Ψηφοφορία

Τι θα γίνει ?

Πρόκριση Π.Α.Σ.
34 (40%)
Παράταση και πρόκριση Π.Α.Σ.
6 (7.1%)
Πέναλτυ και πρόκριση Π.Α.Σ.
3 (3.5%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ.
34 (40%)
Παράταση και αποκλεισμός Π.Α.Σ.
3 (3.5%)
Πέναλτυ και αποκλεισμός Π.Α.Σ.
5 (5.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 85

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)  (Αναγνώστηκε 43498 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #125 στις: Τετ 07 Απρ 2010 20:53 »
τι κι αν δεν πηγα σε εναν τελικο...?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #126 στις: Τετ 07 Απρ 2010 20:53 »
Καλα ρε παιδια.Το ματς με ΠΑΟ σε αγωνα νοκ αουτ,περιμενατε να δειτε την ομαδα να κανει τριγωνακια,ρομβους και αλλα ακροβατικα?

Δεν περίμενα ρε σύνταυρε να κάνει τριγωνάκια, ρόμβους και άλλα ακροβατικά. Περίμενα όμως να μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα στα 2 μέτρα, να μπορεί που και που, για να μην έχουμε κι απαιτήσεις, να αλλάξει δεύτερη μπαλιά και να μην κάνει κοντρόλ με το καλάμι. Αυτό περίμενα, είναι πολύ γμτ κερατό μου...;;;;;;

Παράθεση
Το παραμυθι νο 1 τελειωσε για φετος.Παμε στο παραμυθι νο2,να δουμε τι θα κανουμε........

Όχι δεν κατάλαβες. Το Νο 2 έχει τελειώσει απο πολύ καιρό τώρα. Και απο Δεκέμβρη μπορώ να σου πω...

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #127 στις: Τετ 07 Απρ 2010 21:17 »
Το μάτς σήμερα ήταν σούπα απο τις λίγες. Ο βάζελος ήρθε στο χαλαρό με βασικούς μεν χωρίς διάθεση να ιδρώσει δε και αφού βρήκε εμάς απέναντί του έκανε εναν υγιεινό περίπατο και πήρε την πρόκριση. Μεταξύ μας δεν πίστευα ποτέ οτι είχαμε έστω και την παραμικρή πιθανότητα να περάσουμε, καθώς 2 γκόλ σε ματς έχουμε να βάλουμε απο τον Νιόνιο αν θυμάμαι καλά οπου κι εκεί χάσαμε. Για ένα ακόμη παιχνίδι φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε τον Μουστάκια να βάλει τον Γιόκο να παίξει καθώς ως τότε παίζαμε με 10 και χωρίς επιθετικό (να με συγχωρούν οι φαν του Βαγγελάκη είσαι τρέλα. Τρέλα μεν, αλλά για την Β). Νομίζω οτι δεν υπάρχει κάποιος που να διακρίθηκε εκτός ίσως απο τον Αράς αλλά κι αυτός μέτρια πράγματα στην γενική ανυπαρξία μας. Δεν νομίζω οτι κάποιος στην ομάδα, διοίκηση, προπονητής, παίχτες, πίστεψε ποτέ οτι μπορούν να κάνουν κάτι σ' αυτό το παιχνίδι και αυτό φάνηκε απο τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαν. Παιχνίδι με παιχνίδι αξίζει να στοιχηματίσει κανείς για το πόσο χειρότερα μπορούμε να παίξουμε. Οι παίχτες μας είναι άτεχνοι στην πλειοψηφία τους,δεν μπορουν να κάνουν ούτε καν κοντρόλ, η ομάδα δείχνει να μην έχει κανένα αγωνιστικό πλάνο, δεν μπορεί να αλλάξει δεύτερη μπαλιά, ο ένας πέφτει πάνω στον άλλο, καμία συννενόηση μεταξύ των παιχτών, αργοί οι περισσότεροι, κανένα πλάνο ανάπτυξης στις αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να κερδίζουμε μπάλες και να μην ξέρουμε τι να τις κάνουμε. Και πολλά άλλα αμα κάνεις αναδρομή μπορείς να βρείς.

