Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015  (Αναγνώστηκε 3663 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χάρα Φ. 27 (Ε) - Αργεντινή
ΠΑΟΚ - Παπαγιαννόπουλος Σ. 24 (Α) - Ελλάδα, Νομποά Κ. 30 (Μ) - Εκουαδόρ, Ρικάρντο Κόστα 33 (Α) - Πορτογαλία
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Κατσουράνης Κ. 35 (Μ) - Ελλάδα, Μαρσελίνιο (Μ) - Βραζιλία, Μπαστακός Μ. 19, Νάστος Σ. 17, Καράσκο Μ. 27 (Ε) - Αργεντινή
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ταυλαρίδης Σ. 33 (Α) - Ελλάδα, Νίνης Σ. 25 (Μ) - Ελλάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Αλόκο Φ. 29 (Α) - Αργεντινή, Ινγκλέσιας Μ. 30 (Μ) - Αργεντινή, Σκούρτης Β. 23 (Ε) - Ελλάδα
ΟΦΗ -
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Σαράνοφ Μ. 27 (Τ) - Σερβία, Λουβιόν Σ. 27 (Α) - Γαλλία, Γιαν Μπόε Καν 23 (Μ) - Σενεγάλη, Κονέ Μ. 22 (Α) - Ακτή Ελεφαντοστού, Καλέ Ε. 27 (Μ) - Βραζιλία, Περεϊρά Ε. 27 (Μ) - Βραζιλία, Τζιλάς Β. 32 (Ε) - Βραζιλία, Ούλα Γ. 27 (Ε) - Γαλλία
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Μπουσταμάντε Λ. 30 (Μ) - Αργεντινή, Μιλιάζες Κ. 34 (Α) - Αργεντινή
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-  Σκαρμοτσίνο 29 (Α) - Γαλλία, Ρουσκουσέδα Σ. 30 (Μ) - Αργεντινή, Λαζάρ Κ. (Μ) - Ρουμανία
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Μελίσσης Χ. 32 (Α) - Ελλάδα, Ψάλτης Θ. 19 (Μ) - Ελλάδα, Ηλιάδης Σ. 28 (Μ) - Ελλάδα, Μπάλντα Μ. 22 (Ε) - Ισπανία, Μάρτινς Ρ. 30 (Μ) - Βραζιλία, Βιγιαφανέ Σ. 27 (Α)- Αργεντινή
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -
ΚΑΛΛΟΝΗ- Μαρσέλο ΓΚ. 34 (Μ) - Βραζιλία, Πετρόπουλος Α. 29 (Ε) - Ελλάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Βλάχος Β. 22 (Α) - Ελλάδα, Κόρμπος Π. 29 (Μ) - Ελλάδα, Καθάριος Ν. -  20 (Μ) Ελλάδα, Ρισβάνης Σ.  21 (Α) - Ελλάδα, Μουζακίτης Α. - Ελλάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -
ΒΕΡΟΙΑ - Ναζλίδης Θ. 27 (Ε) - Ελλάδα, Νέτο Ντ. 34 (Α) - Βραζιλία, Μαραγκός Σ. 25 - Ελλάδα
SKODA ΞΑΝΘΗ - Μπέλιτς Ν. 31 (Μ) - Σερβία, Μπαλούφο Φ. (Μ) - Ισπανία, Γκχόμσι Α. 28 (Α) - Καμερούν,
ΚΕΡΚΥΡΑ - Σιόντης Σ. 27 (Α) - Ελλάδα, Ζουμπουλάκης Α. 25 (Α) - Ελλάδα, Φάμπιο 27 (Ε) - Πορτογαλία 27, Κουμπούτια Α. 28 (Α) - Γεωργία


Παράθεση
Στον Ατρόμητο ο Κατσουράνης

Την απόκτηση του Κώστα Κατσαρούνη για έξι μήνες ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Αθηνών, με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για 1 χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε τα εξής στο atromitosgc:« Είναι χαρά και τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε την προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου.Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κι εγώ θέλω από την πλευρά μου να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι πρώτος μας στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ γιατί αξίζει να βρεθεί εκεί και να κυνηγήσει έπειτα μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι καλύτερο μπορεί. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο κύπελλο».

Και ο Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσε:«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και μετά από την Ινδία ήξερα ότι αποτελούσε την καλύτερη επιλογή. Στη ζωή μου άλλωστε έχω μάθει να κάνω τις καλύτερες επιλογές.. Νιώθω έτοιμος και αυτό που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου από εμένα ότι σε κάθε αγώνα και σε κάθε εκδήλωση θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Ο Κώστας Κατσουράνης που θα κάνει την πρώτη προπόνηση την Κυριακή επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «2»

από PASsorts.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 28 Ιαν 2015 10:49 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 13:24 »
Παράθεση
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ανακοίνωσε τον Νίκολα Μπέλιτς η Ξάνθη

Ο Νίκολα Μπέλιτς αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Ξάνθης που με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε τη συμφωνία: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μπέλιτς».

Ο 31χρονος Σέρβος μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας παίξει σε Πανσερραϊκό (27 συμμετοχές-3 γκολ), Ατρόμητο (7 συμ.), Πανθρακικό (10 συμ.) και μέχρι πρότινος Πλατανιά (8 συμ.-2 γκολ).

Στα αγωνιστικά, πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν και ακολούθησαν το διαφορετικό πρόγραμμα που ετοίμασε το προπονητικό επιτελείο.

Έμφαση στην τακτική με συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες που έχουν ανασταλτικό ρόλο αλλά και σ' αυτούς που έχουν περισσότερο επιθετικές αρμοδιότητες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις εντολές του και στα δύο ξεχωριστά κομμάτια της σημερινής προπόνησης.

