Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 105540 φορές)

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #25 στις: Τετ 31 Μάρ 2010 21:52 »
Προσπαθεί ο Ντάσιος για να γυρίσει

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος συνεχίζει τη μετεγχειρητική θεραπεία (αφαίρεση ενός αποστήματος) μήπως και είναι έτοιμος για το ματς με τον Εργοτέλη. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Sport(Αθλητές) των Μιχάλη Μερτζιανίδη, Δημήτρη Νούτση του SUPER FM 104,3 δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Είμαι καλύτερα, αλλά όχι ακόμα τελείως καλά. Προσπαθώ να προλάβω κάποιο από τα τελευταία ματς. Μακάρι να τα καταφέρω, γιατί την Κυριακή που έβλεπα το παιχνίδι με τον Ηρακλή από την τηλεόραση ήθελα να είμαι μέσα. Όπως ήρθαν τα πράγματα σίγουρα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Υπάρχουν κάποιες ακόμα ελπίδες, θα τις παλέψουμε, αν και είναι δύσκολο, γιατί θα έχουμε αντιπάλους και έξω από το γήπεδο. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Όπως είδα την ομάδα, στο α' ημίχρονο μπήκε πολύ καλά και περίμενα ότι θα πάρουμε κάτι καλό. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια ανύποπτη φάση, με μια λόμπα που έγινε στη μεγάλη περιοχή κι εκεί είναι που πικραίνεσαι, γιατί προσπαθείς, κάνεις φάσεις και δέχεσαι ένα γκολ από το πουθενά». Όσο για την επόμενη μέρα σημείωσε: «Ας τελειώσουμε με το καλό το πρωτάθλημα και βλέπουμε. Να σας πω την αλήθεια εγώ είμαι ακόμα αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε στα δύο τελευταία ματς. Δεν μας περιμένει κανένας και μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε. Μακάρι να πάρουμε το διπλό στον Εργοτέλη και μετά τελευταία αγωνιστική θα τα παίξουμε όλα για όλα με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Πάντως, ακόμα κι αν πέσουμε, δεν πρέπει η ομάδα να τα παρατήσει. Πρέπει να συνεχίσει. Θα χρειαστούν βέβαια αρκετές μεταγραφές, γιατί είναι λογικό ότι θα φύγουν αρκετοί παίκτες. Δεν πρέπει, πάντως, να απογοητευτούμε. Έχει κουραστεί και ο κόσμος, αλλά κι εμείς, με αυτό το ανέβα-κατέβα».   

Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 18:30 »
Την ανάγκη να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα είτε υποβιβαστεί, τόνισε ο Ηλίας Κώτσιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος αμυντικός δήλωσε ευθαρσώς πως οι Ηπειρώτες ουδέποτε έγιναν ομάδα στη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν πέταξε λευκή πετσέτα και εξέφρασε την πίστη για νίκη επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο στο κρίσιμο ματς της Κυριακής.

«Ο ΠΑΣ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και όχι μόνο στο γκολ. Δεν ήμασταν ομάδα από την αρχή της χρονιάς και η αμυντική μας λειτουργία ήταν τραγική. Είναι πολλά τα γκολ που έχουμε δεχτεί για μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και πρέπει να το παραδεχτούμε. Η ομάδα έχει καλές μονάδες, ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και ταλέντο, αλλά δεν γίναμε ποτέ ομάδα και αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει η ομάδα να οργανωθεί πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα, ώστε να επανέλθει-αν τελικά υποβιβαστεί-στη μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να αλλάξουν πολλά, είτε υποβιβαστούμε, είτε σωθούμε. Δεν γίνεται μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ να μάχεται για τη σωτηρία της, αλλά πρέπει να έχει μεγαλύτερους στόχους. Αυτή η ομάδα με τον κόσμο και τη δυναμική που έχει μπορεί και πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βλέπουμε ομάδες με 1.000 φιλάθλους, ο ΠΑΣ πρέπει να πηγαίνει καλύτερα».

Ο 33χρονος στόπερ εξακολουθεί να ελπίζει πως έστω και την ύστατη στιγμή, ο ΠΑΣ θα αποφύγει τον υποβιβασμό. «Εμείς πραγματικά πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη. Πάμε στην Κρήτη για να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Αλλά και πάλι δεν εξαρτάται η τύχη μας μόνο από μας, αλλά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas On Line κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Μπήκαμε με το σκεπτικό να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να βάλουμε ένα γκολ ώστε να μεταφέρουμε το άγχος στον Παναθηναϊκό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, δεν απειληθήκαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Αποσυνδεδεμένος alterglobal

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 21:21 »
«Έναν χρόνο χωρίς... προπόνηση!»

Ο Κώστας Μενδρινός αναλύει στο gazzetta.gr την βασική αιτία για την βαθμολογική κατρακύλα του ΠΑΣ Γιάννινα και προβλέπει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα από αυτή την Κυριακή...