Νομίζω, και ας διαφωνήσουν πολλοί, πως δικαίως πάμε πίσω απο εκεί που ήρθαμε και ναι πραγματικά πιστεύω πως έχουμε πολύ χειρότερη ομάδα και απο την Λάρισα και απο τον Λεβαδειακό. Για Αστέρες, Εργοτέληδες, Νιόνιους, Γριές δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Ας κοιτάξουμε να ξεμπερδεύουμε με τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και μετά να κάτσουν αυτοί που έχουν τα ηνία να πάρουν αποφάσεις και να οργανώσουν την ομάδα μην τυχόν και ανέβουμε κατευθείαν πράγμα που φαντάζει απίθανο με όλους αυτούς που εμπλέκονται στα διοικητικά και τον ερασιτεχνισμό και τον αρπακολισμό που τους διακρίνει.

Τέλος θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όλους αυτούς τους χούλιγκαν του πληκτρολογίου. Αυτούς που μας είχαν ζαλίσει όλη την εβδομάδα οτι μόνο με τρομοκρατία θα το πάρουμε το ματς, και θα τους δείξουν αυτοί ποιοι είμαστε εμείς. Οτι η τρομοκρατία θα ξεκινήσει απο το αεροδρόμιο και κλαιν μαιν και θα συνεχιστεί στο ξενοδοχείο και μετά στο γήπεδο. Ε, ρε μανα μ στο γήπεδο να δείτε τι θα γεν. Θα τς ξεκολιάσουμε, θα τς πελεκήσουμε, δεν θα χουν απο που να φύγουν. Που ήταν η τρομοκρατία ρε αλάνια;;;; Στο αεροδρόμιο μαζέυτηκε κόσμος να δει τα ινδάλματά του, να βγάλει φωτογραφίες και να πάρει αυτόγραφα. Στο ξενοδοχείο το ίδιο. Τρομοκράτες δεν άκουσα να πήγαν πουθενά. Εκτός αν εννοείτε τρομοκράτες αυτούς που κάθε 10 λεπτά πετάγαν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο και αναγκάζαν το κοράκι να διακόπτει συνεχώς το ματς. Μπράβο ρε αλάνια, κακό μεγάλο στον βάζελο κάνατε. Εσείς είστε απο αυτούς μάλλον που πιστέυατε περισσότερο απο όλους εμάς οτι η ομάδα μπορεί την ανατροπή γι΄αυτό είπατε να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Ή μήπως αυτούς που βρίζαν τον Λέτο όταν έγινε αλλάγη. Αλλά κι αυτό το τσογλάνι να γυρίσει να σας χειροκροτήσει!!!!! Δεν έχει τσίπα το κωλόπαιδο.

Α, ρε τρομοκράτες του κώλου. Δεν πάτε να κοιταχτείτε σε κανα καθρέφτη μπας και βλέποντας τη φάτσα σας τρομοκρατηθεί ο εγκέφαλος και μπει σε λειτουργία....

Μπράβο ρε φίλος μια χαρα τα λες γιατί πολύ βλέπω αυτό το παραμύθι με τους μοναδικούς φίλαθλους πρέπει να τελειώσει