Για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Στο μεταξύ, για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ στις 13:00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet ο προπονητής της ομάδας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #2 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 23:39 »
Παράθεση
ΗΤΑΝ «ΤΑΥΡΟΣ» ΣΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Υπέγραψε και πάει και Γιάννενα ο Ταυλαρίδης

Απομένει απλά η ανακοίνωση, που θα έρθει αύριο (30/12). Ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνοδεία του εκπροσώπου του και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους στο «τριφύλλι».

Νωρίτερα το πρωί πέρασε από τον από τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο, που έδειξε το… αυτονόητο δεδομένης της μέχρι τώρα πορείας του. Το ότι, δηλαδή, ο 35χρονος στόπερ είναι «ταύρος», απόρροια της καλής αθλητικής ζωής του και της δουλειάς στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της απόκτησής του θα έρθει αύριο, καθώς απομένει το τυπικό της υπόθεσης, των τελικών, δηλαδή, υπογραφών της παραχώρησής του από τον Ατρόμητο, στον οποίο και ανήκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Ταυλαρίδης θα βάλει για πρώτη φορά τα πράσινα της προπόνησης την Τετάρτη (31/12), αφού αύριο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, ενώ η πρόθεση του Γιάννη Αναστασίου είναι ο έμπειρος στόπερ να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή το πρωί του Σαββάτου στα Γιάννινα για τον αγώνα της Κυριακής (4/1/2015) με τον ΠΑΣ για την 17η αγωνιστική της Superleague, αφού αγωνιστικά είναι έτοιμος.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Και με τη βούλα Μπαλούφο στην Ξάνθη

Παίκτης της Ξάνθης είναι και επίσημα ο Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο, με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με μια λιτή ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Walter Fernández Balufo», αναφέρει το σχετικό κείμενο στο σάιτ της ομάδας.

Ο Ισπανός αριστερός μέσος είχε υπογράψει εδώ και λίγες μέρες το συμβόλαιό του με την Ξάνθη, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως και έγινε.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Ανακοίνωσε Σιόντη η Κέρκυρα

 
Ο Στέφανος Σιόντης επιστρέφει και επισήμως στη Superleague. Ο 27χρονος αμυνικός μέσος και μπακ υπέγραψε σήμερα (29/12) συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τους «Φαίακες» και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΙΟΝΤΗ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο 27χρονος μπακ- χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #3 στις: Τρι 30 Δεκ 2014 19:24 »
Παράθεση
ΤΟΝ 27ΧΡΟΝΟ ΣΕΡΒΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Ανακοίνωσε Σαράνοφ ο Εργοτέλης

 
Την απόκτηση του 27χρονου Σέρνου τερματοφύλακα, με τριετή θητεία μεταξύ άλλων στην Μακάμπι Χάιφα, Μπόγιαν Σαράνοφ ανακοίνωσε ο Εργοτέλης,

Ο ίδιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με την εμπειρία μου και με σκληρή δουλειά θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε».

Ο 27χρονος Σέρβος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΟΦΚ Βελιγραδίου το 2004 μένοντας εκεί μέχρι το 2011 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Μάτσβα Σαμπάτς και Μπεζάνιγια.

Το 2011 μεταγράφηκε στην Μακάμπι Χάιφα, στη οποία είχε τρεις γεμάτες σεζόν προτού τεθεί στο περιθώριο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #4 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 13:54 »
Παράθεση
ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ο Βλάχος στην «πλατεία»

Η μεταγραφική ενίσχυση στον Πανιώνιο συνεχίζεται με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αποκτά τον Βαλεντίνο Βλάχο. Ο 22χρονος μπακ ανήκε στην Κλαμπ Μπριζ κι έμεινε ελεύθερος από την πρωτοπόρο του βελγικού πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Μάλιστα, ο Βλάχος την Τρίτη (30/12) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε την τελική συμφωνία με τη διοίκηση και υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016.

Ο Βλάχος έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Καβάλα και Θρασύβουλο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και στον Άρη ως δανεικός από την βέλγικη ομάδα.

Την ίδια ώρα, τα τυπικά μένουν για την οριστικοποίηση του δανεισμού των Ρισβάνη, Καθάριου στον Πανιώνιο, από τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Οι διοικήσεις των ομάδων τα έχουν βρει και μένουν οι υπογραφές.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #5 στις: Παρ 02 Ιαν 2015 22:40 »
Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ανακοίνωσε Ζουμπουλάκη η Κέρκυρα

Παίκτης της Κέρκυρας θα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Άγγελος Ζουμπουλάκης. Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα αποτελέσει ακόμα ένα «όπλο» στη φαρέτρα του Μιχάλη Γρηγορίου.

«'Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΑΓΓΕΛΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών» ανέφερε η ανακοίνωση των «Φαιάκων».

Ο Ζουμπουλάκης αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος στον Πλατανιά, με τον οποίο έκανε δύο συμμετοχές, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Φωστήρα, Καλλιθέα, Θρασύβουλο. Στην Κέρκυρα αγωνίστηκε και τη σεζόν 2012-2013.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 17:38 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΕΣΟΣ

Ανακοίνωσε την επιστροφή Μαρσέλο η Καλλονή

Μετά από μία διακοπή έξι μηνών στη συνεργασία τους η Καλλονή και ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα θα πορευτούν και πάλι μαζί. Οι νησιώτες ανακοίνωσαν σήμερα (8/1) τη συμφωνία με τον 34χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πίσω στην «οικογένεια» της Καλλονής μετά από 6 μήνες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο βραζιλιάνος Μαρσέλο!

Ο ποδοσφαιριστής που συνέβαλε όσο λίγοι στην άνοδο της Καλλονής μας στη μεγάλη κατηγορία αλλά και πέρσι στην παραμονή της ομάδας μας στην Superleague βρίσκεται πάλι στο νησί έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε όσο καμία άλλη. Σύσσωμο το επιτελείο της Καλλονής μας τον καλωσορίζει θερμά.

