Αποστολέας Θέμα: Χάρης Χαρίσης  (Αναγνώστηκε 26002 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χάρης Χαρίσης
« Απάντηση #50 στις: Παρ 08 Μάι 2015 08:14 »

Παράθεση
Σίγουρος πως ο γιος του θα τιμήσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πατέρας του Χάρη Χαρίση, Σωτήρης. Παράλληλα, τόνισε πως η δική του συμπάθεια ήταν ανέκαθεν ο Δικέφαλος, ενώ επιβεβαίωσε και τη… σφήνα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

Για το πώς έγινε ποδοσφαιριστής ο γιος του: «Ήταν επιλογή του να ακολουθήσει τον δρόμο του ποδοσφαιριστή. Τον παρότρυνα πάντα να προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί για τον εαυτό του, τον κόσμο και την πόλη του. Είναι μικρός αλλά δικαιώνεται σιγά – σιγά για τις επιλογές του».

Για το αν έχει στο μυαλό του το εξωτερικό: «Το παιδί πηγαίνει βήμα – βήμα και δεν σκέφτεται το εξωτερικό. Και μόνο που έφτασε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που την λατρεύω, είναι μεγάλο κατόρθωμα. Οι μισοί στα Γιάννενα είναι ΠΑΟΚτσήδες και τώρα με την μεταγραφή του γιου μου βρίσκω και πολλούς που θέλουν να κατεβαίνουμε μαζί. Με οποιαδήποτε ευκαιρία έβρισκα εγώ ερχόμουν στη Τούμπα. Όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε έξω εμείς ερχόμασταν και βλέπαμε την ομάδα».

Για το αν έχει έρθει ο Χάρης στο γήπεδο για να δει τον ΠΑΟΚ: «Ο μικρός ως φίλαθλος δεν έχει έρθει γιατί είχε τις υποχρεώσεις με τις ομάδες υποδομών. Έχω φίλους και από τον στρατό και άλλους διάφορους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Για το πότε ολοκληρώθηκε η μεταγραφή: «Δεν το ξέρω ακριβώς αυτό. Έμαθα από κουβέντες πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Είχα ακούσει πως ο κ. Βρύζας ενδιαφερόταν για τον Χάρη και κοιτούσα να δω τι θα γίνει. Μετά μπήκε μια ομάδα από την πρωτεύουσα στη μέση αλλά το παιδί ήθελε να κατέβει και τον παρότρυνα και εγώ. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση και μετά ξαναέκανε με περισσότερα χρήματα. Η επιλογή του παιδιού ήταν η Θεσσαλονίκη».

Για τις σκέψεις του Χαρίση στην νέα σελίδα στη καριέρα του: «Τον έβλεπα αρκετά προβληματισμένο γιατί ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Μετά από το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ του άρεσε που τον καλοδεχτήκαν οι μελλοντικοί του συμπαίκτες του, οι εργαζόμενοι του γηπέδου αλλά και η κερκίδα. Ο Αθανασιάδης, ο Σκόνδρας και τα περισσότερα παιδιά τον καλωσόρισαν και του άρεσε πολύ αυτό».

Για το μέλλον του ποδοσφαιριστή: «Θέλω να πιστεύω πως έχει μέλλον αλλά αυτό θα το εκτιμήσουν οι προπονητές. Εύχομαι να πάει καλά και να βοηθήσει και την ομάδα. Θα είναι μαζί και ο Κοροβέσης που είναι και φίλοι».

Για το αν ψάχνει ο Χαρίσης σπίτι μαζί με τον Κοροβέση: «Από ότι ακούω κοιτάνε να είναι αν όχι στην ίδια πολυκατοικία, στο ίδιο τετράγωνο ώστε να μπορούν να πηγαίνουν μαζί στη προπόνηση».

