Θα πάμε αύριο γήπεδο...γιατί θέλουμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα κατά την άποψη του κόσμου.
Σίγουρα για την κάθε διοίκηση και τους παρά αυτή ανθρώπους κρίσιμα μάτσ είναι αυτά που αποφέρουν τωρινά ή μελλοντικά ωφέλη για την ίδια τη διοίκηση και όχι απαραίτητα για αυτό που ονομάζουμε εμείς ομάδα.
Πικραμένοι φέτος με την πορεία και κυρίως για τη διαχείριση της ομάδας και των καταστάσεων στο πρωτάθλημα, προδομένοι στο μάτσ με τον Αρη, με τον Παναθηναικό και με το Λεβαδειακό (για διαφορετικούς λόγους), προδομένοι στην εμφάνιση της ομάδας (και πιθανόν των στόχων που είχε η "ομάδα") στο πρώτο μάτσ με τον Παναθηναικό για το κύπελλο.
Θα πάμε γήπεδο...όχι γιατί μας έπιασαν και φέτος κώτσους ... αλλά για την κρισιμότητα του μάτσ.
Τα ΠΑΣόμετρα θα ξαναβγούν, τα τραγικά τα φετινά της διοίκησης θα προσπαθηθούν να αποκρυφτούν, οι ευθύνες θα μετατοπιστουν στη διοίκηση της σουπερλίγκ και διαιτησίας (προφανώς και μας χτυπούν όταν είναι να εξυπηρετησουν συμφέροντα "μεγάλων" ομάδων και τσάτσων αυτών) ... και γενικά μία από τα ίδια θα θέλουν να ξαναδούμε.
Ισως και να σωθούμε....μπορεί, αλλά λίγο χλωμό. Πάλι τα ίδια θα έλεγα.
Πάμε αύριο στο μάτσ....ήρεμα και χαλαρά...τα μάτια μας 14 και το μυαλό μας ξύπνιο, πάμε να δούμε την ομάδα...και όχι για να κάνουμε "εκκαθαρίσεις" "αλλόθρησκων".
Και μιά παρένθεση.....αφεντικό δεν είμαι...και ούτε να γίνω επιθυμώ....και ούτε δούλος είμαι.
Αφεντικά....υπάρχουν....και μας ταλαιπωρούν....σε μιά άλλη ζωή...την αληθινή. Εκεί που δουλεύουμε υπερωρίες που δεν πληρώνονται, εκεί που μας απολύουν με το έτσι θέλω, εκεί που μας δίνουν 3 και 60....και τώρα τελευταία...εκεί που θέλουν να μας τα πάρουν όλα...και τα αφεντικά λένε ότι αυτό είναι το σωστό και εγώ ο μεροκαματιάρης πρέπει να πληρώσω αυτό που αυτοί δημιούργησαν.
Αυτά είναι τα αφεντικά της κάθε πόλης. Θα με συγχωρέστε φίλτατοι....άλλα αφεντικά δεν ξέρω.