Ο Μαρσέλο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τους προσεχείς έξι μήνες και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 08 Ιαν 2015 20:37 »
Παράθεση
Στην Πλατεία Κόρμπος και Καθάριος

Παίκτες του Πανιωνίου είναι και τυπικά οι Παναγιώτης Κόρμπος και Νίκος Καθάριος με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή τους.
 
Η μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου είναι γεγονός με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει την απόκτηση των Παναγιώτη Κόρμπου και του Νίκου Καθάριου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Κόρμπου, Νίκου Καθάριου. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν το πρωί της Πέμπτης τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας και από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης είχα πάρει ουσιαστικά και την απόφασή μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Ο Νίκος Καθάριος από την πλευρά του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα του συλλόγου στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και να βοηθήσω κι εγώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης στις δικές του δηλώσεις τόνισε: «Με τις δύο αυτές προσθήκες, έχουμε φτάσει αισίως τις 4 για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ θα υπάρξουν και τουλάχιστον δύο ακόμα. Οπως είχε δεσμευτεί η διοίκησή μας, στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση του αγωνιστικού ρόστερ. Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουμε, προκειμένου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟ δυνατός και υγιής να πετύχει τους στόχους του για την τρέχουσα περίοδο και να θέσει τις βάσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #8 στις: Παρ 09 Ιαν 2015 21:51 »
Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε τον Σιριάκ Λουβιόν

Ο Εργοτέλης ενισχύεται με την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου αμυντικόυ Σιριάκ Λουβιόν, ο οποίος είναι ανενεργός από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Καννών, της Λε Μαν και της Χάβρης, ενώ ήταν μέλος και της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον 28χρονο (24/7/87) Γάλλο αμυντικό Cyriaque Jules Freddy Louvion για τον επόμενο ενάμιση χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και την φιλοξενία τους ανθρώπους της ομάδας και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν».

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες και «τσεκάρετε» και ο 18χρονος υψηλόσωμος στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Μοχάμεντ Κονέ.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε τον Σιριάκ Λουβιόν
 
Ο Εργοτέλης ενισχύεται με την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου αμυντικόυ Σιριάκ Λουβιόν, ο οποίος είναι ανενεργός από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Καννών, της Λε Μαν και της Χάβρης, ενώ ήταν μέλος και της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον 28χρονο (24/7/87) Γάλλο αμυντικό Cyriaque Jules Freddy Louvion για τον επόμενο ενάμιση χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και την φιλοξενία τους ανθρώπους της ομάδας και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν».

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες και «τσεκάρετε» και ο 18χρονος υψηλόσωμος στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Μοχάμεντ Κονέ.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #9 στις: Παρ 09 Ιαν 2015 23:35 »
Κάποιες μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει και μου ξέφυγαν.


Παράθεση
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ


Εκλεισε Γιαν Μπόε-Καν!

Τον Γιαν Μπόε-Καν ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Εργοτέλης. Η φιλία με τον Γιουσούφ από την παρουσία τους στην Βαν και η πορεία του στην Οσέρ.

 
Τι σου είναι οι γνωριμίες. Αν ξέρεις να τις εκμεταλλευτείς κιόλας ακόμα καλύτερα. Οπως στην περίπτωση του Μοχάμεντ Γιουσούφ και του Εργοτέλη. Ο κρητικός σύλλογος ψάχνεται για την ενίσχυσή του και την Τετάρτη αναμενόταν στο Ηράκλειο η επόμενη μεταγραφή του.

Οπερ και εγένετο. Ο λόγος για τον Γιαν Μπόε-Καν. Τον 23χρονο Σενεγαλέζο (αλλά γεννημένο στην Γαλλία) ο οποίος αγωνιζόταν στην Οσέρ, έφτασε στο Ηράκλειο και το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε από τον Κρητικό σύλλογο. Ο Μπόε-Καν γνωρίστηκε με τον Γιουσούφ στην Βαν στην δευτερή κατηγορία της Γαλλίας και έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για τον αμυντικό μέσο. «Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον θα αγωνίζομαι για τον Εργοτέλη. Ανυπομονώ να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να ξεκινήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες», τόνισε ο ίδιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οπως γράφουμε ο Μπόε-Καν ξεκίνησε την καριέρα του από την Βαν, αλλά η εξαιρετική του περσινή σεζόν, του χάρισε και νέο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα ωστόσο. Την Οσέρ, η οποία είναι κι αυτή στην Ligue2 αλλά στο πρώτο εξάμηνο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Για την ακρίβεια ελάχιστες.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΕ-ΚΑΝ
2012/13 Βαν 1 συμμετοχή στο Λιγκ Καπ Γαλλίας
2013/14 Βαν 23 συμμ. στο πρωτάθλημα
2014/15 Οσέρ 2 συμμ. στο πρωτάθλημα

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Με Ρισβάνη ο Πανιώνιος στην Τούμπα

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σπύρο Ρισβάνη, θα πάει στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος.
 
Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε σήμερα ο Πανιώνιος ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (3/1 19:30). Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης, με το πέρας της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή συμπεριέλαβε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Μπουμάλ, Μασούρας, Κολοβός, Φούντας.

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ενίσχυση με Γκχόμσι στο αριστερό άκρο της άμυνας για Ξάνθη

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ενισχύθηκε η Σκόντα Ξάνθη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Καμερουνέζου Αντόνιο Γκχόμσι.
 
Την τρίτη της μεταγραφή πραγματοποίησε το Σάββατο (3/1) η Ξάνθη. Η Σκόντα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Καμερουνέζου, Αντόνιο Γκχόμπσι, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο, για να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει μόνο ο τραυματίας Γουάλας. «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Antonio Ghomsi», αναφέρει η ανακοίνωση των ακριτών δίχως να κάνει γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Το who is who

Ο Αντόνιο Γκχόμσι γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1986 στην πόλη Μπαντζούν του Καμερούν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιταλία και την Τζένοα. Μάλιστα, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ενώ στη γειτονική χώρα αγωνίστηκε και στις Σαλερνιτάνα, Μεσίνα, Αβελίνο και Σιένα.