Για το πότε θα έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη: «Αυτό δεν το ξέρω. Έχει κάποιες υποχρεώσεις ο ΠΑΣ ακόμα».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Χαρίση: «Ο Χάρης θα παίξει με πάθος και θα τιμήσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θα δει ένα παίκτη με ψυχή που θα τα δώσει όλα για την ομάδα. Είναι συνειδητή του η επιλογή του και ήθελε συγκεκριμένα να παίξει εκεί. Το σκεπτικό του είναι να έρθει και να παίξει μπάλα. Του άρεσε η προσέγγιση από την διοίκηση του ΠΑΟΚ που του μιλήσαν πάρα πολύ καλά. Τον κέρδισε ο κόσμος και η συμπεριφορά των μελλοντικών συμπαικτών του αλλά και των υπαλλήλων του γηπέδου».

Για τον άλλο γιο του: «Έχω τον μεγάλο μου γιο, τον Δημήτρη που σπουδάζει γυμναστική ακαδημία και παίζει και αυτός τερματοφύλακας. Είχε περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά μετά πέρασε από στο πανεπιστήμιο και μοιραία έφυγε».

sportdog.gr

Αθανάσιε,
είπαμε παοκτσής...αλλά μήπως το παράκανες?
Πρόεδρος των παλαιμάχων είσαι!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:53 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 08 Μάι 2015 10:59 »
Σωτήρης βρε παιδιά...Όχι Θανάσης  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 08 Μάι 2015 11:53 »
o κύριος να μιλάει για την πάρτη του και μόνο...την πόλη να την αφήσει έξω απο το γλύψιμο...
στο καλό και να μη μας γράφει..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 08 Μάι 2015 13:12 »
Δεν θέλω να το συνεχίσω αλλά κοιτώντας την πρόσφατη ανακοίνωση των παλαιμάχων...

Παράθεση
«Σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς και την φανέλα την οποία τιμήσαμε ,θα θέλαμε μετά την εκ νέου μη αδειοδότηση της ομάδας μας να δηλώσουμε πως ήρθε η ώρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να πράξει τα αυτονόητα. Θεωρούμε ως ένδειξη του ελάχιστου δείγματος σεβασμού απέναντι στους ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ να δημοσιευτεί με κάθε τρόπο απο τον μεγαλομέτοχο Γ.Χριστοβασίλη ,η πραγματική οικονομική εικόνα της αγαπημένης μας ομάδας διότι θεωρούμε πως έχει πληγεί η εικόνα του ΑΓΙΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ και η ιστορία του δεν το επιτρέπει».

Πώς να σας πάρει κανείς στα σοβαρά,κύριε πρόεδρε των παλαιμάχων μετά την συνέντευξή σας??

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 08 Μάι 2015 14:09 »
ρε ο θανασης χαρισης δεν ειναι ο παλαιμαχος??

οχι ο πατερας του

νομιζω

Αποσυνδεδεμένος Pasalek

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 08 Μάι 2015 14:45 »
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων δεν είναι ο πατέρας του Χαρίση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 08 Μάι 2015 14:58 »
Οφείλω μία  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ στον Θανάση Χαρίση!!
ΣΥΓΝΩΜΗ και από τα μέλη του φόρουμ!
Τεράστιο λάθος μου,έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικος!!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Μάι 2015 15:04 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 08 Μάι 2015 15:11 »
Εντάξει, αυτός μπορεί να μην είπε τέτοιες χοντράδες αλλά τον άκουσα να λέει κάποια περίεργα..
Να είναι λέει πιό προσεκτκιός ο πρόεδρος την επόμενη φορά με το θέμα άδεια κι ευρώπη.
Μάλιστα. Γιατί, άμα δεν είναι θα τρέξει τίποτα;;; Αφού του συγχωρείται η 4η φορά για το ένα και η 2η για το άλλο..
Σιγά που θα στάξει του γαϊδάρου η ουρά άμα το κάνει 5η και 3η. Εκεί θα κολλάμε τώρα; Τώρα... το πήραμε το κολάι.
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΑ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 08 Μάι 2015 21:14 »
To "οι μισοί στα Γιάννενα είναι παοκ" να περαστεί στα ανέκδοτα.