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #128 στις: Τετ 07 Απρ 2010 21:26 »
Περιγραψατε οτι δεν ξερουμε τι να κανουμε την μπαλα, κουτουλαμε, δεν κανουμε συνδυασμο κτλ.
Αυτα δουλευονται στην προπονηση παιδια, αλλα οχι απο τον Αναστο, ο οποιος δεν ξερει απο αυτα κι ουτε τον νοιαζουν, το εχει αποδειξει και στο παρελθον και το περιμεναμε και για φετος απ' οταν ηρθε.
Μπλαμπλακιας και παλαμακιας ειναι ο τζες, παμε δυνατα κτλ, δεν ξερει απο αυτα.
Θεωρητικα απο συστηματα ξερει, αλλα απο δουλεια μεσω προπονησεων για συνδυασμους κι αλληλοκαλυψεις μεσα στο γηπεδο με δημιουργια συνολου, δεν...
Μεγαλοστομιες ναι...
Γι' αυτα ομως δεν τον ρωταν ποτε στις συνεντευξεις, κανουν κοκοκο οι ''φιλοι'' μας οι δημοσιογραφοι και τον αφηνουν απο πανω να λεει οτι επι ημερων του η ομαδα επαιξε μπαλα αλλα εφταιγε το γηπεδο και οτι ενα κακο ημιχρονο καναμε μονο με αυτον στον παγκο κι οτι χορτασε ο κοσμος μπαλα μαζι του, αλλα κατι οι αδικιες κατι το ενα το αλλο... γιατι ειπε κι αυτα παστακια στην συνεντευξη τυπου ο τζες, ο ''σωτηρας''.
Βαλτε τωρα και το επι μηνες κλιμα στην ομαδα με ευθυνη παιχτων προπονητων διοικησης και παρατρεχαμενων αβανταδορων, συν τα κλαψ κλαψ τωρα στα κοντα μπας και μας σωσει ο βαζελος, ο οποιος ριχνει δουλεμα στον προεδρα, ο οποιος προεδρας κοιταει μεσω των καταστασεων σε νομαρχιες-δημαρχιες να βολευτει επιχειρηματικα οπως μπορει και σε μαγαζια και σε γηπεδα-εμπορικα(γι' αυτα ανοιχτοματης κι εμπειρος ειναι, αλλα για να ξηλωθει και να κανει τα σωστα για την ομαδα ειναι ''απειρος'' και φταιν οι συμβουλοι, η αδικια, το κριμα, η Αθηνα κτλ) η ανυπαρξια μας ολη δλδ και θα δειτε γιατι δεν βαλαμε ουτε γκολ σε αυτον τον αθλιο βαζελο και πιο αθλιο απο εμας σημερα.
Δελο την εχουν την ομαδα, μηδεν ψυχολογια κι ορεξη, μηδεν μπαλα, μηδεν προοπτικες(παρα μονο για δικαιολογιες...), ενα τεραστιο μηδενικο ειναι ολα κι οτι κι αν πουν, ετσι θα παραμεινουν γιατι οι ιδιοι θα συνεχισουν και νομοτελειακα τα ιδια θα κανουν.
Τι κι αν θελει ο κοσμος, γραμμενος ειναι ολη τη χρονια και τα εξαπτερυγα εχουν τις δικαιολογιες της προπαγανδας ετοιμες ξανα.
Πρεπει να συνεχισουν με αυτον ακομη βλεπετε, ξερουν αυτα αν τα εφαγε τα ψωμια του ή οχι ακομη...
Διαπλοκη τοπικων εξουσιων, τοπικων ΜΜΕ και μαγαζακια που εχουν στηθει τριγυρω απο την ομαδα χρονια, ερχεται κι ενας ''αθωος'' και ''καλος'' ανθρωπος που συνεργαζεται αψογα μαζι τους κι οσο δουλευει η μηχανη, ολα καλα κι ας φωναζει και τρωει στη μαπα ο κοσμος τα σκτ, ειναι γιαννεναρας και μοδατος λεει η προπαγανδα... κι η μηχανη να δουλευει φουλ στο μεταξυ...
Περιμενατε να αποκλεισουμε και τον βαζελο μετα;
Θα μου πεις περιμεναμε γιατι ειμαστε οπαδοι, εχουμε αναγκη να το πιστεψουμε κτλ, θελουμε και τελικο, αλλα πως ρε παιδια;
Τελειωμενοι απο Νοεμβρη ειμαστε, επιλεξαμε να παραμεινουμε τελειωμενοι και μετα τα Χριστουγεννα, να περναει ο καιρος, να βγει η χρονια με τυχαια πραγματα και ψευτοελπιδες, να ξεγελαστει κι ο κοσμος που δεν εχει τον χρονο να ειναι ολη μερα μεσα στα πραγματα και να ξερει τι γινεται, εχει και τα προβληματα του να ασχοληθει, παιζουμε και με το παθος του, τον παταμε στον καλο δλδ, ωστε να εχουμε μελλον οι κατεχοντες και συμμετεχοντες.
Κατα τα λοιπα, φιλοτιμη η προσπαθεια του λοκου για τα αυτονοητα περι των ηλικιων, αλλα αυτα ειναι για ομαδες που σφυζουν απο υγεια κι οχι βουτηγμενες στην σαπιλα.
Ενα καλο θα εχει η προσπαθεια σου τελικα λοκε σε μια χρονια που εμεις ειμαστε στα σκτ κι ο βαζελος στα κολπα, να νοιωσουμε ολοι μας ενα-δυο χρονια μικροτεροι τελικα...
Και τελικα, για μενα ειναι δεδομενο οτι οσο παμε ετσι χωρις γκρεμισμα, πεταγμα και ξαναχτισιμο σε ολα γυρω απο την ομαδα, ετοιμαστειτε για μια απο τα ιδια σαν τη φετινη ''μαγικη'' χρονια μετα απο 2, 3 ή και πιο πολλα χρονια.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Απρ 2010 21:29 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #129 στις: Τετ 07 Απρ 2010 21:30 »
Δεν έχω παράπονο από την ομάδα και τον κόσμο (εκτός από το καπνογόνο που διέκοψε το ρυθμό). Από τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος και οι 2.