Το 2009 πήγε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μαλίν με τη μορφή δανεισμού, ενώ το 2010 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή. Το... κοντέρ του έχει γράψει 120 συμμετοχές στη Jupiler Pro League, 33 στη Serie B, 2 στη Serie A και 2 στο Coppa Italia. Έχει ύψος 1,79μ. και παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 11 Ιαν 2015 23:39 »
Παράθεση
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Από την Ομόνοια στον Παναιτωλικό ο Σκαραμοτσίνο
 
Στον Παναιτωλικό ως το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται ο Άντονι Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε δανεικός από την κυπριακή ομάδα.

«Ο Άντονι Σκαραμοτσίνο αποκτήθηκε με δανεισμό από την Ομόνοια Λευκωσίας έως τον Ιούνιο του 2015. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 30.04.1985 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου.

Νωρίτερα, οι Κύπριοι είχαν ανακοινώσει: «Η Ομόνοια ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Άντονι Σκαραμοτσίνο, υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/06/2015».

από Sentrgoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #11 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 10:17 »
Παράθεση
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Στην Κέρκυρα ο Φάμπιο!

Παίκτης της Κέρκυρας θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πορτογάλος επιθετικός, Φάμπιο, που αποκτήθηκε δανεικός για έξι μήνες από τον Ατρόμητο.

Ο Φάμπιο, που είχε παίξει έξι ματς με την ομάδα του Περιστερίου, θα βοηθήσει τους «Φαίακες» στην προσπάθεια που κάνουν να «καθαρίσουν» γρήγορα με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Moreira Tavares FABIO, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο Fabio αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό απ' την ΠΑΕ Ατρόμητος.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΜΕ ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ρουσκουσέδα από την Αργεντινή για τον Παναιτωλικό!
 
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την δεύτερη μεταγραφή του, επισημοποιώντας την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα.

Ο 30χρονος, που θεωρείται ότι θα μπορέσει να κάνει την διαφορά για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με τον Παναιτωλικό και πήρε την φανέλα με τον αριθμό «7».

H ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 28.04.1985 και αγωνίζονταν την Τίγκρε. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 7.

από Sentragoal.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #12 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 22:34 »
Παράθεση
ΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ανακοίνωσε τον Μπουσταμάντε ο Λεβαδειακός
 
Παίκτης του Λεβαδειακού για τον επόμενο 1.5 χρόνο θα είναι ο Λουίς Γκονζάλο Μπουσταμάντε, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Πρόκειται για 30άχρονο μέσο από την Αργεντινή, ο οποίος πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας κι έπεισε για τις ικανότητές του τον τεχνικό των «πράσινων», Σάββα Παντελίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Luis Gonzalo Bustamante. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Έχει γεννηθεί στις 11/12/1985 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στην Αργεντινή με τις φανέλες των Instituto, Talleres, Los Andes, Chacarita Juniors, Defensa y Justicia, στη Γαλλία με τη φανέλα της Évian, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η All Boys. Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 28».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #13 στις: Τετ 14 Ιαν 2015 06:49 »
Παράθεση
Κονέ ο τέταρτος στον Εργοτέλη

Ο 22χρονος αμυντικός Μοχάμεντ Κονέ αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του Εργοτέλη, καθώς ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.
 
Στην τέταρτη μεταγραφή του προχώρησε το Σάββατο (11/1) ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από την Ακτή Ελεφαντοστού Μοχάμεντ Κονέ, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, δίχως να γνωστοποιούν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Mohamed Gnontcha Kone. Ο 22χρονος (12/12/93) αμυντικός κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και αποκτήθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή.

«Ευχαριστώ τον Εργοτέλη και τον Θεό»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κονέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου, ευχαρίστησε τον Εργοτέλη και τον Θεό, ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στον Εργοτέλη, καθώς είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και αυτό είναι μία καινούρια πρόκληση για μένα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Θεό και τους ανθρώπους του Εργοτέλη που με επέλεξαν».

από Gazzetta.gr

Παράθεση
«ΦΑΙΑΚΑΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Κουμπούτια

Στο έμψυχο δυναμικό της Κέρκυρας θα ανήκει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γεωργιανός διεθνής στόπερ, Ακάκι Κουμπούτια. 


Ο 28χρονος άσος είχε συμφωνήσει με τους «Φαίακες», ωστόσο η μεταπήδηση του επισημοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Ο Κουμπούτια είναι εν ενεργεία διεθνής με την Γεωργία, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής ακόμη και όταν δεν είχε βρει ομάδα.

Ο Γεωργιανός, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ατζέντη των Λόρια και Μερεμπασβίλι του ΟΦΗ, Τζιανλούκα Μαρίνι, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λευκορωσία, Λιθουανία, Τουρκία και Ρωσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, Ακάκι Kουμπούτια, τον οποίο και καλωσορίζει. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών».

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Επίσημο το deal με Μιλιάζες

Ο Κάρλος Μιλιάζες ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση του Λεβαδειακού το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κάρλος Μιλιάζες. Ο Πορτογάλος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο». Μετά τον Κάρλος Μιλιάζες θα υπάρξει ανακοίνωση και για τον Μπουσταμάντε. Για τον Αργεντίνο υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα που δεν επιτρέπουν ακόμα να γίνει επίσημο το deal.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #14 στις: Παρ 16 Ιαν 2015 23:19 »
Παράθεση
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Στον Αστέρα ο Αλόκο για 3,5 χρόνια

Τα τυπικά της συμφωνίας με τον Φερνάντο Νικόλας Αλόκο ολοκληρώθηκαν χθες και σήμερα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε... «την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή».

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 30 Απριλίου 1986, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 6. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Αλόκο, που «βγαίνει» πρώτη φορά στην Ευρώπη, τόνισε: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια ομάδα με ευρωπαϊκού επιπέδου.

