Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 vs βαζελες  (Αναγνώστηκε 41793 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 vs βαζελες
« Απάντηση #175 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 14:31 »
"Αυτοάμυνα στο γήπεδο μάλιστα , το ακούσαμε κι αυτό , όλοι σήμερα στον αγώνα με Καλαμαριά μια ναυτική και μια μολότοφ για να αντιμετωπίσουμε τυχόν επιθέσεις ποντίων , για να μην μας πούνε και μαλάκες !!!!!!!"

Επειδή είσαι μορφωμένο παιδί, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν απομονώνουμε προτάσεις κατα το δοκούν, από ένα κείμενο, που περιέχει σαφώς και ...ειρηνιστικές απόψεις!
Και μίλησα για άμυνα... όχι για ...αυτοάμυνα 8) !

Φιλικά...πάντα!

Παράθεση
Οι λέξεις κλειδιά στον παραπάνω ορισμό είναι η «άδικη» και «παρούσα» επίθεση. Άδικη είναι μια επίθεση που απαγορεύεται από το νόμο, όταν δηλαδή αντιβαίνει σε διάταξη κάποιου νόμου. Πρακτικά είναι η επίθεση που δεχόμαστε χωρίς δική μας υπαιτιότητα. Έτσι δεν μπορούμε να επικαλεστούμε κατάσταση αυτοάμυνας όταν με τη δική μας συμπεριφορά οδηγηθούμε σε καυγά. Παρούσα είναι η επίθεση που επίκειται ή άρχισε ήδη και διαρκεί. Πρακτικά είναι η επίθεση που δεχόμαστε τη στιγμή που τη δεχόμαστε. Δηλαδή με απλά λόγια μπορούμε να αμυνθούμε σε μια επίθεση που δεχόμαστε σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορούμε όμως να ανταποδώσουμε μια επίθεση που δεχτήκαμε μια εβδομάδα αργότερα!!!

Με δικαιώνει φιλαράκι μου το λινκ σου!

Φιλικότατα...πάντα!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Ιαν 2015 15:26 από jimakos »
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #176 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 14:49 »

Το αυτομαστίγωμά μας δεν έχει τελειωμό. Σε τέτοιο βαθμό που τα δακρυγόνα στις βαζέλες είναι κάτι το δολοφονικό, ενώ τα πλακάκια, τα σιφώνια, τα στιλό, οι φωτοβολίδες και τα μαχαίρια που πολλοί κουβάλαγαν μαζί τους δεν χαρακτηρίζονται ούτε καν επικίνδυνα.

Το "θα περάσουμε από πάνω σας" που λέγανε τα βαζέλια, για να είμαστε ειλικρινείς, θα μπορούσαν να το κάνουνε, έστω και με κάποιο κόστος, θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν ήταν τα Μ.Α.Τ..

Πριν ρίξετε ευθύνες στους προβοκάτορες που κάνουν επεισόδια, στους μπάτσους, στο κακό το σύστημα που εκμεταλλεύεται το λουμπενάριο που θέλει να μας σκοτώσει ερχόμενο εκδρομή στα Γιάννενα, κοιταχτείτε στο καθρέφτη και αναρωτηθείτε:

-Ποιους πείθουμε με όλα αυτά;

-Οι παναθηναϊκοί που τα διαβάζουν πόσο γελάνε;

-Πότε θα μας αφήσει η ιδεοληψία μας να δούμε την πραγματικότητα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 14:59 »
(...βλ. πλήρες κείμενο)
Και μίλησα για άμυνα... όχι για ...αυτοάμυνα 8) !

Φιλικά...πάντα!

Παράθεση
Η νομική πλευρά της αυτοάμυνας
Από τον Αχιλλέα Παπαδόπουλο, 2 Dan
http://www.todehellas.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/342-%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82.html

(...)
Η «αυτοάμυνα» έχει να κάνει με την άμυνα σε επίθεση που δέχεται κάποιος. Αν αυτός υπερασπιστεί κάποιον άλλο τότε μιλάμε απλά για «άμυνα».
(...)

Φιλικά...πάντα!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 15:02 »
Ας γράψω και γω το μακρύ και το κοντό μου, χωρίς να πάρω θέση, αφού πάντα αυτές οι συζητήσεις είναι αδιέξοδες..

