Αποστολέας Θέμα: Συμφωνείτε με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες;  (Αναγνώστηκε 3455 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ο κύβος ερρίφθη! Εκλογές στις 24 Ιανουαρίου.

Και επειδή μας τα έχουν κάνει τα τσουρέκια τα κωλοκάναλα ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές, πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο.

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει θέμα ξεχωριστό για τις εκλογές.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Δεκ 2014 23:25 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Συμφωνείτε με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες;
« Απάντηση #1 στις: Τρι 30 Δεκ 2014 00:13 »
Εκλογές στις 24 Ιανουαρίου.

25

Στο ματς...

ΟΧΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Δεκ 2014 00:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 30 Δεκ 2014 15:38 »
Και βεβαιως συμφωνω οχι μονο επρεπε να γινουν αλλα αργησε εδω και τουλαχιστον δυο χρονια......

Και μονο απο τα γνωστα Ζαππεια του κολοτουμπα δεν εκπληρωθηκε ουτε μια υποσχεση,με ψεματα ανεβηκε και με ψεματα θια φαει τα μουτρα του,μην πιασω για τις παρακρατικες μεθοδους και την παντελης ελλειψης της δημοκρατιας η οποια εχει γινει παιχνιδακι για τους διεθνης ''εταιρους''εχοντας το κουτσαβακη ως εκτελεστη των σχεδιων τους,και για την θεωρια και πολωση των δυων ακρων την οποια ο ιδιος ηταν ο εμπνευστης χωριζοντας τον λαο..............Οσο για τους φιλους που δεν ηθελαν εκλογες μπορει να μου δωσουν μια πειστικη απαντηση γιατι δεν τις θελουν?

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Δεκ 2014 15:50 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 30 Δεκ 2014 19:08 »
Λέω να βάλετε άλλες 5 ψήφους στο ΟΧΙ εκλογές
Λογικά Κιτσιομπίλης και 4 κιτσιολέδες του μπαε
θα σκέφτονται πως παίζει κι εκλογικό σενάριο
οσδοεερχεταιοτζαμπαςφευγει και δε θα θεν
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 30 Δεκ 2014 20:19 »
Να πω εγώ.
Προτιμώ να γίνονται στην ώρα τους.Κάθε 4 χρόνια.Δεν είναι παιχνίδι οι εκλογές για να γίνονται όποτε τα γκάλοπ μας δείχνουν μπροστά.Γιατί αυτό γίνεται τα τελευταία πολλά χρόνια.Δεν είναι το μόνο βέβαια.
Λογικά θα βγει Τσίπρας.Εκτός αν κάνει ο Μπέος τις εκλογές και κάτσει 1 ημίχρονο 2 τελικό.
Αυτό που με προβληματίζει είναι θα κάνει όσα έχει υποσχεθεί;Και αν ναι πως;Θα πει κάποιος ο πολιτικός για υποσχέσεις είναι.Οι σαμαροβενιζέλοι τι κάνουν δηλαδή.Το ίδιο κάνουν.Κάθε χρόνο βγαίνουμε από το μνημόνιο και έρχεται η ανάπτυξη.
Να βγούμε πάνω από τις αγορές δεν γίνεται.Είναι "κυβέρνηση" πάνω από όλες τις κυβερνήσεις.Και το κακό είναι ότι εμείς τις έχουμε ανάγκη.Όχι αυτοί εμάς.
Ένα ακόμα κακό που έχει ότι έχει μαζέψει αρκετούς από το πασόκ αν δεν κάνω λάθος.Μοιάζει αρκετά στο πασόκ.Δεν θα ήθελα πασόκ νο 2.Το 1 μας τακτοποίησε σαν χώρα.
Πάμε για ένα πείραμα και όπου μας βγάλει;Δεν μας κάνουν αυτοί,δοκιμάζουμε άλλον;Δυστυχώς αυτά τα πειράματα γίνονται υπό δύσκολες συνθήκες.Γιατί αν περνάγαμε καλά όπως πριν λίγα χρόνια θα πήγαινε μονοκούκι στους γνωστούς.
Μπέρδεμα.Μεγάλο μπέρδεμα.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Δεν είναι τυχαίο που ο κάθε ένας φτιάχνει και ένα κόμμα.Ο κόσμος είναι μπερδεμένος.Και οι περισσότεροι να πιάσουν το 3% να μπουν στην βουλή είναι.Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάποια λύση.Κάποια ουσιαστική λύση.
Από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάποιο κόμμα να χτυπάει τις δικές μας παθογένειες.Τις παθογένειες που έχουμε σαν κοινωνία.Ξύλινο πολιτικό λόγο του τύπου θα πατάξουμε την φοροδιαφυγή,την γραφειοκρατεία κτλ το βλέπουμε χρόνια.Βλέπεις όμως ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες και βλέπεις ακριβώς τα ίδια προβλήματα.
Αφού έχουμε εκλογές,θα χορέψουμε.Μακάρι να ψηφίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται.Να σκεφτούν την ψήφο τους.Τι υποσχέσεις θα δώσουν όλοι.Τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο.Το βάρος πέφτει πρώτα στους πιο νέους και μετά στους μεγαλύτερους.
Μακάρι μόνο να μην χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο όποιος και αν βγει.Γεμίσαμε καρούμπαλα.Δεν χωράει για άλλα.
Αν θέλουν ας πουν και άλλοι τις απόψεις τους.Η κατάσταση είναι μπέρδεμα.