Στην Αργεντινή όλοι γνωρίζουν τον Αστέρα. Ειδικά με τους αγώνες του Europa League η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη φήμη. Εγώ παρακολούθησα την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Σε ότι αφορά τα δικά μου αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μπορώ να πω ότι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και η δύναμη μέσα στο παιχνίδι είναι στοιχεία που με διακρίνουν. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να γνωριστώ με όλους τους συμπαίκτες μου».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #15 στις: Δευ 19 Ιαν 2015 12:14 »
Παράθεση
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Επαγγελματίας στον Πανθρακικό ο Ψάλτης
 
Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Θεοχάρη Ψάλτη.

Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1996 στην Κομοτηνή και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

«Καλωσορίζουμε ακόμη ένα παιδί από την ομάδα Νέων στην επαγγελματική ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα» αναφέρει η ανακοίνωση.

από Sentragoal.gr

   

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #16 στις: Δευ 19 Ιαν 2015 22:57 »
Παράθεση
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟ

Στον Πανθρακικό ο Στέλιος Ηλιάδης

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Στέλιο Ηλιάδη, μετά το σύντομο πέρασμά του από την βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη. Θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 22», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον Ηλιάδη που γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1986 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Β' και μετέπειτα της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Το 2005 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου και έμεινε έως το 2009 έχοντας συνολικά 76 επίσημες εμφανίσεις εκ των οποίων 4 στην Ευρώπη. Επόμενος σταθμός του ο Ηρακλής στον οποίο έμεινε για 2 χρόνια έχοντας 28 εμφανίσεις και η Κέρκυρα με την οποία συμμετείχε σε 33 αγώνες της Super League.


Τελευταίος του σταθμός υπήρξε η Βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την οποία και αγωνίστηκε 22 φορές. Ο Ηλιάδης έχει 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής και της Super League.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ

Ο Ιγκλέσιας και με τη... βούλα στον Αστέρα

Μια εξαιρετική προσθήκη ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν κι επισήμως – στην επίσημη σελίδα τους στο facebook - την απόκτηση του Ματίας Ιγκλέσιας. Του 30χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με επιτυχία σε Λάρισα και Ατρόμητο, ενώ είχε… ξενιτευτεί για έναν χρόνο αγωνιζόμενος στην κινεζική Σανγκσούν Γατάι.

«Στον κόσμο θέλω να πω ότι θα δίνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές, για να βρίσκεται ο Αστέρας πάντα ψηλά» δήλωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ματίας Ιγκλέσιας (Matías Iglesias).

Ο Αργεντινός μέσος, γεννημένος στις 18 Απριλίου 1985, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 62.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, ο Ιγκλέσιας τόνισε: "Ο Αστέρας έχει υψηλούς στόχους και πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Η ομάδα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στον κόσμο θέλω να πω ότι θα δίνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές, για να βρίσκεται ο Αστέρας πάντα ψηλά».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #17 στις: Τρι 20 Ιαν 2015 23:11 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΠΑΝΟΣ

Μπάλντα και με τη «βούλα» στον Πανθρακικό

Στην επίθεση… πονούσε ο Πανθρακικός και εκεί ενισχύθηκε. Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Μανουέλ Μπάλντα, ο οποίος για πρώτη φορά περνά τα ποδοσφαιρικά… σύνορα της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός και οι δηλώσεις του Μπάλντα: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή FABARETH MANUEL BALDA RODRIGUEZ. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1992, έχει ύψος 1,73, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ισπανικής Badalona, με την οποία σε 16 συμμετοχές, από το ξεκίνημα της περιόδου, σημείωσε 3 τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στις ομάδες Prat και Atletico Gramanet''.

Ο Μπάλντα, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, ανέφερε: '

'Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας κι η πρόταση του Πανθρακικού ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να απαντήσω θετικά και σίγουρα στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες ενός Ισπανού προπονητή και μαζί αρκετά παιδιά με τα οποία μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα να παίξω στην ελληνική Super League και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν ώστε να έρθω εδώ'».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
Επίσημα στον Ατρόμητο ο Μαρσελίνιο

Ο Μαρσελίνιο είναι και με τη... βούλα παίκτης του Ατρόμητου. «Δεύτερη χώρα μου η Ελλάδα, έπρεπε να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.
 
Την χαρά του που επέστρεψε στην Ελλάδα εξέφρασε ο Μαρσελίνιο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου.

Ο Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συνεργασία διάρκειας 1,5 χρόνου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το ποδόσφαιρο (στην ουσία) είναι τέχνη και φαντασία!  Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα ( MarceloLeitePereira), πιο γνωστό ως Μαρσελίνιο .

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλάιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, έπειτα από τον Κώστα Κατσουράνη, συνδυάζει απερίφραστα στο παιχνίδι του, την τέχνη, το μπρίο, την ταχύτητα και τη φαντασία. Αγωνιζόταν στην Κατάνια με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ζήτησε από την ιταλική ομάδα να μείνει ελεύθερος δείχνοντας τη μεγάλη του θέληση για να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι».

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Λαζάρ και επίσημα στον Παναιτωλικό

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Κοστίν Λαζάρ, όπως ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός
 
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Λαζάρ στον Παναιτωλικό. Ο διεθνής Ρουμάνος, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ και εν συνεχεία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην οικογένεια του Παναιτωλικού, που είναι μια οργανωμένη, σοβαρή και σταθερή ομάδα. Η επιλογή μου έχει να κάνει και με τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν για τον Παναιτωλικό και δύο πρώην συμπαίκτες μου (σ.σ. Μαλεζάς, Φωτάκης). Ελπίζω πολύ σύντομα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με την παρουσία μου ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή του Παναιτωλικού την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Κοστίν Λάζαρ, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014 και δεν κατάφερε να βρει μια ομάδα ώστε να συνεχίσει, αφού τόσο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όσο και από την Κέρκυρα που εξετάστηκε, τελικά αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί...