Στο γήπεδο ήταν 5000 γιαννιώτες και 700 παναθηναικοί (9 πούλμαν+άλλα μέσα = περίπου 500-600 μακρινοί και 100-200 κοντινοί).

- Στους 5000 γιαννιώτες, αυτοί που πήγανε στο γήπεδο για ενδεχόμενο μανούρας είναι 40-50 άτομα εκ των οποίων λιγότεροι από 5 είναι καβατζωμένοι με «σοβαρά αντικείμενα μπάχαλου»* (δηλαδή καπνογόνα, στυλό, φωτοβολίδες, σουγιάδες, ακ, γουρούνες – δηλαδή εξαιρούνται, βεγγαλικά εορτασμού, σπιρτάδες, στρακαστρούκες κλπ που είναι λάιτ).
Από 5000 γιαννιώτες ακούστηκε υβριστικό-εριστικό σύνθημα που ανάβει τα αίματα μόνο μετά από αντίστοιχη πρόκληση από το μισό γήπεδο περίπου. Πετάχτηκαν 2 σοβαρά αντικείμενα. Μία α.κ. που ευτυχώς έσκασε στο στίβο και 1 ναυτική που ευτυχώς δεν μπήκε στο πλήθος.

- Στους 700 παναθηναϊκούς, αυτοί που πήγανε στο γήπεδο για ενδεχόμενο μανούρας είναι και οι 700 εκ των οποίων πάνω από τους μισούς είναι καβατζωμένοι τουλάχιστον με σουγιάδες. Υβριστικό-εριστικό σύνθημα ακουγόταν από 1 ώρα πριν ξεκινήσει το ματς μέχρι το τέλος συνεχώς και με μίσος από το σύνολο των 700. Πετάχτηκαν περισσότερα από 15 στυλό στην 9 (και συγκεκριμένα στο κομμάτι μεταξύ της 9θ και της 9ξ’ :joker:) σε άκυρο πλήθος πατεράδων και παιδιών τόσο κατά την είσοδο των ομάδων ,όσο και σε άσχετες στιγμές. Πετάχτηκαν 2-3 στυλό στη μεγάλη (!) και πολλά αντικείμενα από τις σπασμένες τουαλέτες στα κάτω καθίσματα της 6 σε άκυρο πλήθος ηλικιών κυρίως κάτω από 15 χρονών. Επίσης έγινε ντου, σπάσανε την πόρτα και πήγαν να ορμήσουν στην 9. 

Θέλω να πω ότι κάπως δε μου κάθεται καλά η θεωρία των 2 άκρων και η έκφραση «και οι 2 έχουν ανεγκέφαλους».

* Πάμε λίγο στα «σοβαρά αντικείμενα μπάχαλου»: Η σύγκριση «φωτοβολίδα στυλό vs ναυτική φωτοβολίδα» είναι ανάλογη με τη σύγκριση «σφεντόνα με βέλος vs πιστόλι». Αν σε βρει φωτοβολίδα στυλό θα έχεις εγκαύματα και πιθανότητα 10% να πεθάνεις (αν σε βρει από κοντά). Αν μπει σε πλήθος ναυτική φωτοβολίδα υπάρχει πιθανότητα 50% να υπάρχει νεκρός-νεκροί.

Η συζήτηση αυτή όμως δεν έχει νόημα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ορίζεται κάποια λεπτή κόκκινη γραμμή στη μπέσα και το σεβασμό. Ποιο είναι το κριτήριο στο «αποδεκτό αντικείμενο μπάχαλου»? Δηλαδή αυτό που έχει 10% πιθανότητα είναι πιο μπεσαλίδικο, ενώ το άλλο με 50% είναι πούστικο? Ή πως ορίζεται ακριβώς η βία? Εϊναι βία μέχρι 2,5 κατακεφαλιές ή οι 3 μπουνιές και 4 κλωτσιές ισοδυναμούν με μισή μαχαιριά? Και ποιος το ορίζει αυτό το κριτήριο? Οι οπαδοί του ποκ που βαράνε γυναικόπαιδα και δεν έχουν ούτε ίχνος σεβασμού και μπέσας?       