https://www.youtube.com/watch?v=QYXdSEWTLsw
https://www.youtube.com/watch?v=-TjYPyNIUFQ
https://www.youtube.com/watch?v=x8IciczNd6M
https://www.youtube.com/watch?v=7wL2_j-SBQ0
https://www.youtube.com/watch?v=5aEHGtSpIQY

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 02:16 »
Παράθεση
Οσο για τους φιλους που δεν ηθελαν εκλογες μπορει να μου δωσουν μια πειστικη απαντηση γιατι δεν τις θελουν?

"Αν τα πράγματα πάνε καλά (βγει ο συριζα) στο τέλος θα αποδειχτεί οτι θα ήταν καλύτερα να μην είχαν πάει"

Μέρφυ

"Είστε τόσο ανεύθυνοι που σας έχω ικανούς να ξαναβγάλετε το σαμαρά"

Μάικλας

"Πού ματάδατε εκλογές μες στο καταχείμωνο ρεεεεε; στο χωριό έχουμε μαναχά κατ συλλεκτικά πετρέλαια του '09. Πού ν' ανέβουμε; καλοκαίρι ρεεε, να τα λέμε"

Μπάρμπα Τακς

Υ.Γ. Έχω κι άλλα "ΟΧΙ γιατί..." αλλά είναι αργά. Έχουμε καιρό να τα λέμε ως τς 25.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 13:23 »
Θα φανώ κακός και αναντίστοιχος με Μίκαελ και Λέμο, αλλά, όταν οι μουτσούνες των αθλίων που κυβερνούν και βυσοδομούν στο πτώμα της Ελλαδίτσας εδώ και 3 χρόνια, και σκορπίζουν με άνεση χαμόγελα αισιοδοξίας και πατριωτισμού, ρίχνοντας το ανάθεμα στους απέναντι...  ΝΑΙ να γίνουν εκλογές.

-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, όταν τα πράγματα πάνε σκατά όπως τώρα!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, όταν η φλογίτσα της ελπίδας έχει σβήσει από καιρό και ο κοσμάκης πεθαίνει στους δρόμους περήφανος... που... υπάρχει πλεόνασμα :P .
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, τόσο συχνά, που να μην προλαβαίνει κανένας αλιτήριος να διαπλέκεται και να τα κονομάει.
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, μέχρι να ξεσκαρτάρει η ήρα από το στάρι (όσο αυτό είναι δυνατό)!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, μέχρι που να ανάψει ξανά η μικρή φλογίτσα και να αναθαρήσει ο κάθε πονεμένος...
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί θα με πονάει πάντα το βλέμα και το αμήχανο χαμόγελο πολλών φίλων που δεν μπορούν ούτε τα τσιγάρα τους να πάρουν πλέον...
-ΝΑΙ να γίνουν εκλογές, όταν θα υπάρξει απογοήτευση και από αυτούς που ΤΩΡΑ θα πάρουν τα ηνία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες των πολλών.
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές για να βρίσκουμε ευκαιρία, έστω κι έτσι, να ανταμώνουμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

-ΟΧΙ να μην γίνονται εκλογές συχνά, όταν θα γίνουμε κι εμείς ΣΟΥΗΔΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ η ΔΑΝΙΑ... πράγμα ουτοπικό φυσικά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ και βέβαια... :mono: :mono: :mono: :mono: ΡΕ!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 13:58 »
Αυτη τη στιγμη κατι πρεπει να αλλαξει
Σαμαρας-βενιζελος εχουν παραδωσει τη χωρα στους ξενους
ολα μας τα λεφτα πηγαινουν εκει δεν υπαρχει εθνικη κυριαρχια δεν υπαρχει εξωτερικη πολιτικη
ουσιαστικα ειμαστε ενα κατεχοπμενο κρατος