από Gazzetta.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Ιαν 2015 23:25 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 22 Ιαν 2015 17:48 »
Παράθεση
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Επαγγελματίες δύο στον Ατρόμητο

Δύο παίκτες από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, είναι πλέον μέλη της πρώτης ομάδας! Ο λόγος για τους Μιχάλη Μπαστακό και Σπύρο Νάτσο που υπέγραψαν, μετά από υπόδειξη του Ρικάρντο Σα Πίντο, επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ποδοσφαιριστές που εξελίχθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από τις φετινές τους εμφανίσεις στον Ατρόμητο Κ20 εντάσσονται από σήμερα στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Μπαστακός και ο Σπύρος Νάτσος βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ένταξή τους στην «πρώτη» ομάδα έγινε κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο και έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα μας στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και εδικά σε εκείνους που ξεχωρίζουν από τα τμήματα των Υποδομών.

Από την αρχή της θητείας του ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει τεστάρει στις προπονήσεις την συντριπτική πλειοψηφία (υπό τη μορφή rotation) των ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Ατρόμητος Κ20 και ο οποίος ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καταγράφοντας μέχρι στιγμής 14 νίκες (και μια ισοπαλία) σε 15 παιχνίδια, έχοντας στο τιμόνι του έναν επίσης νέο και φιλόδοξο τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη.

Επαγγελματίες δύο στον Ατρόμητο
Ο Μιχάλης Μπαστακός έχει γεννηθεί στις 27 Ιουλίου 1996 και έκανε τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία Φαραί Καλαμάτας. Στον Ατρόμητο βρίσκεται τον Ιούνιο του 2011 για λογαριασμό της ομάδας Κ17 ενώ την τελευταία διετία αγωνίζεται στην ομάδα Κ20.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι των τεσσάρων χρόνων που έχω στην ομάδα εξαργυρώνονται με τον καλύτερο τρόπο με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό το συμβόλαιο, μου δίνει κίνητρο και όρεξη για να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τον κ. Ηλία Μαστορέα τον πρώτο μου προπονητή στην Καλαμάτα. Τον κ. Λουκά Κάλλα, τον κ. Σωτήρη Ρίζο και φυσικά τον άνθρωπο που έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό φέτον τον κ.Γιώργο Κορακάκη για τη φετινή εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που τους είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και έδιναν λύσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα είχα. Ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, ειδικά τον κ. Γιώργο Σπανό για την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του καθώς επίσης στον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και στον κ. Σα Πίντο που εισηγήθηκε να γίνω επαγγελματίας».

Ο Σπύρος Νάτσος έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου 1998 και ξεκίνησε από την Αθλόπολις Πρέβεζας. Στον Ατρόμητο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2012, αρχικά στην Κ15, μετά στην Κ17 και από φέτος στην Κ20. Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είπε τα εξής:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πραγματοποιώ ένα πολύ μεγάλο βήμα και θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γιώργο Κορακάκη που μου έδωσε φέτος την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και να φθάσω πιο ψηλά. Η δουλειά για εμένα τώρα αρχίζει. Δεν ξεχνώ τον πρώτο μου προπονητή στην Πρέβεζα κ. Άγγελο Μπέκα που μου έδωσε πρώτος την ευκαιρία, κατόπιν τον προπονητή μου στην Κ15 κ. Σωτήρη Ρίζο και στην συνέχεια τον προπονητή στην Κ17 κ. Λουκά Κάλλα που αν και μικρότερος από τους υπόλοιπους με έβαζε να παίζω. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που με έφεραν στην ομάδα και με στήριξαν, τον κ. Σα Πίντο που με επέλεξε και αποτελεί τιμή για εμένα. Τέλος ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας μου, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για όσα κάνουν για εμένα».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Καλλονή ο Πετρόπουλος
 
Παίκτης της Καλλονής θα είναι για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται από το πρωί στη Μυτιλήνη και υπέγραψετο συμβόλαιό του με την ομάδα της Λέσβου.

Ο Πετρόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Απόλλωνα και ΟΦΗ, έμεινε ελεύθερος από τους Κρητικούς και δέχθηκε άμεσα την πρόταση της Καλλονής. Ο «Πετρογκόλ», όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε βρεθεί στο μεταγραφικό «κάδρο» και του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λέσβου:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1986 στην Αθήνα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου απ' όπου αποκτήθηκε στη συνέχεια από το Αιγάλεω. Από εκεί δόθηκε δανεικός σε Κερατσίνι και Χαϊδάρι και έπειτα επέστρεψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Από το Αιγάλεω ο Αντώνης Πετρόπουλος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό απ'όπου δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Η συνεργασία του με τους «πράσινους» έκλεισε το Δεκέμβριου του 2012 με τον επόμενο σταθμό του να είναι η ΑΕΚ.

Τον Ιούνιο του 2013, πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης με την φανέλα του οποίου είχε την πιο παραγωγική του σεζόν πετυχαίνοντας 12 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ο.Φ.Η. με τον οποίο αγωνίστηκε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #19 στις: Παρ 23 Ιαν 2015 18:07 »
Παράθεση
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Πήρε Καλέ ο Εργοτέλης
 
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Έλτον Περέιρα Γκόμες «Καλέ» είναι παίκτης του Εργοτέλη και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία.

Η ΠΑΕ της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, τον οποίο πήρε ελεύθερο.

Ο 27χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τον Εργοτέλη και στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως είναι βέβαιος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Elton Pereira Gomes «Cale» με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 27χρονος (12/7/88) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τις 30/6/2016.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Έλτον Περέιρα Γκόμες «Kαλέ» τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στη Super League με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Μέσα από την σκληρή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
   

από Sentragoal.gr

Παράθεση
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ανακοινώθηκε και παίζει ο Ροτζέριο Μάρτινς!

Ο Ροτζέριο Μάρτινς, που μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος, είναι από σήμερα παίκτης του Πανθρακικού.

