Να πω κι εγώ τη γνώμη μου την ταπεινή; Ωραία, ευχαριστώ πολύ!
Καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας, ο μικρός Πέτρος(Πετράκης) ή αλλιώς επονομαζόμενος κόουτς της ομάδας,
αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ήταν κρεμασμένος έξω από το "Ταυροδρόμιο", με μία ταμπέλα να κρέμεται από το λαιμό, με τη λέξη "προδότης" ή "άχρηστος"!
Τελειώνει το ημίχρονο και παίζουμε με 10 παίχτες. Ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση ενός σοβαρού προπονητή που θέλει η ομάδα του να προκριθεί στον επόμενο γύρο,
(πράγμα που ο ίδιος τόνισε αμέτρητες φορές σε συνεντεύξεις); Σαφώς ξεκινώντας το 2ο ημίχρονο και βλέποντας την επιθετικότητα των Χανίων, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε
να αλλάξουμε ούτε δεύτερη μπαλιά, έπρεπε να έχει ήδη έτοιμες και τις 3 αλλαγές για να φρεσκάρει και να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας.
Αντ' αυτού αδρανεί και κάνει αλλαγή στο 60 (Τζιμό), στο 80 (Μανιάς) και τον Ίλιτς (δεν θυμάμαι ακριβώς), με την ομάδα να παραπαίει και σε κάθε επίθεση των Χανίων να μυρίζει γκολ.
Φάγαμε άφθονες σέντρες, σουτ και πλευροκοπήσεις έχοντας καταρακωμένο το ηθικό. Οι ευκαιρίες μας στο τέλος, δεν μου αναιρούν τα λεγόμενα.
Ή τελούσε σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον Χοντρό (προδότης) ή δεν ξέρει τι του γίνεται στην διαχείριση ενός ματς (άχρηστος).
Συγκλίνω στην πρώτη άποψη, έχοντας χοντρές ενδείξεις και όχι αποδείξεις, όχι μόνο γι΄αυτό το ματς, αλλά και για κάποια άλλα (Λεβαδειακός κλπ).
Ντροπή σ' αυτόν και σε όλο το τσίρκουλο που λέγεται πλέον πας γιάννινα. Μέχρι να ξανααισθανθώ περήφανος για την ομάδα μου, τον ΠΑΣ θα τον γράφω πας.
Δεν με ενδιαφέρουν ούτε συμφωνίες, ούτε διαφωνίες στα γραφόμενά μου, γιατί απηχούν τελείως προσωπικές απόψεις, ούτε και πρόκειται να μπω στη διαδικασία λεκτικών αντιπαραθέσεων με κάποιους εδώ μέσα.
Η ομάδα είναι σε ιλιγγιώδη κατρακύλα και μέχρι νεωτέρας (Ντεμόλ, Ζαιρί κλπ), αισθάνομαι περήφανος που ήμουν ΠΑΣ και δύστυχος που είμαι πλέον πας...
Από την "Κουίντα" θερμότατους αγωνιστικούς χαιρετισμούς!