αυτος ο νακος μηπως να παρει πιο πολλα παιχνιδια??οπου γινεται δηλαδη
εμενα μου αρεσε
Μετρια εμαφανιση αλλα δεν μπορουσες να ζητησεις και πολλα απο αυτον τον αγώνα, ενα ερωτημα εχω μονο προς τον προπονητη που εννοείται οτι γενικοτερα εκτιμώ το εργο του παρα πολυ, γιατι δεν εχει χρησιμοποιηθει ο Νακος καθόλου μεχρι στιγμης? Φαινεται να ξερει πολυ περισσοτερη μπαλα απο τον ακριβοπληρωμενο( για τα δεδομενα του Χριστοβασιλή παντα) Μανια.
Τι ακριβώς έχετε δει και σας άρεσε ο Νάκος, τόσο μάλιστα ώστε να από μισή ώρα συνολικής παρουσίας με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΣ να προκύψει συμπέρασμα ότι ξέρει πολύ περισσότερη (!) μπάλα από το Μανιά; Ο οποίος Μανιάς κιόλας χτες ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και γενικά όσο έχει παίξει έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.
Η φιλοσοφία μου με τους παίκτες της ομάδας είναι πολύ απλή και εστιάζεται στο "αν έκανε στο Χριστόπουλο, εμένα μου περισσεύει", αλλά κανείς φίλαθλος του ΠΑΣ δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, ειδικά όταν δε βλέπει τι κάνει ο κάθε παίκτης στις προπονήσεις.
Προφανώς δέχομαι ότι θα μπορούσε να έχει κάποια λεπτά συμμετοχής παραπάνω στη θέση του Γιάκου ή του Κοροβέση (όπως και ο Κρητικός), αλλά οκ.
Κατά λάθος πατήθηκε ένα "thank you" αντί για quote στο ποστ του fonseca, εννοείται δε συμφωνώ.