Να θυμίσω και πριν 2 χρόνια τι είχε γίνει. Ημέρα του ματς ΠΑΣ-παο, κυριακή πρωί στις 10.30 επιτέθηκαν 30-40 βάζελοι σε 2 περαστικά παιδιά 15 ετών στην πλατεία και το αποτέλεσμα ήταν κάποιος καμένος 30χρονος να μαχαιρώσει έναν 15χρονο. Το επαναλαμβάνω: Ένας 30χρονος μαχαίρωσε έναν 15χρονο! Δ Ε Κ Α Π Ε Ν Τ Α Χ Ρ Ο Ν Ο!! Μιλάμε για Κορκονέας φάση. Και ερωτώ: Εάν στο καπάκι πήγαινε ο πατέρας του 15χρονου και φύτευε μια σφαίρα στο κούφιο κεφάλι του 30χρονου, θα έπρεπε να προβληματιστεί η μικρή κοινωνία μας για το πώς θα εξαλείψει τα φαινόμενα βίας εκατέρωθεν?   

Πάντως σε πολλές χώρες σε ξύλο μεταξύ οπαδών, εάν πέσεις κάτω δε σε πειράζει κανένας. Υπάρχει σεβασμός. Στην Ελλάδα πλέον εάν πέσεις κάτω, πέθανες ή στο καλύτερο σενάριο σου μένουν κουσούρια. Υπάρχει μια ζούγκλα στην οποία υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να μην υπάρχει ελπίδα συνεννόησης ή γενικότερης ηθικολογίας.  Άρα, εφόσον δεν υπάρχουν στεγανά, δε μπορείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα, να καταδικάζεις ή να επαινείς. Γιαυτό και δεν παίρνω θέση στο θέμα. Απλά η θηωρία των 2 άκρων στο ΠΑΣ-παο  κάπως δε μου στέκεται καλά. 

ΥΓ. Το οτι έχουν ξεπεράσει σε κόμπλεξ για τον ΠΑΣ ακόμα και αγρινιώτες και Κερκυραίους είναι γνωστό. Και καλά οι αρτινοί βάζελοι που οι πατεράδες τους  τρέχανε σαν κυνηγημένοι να σωθούν στα χωράφια πέριξ της γέφυρας Καλογήρου όταν δειλά-δειλά βγαίνανε να πετάξουν πορτοκάλια στους ΠΑΣολέδες εκείνης της εποχής του '70. Το οτι οι αθηναίοι βάζελοι ξεπέρασαν σε κόμπλεξ για τον ΠΑΣ ακόμα και τους αγρινιώτες και τους κερκυραίους, μάλλον είναι μια θετική εξέλιξη για την ομάδα μας.

ΥΓ2. Πλάκα έχουν αυτά τα σύγχρονα όπλα (ναυτικές, Α.Κ. κλπ). Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε για το πως γινόταν οι μάχες στην αρχαιότητα με καταπέλτες και πανοπλίες. Αλλά και για τον δούρειο ίππο στην Τροία θα ήθελα να μάθω. Χμμμ, νομίζω καταλάβατε ποιός μπορεί να μας διαφωτίσει στο φόρουμ...

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Ιαν 2015 15:06 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 15:03 »
... τεράστια ευκαιρία  με τον κοροβέση . ...

... τεράστια ευκαιρία  με τον Κοροβέση . ...

Υ.Γ.: Προλαμβάνω, πριν "τα πάρει"  %-| ο  pagourenko1966... Τοngue

με μικρο τον γραφω κι εγω το κοροβεση :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 15:17 »

Lemo τα λες υπερβολικά ωραία και καλύτερα από εμένα που έγραψα και με οργή μετά το ματς.

Μια μικρή διόρθωση: Δεν ξέρω που ήσουν και αν είχες τη δυνατότητα οπτικής επαφής αλλά προς την 9 έφυγαν πολύ περισσότερες από 15 φωτοβολίδες στυλό. Αλήθεια αν σε βρει αυτή στο μάτι δεν πας στον τόπο; Ίσως κάποιοι να μην τις είδαν όλες γιατί πολλές έφυγαν πάνω από τη 9 προς τις πολυκατοικίες.

Πολύ εύστοχο αυτό που ανέφερες περί κόμπλεξ των Αθηναίων Παναθηναϊκών. Μεγάλη κατάκτηση αυτή για την ομάδα μας. Η Νούμερο 2 ομάδα της Ελλάδας να σε θεωρεί τόσο σημαντικό εχθρό της. Έδωσα μια εξήγηση για αυτό σε προηγούμενο ποστ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #181 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 15:58 »
Άσχετο ίσως

Γράφει ο Καζαντζάκης και μονολογάει ο Ζορμπάς...

Τι να ναι αυτή η λύσσα, στοχάζουμαι τώρα που έβαλα γνώση, τι να 'ναι αυτή η λύσσα να χιμάς να δαγκάνεις έναν άλλον άνθρωπο, που δε σου 'καμε τίποτα, να του κόβεις τη μύτη, να του παίρνεις το αυτί, να του ανοίγεις την κοιλιά και να φωνάζεις το Θεό να κατέβει να σε βοηθήσει - πάει να πει, να κόβει κι αυτός  μύτες κι αυτιά και ν' ανοίγει κοιλιές;
Μα τότε έβραζε, βλέπεις, το αίμα μου, που μυαλό να ξεψαχνίζω!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 20:27 »
Ουστ...

... και συμφωνώ με lemorsero.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Ιαν 2015 21:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 21:43 »
Βλεπω συνεχιζουμε να καταθετουμε εναντιον  μας στοιχεια και μαλλον θα πρεπει να βγαλουμε μια επισημη ανακοινωση να ζητησουμε συγνωμη προς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στον κοσμο της ,οι απειρωταν λενε κακως μπηκαν τη δευτερη φορα τα ΜΑΤ στην 7 και τρομοκρατησαν  τα αγνα παιδια ,ο φιλος lemorsero μαλλον εκπλησσεται που υβριστικο εριστικο συνθημα Γιαννιωτων προς ανταποδωση αντιστοιχου των λαγων ,ακουγεται απο χιλιαδες στοματα , κατι που δε συναδει με την κουλτουρα που καποιοι ονειρευοντε να αποκτησει η κερκιδα του ΠΑΣ , αγαπαται αλληλους , μην υβριζεται μη προκαλειται.Τωρα παμε παλι στις φωτοβολιδες και αν κρινουμε απ αυτα που ειπαν οι περισσοτεροι , εχουμε καμια δεκαπενταρια απο στυλο προς εμας , που δε σε αφηνουν στον τοπο κατα 90% , το να σου στερησουν ομως την οραση η να σου προκαλεσουν εγκαυματα στο προσωπο , ειναι κατι που θα σε σκοτωνει οσο θα ζεις κι οπως ολοι ειδαν τις εριχναν ευθεια πανω στον κοσμο , στα δικα μας τωρα φαινεται απ αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα οτι ριχτηκε μια ναυτικη που σ αφηνει στον τοπο , αν σε πετυχει στο λαιμο και αν σκασει εκεινη την ωρα , πρεπει δηλαδη να εισαι πολυ μα πολυ ατυχος για να συμβουν και τα δυο αυτα , ομως απ οτι λετε παντα , αυτη η φωτοβολιδα δεν πηγε πανω στον κοσμο , μαλλον οχι τυχαια , πιθανων ριχτηκε ψηλα για εκφοβισμο , εμενα παντως με εψαξαν και την κυριακη και τη δευτερα εξονυχιστικα οι αστυνομοι στην εισοδο  , γιατι καποιοι μιλανε και για ελλειπη ελεγχο , οι δολοφονοι που γυρνανε στα γηπεδα πολλεσ φορες μπενουν στο γηπεδο το προηγουμενο βραδυ και κρυβουν τα πυρομαχικα στο γηπεδο , δε τα περνανε τη μερα που μπενουν για το ματς  και καποιες φορες τους τα πετανε κι απ εξω.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 23:53 »
Παράθεση
ριχτηκε μια ναυτικη που σ αφηνει στον τοπο , αν σε πετυχει στο λαιμο και αν σκασει εκεινη την ωρα , πρεπει δηλαδη να εισαι πολυ μα πολυ ατυχος για να συμβουν και τα δυο αυτα , ομως απ οτι λετε παντα , αυτη η φωτοβολιδα δεν πηγε πανω στον κοσμο , μαλλον οχι τυχαια , πιθανων ριχτηκε ψηλα για εκφοβισμο
H ναυτική έχει σίδερο μπροστά και καρφώνεται. Δεν σκάει ποτέ. Από την στιγμή που εκτοξεύεται καίει. Από την στιγμή που εκτοξεύεται είναι εν δυνάμει φονική. Και στην κοιλιά να σου πάει, καρφώνεται μέσα. Και στο πόδι το ίδιο. Το αν θα σε σκοτώσει είναι θέμα το που θα σε πετύχει.
Αν ριχτεί προς τα πάνω φτάνει εκατοντάδες μέτρα ψηλά και σιγα σιγά πέφτει. Αυτή ρίχτηκε προς την αντίθετη κερκίδα.
Αυτά τα ολίγα rusis.
Y.Γ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ουσιώδη πράγματα και από τον lemorsero και από τους ΑΡ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τετ 07 Ιαν 2015 23:57 »
Κακως την εριξε και κακως την ειχε μαζι του , αλλα παιζει να μη ξερει καθολου τι ειναι και τι κανει αυτη η φωτοβολιδα .

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 02:06 »
Καναπεδάτος ο τυμπανιστής!

Ιδού οι αποδείξεις

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 08:57 »
Είχα γράψει κάτι και το έκανα cut (όχι ως ΜDR)...  γνωρίζετε ποιοι κατέχουν αυτές τις ναυτικές?

Παράθεση
Τετοια ζημια μονο ενα πραμα μπορει να κανει και το ονομα αυτου του πραγματος ειναι "Ναυτικη".
Οι γνωστες φωτοβολιδες που εκτοξευονται ανα καιρους απο τα χουλιγκανια στα γηπεδα.
Για οσους δεν γνωριζουν οι ναυτικες ειναι φωτοβολιδες που εκτοξευονται απο ειδικο "πιστολι" και χρησιμοποιουνται κατα κυριο λογο στα ναυαγια κτλπ (εξου και το ονομα 'Ναυτικες").
Το καλο της ειναι οτι φευγει με απιστευτη ταχυτητα και ολοι φανταζεστε τι μπορει να κανει οταν βρει εμποδιο, το κακο της απο την αλλη ειναι οτι δεν εχει στοχο , πραμα που σημαινει οτι δυσκολα μπορεις να βρεις στοχο , ειδικα στο σημειο που δειχνει να τον πετυχαν.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 09:31 »
Παράθεση
ο φιλος lemorsero μαλλον εκπλησσεται που υβριστικο εριστικο συνθημα Γιαννιωτων προς ανταποδωση αντιστοιχου των λαγων ,ακουγεται απο χιλιαδες στοματα , κατι που δε συναδει με την κουλτουρα που καποιοι ονειρευοντε να αποκτησει η κερκιδα του ΠΑΣ

rusis προς Θεού, ποτέ δεν ονειρεύτηκα την κουλτούρα που περιγράφεις. Παρανόησες αυτό που εννοούσα και εξάγεις προσβλητικά προς εμένα συμπεράσματα.

Μια μικρή διόρθωση: Δεν ξέρω που ήσουν και αν είχες τη δυνατότητα οπτικής επαφής αλλά προς την 9 έφυγαν πολύ περισσότερες από 15 φωτοβολίδες στυλό.
Εξαρτάται ποιά 9 εννοείς. Εγώ είδα οι περισσότερες να πέφτουν στο κομμάτι μεταξύ της 9χ' και της 9ω''. :pashat:

Παράθεση
Αλήθεια αν σε βρει αυτή στο μάτι δεν πας στον τόπο;

Θα σου βγάλει το μάτι αν στη ρίξει ο άλλος από απόσταση μικρότερη από 20μ. Αλλά δε βαριέσαι, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

Πάντως η θύρα που αναφέρετε έχει αριθμό και λέγεται 8. Το οτι μπαίνεις από την 9 και κάθεσαι προς την 8 δε σημαίνει οτι κάθεσαι στην 9.

Αποσυνδεδεμένος kokolpas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 10:10 »
μολοτωφ μονο στην Marfin. οχι στα γηπεδα. να μη ξαναδουμε Μπλιωνες με κομμενη την καρωτιδα. μονο εγκυμονουσες να πεθαινουν απο ασφυξια. ειμαι μεγαλος υποκριτης παναθεμα με

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 10:27 »
(...)
Εξαρτάται ποιά 9 εννοείς. Εγώ είδα οι περισσότερες να πέφτουν στο κομμάτι μεταξύ της 9χ' και της 9ω''. :pashat:
(...)

Θα γλίτωναν μόνοι όσοι είχαν κάλυψη sold out.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 12:10 »
Την καλημέρα μου σε όλους!

Τους στρατούς (εθνικούς-οπαδικούς κλπ) και τις βίαιες & επιθετικές ενέργειές τους δεν μπορεί παρά να τις κατακρίνουμε.
Ειδικά όσοι έχουν βιώσει στο πετσί τους την βιαιότητα και τον κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους (όπως στο αλήστου μνήμης ματς στο ΟΑΚΑ πριν 3-4 χρόνια).

Οι ειρηνικές φωνές, όταν πρόκειται για συνύπαρξη οπαδών και κοινές στρατηγικές τακτικές επικροτούνται.
Δεν καταλαβαίνω την παθητικότητα χριστιανικού τύπου "με βαρείς που με βαρείς, δώσε μου κι άλλο να το καταλάβω"!

Όχι επιθετικές κινήσεις λοιπόν και κυρίως σε μάζες που πιθανόν να υπάρχουν και γυναικόπαιδα. Σεβασμός στη ζωή και στο αθλητικό πνεύμα!
Όμως τη βία και τον τσαμπουκά, όταν σου ασκείται τακτικά, πρέπει να βρεις τρόπο να τον αντιμετωπίσεις, όχι αντεκδικητικά, αλλά αμυνόμενος.
Δεν νοείται να σέβεσαι τη ζωή άλλων και να μην σέβονται -οι άλλοι- τη δική σου. Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να φερθείς σκληρά... γιατί στο τέλος θα σε πούνε και μαλάκα!

Όχι στην οργανωμένη και απρόκλητη βία...λοιπόν!
ΝΑΙ στη απάντηση, της βίας όμως!

Να είστε καλά!

jimako ποτέ δεν έχω κάνει copy/paste σε κείμενο κατά το δοκούν όπως λες .
φυσικά και το κείμενό σου έχει  ειρηνιστικές απόψεις και επ ουδενί δεν σε κατατάσσω στους κάφρους , αυτό όμως που  γράφεις : ΝΑΙ στη απάντηση, της βίας , είναι τελείως αντίθετο με τη κουλτούρα μου , όταν κάποιος με στοχεύει και δεν σέβεται τη ζωή μου (δηλ κάποιος δολοφόνος) κάνω τουμπεκί , είναι άλλοι αρμόδιοι γι αυτό ! έχω παιδιά και τα βάζω σε προτεραιότητα ! και σίγουρα κάποιος οπαδός του κώλου θα με πει κότα , όταν όμως δεις από κοντά αυτά τα καμένα των Αθηνών που ρισκάρουν τη ζωή τους χωρίς να το γνωρίζουν τότε τα λέμε ! Συγνώμη αλλά δεν θέλω να συμμετέχω σ αυτή τη μάχη !

Όταν πάω στο γήπεδο να δω την ομάδα μου η λέξη άμυνα(για τη σωματική μου ακεραιότητα) μου  είναι παντελώς άγνωστη ! 

ΥΓ για το λίνγκ μου γράφεις , δεν είναι δικό μου !

Παράθεση
Οι λέξεις κλειδιά στον παραπάνω ορισμό είναι η «άδικη» και «παρούσα» επίθεση. Άδικη είναι μια επίθεση που απαγορεύεται από το νόμο, όταν δηλαδή αντιβαίνει σε διάταξη κάποιου νόμου. Πρακτικά είναι η επίθεση που δεχόμαστε χωρίς δική μας υπαιτιότητα. Έτσι δεν μπορούμε να επικαλεστούμε κατάσταση αυτοάμυνας όταν με τη δική μας συμπεριφορά οδηγηθούμε σε καυγά. Παρούσα είναι η επίθεση που επίκειται ή άρχισε ήδη και διαρκεί. Πρακτικά είναι η επίθεση που δεχόμαστε τη στιγμή που τη δεχόμαστε. Δηλαδή με απλά λόγια μπορούμε να αμυνθούμε σε μια επίθεση που δεχόμαστε σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορούμε όμως να ανταποδώσουμε μια επίθεση που δεχτήκαμε μια εβδομάδα αργότερα!!!

ΥΓ ο λόγος που κάθομαι και σου απαντάω είναι γιατί σε θηωρώ αξιόλογο άτομο ! (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου , δεν σε γνωρίζω προσωπικά )

ΥΓ τώρα σχόλια τύπου : τράβα στη λεωφόρο μόνος σου κτλ είναι ανάξια σχολιασμού ! (δεν αναφέρομαι φυσικά σ εσένα)

ΥΓ γαμήστε τους ξηρομερίτες , διπλό στα καπνά !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 14:06 »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε μου. Την ίδια άποψη έχω κι εγώ για το άτομό σου, αλλά και για πάρα πολλούς εδώ μέσα.
Απλά, όταν οι αρμόδιοι δεν σε προστατεύουν, πρέπει κάπως να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, εκεί διαφοροποιώ την θέση μου.

Βία στη βία, έχει για μένα νόημα, όταν πρέπει να προστατεύσω, έστω και με βίαιο τρόπο, τις ιδέες μου, αγαπημένα μου πρόσωπα και φίλους...

Το λινκ που αναφέρεις, το έχει ανεβάσει ο φίλος μας New.Pas!

Ελπίζω να τα πούμε από κοντά κάποια φορά!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 15:23 »
Παράθεση
ΑΠΕΙΡΕ ποιες οι διαφορες με το διχτυ? ειναι ραμμενο το πανι και οχι βαμμενο?

ετοιμάζεται το making of.Θα σου λυθούν όλες οι απορίες!    :mono: :pas: :pashat: :flag:
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 15:38 »
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιαν 2015 15:44 από Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ »
SING LOUD STAND PROUD

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 15:42 »

Την καλημέρα μου σε όλους!
ΥΓ γαμήστε τους ξηρομερίτες , διπλό στα καπνά !

Αντιοφη εγώ θα απαντήσω και ας μη θηωρείς σοβαρά όσα λέω.

Θα σε παρακαλούσα να μην ασκείς λεκτική βία από το πας.γρ. Το "θα γαμήσουμε ή γαμήστε" εκφράζει βίαια ένστικτα τα οποία καλό θα ήταν να χαλιναγωγήσεις. Δεν μπορεί να μιλάς έτσι επιθετικά για άτομα που δεν ξέρεις.

Σε παρακαλώ πρόσεχε τις σκέψεις σου γίνονται λόγια...

πρόσεχε τα λόγια σου γίνονται πράξεις... και θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να "γαμήσεις" όντως...

ΥΓ: Και εμείς φίλε έχουμε παιδιά.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιαν 2015 15:47 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 16:24 »
Παράθεση
Το γηπεδο την Κυριακη πρεπει να γινει  τοπος μαρτυριου των παικτων του Αλαφουζου , ο οποιος με ρουφιανιλικια στην Ουεφα μας στερησε τη συμμετοχη σε Ευρωπαικο αγωνα για πρωτη φορα στην ιστορια μας.

το ακουσαμε και αυτό....
Δε φταίει ο ΧΒ που δεν βγήκαμε ευρώπη, φταίει ο Αλαφουζος...

Όποιος πιστεύει ότι για την μη έξοδο στην Ευρώπη φταίει μόνο ο Κοιλιόδουλος πλανάται πλάνην... Αν οι ρουφιάνοι παναθηναϊκοί και ο έμπορος ειδήσεων του Δ.Ν.Τ. δεν έβαζαν το χεράκι τους θα παίζαμε στο Ευρώπη...

Όποιος δίνει συγχωροχάρτια σε Κοιλιόδουλο ή Βαζέλες για τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2013 απλά εθελοτυφλεί και βλέπει μέρος της αλήθειας!

Μόνο και μόνο για τη ρουφιανιά

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΚΟ 

Όσο για τους δοσίλογους γερμανοτσολιάδες της Προοδευτικής Περάματος τους εύχομαι καλή χρεωκοπία και να κλείσουν γρήγορα το μπουρδελομάγαζό τους!

Ότι και να λέτε για σεβασμούς για συνθήματα που πρέπει να σταματήσουν (κάποια ναι είναι γραφικά), για όσους πήγαμε σε εκείνα τα μπαράζ, για όσους ζήσαμε τα γεγονότα εκείνου του πρωταθλήματος για όσους είδαν τις άπειρες διαιτητικές σφαγές εκείνης της χρονιάς από κοντά, για όσους είδαν τον τότε τριαντάχρονο τσάτσο να επιβιώνει για άλλη μια φορά με πουστιές εις βάρος μας, για όλους αυτούς λοιπόν το σύνθημα:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ

θα είναι πάντα επίκαιρο και παθιασμένο!

Παράθεση
Θα σε παρακαλούσα να μην ασκείς λεκτική βία από το πας.γρ. Το "θα γαμήσουμε ή γαμήστε" εκφράζει βίαια ένστικτα τα οποία καλό θα ήταν να χαλιναγωγήσεις. Δεν μπορεί να μιλάς έτσι επιθετικά για άτομα που δεν ξέρεις.

πρόσεχε τα λόγια σου γίνονται πράξεις... και θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να "γαμήσεις" όντως...
πως να σε πάρω στα σοβαρά ?

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 16:30 »
Παράθεση
Το γηπεδο την Κυριακη πρεπει να γινει  τοπος μαρτυριου των παικτων του Αλαφουζου , ο οποιος με ρουφιανιλικια στην Ουεφα μας στερησε τη συμμετοχη σε Ευρωπαικο αγωνα για πρωτη φορα στην ιστορια μας.

το ακουσαμε και αυτό....
Δε φταίει ο ΧΒ που δεν βγήκαμε ευρώπη, φταίει ο Αλαφουζος...

Όποιος πιστεύει ότι για την μη έξοδο στην Ευρώπη φταίει μόνο ο Κοιλιόδουλος πλανάται πλάνην... Αν οι ρουφιάνοι παναθηναϊκοί και ο έμπορος ειδήσεων του Δ.Ν.Τ. δεν έβαζαν το χεράκι τους θα παίζαμε στο Ευρώπη...

Όποιος δίνει συγχωροχάρτια σε Κοιλιόδουλο ή Βαζέλες για τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2013 απλά εθελοτυφλεί και βλέπει μέρος της αλήθειας!

Μόνο και μόνο για τη ρουφιανιά

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΚΟ 

Όσο για τους δοσίλογους γερμανοτσολιάδες της Προοδευτικής Περάματος τους εύχομαι καλή χρεωκοπία και να κλείσουν γρήγορα το μπουρδελομάγαζό τους!

Ότι και να λέτε για σεβασμούς για συνθήματα που πρέπει να σταματήσουν (κάποια ναι είναι γραφικά), για όσους πήγαμε σε εκείνα τα μπαράζ, για όσους ζήσαμε τα γεγονότα εκείνου του πρωταθλήματος για όσους είδαν τις άπειρες διαιτητικές σφαγές εκείνης της χρονιάς από κοντά, για όσους είδαν τον τότε τριαντάχρονο τσάτσο να επιβιώνει για άλλη μια φορά με πουστιές εις βάρος μας, για όλους αυτούς λοιπόν το σύνθημα:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ

θα είναι πάντα επίκαιρο και παθιασμένο!

Παράθεση

πως να σε πάρω στα σοβαρά ?

Φίλτατε δεν αποζητώ να με πάρεις στα σοβαρά. Δεν ετεροπροσδιορίζομαι...

Προσπαθώ να σου πω πόσο αναντίστοιχα είναι αυτά που γράφεις με τον πασιφιστικό σου χαρακτήρα...

Εγώ ποτέ δεν αποποιήθηκα του δικαιώματός μου να βρίζω στο γήπεδο και να αμύνομαι...

Μπα μπαι!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 17:45 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/688478/dioxi-ston-panathinaiko
Παράθεση
Δίωξη στον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλο στα Γιάννενα, προκάλεσε την επέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Στο... σκαμνί του κατηγορουμένου θα βρεθεί για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Παρασκευή, για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή, προκάλεσαν την επέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά που κάλεσε σε απολογία το «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση ανέφερε πως «Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση 2/1/2015)».

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Παρ 09 Ιαν 2015 15:58 »
3η θέση γι αυτη την εβδομάδα.Συνεχίζουμε έτσι και έρχεται και η πρωτιά.Mπράβο σε όλους......

OUR DIFFERENT DRUG.........!

https://www.youtube.com/watch?v=z6jZXrHSvhQ

ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ζήση για το πλουσιο και πολύ καλό  φωτογρφικό υλικό που μας προμήθευσε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.......ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΛΟ!!
SING LOUD STAND PROUD