Άλλη φορά, όταν ανεβάζετε τέτοια, να μας λέτε να προσέχουμε. Δε μας νοιάζει ποιος είναι αυτός που τα είπε, καλά έκανε, αλλά προειδοποιήστε γιατί υπάρχει και κόσμος με νεύρα.

Άει στην τούμπα κωλοτούμπα και μη μας πρήζετε τα παπάρια  :stop:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 08 Μάι 2015 22:26 »
Παράθεση
Οι μισοί στα Γιάννενα είναι ΠΑΟΚτσήδες

βρε τραβα και γαμησου παλιο μαλακα.
Α στα διαλα απο εδω
δε σε ξερω και ουτε θελω να σε μαθω αλλα με τα σκατα που εχεις στο μυαλο
σιγουρα βλεπω το χαρη να σκουπιζει παγκους εξαιτιας σου

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 08 Μάι 2015 23:24 »
Ο Χαρίσης κερδίζει μέτρα στο γήπεδο… “θρεφτάρι”  για τις μεταπρατικές ορέξεις της ΠΑΕ και αν αυτό συμβεί και αν αυτό συνεχιστεί, να ξέρετε ότι “κορμό” δεν τρέφουμε…
(...)
Είχα προειδοποιήσει... αλλά παίκτη που δεν του έχεις ανοίξει έγκαιρα topic στο Pas.gr... είναι σαν τον έχεις διώχνεις.

(...)
... μέσα από τις δηλώσεις των Αρχηγών ανιχνεύω την εσωτερική πολιτική της διοίκησης, που αν όχι ερμηνεύουν ή εξηγούν ή απηχούν την εξωτερική της, τουλάχιστον την αντανακλούν.
Ήμουν σαφής (...)
Το ίδιο για όλους τους παίκτες...

ΧΑΡΙΣΗΣ

Παράθεση
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και θέλει επίσης τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.».

http://www.gazzetta.gr/football/article/731455/harisis-megali-omada-o-paok-pame-gia-niki-stin-toympa

Τι μεγάλη Χάρη?
Περίμενε...

Υ.Γ.: Ο Παόκ, το χειμώνα "έκανε μεταγραφές" μια σειρά ονόματα... πήγαν στην Θεσσαλονίκη, κοιμήθηκαν στο Μακεδονία, κατούρησαν στην Τούμπα... και θα παίξουν Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία...

Έχει δίκιο ο Αλέφαντος... Ομαδάρα φέτος ο ΠΑΣ, παιχταράδες, δόκανα ο Πετράκης στην άμυνα, Συμπληγάδες... φωτιά στην αντεπίθεση Ίλιτς, ο άλλος ο γρήγορος ο Τσάβε, ο Μανιάς ξεπέταγμα και άντε να τους πιάσεις. Αλλά, αν ήθελε ο Ολυμπιακός να κάνει ομάδα με αυτούς, θα έχανε και από τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός θέλει ονόματα, έτοιμους παίκτες, τίτλους. Και ο πρόεδρος θα πλερώσει."

Εδώ γελάμε αγωνιστικά ... ή κλαίμε διοικηταδειοδοτικά... στα Γιάννινα.

Παράθεση
«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την θέση την οποία έχουμε τώρα. Απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το αν θα παίξουμε στην Ευρώπη δεν είναι θέμα δικό μας, αλλά της διοίκησης. Εμείς πάντως θα κάνουμε το χρέος μας προς τον κόσμο της ομάδας».
... η κασέτα.

Ο Παόκ, εκτός από τον Γεωργιάδη που προσπάθησε μάταια να διαβάσει και να ακυρώσει τον Πετράκη στο αντεπιθετικό... τι άλλο είναι Χάρη μου ο Παόκ?

Εκτός από 1 λανθασμένο μοντέλο, που δυστυχώς υιοθετεί η ΠΑΕ ΠΑΣ, είναι και κάτι ακόμη... που θα το ανακαλύψεις παίζοντας.
Ευτυχώς για σένα και χαίρομαι που θα ξεκινήσεις βασικός... κοίτα μόνο μη σε στήψουνε.

Πάντως, ας φύγει το παιδί... 1 μεταπτυχιακό στον Παόκ, μετά Χαρβαντ...
Που ΠΑΣ... εδώ, ο Σταύρος ο Τσουκαλάς "θρεφτάρι" του Παόκ, από πιτσιρίκι πηγαινοέρχονταν Συκιές - Μεσημβρία... ο Γιαννιώτης πια, Τσουκαλάς!

Έτσι είναι το εμπόριο της μπάλας...   

Υ.Γ.2: Σκατόγαυροι, μην αναθαρρείτε με τα αλεφαντικά παραληρήματα που παραθέτω. Ως κακό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σας αναφέρω... άλλωστε το γνωρίσετε και μόνοι σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Μάι 2015 23:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 09 Μάι 2015 05:29 »
O χαρισης εχει μανατζερ τον πατερα του?
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Μάι 2015 05:34 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 09 Μάι 2015 11:07 »
Μεγάλη γάγγραινα οι γιαννιώτες ποκποθιτες. :stop:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 11 Μάι 2015 08:07 »

"... η πρώτη και η τελευταία μου..."
Πάει για "Γιούρκας" :P ο μικρός, δεν ξαναγυρνάει.
Σαν απαλλοτριωμένος απολυτρωμένος...
Αν είχαμε κωλόχαρτα θα είχαμε και κώλλο για ομάδα που θα σε κράταγε στο χρηματιστήριο των ανταγωνιστικών της αξιών.
Σε γνώρισα με τα pampers‎, σε αποχαιρετώ με τα tablets.

Γερός και τυχερός μικρέ μου φίλε.  :)
Παίξε!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Μάι 2015 08:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 01 Σεπ 2015 15:13 »
Χαρισάκος  :)

http://www.pas.gr/forum/index.php?action=search2

Γιατί δεν τον πάτε στο “άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο”  και τον κρατάτε στο “ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Χάρης Χαρίσης” ? (εξαιρούμενου του Αρχηγού)… ενώ αδικούμε τον Τσιγκολελέτα υπό την επωνυμία του μπαοκίσκου Χάρη. 
Στο θέμα…

Παράθεση
«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα σε αυτόν. Είναι όμως και πολύ μεγάλη τιμή να παίξεις σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».
«Εκτός από μεγάλο μέγεθος, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα στην οποία εφόσον καθιερωθείς, είναι πιθανό να ανοίξει και η πόρτα της Εθνικής ομάδας».
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xarisis-gia-auto-epeleksa-ton-paok/3087506

Μέσα είσαι Χάρη μου! ... ρε τράβα στο αγγλικό να με κάνεις εραστή του.

Περνώντας με το αυτοκίνητο στην Ανεξαρτησίας χαβαλέ και στο κοζαριστό, είδα σε κάποιο κατάστημα μια ταμπελίτσα προσφοράς που έγραφε…

Παράθεση
“ΣΟΥΤΙΕΝ 1+1 ΔΩΡΟ  54,5”.

Εννοεί  1 καπάκι (μονόβυζο)και 1 δώρο ή 4 καπάκια και 2 δώρο?
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

Υ.Γ.: Απ: Χάρης Χαρίσης... Με πήρατε πρέφα και το αλλάξατε ... το ΣΟΥΤΙΕΝ, πριν πατήσω "Αποθήκευση". Big Mother!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Σεπ 2015 15:19 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 10 Ιαν 2016 22:57 »
Είχα προειδοποιήσει... αλλά παίκτη που δεν του έχεις ανοίξει έγκαιρα topic στο Pas.gr... είναι σαν τον έχεις διώχνει.

Παράθεση
Για την ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης: «Το γκολ από τη μία χάρηκα που το έβαλα, γιατί ήταν το πρώτο μου στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ήταν και κάπως ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί πέρασα πολύ ωραία χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΣ και ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα».

http://www.sportit.gr/anamikta-ta-sinesthimata/

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 13:05 »
Τούμπα, εν αναμονή Χαρίση,
μετά το τέλος του αγώνα.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2016 13:09 από midnight »
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 17:05 »
Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!
Εύχομαι γεμάτος επιτυχίες να είναι ο δρόμος σου!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 21:07 »
Ο Καλαματιανός και ο αγνώμων Χαρίσης ή ο Καλαματιανός μία και Άγγελος Πετράκης καμία?

Με αφορμή το αφιέρωμα της joinsports *** στον Χαρίση και για χαλάρωμα από τον ενδιαφέροντα εργασιακό φόρτο, πληροφορώ τους συγγραφείς ότι ο Χαρίσης ήταν να γίνει επαγγελματίας  και έγινε επειδή το άξιζε, αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή ήταν και για λογιστικούς λόγους.

Κι αφού τον είδε ο Καλαματιανός τι έγινε?
Ο Χαρίσης ξανά στην Κ20 όπου ευτυχώς ήταν ο Τάτσης. Όχι μόνο δεν έπαιξε μια αλλαγή στο 89΄…  αλλά δεν τον συμπεριέλαβε καν σε καμία αποστολή, πράξη που όφειλε ως απόδοση του χρίσματος και να πάρει τον αέρα του επαγγελματία, να βαφτιστεί τυπικά επαγγελματίας.
Τον έβαλε αποστολή και αλλαγή  7΄ με τον Παόκ στα Play Offs… αυτό ήταν όλο.
Και δεν τον εμπιστεύονταν… και μπορεί να του έλλειπαν παιχνίδια, αλλά ψάξτε και λίγο να δείτε ποιοι έπαιζαν βασικοί και αλλαγές στη θέση του μικρού…

Την περίοδο 2013-14
Σε καμία αποστολή μέχρι την 19η Αγωνιστική και θα συνεχίσει στην Κ20 δοκιμάζοντας  πολλές θέσεις, πότε  χαφ, πότε μέσος επιτελικός, πότε μπακ…
20η     Αγωνιστική 19 Ιανουαρίου  (ΠΑΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-2) 1η αποστολή και αλλαγή Λίλα στο 42΄… ντεπούτο.
21η      Αγωνιστική 25 Ιανουαρίου στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
22η      Αγωνιστική 1 Φεβρουαρίου   στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
23η      Αγωνιστική 5 Φεβρουαρίου   στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
24η      Αγωνιστική 9 Φεβρουαρίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
25η      Αγωνιστική 16 Φεβρουαρίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
26η      Αγωνιστική 23 Φεβρουαρίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
27η      Αγωνιστική 3 Μαρτίου   στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
28η      Αγωνιστική 8 Μαρτίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
29η      Αγωνιστική 16 Μαρτίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
30η      Αγωνιστική 23 Μαρτίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
31η      Αγωνιστική 27 Μαρτίου   εκτός  αποστολής … στην Κ20 που
32η      Αγωνιστική 30 Μαρτίου  στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
33η      Αγωνιστική 6 Απριλίου   (ΠΑΣ-ΟΣΦΠ  2-0) αλλαγή Αυγενικού στο 90΄
34η      Αγωνιστική 13 Απριλίου   (ΑΡΗΣ-ΠΑΣ  0-0) αλλαγή Τσάβες στο 77΄

Την περίοδο 2014-15… ο Πετράκης  τον  ανέλαβε προσωπικά.
1η     Αγωνιστική  (ΠΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ  3-1) αλλαγή Γιάκου  στο 84΄μετά το 3-1…
2η     Αγωνιστική  στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
3η     Αγωνιστική  στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
4η     Αγωνιστική  στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
5η     Αγωνιστική  στην αποστολή με 0 χρόνο συμμετοχής
6η     Αγωνιστική   (ΠΑΣ-ΛΕΒΑΔ  0-4) αλλαγή Στρούνα στο 60΄
7η     Αγωνιστική   (ΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ 0-1) εκτός  αποστολής … 
8η     Αγωνιστική   (ΠΑΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 0-0)  Χαρίσης 90’ … 25 Οκτωβρίου 1ο ματς 
… στη συνέχεια  καθιερώθηκε… και με 6΄στο ΟΣΦΠ –  ΠΑΣ  2-2…

Λοιπόν λοιπόν… για βάλουμε τα πράματα στη θέση τους.  Τον Χαρίση ή Χαρισάκο όπως τον προσφωνούσε, τον τσίμπησε ο Αγγελάρας και τον πέταξε στο χόρτο ο Πετράκης, τον έβαλε αποστολή και τον δάνειζε κατ΄ ανάγκη στην Κ20 για ξελάσπωμα και όχι για παιχνίδια στα πόδια… άλλωστε δείχνει και μόνο του, αλλά και από  τις επιδόσεις της Κ20 όταν έλειπε ο Χαρίσης.

Εδώ όπως μετέγραψε ο Βασίλης Μοιρώτσιος την συνέντευξη - αφήγηση  του Χαρίση… (και ως φίλος του Φίλου μου) http://www.gazzetta.gr/football/article/687763/gazzettagr-paroysiazei-ton-hari-harisi

*** http://www.joinsports.gr/face-xaris-xarisis-ton-skotose-giati-ton-agapouse/

Εδώ έγραψε ο New ο τότε άνθρωπος του προέδρου,  που τον απορρίπτεται καθώς θέλετε…  ένα σοβαρό μέλος με σοβαρό λόγο και γραφή.
Σοβαρό λόγο και γραφή παλικάρια μου θα βρείτε μόνο στα “αθλητικά σαιτ”…

2 λόγια για ματς του ΠΑΣ…

Μη κολλάμε στο αν παίζαμε με τη Νίκη ή με τη Θεσσαλονίκη… το ματς είχε 2πλό κέρδος… έδωσε 3ς βαθμούς και αέρα σε Χαρίση, Ηλιάδη, Μπέριο και άλλα παιδιά… ήταν 1 καλό διπλό για τον Πετράκη…
(...)
Ο Χαρίσης κερδίζει μέτρα στο γήπεδο… “θρεφτάρι”  για τις μεταπρατικές ορέξεις της ΠΑΕ και αν α υτό συμβεί και αν αυτό συνεχιστεί, να ξέρετε ότι “κορμό” δεν τρέφουμε…

Ο Ίλιτς…  βημάτισε σωστά σε μια φάση που πήγε πάρτο – βάλτο 1-0 από Μανιά.
Ο Τσάβεζ…  από το κέντρο είναι 1ος … πάσες  και σουτ… “θα μπορούσες μεγάλε να μου ζαλίσεις τον Κασάμι και τον Πράντιτς?” 
Ο Μιχαήλ… ηγετικός (δεν ήταν offsite)και ο Λίλα υπαρχηγός. 1ος τρέχει στα πανηγύρια και στα πηγαδάκια εντός αγωνιστικού…  λέω, από περιέργεια να έτρεξε στον Μήτροβιτς...

(...)

MVP… Σιαλμάς
(...)

Φιλάκια μωράκια

Υ.Γ.: Η joinsports αγνοεί τον Αγγελάρα... Χαρισάκο.

Υ.Γ.2: Date of birth   12 January 1995...  Date of brast 25 June 2015

Παράθεση

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/oi-euxes-kai-to-afierwma-tou-paok-ston-xarisi/3134500
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2016 21:39 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #69 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 21:19 »
Το να βγάζεις πιτσιρικάδες είναι υγεία.
Το να τους πουλάς επίσης.
Υγιέστερο το να τους πουλάς αφού έχεις από πίσω έτοιμο τον επόμενο πιτσιρικά.
Για να συμβεί αυτό πρέπει ο εκάστοτε πιτσιρικάς, να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα που τον ανέδειξε κάποια χρόνια πρώτα όμως.
Καλώς επωλήθη ο Χαρισάκος, καλώς επωλήθη ο Οικονόμου, κακώς επωλήθησαν με μισή ο ένας και μία ο άλλος σεζόν προσφοράς και χειρότερα κακώς πουλήθηκαν χωρίς να υπάρχουν έτοιμοι ή έστω υποψήφιοι διάδοχοι.
Γιατί όπως λέει και ο προλαλήσας