Ο Βραζιλιάνος, που έκανε μεγάλη καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης, είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Κομοτηνής εδώ και μέρες (είχε συναντήσει τον Ρόκα και τους ανθρώπους της ομάδας) και αφού ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά ανακοινώθηκε.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ROGERIO MARTINS GONCALVES, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 8», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το βιογραφικό του

Ο Ροτζέριο Μάρτινς γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1984 και διανύει φέτος τη 10η του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του Αστέρα Τρίπολης από τη Γ' Εθνική ως και τη Super League, έχοντας συνολικά σε τρία χρόνια 13 γκολ σε 76 συμμετοχές, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν (2008-2009) στον Εργοτέλη κι άλλη μια (2009-2010) στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μάλιστα είχε μια «γεμάτη» χρονιά, με 20 τέρματα σε 34 αγώνες. Έτσι, το 2010 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για άλλες δύο περιόδους, προσθέτοντας ακόμη 50 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στο βιογραφικό του με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Λεβαδειακός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014), με συνολικά 13 τέρματα σε 69 παιχνίδια στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας. Εφέτος ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ, απέναντι στον Πανθρακικό, στο ματς για την 7η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #20 στις: Παρ 23 Ιαν 2015 22:32 »
Παράθεση
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Στη Βέροια -τελικά- ο Θωμάς Ναζλίδης
 
Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Θωμάς Ναζλίδης «μετακόμισε» από τον Πλατανιά στη Βέροια.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Βέροιας.

Μετά την υπογραφή ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα αρχή στην καριέρα μου. Η Βέροια και οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έπεισαν στο να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της “βασίλισσας”».

Ο Ναζλίδης ήταν τα τελευταία τριάμισι χρόνια στον Πλατανιά (77 συμμετοχές-21 γκολ) από τον οποίο ζήτησε και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Μακεδονικό και Καβάλα.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 24 Ιαν 2015 22:54 »
Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Χάρα - Ετοιμάζεται για Βέροια

Έτοιμος και ανυπόμονος για τον νέο σταθμό της καριέρας του εμφανίστηκε ο Φράνκο Χάρα που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το μεσημέρι, ευελπιστεί πως στους πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορέσει να βρει αυτά που ψάχνει από τότε που άφησε την πατρίδα του για να έρθει στην Ευρώπη...

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνκο Χάρα», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα, που χθες πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε.

Ο Βίτορ Περέιρα πιστεύει στις ικανότητες του Χάρα και περιμένει ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού με το νέο του απόκτημα. Και όπως είναι εύλογα αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ενεργοποιήσει άμεσα τον νέο του παίκτη από τον αγώνα με τη Βέροια την 1η Φεβρουαρίου.

«Όλα για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου»

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Φράνκο Χάρα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δήλωσε ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος του Θρύλου! Ο Αργεντινός άσος, ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και να κάνει χαρούμενο τον κόσμο!

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υπόσχομαι να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου».

Το who is who του Χάρα

Ο Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1988 στην Villa Maria της Αργεντινής και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία και τις ακαδημίες της Arsenal de Sarandi. Στην ομάδα της πατρίδας του αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι το 2010, όπου μετέπειτα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Benfica.

Το καλοκαίρι του 2011, ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Primera Division, όπου έπαιξε με τα χρώματα της Granada, σαν δανεικός από την Benfica. Την επόμενη χρονιά, παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός από τους «αετούς» της Λισσαβώνας. Επέστρεψε στην χώρα του, όπου αγωνίστηκε για τις δυο επόμενες σεζόν, για λογαριασμό δύο ομάδων. Την πρώτη με την φανέλα της San Lorenzo και την δεύτερη με την Estudiantes. Το καλοκαίρι του 2014, ο δανεισμός του τελείωσε και επέστρεψε στην Benfica.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και έχει πετύχει ένα τέρμα, στις 26 Ιανουαρίου του 2010 με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, στο ντεμπούτο του μάλιστα με την «Albiceleste»

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΛΑΤΕΙΑ»

Στον Πανιώνιο ο Μουζακίτης - Ακολουθεί ο Μπακασέτας

Οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην απόκτηση του Αλέξανδρου Μουζακίτη από τον Πανιώνιο ανήκουν στο παρελθόν και ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων».

Η µεταγραφή αρχικά είχε κολλήσει, καθώς ο Παναθηναϊκός ήθελε αντάλλαγµα (έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την οµάδα Νέων), µε τους «κυανέρυθρους» όµως να µην είναι θετικοί σε αυτήν την παραχώρηση. Σύµφωνα µε πληροφορίες, οι «πράσινοι» θα κρατήσουν ένα ποσοστό µεταπώλησης (της τάξεως 20-30%) και πλέον αποµένουν µόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η µεταγραφή. Ο Μουζακίτης αναµένεται να µείνει ελεύθερος µέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ την Τρίτη θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει το νέο του συµβόλαιο στον Πανιώνιο, διάρκειας 2,5 ετών.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Ιανουάριος 2015
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 31 Ιαν 2015 11:16 »
Παράθεση
«Αρκάς» και ο Σκούρτης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα είναι ο Σκούρτης, που ανακοινώθηκε από την διοίκηση των Αρκάδων.

Σε μία ακόμη προσθήκη, την τρίτη του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σκούρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη (Vasilis Shkurtaj).

Ο Έλληνας επιθετικός, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1992, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 12.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, ο Σκούρτης τόνισε: "Είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση του Αστέρα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα.

Έβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν και θέλω να ξέρουν πως θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Σε όλες τις ομάδες φορούσα το 9, αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το 12."

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Καράσκο ο Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Καράσκο, που ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου.