- Η ομάδα πάλεψε, αλλά σε τέτοια ματς όταν κυνηγάς το 2-0, αν δε σου κάθονται το δοκάρι και η κεφαλιά εξ' επαφής άστο. Φαντάζεστε να έμπαινε το ένα από τα 2? άλλο ματς. Θυμηθείτε ειχαμε και δοκάρι στο πρώτο απαράδεκτο ματς.

- Ο παο λίγα πράγματα σήμερα. Μικρή ομάδα στο Ζωσιμάδες. Ο πρώτος είναι όμως τόσα χρόνια που τους κηδεύουμε όλους εδώ? Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ δουλεμένη ομάδα με συνοχή στις γραμμές. Γι αυτό σας λέω αυτές τις προκρίσεις τις κλέβεις. Αν έχεις 2 δοκάρια και στα 2 ματς σε τέτοια ιστορική ευκαιρία, τι να πω γαμώ τον αντιχριστό μου.

- Ο κόσμος φωτιά. Μπράβο σε όλους. Η καλύτερη εμφάνιση φέτος. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Φαντάζεστε να είμασταν ενωμένοι όλοι γαμώ τον αντιχριστό μου?

- Διάβαζα τον (συμπαθή κατά τα άλλα) δημοσιογράφο της προπαγάνδας του Πατέρα, τον Βασιλαρά και έγραφε χθες οτι πήγαν 300 άτομα (??????) στο αεροδρόμιο και γι αυτό λέει κατάλαβε τι παίζει στην ήπειρο (από οπαδούς και τέτοια). Σήμερα προφανώς άλλαξε γνώμη. Έλεος ρε ανίδεοι. :stop:   

- όσο για τους γκριν αντίκσιον ή πως αλλιώς λέγονται οι ντόπιοι ξεφτίλες, αφήστε το μάγκες. Μόνο για να γράφετε με σπρέι είστε 5 η ώρα το πρωί που δε σας βλέπει κανείς...


Υ.Γ. Έφτασαν 21 χρονών αυτα που είναι γεννημένα το ΄88??.... Ούι γεράσαμαν
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Απρ 2010 21:34 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #130 στις: Τετ 07 Απρ 2010 21:54 »
μεγαλη στιγμη οταν εκτος απο πεταλο και θυρα 9 φωναζε και η σκεπαστη ΠΑΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ..

λεει πολλα αυτο..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #131 στις: Τετ 07 Απρ 2010 22:35 »
Στο αρθρο 19 παραγραφο 6 του κανονισμου της ΕΠΟ για το πρωταθλημα της Γ Εθνικης αναφερει οτι ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη 2 ποδοσφαιριστων ΚΑΤΩ των 21

Στην παραγραφο 8 του ιδιου αρθρου λεει οτι αυτο ισχυει και  για τους αγωνες κυπελλου
 
Ο σιμαο οταν ξεκινησε η αγωνιστικη περιοδος ηταν ΠΑΝΩ απο 21

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #132 στις: Τετ 07 Απρ 2010 22:37 »
Αφου δε μπηκε ενα στο πρωτο ημιχρονο που θα μπορουσε ανετα τελειωσε το παραμυθι ,για την ενσταση αν στεκει ας την κανουν , οι νομοι ειναι νομοι και πρεπει να τηρουντε ,η μαλλον το παιχνιδι ηταν μιλημενο κι αυτα τα λενε για ξεκαρφωμα .

