα και New not return.
Λέγε μου ό,τι τι και αν σκοπεύεις, ελεύθερα.
Εγώ είμαι απλά 1 από τα 1000 μέλη σου.
Εσύ είσαι το αφεντικό  στο μαγαζί.
Μην ξεχνάς ότι είμαι πελάτης. 
Συνεπής και  με άποψη.
Ποτέ ψώνιο ή λιώμα.
Η γενιά του '80
Όλοι παιδιά
Του ΠΑΣ
NEW

Όσο για τα συμβάντα και τους βαθμούς υπαιτιότητας εκατέρωθεν και άλλες ιδιοκατασκευές, δεν βρίσκω λόγους να αναλώνεσαι σε αιτιολογήσεις και δευτερολογίες ... είτε ως συμβάντα, είτε ως μη συμβάντα, τα πάντα τελούν πέρα από την δική μας κρίση.
Μοιραία…  παντού μπροστά αυτός ο αγύρτης ο υποκειμενισμός.

Φιλικά
New Ban. Pas

Καλά να είσαι φίλε μου από καρδιάς μου, αλλά στου Ντίνου το σβέρκο λαιμαριά δεν μπαίνει.

3  :mono:έβαλες εσύ?
1  :mono:εγώ 

3-1 το ματς "nok out" 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 05 Ιούλ 2016 11:47 »
Αϊντε πάμε για τα 2.000 μέλη μακροπρόθεσμα. Εντάξει 200 νικνειμ εγώ, 200 ο fon, 200 ο ΛΟΚΟ, 200 ο pagourenko θα τις φτάσουμε τα 2.000.  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 05 Ιούλ 2016 12:31 »
Αϊντε πάμε για τα 2.000 μέλη μακροπρόθεσμα. Εντάξει 200 νικνειμ εγώ, 200 ο fon, 200 ο ΛΟΚΟ, 200 ο pagourenko θα τις φτάσουμε τα 2.000.  :P :P :P :P

200 νικνειμ εγώ+
200 ο fon,+
200 ο ΛΟΚΟ,+
200 ο pagourenko = 800... :-?

Χρειάζονται και καμιά διακοσιαριά θκαμ... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: