Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πιο θετικά την Ραχήλ και τον Φωτόπουλο από το ΚΚΕ έχει σοβαρό πρόβλημα από τώρα!
Με το ΚΚΕ έχω 1000 διαφωνίες και με φίλους μου ΚΚΕδες διαφωνούμε. Αλλά τον παραδέχομαι για 2 - 3 πράγματα:
Για τη διαχρονικότητα και σταθερότητα των απόψεων του. Αντίθετα με ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κ.λπ.
Για την δικαιώση του σε πολλά θέματα (κίνημα πατάτας, αγανακτισμένοι και πολλά άλλα).
Για το ότι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, όποιος θέλει να μπαίνει, όποιος θέλει να βγαίνει, δεν κάνει μεταγραφή τη Ραχήλ από την άκρα δεξιά και όλο το βρώμικο ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Κοιτά την κατάντια όσων έφυγαν από το ΚΚΕ (Ανδρουλάκης, Μπίστης κ.λπ.), έμεινε σταθερό και δικαιώθηκε.
Επίσης το Μάαστριχτ κανένα ΚΚΕ δεν ψήφισε, ο ΣΥΝ μια χαρά το ψήφισε και με τα δύο χέρια.
Η μοιραία συνθήκη του Μάστριχ ήταν το 1992 (επικύρωση ύπαρξης και λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης) τότε που τον Συνασπισμό συνιστούσαν ΚΚΕεσ. – ΕΑΡ – ΔιασΠΑΣσμένο ΚΚΕ… και μην εστιάζεις στον Ανδρουλάκη και στην Δαμανάκη (σου διέφυγε).
Γενομένου του 13ου Συνέδριου 1991 το ΚΚΕ άδειασε κυριολεκτικά από μια σειρά κορυφαία στελέχη και μέλη οι λεγόμενοι Ανανεωτικοί και σούμπιτη η ΚΝΕ… ΝΑΡ Γράψας (μετά Κωστόπουλος, Θεωνάς, Φαράκος κ.ά.,)… αρνούμενο να αποδεχτεί και να διαχειριστεί τα μετά του Τείχους δεδομένα και προτίμησε την ασφαλή πεπατημένη και την υπάρχουσα...
Και μην ξεχνάς ότι το ΚΚΕ του οποίου επί σειρά ετών… (…μπιπ), η επιρροή του υπακούει στην ποσοστιαία αναλογία της Γιάλτας που έλεγε Αγγλία 90% - Άλλοι 10%, αυτό ήταν το ποσοστό του στα μεταπολιτευτικά χρόνια μέχρι την πτώση του Τείχους με πτωτικές τάσεις…
Μου αρέσει σε σένα που ψάχνεις και προτάσσεις πρετεντεροειδή επιχειρήματα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μου λες τι έκανε το ΚΚΕ όταν ο σπέσιαλ μπήχτης Ανδρέας άδειαζε και αποδομούσε την ιστορική αριστερά που πυρήνας ήταν το ΚΚΕ και όταν τους απειλούσε ότι αν έβγαινε ο Μητσοτάκης θα ξανάστελνε τους παππούδες εξορία…
Ο Μπίστης δεν ήταν ποτέ στο ΚΚΕ…
Ας ξεκουραστεί και η Αλέκα Παπαρήγα… την πονάνε οι πλάτες με το να βάζει επί 20 χρόνια πλάτη στο δικομματικό ιοκδόμημα.
Ρίξε και μια ματά στις αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου… βάλε και τον Πάνο Τζαβέλα και σΠΑΣτα στη Φαραντούρη που λέει ο Μανόλης Αναγνωστάκης…
Η Ραχήλ και ο Φωτόπουλος έχουν ήδη αναλωθεί, κανείς δεν αγοράσει… και μάθε φίλε μου ότι στην πολιτική δεν αποκλείεις κανέναν, απλά τον εσωκλείεις, εφόσον …
Την κόβω την συζήτηση και βγαίνω στο βουνό.