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #133 στις: Τετ 07 Απρ 2010 22:50 »
Δεν υφίσταται θέμα ένστασης για τον Σιμάο
http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3903&Itemid=98

Αποσυνδεδεμένος allenatore

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 93
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #134 στις: Τετ 07 Απρ 2010 23:10 »
ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια....εβλεπες σπιθα στα προσωπα τους....ροστερ 30 εκ πεταγε την μπαλα οπως οπως στα πλαγια...σουτ κανανε στην εστια???εγω μια κεφαλια θυμαμαι ακινδυνη...τωρα θα μ πειτε γιατι διαλεγουνε ματς να πρεσαρουνε ετσι...αμα το ηξερα και ειχα λυση θα μουνα αλλου...τον μενδρινο ειχα να τον δω ετσι απο το χαριλαου....μεγα λαθος η φυγη του θαλη....κατι εσπασε τοτε...

χαρμολυπη...δεν πετυχαμε αυτο που θελαμε αλλα δεν φυγαμε και προδωμενοι..(κοιτα πως σκεφτομαστε)...

ενα μεγαλο γεια στις φατσες απο τα 90ς που ειδα σημερα στο γηπεδο μετα απο χρονιααααα και οι οποιοι σιγουρα δεν ειναι χουλιγκαν του πληκτρολογιου...αλλωστε δεν υπηρχε τοτε πληκτρολογια....

οι 7-8-9-10 διμοιριες γτ εμφανιστηκανε???τι πηγανε να προλαβουνε οι κουφιοκεφαλοι???

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #135 στις: Τετ 07 Απρ 2010 23:15 »
MONO και μονο για τον κοσμο σημερα και ειδικα σε ορισμενες στιγμες που φωναζε και η σκεπαστη γινομια ΠΑΣ για τις υπολοιπες 1966 ζωες μου!!!!!
Που να μασταν και ολοι ενωμενοι.......Κατα τα αλλα ενα γκολ θα μας απογειωνε και δεν εννοω αγωνιστικα!...
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 171
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #136 στις: Τετ 07 Απρ 2010 23:23 »
Οπως λέει ο κανονισμός ...

Για τον
προσδιορισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της παραγράφου αυτής, ως
χρονολογία γέννησής τους θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους και
θα ισχύει μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην οποία θα
συμμετέχουν.


Αρα λέω εγώ, όσοι έχουν γεννηθεί το 88 ανεξαρτήτως ημερομηνίας ΚΑΤΩ από 21 δεν είναι, ούτε στν έναρξη της περιόδου (2009) ούτε στη λήξη της (2010).
Σωστός. Αν ειναι 23 Ιουλίου αυτός είναι 22 από τον Ιούλιο άρα είναι 22 χρονών κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2009. Καί θα είναι 22 κατά την λήξη της! Θα το ψάξουν άραγε ή κόκοκο;


PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:11 »
Υπάρχει διάψευση απο όλες τις πλευρές περι ένστασης...

Ωστόσο υπάρχει δεδικασμένο στον αγώνα Πρέβεζας-Βέροιας
όπου για τον ίδιο λόγο η Πρέβεζα κέρδισε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0
(και αφαιρεθηκε και βαθμός απο την Βέροια)...

Αν βρίσκαμε την προκήρυξη Κυπέλλου Ελλάδας 2009-2010
να κοιτάξουμε τι λέει το άρθρο 8,.....
....ετσι να μας φύγει η απορία δηλαδή...

-Προσωπικά δεν είμαι υπέρ, του να πάρουμε ματς στα χαρτιά.
-Όπως κάποιοι, που μας είχαν αφαιρέσει -90 κάποτε...
-Αλλά ,να μας φύγει η απορία και μόνον,
..ποσων χρονών λογίζεται τελικά ο Σιμάο την περίοδο 2009-10????

-Κάτω των 21?
-21?
-Πάνω των 21?

Τα μυαλά στον Εργοτέλη λοιπόν...

