λοιπον
στο δρακο δεν απανταω , δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να μαθει την ενοια της πολιτισμενης συζητησης, δεν περιμενα και κατι αλλο απο εναν που δηλωνει "εθνικιστης".
σε σενα τωρα ταυρι
θα σε παρακαλουσα να σταματησεις τις γενικευσεις και να μιλας συγκεκριμενα σε αυτα που γραφω αφου τα διαβαζεις πιο προσεκτικα
Αντιθέτως στα μαθητικά και φοιτητικά σας χρόνια καυλώνατε να φοράτε την σημαία της Αγγλίας επειδή ήταν της μόδας και έδειχνε οτι είστε πιο προοδευτικοί απο τους χωριάτες. Η ελληνική σας φέρνει αλλεργία...
μαλλον μ ειδες με μπλουζα τις αγγλιας στα γιαννενα οταν ειμουν 18 γιατι αλλιως δεν εξηγειτε
συγκερκιμενα δεν "καυλωνω" να φοραω καμμια σημαια , καυλωνω με το βιντεο της τζουλιας και γενικα με το γυναικειο φυλο οταν το βλεπω γυμνο..., και δεν εχω και καμμια μπλουζα με σημαια ειτε ελληνικη ειτε αγγλικη.
οποτε εχουμε και λεμε ατομα τα οποια σας εξηγουν με επειχηρηματα οτι πρεπει επιτελους να σταματησει η καθαρα μιλαταριστικη-φασιστικη στρατιωτικη παρελαση που δεν συμβολιζει τιποτα
εχουν μια φασιστικη καραμελα που δε λιωνει με τιποτα
εχουν αλεργεια στην ελληνικη σημαια (να παρουν xozal η ζιρτεκ αμα ειναι ετσι να περασει)
ειναι δηθεν δημακρατικοι και δηθεν προοδευτικοι
να απαντησετε τιποτα επι του θεματος εχετε η θα συνεχισετε να μας κραζετε γιατι εχουμε μια διαφορετικη γνωμη την οποια βεβαια στηριζουμε με επειχηρηματα
ποιες ειναι οι φαναφαρες ρε ταυρι , οτι κανενας ελληνας δεν κολαει σημαιουλες στα μπυφαν του απο εκει σου προκιπτει οτι εχω αλλεργεια στην σημαια , απαντηστε μου λοιπον ποσους βλεπετε καθε μερα με σημαιες ελληνικες στα μπουφαν η μπλουζακια τους ???
διαβαζεις τι γραφω η βλεπεις οτι θελεις , δεν ισχυει οτι την σημαια την εχουν καπηλευτει κυριως οι εθνικοφασιστες για να αποδυκνειουν την ελληνικοτητα τους ??????
και τι λεω στο τελος οτι οποισδηποτε ειναι ελευθερος να βαλει οσες σημαιουλες θελει , αρκει να μην καπηλευετε το συγκεκριμενο συμβολο για εθνικοφασιστικους λογους
ειναι λαθος τα παραπανω ? δειχνουν οτι εχω αλεργεια στην σημαια ?? θα μας τρελανετε ρε παιδια
Ξέρεις να μας την πεις γιατί εγώ δεν γνωρίζω...
δες ποιο πανω τα ποστ των αστραλον ραστα και γκορου να παρεις μια ιδεα και επειτα ψαξτο και λιγο μονο σου
Ε, να τον καταργήσουμε τότε. Μήπως δεν έχεις κάνει τη θητεία σου και αγχώνεσαι;;; Που νομίζεις οτι ζεις; Στην Ελβετία; Οι χαρακτηρισμοί σου είναι υπερβολικοί.
προσωπικα πιστευω πως ο θεσμος της στρατιωτικης θητειας ειναι αναγκαιος για να εχουμε ολοι μας μια πολεμικη εκπαιδευση που σιγουρα μεσα στα επομενα 100 χρονια θα μας χρειαστει καποια στιγμη και οχι για να πολεμησουμε την τουρκια η τα σκοπια......
αλλα απο εκει και περα ο στρατος αυτη τη στιγμη ετσι οπως εχει καταντησει δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα διεφθαρμενο - φασιστικο - καθεστωτικο μεσο , που αντι για πολεμικη εκπαιδευση μαθενεις πως να λουφαρεις καλυτερα , να καθαριζεις καλυτερα χωρους , να φυλας χωρους και να υπακουεις σε ηλιθιους ευθυνοφοβους επειδη ειναι ανωτεροι ασχετο αν εισαι πιο ικανος απο αυτους σε πολεμικα και μη θεματα.
εχω βαρεθει αυτο το θεμα με τα κραξιματα και τις γενικευσεις , απο δω και περα δε ξανα απανταω σε οποιον χωρις επιχειρηματα απλα κραζει τις αποψεις μου , οποιος θελει να μιλησουμε με σοβαρα επειχηρηματα σε αυτα που λεω στα προηγουμενα ποστ καλοδεχουμενος