Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 4125 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
« στις: Σαβ 27 Μάρ 2010 13:40 »
Τι προτιμάτε;
 Κύπελλο και του χρόνου Β' Εθνική -ή- αποκλεισμός στα ημιτελικά και παραμονή στη Super Leaque;
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της τρίτης επιλογής : Και Κύπελλο και παραμονή.. αλλά αυτό ας το αφήσουμε για την ώρα, για να μην το γρουσουζέψουμε..

Αποσυνδεδεμένος tom81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 27 Μάρ 2010 14:16 »
Ξέχασες την τέταρτη και επικρατέστερη επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 27 Μάρ 2010 15:26 »
Θα μείνουμε κατηγορία και στον τελικό θα χάσουμε την κούπα επειδή δε θα παίζει ο Ντάσιος και το σενάριο έλεγε οτι αυτός θα τη σηκώσει.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 27 Μάρ 2010 15:29 »
Αν πάμε τελικό ο αρχηγός θα παίξει και θα το σηκώσει. Μη λέμε ότι θέμε.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 16:50 »
Τελικό Κυπέλλου.... :mono: :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 16:56 »
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΕΙΝΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 17:48 »
Οι οπαδοι μεγαλων ομαδων απαντανε ''και κυπελο και πρωταθλημα''

Εμεις ομως αποδειχτηκαμε μικροτατοι

Απαντω ''θελω να μεινουμε στη κατηγορια.''

Η διαρκεια σε καταξιωνει,και οχι οι φουσκες.....

Και η Εθνικη Ελλαδας πηρε το Ευρωπαικο αλλα κανεις δεν το θυμαται....

Καποιοι λενε ''κυπελο και ας μη δω Α' για 10 χρονια...

Εγω δεν ειδα Α' 20 χρονια......

Ποσο θα ζησουμε διαολε????

Μας ξενερωσαν τοσο,που δεν χαιρομαστε την προκριση μας στον τελικο....

Κριμα κριμα.....

υγ.Η φετεινη χρονια μου θυμιζει πριν 2-3 χρονια με Κουγια

Και τοτε θελαμε 2 γκολ να βαλουμε.....και φετος το ιδιο.....
Και τοτε αυτοκτονησαμε και δεν ανεβηκαμε...και φετος αυτοκτονησαμε
Τελικα δεν μας πανε τα ακραια φαινομενα (δηλ Κουγιας που γαυγιζε και Χριστοβασιλης που νιαουριζει)
Θελω τις γνωσεις του Κουγια και το στομα του Χριστοβασιλη....Γινεται?Θεε μου μου το χρωστας για τα Χριστουγεννα......Εναν Κουγια σε συσκευασια Χριστοβασιλη (χωρις την κοιλια)

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 18:27 »
Τωρα θυμυθηκα τον ελληνικο στρατο. Ειχαμε πουστη διοικητη και ολοι γκρινιαζαμε μερα-νυχτα. Τον αντικατεστησαν και ο νεος αποδειχτηκε τελικα κωλομπαρας...

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 18:29 »
Τη δεδομένη στιγμή εξαρτάται από το πόσο αποφασισμένος είσαι να τοποθετήσεις την ιστορία σου
στη σωστή της θέση.
Στην ουρά μιας λίστας όπου είσαι ανεπιθύμητος από τα γεννοφάσκια σου μαζί με όλον τον υπόλοιπο συρφετό
αρκεί να υπάρχεις εκεί?
Ή στην κορυφή και γιατί όχι πρώτος?

Άν θέλω να μείνω στην κατηγορία τί προσπαθώ ν'αποδείξω?

'Αν παίξω στον τελικό και πέσω τί θα έχω αποδείξει?
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 18:41 »
Κύπελλο, κι ας πέσουμε. Ένα παράδειγμα από τα πολλά που μού'ρχεται: Καστοριά (Σαργκάνης, Δίντσικος κι άλλα καλούδια...) πριν καμιά 30αριά χρόνια. Ήμουν παιδί κι ακόμα το θυμάμαι...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 18:56 »
Είτε το ένα ή το άλλο.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:01 »
Θα ηθελα εστω και τελικο κι ας έπεφτα..
τωρα δυστυχως δεν εχουμε τιποτα,οποτε....πελε...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 19:11 »
                                                                          When I was young:

Οι άτυπες "παιδικές ερωτήσεις" που επικρατούσαν σε κάποιον μαθητή που ήθελε να επιλέξει ομάδα για το πόσο μεγάλη είναι μια ομάδα ήταν:
1. πόσα πρωταθλήματα έχεις?
2. πόσα κύπελλα έχεις?
3. πόσες φορές έχεις βγει ευρώπη?
4. σε πόσους τελικούς κυπέλλου έχεις πάει?
5. πόσο κόσμο έχεις?

Δυστυχώς η ομάδα μας μόνο στην τελευταία ερώτηση έχει κάτι να προσφέρει στο ελληνικό "ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι". Είναι όμως ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να απαντήσουμε καταφατικά στην ερώτηση 4 και κατά δεύτερο λόγο (αν κάτσει) και στις ερωτήσεις 2,3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποβιβάζετε τον τελικό κυπέλλου για μια γαμωπαραμονή που ήδη την έχουμε χάσει (ακόμα και αν κάνουμε 2 νίκες μπορεί να πέσουμε)????

Προσωπικά θυμάμαι ΟΛΟΥΣ τους τελικούς κυπέλλου, ακόμα και αυτούς που δεν είχα γεννηθεί και τους έχω δει σε βίντεο. Ακόμα και τους λιγότερο "εμπορικούς", όπως το ηρα-καστορια, το οφη-ηρα το '87, το λαρισα-παοκ το '85, τους 2 τελικούς της αεκ στα late 90's με ιωνικό και απόλλωνα, το παο - αθηναικός, το γαυρος-οφη κλπ.
Ακόμα και ο ιωνικός και ο αθηναικός έχει παίξει σε τελικό. Και ο απόλλωνας όσο ιστορικός και να είναι, έχει να το περηφανεύεται παρόλο που έφαγε 7άρα. Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του απόλλωνα παρόλο που μετράει περίπου 45 χρόνια παρουσίας στην α εθνική!!!
 Για δείτε λίγο σε ποιά κατηγορία θα παίζει του χρόνου η καστοριά. Όμως το κύπελλο που πήρε το 1980 ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Γι αυτό δεν υπάρχει καν αυτό το δίλλημα που θέτεις.

Από χθες υπάρχει μεγάλη πίκρα σε όλους μας. Πραγματικά περπατάς στο δρόμο και επικρατεί ατμόσφαιρα κηδείας. Φάτσες ξενερωμένες, ξινισμένες, κανένας δεν έχει όρεξη για τίποτα. Το ξέρω πως νίωθετε γιατί κ γω είμαι ένας από σας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η ομάδα μας γαμάει την ψυχολογία μάγκες.
Όμως όταν είδα το γκολ του κούσα στο 94 σαν κάτι να έγινε ρε παιδί μου. Σαν κάτι να σήμαινε αυτό το γκολ από το πουθενά. Μια σπίθα ελπίδας.

Και επιμένω ότι το 3-1 είναι πολύ πονηρό σκορ. Αρκεί να το πιστέψει η ομάδα και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΔΗΛΩΝΕΙ. Να προετοιμαστεί ΜΟΝΟ για αυτό το ματς. Να το πάει λάου-λάου 0-0 μέχρι το 80 και να τα βάλει στο τέλος. Η διοίκηση να τάξει σούπερ έξτρα πριμ. Να καταλάβει καλά πως τα έσοδά της μακροχρόνια θα είναι πολύ περισσότερα. Φανταστείτε μόνο πόσα πιτσιρίκια θα γίνουν ΠΑΣ. Να κάνουν ειδική προετοιμασία για τον αγώνα.

Να σας θυμίσω πρόπερσι το πάσχα? ματς με πανσερραικό την τετάρτη του πάσχα. Ο κούγιας τους άφησε να φύγουν για πάσχα 3 μέρες, ενώ οι σέρρες κάναν διπλές προπονήσεις το μεγα σάββατο και τη μέρα του πάσχα. Και μετά αναστήθηκαν αυτοί και σταυρώθηκε ο κούγιας (1-3 τελικό).

Θα ξενερώσω αφάνταστα αν τους αφήσει να φύγουν 2-3 μέρες για διακοπές πάσχα και τέτοια. Λες και δε θα έχουν μετά τόσους μήνες διακοπές. Εαν γίνει κάτι τέτοιο θα κλείσω μόνος μου το δρόμο να μην μπορέσουν να φύγουν. Να το καταλάβουν ότι αν προκριθούν θα γίνει ανάσταση στα συμβόλαιά τους και η μεγαλύτερη διαφήμιση για το βιογραφικό τους (παίχτες-προπονητή-διοίκηση).

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 20:15 »
Για πολλοστή φορά, ΚΥΠΕΛΟ.

Έχουμε εξηγήσει τους λόγους άπειρες φορές, πολλοί από εμάς. Και του χρόνου και του παραχρόνου και ΠΑΝΤΑ, πάλι το ίδιο θα πω.
Εκτός αν κατακτήσω 2-3 και βρεθώ ξανά στην ίδια θέση που είμαι σήμερα (πόσο πάνε τα χάπια που σε κάνουν Μαθουσαλίξ, ω δρουίδη; )

Σκέψου! Είσαι στο 80' και το σκορ είναι 1-0 ή 2-1. Αν θες, μην καπνίζεις... που θα καπνίζεις σαν τα φουγάρα τς Πτολεμαΐδας μαύρε.
Για τελικό, ούτε λόγος!Για να προτιμάς το πρωτάθλημα, στερείσαι φαντασίας φίλε, λυπάμαι. Ούτε καν μπορείς να διανοηθείς τι σημαίνει κάτι τέτοιο για την ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Στερείσαι φαντασίας!

Σκληρή προετοιμασία για το ματς, όπως λέει ο Lemorsero, λάου λάου και... πάνω κατά πάνω, να το πιστέψουμε και να το πάρουμε. Με σκορ πρόκρισης  ;)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος blue_geo

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 21:02 »
Κύπελλο με τρέλα!!!

Το κύπελλο  είναι για την ιστορία και τους οπαδους και η σουπερλιγκ για να κονομάνε...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 29 Μάρ 2010 21:59 »
Εγώ προτιμώ την τέταρτη και επικρατέστερη επιλογή που πέρνουμε πάντα σ αυτές τις περιπτώσεις! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!