 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:14 »
πριν λιγο σε εκπομπη του superfm o βηττας διαβεβαιωσε οτι συμφωνα με την εγκυκλιο του κυπελλου ελλαδας δεν τιθεται θεμα πλεον.Ακομα και ο ΑΡΗΣ την εψαξε αλλα δεν τιθεται πλεον θεμα.Ο βαζελος ειναι νομιμος.Η αληθεια ειναι οτι σιγα μην καθοταν να κανει τετοια πατατα ο βαζελος.Αλλα και να την εκανε ο ΑΡΗΣ θα την εκανε την ενσταση γιατι οπως καταλαβαμε απο το παρελθον σιγα μην καθοταν να κανει ενσταση ο Χριστοβασιλης.Εδω μια ανακοινωση δεν εβγαλε για τα αγνα παιδια και θα κοψει κυπελλο απ το βαζελο????? Βαζω στοιχημα οτι μολις εμαθε οτι δεν τιθεται θεμα εκανε ενα μεγαλο σταυρο για να μην μπλεχτει σε φασαριες!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:16 »
Ας μην ασχολουμαστε με ενστασεις και παιχνιδια στα χαρτια...Δεν βαλαμε γκολ..τελος...Μη γλειφουμε εκει που φτυνουμε ελεος..

Φοβερο παθος στη κερκιδα.. και καμποσες φορες στο γηπεδο..

Ικανοποιημενος σχετικα εμεινα,τα χειροτερα ερχονται..τα καλυτερα του χρονου..

εχει βρει καποιος αποδοσεις για το ματς του κομποτη???

mikeb

  • Επισκέπτης
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:37 »
Μεγαλύτερη μαλακία από αυτό με τα καπνογόνα δεν μπορούσατε να κάνετε παλικάρια από την άλλη μεριά ...
Μπράβο μαλακες ωραία την κόψαμε την ομάδα μόλις ανέβαινει μπράβο βλάκες
Μοναδική ευκαιρία να κάνουμε κάτι και το γαμησε βλάκες παπαρες ντενεκεδες άσχετοι χαμένοι ......
Και λίγα λέω έτσι ......
και φυσικά τώρα να περιμένουμε την τοποθέτηση του παλιού κρυφοβάζελου,όπου θα ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο εγκάθετος μέσα στον πυρήνα των οργανωμένων που έκανε αυτή την προβοκάτσια... ;)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:38 »
Ετσι οπως τα γραφει ο Γυφτοπουλος στο site του για το θεμα της ενστασης ο Χριστοβασιλης ειναι ετοιμος να ζητησει συγνωμη απο τους βαζελους για την αναστατωση που προκαλεσαν καποιοι θεατες του αγωνα του ΠΑΣ

 %-| %-| %-|

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 00:45 »
Να παίζαμε έτσι και στον πρώτο αγώνα ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Αλλά με ίσως και αν δεν γίνεται δουλειά....Πάει και αυτό.2 ματς ακόμα μήπως και γυρίσει ο κόσμος ανάποδα....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 01:02 »
Νάταν για μια καμιά ομάδα σωστή νάλεγα, όχι ενστάσεις. Αλλά για το βάζελο; Γιατί τ χρωστάμε τπτ; Τούχουμε καμιά υποχρέωση να το παίξουμε υπεράνω;
Μία στο μύριο περίπτωση νάχαμε να κερδίσουμε ...ΒΟΥΡ.

Λοιπόν περί κάτω των 21...

Βγήκε ο κ.Βήττας και είπε ότι ο κανονισμός κυπέλλου ρητώς αναφέρει ότι κάτω των 21 θεωρούνται οι γεννηθέντες 1988 και εντεύθεν, επομένως δεν συντρέχει κανείς λόγος ένστασης. Δεν ανέφερε ποιο άρθρο, επειδή οδηγούσε.
Κανένας λόγος αμφισβήτησης των λεγομένων του.

Οσο κι αν έψαξα κι εγώ και αρκετοί φίλοι προκήρυξη κυπέλλου δε βρήκαμε.

Καταθέτω τις τελευταίες μου απορίες και υπενθυμίζω ότι νομικός δεν είμαι.

Λοιπόν ΚΑΠ

Άρθρο 19
Ειδικές περιπτώσεις απαγόρευσης συμμετοχής
ποδοσφαιριστών σε αγώνες

6. Για τα πρωταθλήματα περιόδου 2007-2008 και τα επόμενα είναι υποχρεωτική η
συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας της κατηγορίας Γ΄ Εθνικής καθ όλη τη
διάρκεια του αγώνα οκτώ (8 ) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να
αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες εκ των οποίων οι δύο (2) υποχρεωτικά
θα είναι ηλικίας κάτω των 21 ετών
. Στα πρωταθλήματα αυτά απαγορεύεται η
συμμετοχή αλλοδαπών (μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών).

3. Στα πρωταθλήματα υποδομής επιτρέπεται να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που
η ηλικία τους καθορίζεται από την προκήρυξη της διοργανώτριας. Για τον
προσδιορισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της παραγράφου αυτής, ως
χρονολογία γέννησής τους θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους
και
θα ισχύει μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην οποία θα
συμμετέχουν.

8. Τα ως άνω αναφερόμενα στις παραγράφους 6 και 7 ισχύουν αντίστοιχα και για το
πρωτάθλημα Κυπέλλου
Ελλάδος.

Δεν αναφέρει πάντως και τη παράγραφο 3, όμως πουθενά δεν αναφέρει και διαφορετικό τρόπο υπολογισμού της ηλικίας.

Ψάχνοντας μπας και βρω (που στα σκατά είναι αυτή ρε γμτ) την προκήρυξη του κυπέλλου, έπεσα σε διάφορες προκηρύξεις ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, τα οποία όμως υπόκεινται στα όσα ο ΚΑΠ υπαγορεύει. Και λένε λοιπόν:

Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο (2) ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι ενός (21) ετών μπλα μπλα... σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 19 του ΚΑΠ. Για το πρωτάθλημα 2008-2009 εντάσσονται σ' αυτή την κατηγορία οι γεννηθέντες την 1-1-1988 και εντεύθεν.
Με απλή λογική για το 09-10, κάτω των 21, ΣΥΜΦΩΝΑ με τον ΚΑΠ, και για τους ερασιτέχνες είναι οι γεννηθέντες 1/1/89 και μετά.

Οπως είπε ο κ.Βήττας, άλλα ισχύουν στο κύπελλο κι άλλο στις ομάδες υποδομής.
Δηλαδή στο κύπελλο κάτω των 21 θεωρούνται οι γεννηθέντες το 1988 και μετά, ενώ στις U-21 οι το 1989 και μετά.
Επίσης και για τους ερασιτέχνες κάτω των 21 είναι οι γεννηθέντες το 89 και μετά.
Το ωρταίο είναι ότι όλοι οι υπολογισμοί βασίζονται στα όσα ο ΚΑΠ αναφέρει.
Και ο ΚΑΠ πιο σαφής δε θα μπορούσε να είναι.
χρονολογία γέννησής τους θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους
Δηλαδή τη σεζόν 2009-10 κάτω των 21 είναι όσοι γεννήθηκαν τη 1/1/89 και μετά και πάνω των 21 οι απ' το 31/12/1988 και πριν.

ΑΝ δεν υπάρχει σαφής γραπτή διάταξη θα άξιζε τον κόπο να το κυνηγούσε το θέμα η ΠΑΕ.
Αν υπάρχει καλά θα ήταν να τη φωτοτυπήσει και να τη δημοσιεύσει.

Και στο φινάλε έχουμε να χάσουμε τίποτε αν κάνουμε ένσταση;

Ρε ποιός θα βρει την προκήρυξη τ κυπέλλου;

Εντιτ
Κανένας ΜΑΣ δεν μπερδεύτηκε, απλά ελληνικά διαβάζουμε.
Οπως και για την επίσημη ηλικία των πάντων (ασχέτως μηνός) έτσι και για τς παίχτες μετράει η χρονιά γέννησης.
Δηλαδή όσοι γεννήθκαν το 1988 (όποιον μήνα) είναι επίσημα 22 χρονώ σήμερα. Και ήταν 21 το 2009. Και λογίζονται 21 για τον ΚΑΠ όλη τη σεζόν 2009-10.
Σε καμιά περίπτωση κάτω από 21 πάντως.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Απρ 2010 01:18 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 01:11 »
Ποιος θελει προκριση στα χαρτια το νεο γκαλοπ...ελος ρε παιδες ελεος