“θρεφτάρι”  για τις μεταπρατικές ορέξεις της ΠΑΕ και αν α υτό συμβεί και αν αυτό συνεχιστεί, να ξέρετε ότι “κορμό” δεν τρέφουμε…

Άσε που αν δεν ψιλοωριμάσει ο κάθε πιτσιρίκος κινδυνεύει να χαθεί τελείως στην πρώτη του μεταγραφή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 12 Ιαν 2016 21:24 »
Επειδή υπάρχουν ταλέντα στις υποδομές,μπορεί ο Πετράκης να βγάλει και άλλους.Στην αποστολή φέτος 2 φορές ο Μασούρας.Για το κύπελλο επίσης.Όπως και ο Κολιοφούκας.Ο Ιωάννου έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν γίνει επαγγελματίες.Δυστυχώς τα τοπικά μέσα δεν τα παρουσιάζουν τόσο πολύ.Δεν κάνουν αφιερώματα.Τίποτα.Μεταγραφικά έχουν και οι Κ-20/17/15.Παίχτες πάνε και έρχονται.Δίνονται δανεικοί.
Να δούμε πολλούς Χαρίσηδες.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 01 Φεβ 2016 21:15 »

Το τίτλο του καλύτερου νέου παίχτη της χρονιάς κέρδισε στα βραβεία ΠΣΑΠ ο Χάρης Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον ΠΑΣ, τον Γιάννη Πετράκη αλλά και τους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω την οικογένειά μου που είναι πάντα μαζί μου».
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Φεβ 2016 21:27 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 28 Απρ 2016 09:59 »
Παράθεση
"Δε γινόταν να πανηγυρίσω"
Ο Χάρης Χαρίσης σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν πανηγύρισε κι έτσι πήρε το βραβείο Fair Play της Σούπερ Λιγκ.
Ο νεαρός Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στην ομάδα των Ιωαννίνων ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ένιωσε περίεργα όταν έβαλε γκολ εναντίον της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Για το βραβείο Fair Play:
"Είπα ό, τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και δε γινόταν να πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα εναντίον της. Από την αρχή του παιχνιδιού ένιωθα σαν να ζω ένα όνειρο. Έβλεπα απέναντί μου τα παιδιά που παίζαμε μαζί τόσα χρόνια και είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Όταν ήρθε και το γκολ αισθάνθηκα πολύ περίεργα."
-Για τον ΠΑΟΚ και για τον εαυτό του:
"Για μένα ήταν μια ξεχωριστή χρονιά. Έκανα κάποια λάθη κι έμαθα απ' αυτά. Έγινα καλύτερος και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Είχα κάποιους τραυματισμούς και από τη διαδικασία αυτή βγήκα πιο δυνατός. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο".
-Για τα πλέι οφ:
"Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και όλοι είμαστε αποφασισμένοι για το καλύτερο στα πλέι οφ. Η διακοπή θα μας βοηθήσει πολύ και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ για να κάνουμε αυτό που πρέπει".
-Για τον Βλάνταν Ίβιτς:
"Ο νέος προπονητής έχει νέες ιδέες, δουλεύει σε καινούρια πράγματα και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην ομάδα".
-Για τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος:
"Όλα τα παιδιά άξιζαν τη βράβευσή τους. Ειδικά ο Τάσος Μπακασέτας ήταν απ' τους κορυφαίους, αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε κι ένας ακόμα που θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη ομάδα, αυτός είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς".

-Για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ:
"Ο Γκάρι και στις προπονήσεις φαίνεται ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Φέτος είδαμε ελάχιστα πράγατα απ' αυτά που μπορεί να δώσει. Είναι αν όχι το καλύτερο χαφ, τότε σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στα 2-3 καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος".
sportsioannina.gr

Το μπλε από μένα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 15 Μάι 2016 22:08 »
Τι ΓΚΟΛΑΡΑ έβαλες ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os