Άι ρα, ακόμη δεν αποφασίσαταν όσοι το σκέφτεστε; Τείστε σεις ρεεεε.
Πρώτη φορά απ' όσο θυμάμαι, σε προεκλογική περίοδο, όλοι μα όλοι οι ψηφοζήτουλες τα βάζουν με ένα και μόνο στόχο ...ΣυΡιζΑ!
Δεν υπάρχει πρόγραμμα, δεν υπάρχει τπτ, μόνον ο κακός ΣυΡιζΑς, π δεν ξέρει να οδηγάει αεροπλάνοο.
Δεν τους πιάνει ο αντιτρομοκρατικός αυτούς ρε;
Ξέρω γω οι γιαγιάδες μπορεί να χρειάζονται 3-4 υπογλώσσια μ' όλ' αυτά που τους σερβίρουν, δεν είναι εν δυνάμει τρομοκράτες οι δημιουργοί αυτών των σποτακίων να τους χώσουν Δομοκό;
Να με σχωρνάνε οι νεοδημοκράτες (κι έχω και καλούς φίλους κείγιας), αλλά τέτοιος μπουχέσας ωσάν το Σαμαρά θα κάνει καιρό να ξαναεμφανιστεί.
Έχει κρυφτεί στα βρακιά της Μέρκελ και μοιράζει τρόμο αβέρτα.
Και καλά "ντιμπέι" με τι @@ να κάνει, αλλά εδώ ούτε συνεντεύξεις δεν τολμάει να δώσει. Εκτός κι αν είναι δύσκολες σαν αυτή της ερτ.
Κι Ο ΣυΡιζΑς; Πολιτισμός!
Πλήρης αδιαφορία, εκτός κάποιων ανακοινώσεων του ΓΤ και κατά τ' άλλα χαλαρά και με χαμόγελο.
Χώστε του πιτσαδόρου ρε, που τολμάει να βγάζει και γλώσσα, με τους χιλιάδες αυτοκτονήσαντες στη πλάτη, με τα εκατομύρια φτωχούς ανέργους να βελάζουν, χώστε του να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας.
Ρε μπουχέσα, δεν έχει να φοβηθεί έτσι σκατά που τάκανες, τίποτε το 90% του κόσμου. Δεν έχει κάτι να χάσει πλέον. Σκούξε όσο θές. Κλέψε όσες μπάλες προφταίνεις ακόμη από τα πιτσιρίκια, βρες ποια ώρα σε βολεύει για το καλύτερο ομαδικό σεξ της ζωής σου το βράδυ της Κυριακής, θα πονέσει λίγο στην αρχή, αλλά που ξέρεις μπορεί και να σ' αρέσει στο φινάλε.
Σόρρι για το ύφος, τα έχω πάρει κρανίο ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Όπως πολύ σωστά έγραψε (ο Πλην νομίζω, βαριέμαι να ψάχνω), αυτές τις εκλογές με τέτοια προηγηθείσα (συν)κυβερνητική διαδρομή ο οποιοσδήποτας παλιότερος πολιτικός θα τις έπαιρνε με ποσοστά τσαουσέσκου.
Ειδικά ο Αντρέας θα είχε σίγουρα μονοκομματική βουλή τη Δευτέρα.
Τι τους κοιτάτε ρε, μας κλέψανε τις ζωές δώστε τους και τ' αρχ@##$ μας που ξεχάσανε να τα σουφρώσουν