Αποσυνδεδεμένος Behos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 163
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 01:32 »
Τα πράγματα είναι απλά: απαγορεύονται οι πάνω των 21, επιτρέπονται οι κάτω. Και όσοι είναι το 1988 θεωρούνται για το 2009-2010 21 ετών... Αυτό είναι πάνω; είναι κάτω; είναι ίσον;
%-|
Όπως και στην περίπτωση Βάλνερ, δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρού!
Με αυτά και με αυτά το συμπέρασμα είναι ότι άμα πάρουμε το παιχνιδάκι την Κυριακή με τον Εργοτέλη, έχουμε ελπίδες παραμονής στη Superligue ;)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 01:42 »
Δε με χαλάει καθόλου να τη φέρουμε στα χαρτιά στην ομάδα του κράτους, της πουστιάς, του (-ων) παραρτήματος (-ων), των πιστολιών του καπετάνιου, της χούντας και της ΝΟΠΟ.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ πρέπει να 'ναι επιπέδου lucky !!!  Ακούς εκεί " Αλλαγή για την ομάδα μας ο Μπακαγιόκος"


εντιτ: Άν είναι ο Σιμάο κάτω από 21, τότε ειναι κι ΛΟΚΟ . και _
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 01:58 »
Απλά προσκυνώ deceiver! . και _
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 09:38 »
αφού δε μας ήθελε η τύχη να μπεί η ευκαιρία με το "δοκάρι" τουλάχιστον ,να πιάσει κάνα πανικός τους βάζελους κ να περιμένουμε το θαύμα στα χασομέρια με το γιοκοτσόκο,κλάφτα χαράλαμπε...Μπράβο για τη πορεία που είχαμε στο κύπελο,πάμε παρακάτω τώρα....Θέλει πολύ δουλειά η ομάδα ,τόσο για να ανέβει ξανά κατηγορία,όσο κ για να μη ξαναγίνουν τα ίδια κ τα ίδια,κ κυρίως για να κρατήσει "ζεστό" το κόσμο.......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - ΠΑΟ (ρεβάνς Κυπέλλου)
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 10:38 »
Λοκο μαναμ' μην το ψαχνεις.
Με ραγιάδες εχουμε να κανουμε.

Για χαλαρή προπονηση πηγαμε στο ΟΑΚΑ, σιγά μην κανει ενσταση για το ματς ο χοντρός.
Κοιταει μηπως σωθει και παντελονιασει και του χρόνου. Μονο αυτο τον νοιαζει.

Δεν καταλαβαινει οτι η ιστορία μας δεν επιτρεπει τον ραγιαδισμό

Για το ματς.
Γιατί παιζει ο Ζαφειρό? Του χρόνου σε αυτον θα στηριχτεις?
Ο Κοντογουλιδης απλά δεν μπορει για Α, οπως και πολλοι αλλοι απο την παλια ομαδα που εστησε ο Μοντελοπνιχτης.
Επαιζε ο Ντιμπαλά, αντι του Τζάνη, σε ολο τον α γυρο. Ειμαστε σοβαροί?
Οι μαλακες απεναντι απο την σκεπαστη, εχουν καθόλου μυαλό στο κεφάλι τους?
Και γιατι δεν παει κανενα μέσα, ετσι για ξεκάρφωμα?
Ο μακαριστος δεν μπορει να συγκρατήσει τα πλήθη πια?
Σπαρταριστη στιγμή οταν ο Γιωργάκης Καραγκουνης διαμαρτύρεται για φαουλ, που κερδισε ο Κωστακης Καραγκουνης- Μενδρινός με βουτα.
Ακριβως οπως πεφτει αυτός. Τι ηθελε, πνευματικά δικαιωματα?

1% οι πιθανότητες να σωθουμε, μιας και για να κερδισεις πρεπει να βαλεις γκολ.
Και εμεις δεν το κατέχουμε το αθλημα..