 
Την απόκτηση του Μαουρίτσιο Καράσκο ολοκλήρωσε και τυπικά η ομάδα του Ατρομήτου, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Αργεντινό επιθετικό. Ο 27χρονος έγινε γνωστός στην χώρα μας την περασμένη σεζόν, όταν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης με την μορφή δανεισμού. Μετά από μία 6μηνη απουσία, επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ατρομήτου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η ανακοίνωση:

Η πατρίδα του η Αργεντινή φημίζεται για το ταγκό κι εκείνος φημίζεται για τα γκολ!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με τον goleador Μαουρίτσιο Καράσκο!.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου φορώντας κι επίσημα τη φανέλα με το αστέρι!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μαουρίτσιο Καράσκο δήλωσε περιχαρής στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής:«Μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από έξι μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε.

Ξέρω τον Ατρόμητο από πέρσι αλλά και από το παρελθόν καθώς τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα του στις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και από τις ανέσεις που διαπίστωσα ότι παρέχει στους ποδοσφαιριστές με το υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο».

Και ο Μαουρίτσιο Καράσκο κατέληξε:«Είμαι έτοιμος, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζομαι όπως είναι φυσικό μικρό χρόνο προσαρμογής για να μάθω την ομάδα, πως παίζει και να μιλήσω με τον προπονητή κύριο Σα Πίντο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που με επέλεξε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.

Επιθυμία μου είναι να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω. Τι σημαίνει αυτό; Θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ατρόμητο και να κάνω ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας, μπροστά τους οποίους ανυπομονώ να αγωνιστώ».

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Νέτο και Μαραγκός στην Βέροια!

Την απόκτηση των Νέτο και Μαραγκού ανακοίνωσε η Βέροια, επιβεβαιώνοντας το χτεσινό ρεπορτάζ του gazzetta.gr!
 
Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η ομάδα της Βέροιας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέτο, παίκτης που έχει ξεχωρίσει από την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, με τις τρομερές εκτελέσεις φάουλ, επιστρέφει στην χώρα μας και λίγο αφού έπεσαν οι υπογραφές δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στα γραφεία της «Βασίλισσας του Βορρά» βρέθηκε και ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος υπέγραψε επίσης συμβόλαιο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που από χθες είχε γράψει πως η «Βασίλισσα του Βορρά» θα κινηθεί από τώρα για τον παίκτη και δε θα περιμένει το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή  Darcy Dolce Neto.
O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Η επιστροφή μου στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα.Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της."

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαραγκού.
O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής:"Είμαι χαρούμενος πού ήρθα στην ομάδα που ανδρώθηκε ο πατέρας μου.Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας πού με εμπιστεύτηκαν.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο."

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ανακοινώθηκε ο Σαράνοφ από Εργοτέλη
Παίκτης του Εργοτέλη και με τη... βούλα είναι ο 27χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Κρητικούς.

 
Στον Εργοτέλη ανήκει από σήμερα ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο 27χρονος Σέρβος γκολκίπερ βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ στο Ηράκλειο και σήμερα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αφού δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ακολούθησε η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον τερματοφύλακα, Bojan Saranov. Ο 27χρονος (22/10/1987) Σέρβος αποκτήθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή.

«Ήρθα να βοηθήσω»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σαράνοφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών και τόνισε πως ήρθε για να βοηθήσει τον σύλλογο του Ηρακλείου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την εμπειρία μου και με σκληρή δουλειά θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε», ήταν τα λόγια του.

από Gazzetta.gr

Παράθεση
O EΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΡΓΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Ο κολλητός του Βερπακόφσκις!

Ποιος είναι ο Κάσπαρς Γκοργκς ο οποίος λάτρεψε το Ηράκλειο και πήρε την φαμίλια για Ελλάδα και Εργοτέλη. Χάλασε η μεταγραφή του Κονέ όπως ανακοίνωσε η ομάδα

 
Την Πέμπτη ο Εργοτέλης έκανε την έκπληξη και πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κάσπαρς Γκοργκς. Τον 33χρονο Λετονό στόπερ ο οποίος τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Αγγλία (από Πρέμιερ μέχρι και League One) και είναι κι αρχηγός της Εθνικής του ομάδας!

Ο Γκοργκς λοιπόν πήρε την απόφαση και την φαμίλια να φτιάξει βαλίτσες για το Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι το Σάββατο έπαιξε κανονικά με την προηγούμενη ομάδα του (Κόλτσεσερ) κόντρα στην Λέιτον Οριεντ και μάλιστα σκόραρε! Ο Γκοργκς δε το πολυσκέφτηκε γιατί πολύ απλά και το Ηράκλειο είχε επισκεφθεί αλλά και τον Εργοτέλη ήξερε!

Ο λόγος; Ο Μάρις Βερπακόφσκις. Ο πρώην φορ του Εργοτέλη έκανε το κονέ για τον Γκοργκς με τον οποίο είναι καλοί φίλοι και μάλιστα τον είχε καλέσει για διακοπές στο Ηράκλειο όταν ο Μάρις έπαιζε στο Ηράκλειο! Οπότε η απόφαση ήταν εύκολη για τον Γκοργκς. Εκτός του ότι τα χρήματα ήταν περισσότερα ο Λετονός (για 1,5 χρόνο είναι το συμβόλαιο) ο Γκοργκς ξέρει πως στο Ηράκλειο θα έχει και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Γκοργκς τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και παράλληλα χαρούμενος που θα το πράξω ως παίκτης του Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της με την εμπειρία μου και με την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε με τους νέους συμπαίκτες μου».

από Gazzetta.gr

Την απόκτηση του Έλτον Περέιρα Γκόμες, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης...

Παράθεση
Πήρε Έλτον Περέιρα ο Εργοτέλης

Την απόκτηση του Έλτον Περέιρα Γκόμες, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Elton Pereira Gomes «Cale» με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 27χρονος (12/7/88) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τις 30/6/2016».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Έλτον Περέιρα Γκόμες «Kαλέ» τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στη Super League με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Μέσα από την σκληρή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

από Gazzetta.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 31 Ιαν 2015 11:45 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!