Δεν ξερω αν ο Τσιπρας με τον Καμμενο και τους υπολοιπους εταιρους τους θα τα πανε καλυτερα
το σιγουρο ειναι πως ειναι πραγματικα δυσκολο να τα πανε χειροτερα

εχουμε αυτη τη στιγμη ενα λαο που πειναει
και η κυβερνηση λεεει επεσε το χρηματιστηριο 11%
στα αρχιδια μας ρε μαλακες ποιος απο εμας εχει μετοχες?

Οταν εγω εχω δανειστει απο καποιον
και αυτος ο καποιος ζει με τους τοκους των δανεικων καθε μηνα
αν εγω του ριξω αυριο πιστολια ποιος εχει το μεγαλυτερο προβλημα?
εγω η αυτος?
και οι δυο δεν θα εχουμε ρευστοτητα αλλα αυτος θα εχει χασει και τα λεφτα του
οποτε σιγα μη σε αφησει να χρεοκοπησεις
θα κανει τα παντα για να παρει εστω και ενα μερος των χρηματων του

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 14:10 »
Θα φανώ κακός και αναντίστοιχος με Μίκαελ και Λέμο, αλλά, όταν οι μουτσούνες των αθλίων που κυβερνούν και βυσοδομούν στο πτώμα της Ελλαδίτσας εδώ και 3 χρόνια, και σκορπίζουν με άνεση χαμόγελα αισιοδοξίας και πατριωτισμού, ρίχνοντας το ανάθεμα στους απέναντι...  ΝΑΙ να γίνουν εκλογές.

-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, όταν τα πράγματα πάνε σκατά όπως τώρα!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, όταν η φλογίτσα της ελπίδας έχει σβήσει από καιρό και ο κοσμάκης πεθαίνει στους δρόμους περήφανος... που... υπάρχει πλεόνασμα :P .
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, τόσο συχνά, που να μην προλαβαίνει κανένας αλιτήριος να διαπλέκεται και να τα κονομάει.
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, μέχρι να ξεσκαρτάρει η ήρα από το στάρι (όσο αυτό είναι δυνατό)!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, μέχρι που να ανάψει ξανά η μικρή φλογίτσα και να αναθαρήσει ο κάθε πονεμένος...
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές, γιατί θα με πονάει πάντα το βλέμα και το αμήχανο χαμόγελο πολλών φίλων που δεν μπορούν ούτε τα τσιγάρα τους να πάρουν πλέον...
-ΝΑΙ να γίνουν εκλογές, όταν θα υπάρξει απογοήτευση και από αυτούς που ΤΩΡΑ θα πάρουν τα ηνία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες των πολλών.
-ΝΑΙ να γίνονται εκλογές για να βρίσκουμε ευκαιρία, έστω κι έτσι, να ανταμώνουμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

-ΟΧΙ να μην γίνονται εκλογές συχνά, όταν θα γίνουμε κι εμείς ΣΟΥΗΔΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ η ΔΑΝΙΑ... πράγμα ουτοπικό φυσικά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ και βέβαια... :mono: :mono: :mono: :mono: ΡΕ!!!

Ακριβως.......................................

Προσωπικα δεν το εχω κρυψει πως ειμαι ''Αριστερης ιδεολογιας'' με οτι συνεπαγεται αυτο αρκει να στηριζεται στην δημοκρατια και δεν ημουνα προσωπολατρης με ενα κομμα και ουτε θα ειμαι οπως κανουν αλλλοι ψηφοφοροι..........Αμα αναλαβει ο Συριζα και μου κανει τις γνωστες κωλοτουμπες σαν των υπολοιπων,Ναι θα ειμαι ο πρωτος που θα του γυρισω την πλατη και θα απαγοητευτω τα μαλλα οπως λεει και ο Κατακουζηνος και θα καταλαβω οως δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτην την χωρα.........Αλλα τον τελευταιο μηνα ενω παμε για εκλογες(και αυτο περιμενα να δως ποια σταση θα κρατησει)μου εδειξε αμετακινητο ως προς τις αποψεις του που για εμενα ηταν το καθαρο κριτηριο ως προς την ψηφο μου.........Και στο κατω κατω στα παιδια που δεν συμφωνουν με τις εκλογες ειναι  ευχαριστημενοι με την κυβερνηση η περιμενουν να ερθει η αναπτυξη και να ζησουμε καλυτερες μερες????????

Και οπως λεει και ο φιλος jimakos δεν ειμαστε ουτε Ελβετια ουτε Σουηδια ουτε και Δανια που τα εχουμε ολα σιασμενα ωστε να θελουμε εκλογες ανα 4 χρονια.........Η Νεολαια μεταναστευει-ο κοσμος δεν εχει τα πρωτα ειδη αναγκης-πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν θερμανση-Ανθρωποι αυτοκτονουν και απο του χρονου σε περιπτωση επικρατησης Σαμαρα αρχιζει κανονικα και με τον νομο η κατασχεσεις σπιτιων και μετα μου λετε πως δεν υπαρχει λογος να παμε σε εκλογς.sorry σνυταυροι αλλα διαφωνω καθεταααααα

''Οσο ζεις ελπιζεις'' για το καλυτερο και οχι το χειροτερο ειτε αυτοαποκαλειτε καποιος ''αριστερος η δεξιος''

ΟΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 31 Δεκ 2014 14:24 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #9 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 15:07 »
Α ρε σειρούλα τι όμορφα τα λες...

Ένας από τους λόγους που επικαλείται κόσμος που δεν θέλει εκλογές είναι ότι τις πληρώνουμε χρυσές ...εμείς απ' αυτά που δεν υπάρχουν πάλι.
Γι' αυτό να κοπούν οι κρατικές χορηγήσεις και επι χορηγήσεις στα κόματα με το μαχαίρι. Ή τουλάχιστον σε τέτοιο ποσοστό όσο κι αυτό που έκλεψε η ανάπτυξη από τις τσέπες μας.
Οι εκλογές είναι δικαίωμα κι όσο κανένας δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια, που έχει και ο τελευταίος άστεγος, να παραιτηθεί επειδή τα έκανε σκατά, είναι απαιτητό δικαίωμα.

Θέλω εκλογές για ένα απλο πολύ απλο λόγο.

ΔΕΝ αντέχω άλλο τις φάτσες τους, 750 χρόνια οι ίδιες, ρε πούστη μου.
ΔΕΝ μπορώ να χαμογελάει ο κάθε τίποτας κοροϊδεύοντάς με μέσ' τα μούτρα.
Σιχτίρ πια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 16:11 »
ΟΧΙ
:P

Να γίνει σαφές το γεγονός … το 40% των ελλήνων που επιλέγει ή μάλλον διαμορφώνει και καθιστά τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας, αυτό το  40% των ελλήνων  “επιλέγει να αυτοκτονήσει” σύμφωνα με το ύστατο πολιτικό – φοβικό επιχείρημα της σαμαροβενιζελικής εσχάτης…

Ασφαλώς κανείς από το 40% των ελλήνων, δηλ., από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εκλογές, πριν να λήξει στο ακέραιο η θητεία του ΠτΔ στις 3 Φεβρουαρίου…  σημειωτέον ότι η θητεία του ΠτΔ παρατείνεται σε κάποιες περιστάσεις για εθνικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν ψαλιδίζεται (διακόπτεται) πέραν των 30 ημερών…

Ψαλιδίζοντας η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την θητεία του ΠτΔ ως τελευταίο χαρτί στην πράσινη τσόχα με τις μπλε μάρκες της καταστροφικής πολιτικής τους… οδήγησαν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, παίζοντας τα όλα για όλα στο τραπέζι της υποτέλειας που τους έχει καθίσει η Τρόικα.

Παράθεση
Για το εάν βλέπει πολιτικές αναταράξεις, ο κ. Παπούλιας είπε:
«Ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις γιατί θέλουμε ησυχία για να ολoκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόικα».

Νew Pas. Pas 1989 - 2015
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 17:42 »
Έπρεπε να πάμε σε εκλογές. Και ο Σαμαράς, και ο Βενιζέλος αυτό ήθελαν. Παρά το ότι πιστευώ ότι δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία.

Φυσικά Θέμη και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι και θα το τραβήξω παραπέρα, συνταγματική απαγόρευση σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να κατέλθουν στις εκλογές και ΟΛΩΝ όσων πολιτεύθηκαν με αυτά τα κόμματα.

Το κακό της ιστορίας είναι και ότι αυτός που έρχεται (ΣΥΡΙΖΑ) φόρτωσε πάνω του μέρος του παλιού βρώμικου ΠΑΣΟΚ: Φωτόπουλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Σακοράφα, Τσουκαλάς, Δούρου, Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης και πολλοί άλλοι.  Άνθρωποι που βούτηξαν σπό το καράβι όταν βούλιαξε και μπήκαν σε άλλο για να μην χάσουν την κουτάλα.

Κάθαρση και ελπίδα με τον επαγγελματία συνδικαλιστή των 10.000 ευρώ το μήνα, της καμίας ημέρας δουλειάς, που με πτυχίο Δημοτικού και με βύσμα έγινε άνθρωπος και με τον δήθεν απεργό πείνας μς τις τυρόπιτες δεν γίνεται.

Του Τσίπρα του έδωσα μια ευκαιρία τον Ιούνιο του 2012 και την έχασε από την αντιπολίτευση. Αν θέλει δεύτερη από εμένα ας διαλοστείλει τους κηφήνες του κόμματός του, αλλιώς δεν έχει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγεί με 7 - 8% μονάδες διαφορά, όχι γιατί ο κόσμος τον εμπιστεύεται και ελπίζει σε αυτόν, αλλά για να τιμωρήσει Σαμαρά και Βενιζέλο.

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε:

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 22:05 »
Σακοράφα, Τσουκαλάς, Δούρου, Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης και πολλοί άλλοι. 

Κατανοώ και ενδεχόμενα να έχεις δίκιο... αλλά στην πολιτική και ιδιαίτερα στο σημερινό φάσμα και πλαίσιο που εκδηλώνονται και συζητούνται τα πολιτικά πράματα, δεν μπορείς να αποκλείσεις "κανέναν"...

Οπότε και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω και ενώ έχουν καταρρεύσει εφησυχασμοί, δικομματισμοί και βεβαιότητες... το γεγονός να αναθεωρεί κανείς θεωρήσεις ή να αποστρέφεται τα παρελθόντα και να μεταστρέφεται στα παρόντα... θα ήταν μπούμερανγκ για τον πολιτικό χώρο της πρώην μείζονος αντιπολίτευσης και από τούδε κυβέρνησης.

Φαντάζεσαι να έλεγε ο ΖΥΡΙΖΑ... δεν σας θέλω για ψηφοφόρους μου όλους εσάς τους έτσι κι αλλιώς, τους πρώην μια ζωή ομήρους ψηφοφόρους  του δικομματισμού των "αυτοδυναμιών"...θέλω το 2,2 μου και το 3,3 μου???

Δεν γίνονται αυτά και δεν αποκλείεις κανέναν, δυνητικά κ.τ.λ.,

Σε 1η φάση να αποκτήσει ο κόσμος πρόσβαση στην Υγεία - διαγνωστικοφαρμακευτική περίθαλψη... τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε, τα απαριθμούμε... τα λέμε.

Στις "προσχωρήσεις" εφαρμόζονται... Όροι και Βέτο αντίστοιχα 8)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 31 Δεκ 2014 22:17 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 31 Δεκ 2014 23:06 »
ΛΑΜΙΑ FANS... δεν ήθελα να σχολιάσω, αλλά μου θύμισες τον "αντρέα"... "έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος"... "κατέβηκαν από το τρένο της αλλαγής" και άλλες μαλακίες...

Σακοράφα,  Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης και πολλοί άλλοι... ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ που τόλμησαν διαβάσουν το μνημόνιο Ι και ΙΙ.

Πολύ ΓΑΠ - ΓΟΥΠ τα λες... χαλάρωσε λίγο... για ποιά Δούρου μιλάς?  %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 31 Δεκ 2014 23:13 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 01 Ιαν 2015 03:42 »
Σοβαρα ο τυπος πασχει απο σχιζοφρενεια..............Δεν πρεπει να ειχαμε πιο παρανοικο πρωθυπουργο στην ιστορια του ελληνικου κρατους

http://youtu.be/hf6HwKjGbJ4

:P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 01 Ιαν 2015 10:10 »
Σοβαρα ο τυπος πασχει απο σχιζοφρενεια..............Δεν πρεπει να ειχαμε πιο παρανοικο πρωθυπουργο στην ιστορια του ελληνικου κρατους

http://youtu.be/hf6HwKjGbJ4

:P :P :P :P

Έκλασε;;;; :P :P :P :P :P :P :P