Συμφωνείς ότι ο ΠΑΣ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό; 

«Η εμφάνιση δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν παράλληλα δεν έρχεται και το αποτέλεσμα... Σε αυτό το γήπεδο που αγωνιζόμαστε και οι μεν και οι δε, είμαστε ήρωες! Δεν το συζητάω καν... Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο... Αυτό δεν είναι γήπεδο, είναι αχούρι! Όπως και να 'χει το πράγμα πάντως, εμείς προσπαθούμε να παρουσιάζουμε ένα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο πρόσωπο...»

- Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σχεδόν καμία αξιόλογη ευκαιρία, εξηγείται δηλαδή από την κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, δηλαδή; Γιατί εσείς, λίγο-πολύ είσαστε συνηθισμένοι... 

«Αυτό το γήπεδο, δεν μπορείς να πεις ότι συνηθίζεται... Όσα χρόνια και να παίζεις, κάθε μέρα, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις μπάλα! Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι δεν το κυνήγησε καθόλου το ματς, γιατί η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που – κακά τα ψέματα – τον βόλευε, αυτό ήθελε και αυτό πήρε...»

- Η δική σας εμφάνιση σας δίνει κουράγιο ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής (11/04, 19.00) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο;

«Τι κουράγιο να μας δώσει μία ισοπαλία χωρίς αντίκρισμα, όταν έχουμε μπροστά μας έναν... Γολγοθά με δύο τελικούς, από τους οποίους χρειαζόμαστε συνολικά 6 βαθμούς για να μπορούμε να έχουμε ελπίδες σωτηρίας, γιατί ταυτόχρονα πρέπει να χάσουν βαθμούς και οι ομάδες που κυνηγάμε... Κουράγιο παίρνεις μόνο από τις νίκες...»

- Γιατί, ενώ αρχίσατε τη χρονιά με πολύ θετικές εντυπώσεις, βρεθήκατε σε τόσο δεινή βαθμολογική θέση; 

«Πιστεύω ότι η πολύ κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” παίζει το σημαντικότερο ρόλο για την κατάληξη της ομάδας στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή... Το λέω αυτό γιατί με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τους παίκτες της ομάδας, δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζουμε αυτή την αγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδό μας... Αλλά το χειρότερό απ' όλα δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος που παίζουμε είναι 20 φορές καλύτερος από το γήπεδο που προπονούμαστε... Καταλαβαίνετε ότι χωρίς ουσιαστική προπόνηση όλη τη χρονιά, είναι τουλάχιστον αφελές να περιμένουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα...»

- Τόσο άσχημη είναι η κατάσταση του χλοοτάπητα στο προπονητικό σας κέντρο; 

«Το προπονητικό μας κέντρο πρέπει να είναι το χειρότερο σε όλη την Ελλάδα! Είναι κρίμα για τους ανθρώπους της ομάδας που κάνουν μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, να μην έχουν ασχοληθεί μ' ένα τόσο νευραλγικό θέμα... Στο 2010, δε γίνεται μία ομάδα της Superleague με ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, να προπονείται σε τόσο αντίξοες συνθήκες...»

- Ο Παναθηναϊκός φάνηκε επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος... Έτσι όπως τον είδες, θεωρείς ότι θα δυσκολευτεί στο καθοριστικό αγώνα της Κυριακής (11/04, 19.00) με τον Ηρακλή;

«Δε νομίζω... Μπορεί να ήταν κακός, αλλά ήρθε στα Γιάννενα με σκοπό να πάρει την ισοπαλία και τίποτε άλλο... Ας είμαστε ρεαλιστές... Οι μεγάλες ομάδες, οπότε θέλουν να παίξουν καλά, το πετυχαίνουν... Οπότε θεωρώ ότι σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα...»

- Τον δικό σας αγώνα με τον Εργοτέλη πως τον βλέπεις;

«Θα έχουμε δύσκολη αποστολή, γιατί και ο Εργοτέλης έχει ανάγκη τους βαθμούς... Δεν έχουμε καθόλου καλή ψυχολογία, αλλά θα το παλέψουμε... Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και να τα παίξουμε όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στα Γιάννενα με τον Παναθηναϊκό... Με τα λόγια όμως, δε γίνεται τίποτε...»

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 08 Απρ 2010 23:54 »
Παράθεση
Είναι κρίμα για τους ανθρώπους της ομάδας που κάνουν μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, να μην έχουν ασχοληθεί μ' ένα τόσο νευραλγικό θέμα...
Δεν είναι κρίμα...
Μαλακία τους είναι!

Αποσυνδεδεμένος koukouroukou

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 09 Απρ 2010 23:31 »
Άσε μας ρε Κώτσιο που μιλάς και ολας!

Από τον Οκτώβρη μέσα στα αποδυτήρια μπροστά σε όλους έβγαινες και έλεγες "στα @@ μου αν πέσει η ομάδα!"

Στο προφίλ σου στο facebook είσαι σε γκρούπ του στύλ "να μαζευτούμε 1.000.000 Παναθηναικοί"

Με το Μαχλά τα έχετε κάνει πλακάκια και θα είσαι στον αγαπημένο σου ΟΦΗ του χρόνου. Πήρες και τις καρτούλες σου να μην παίξεις στο Ηράκλειο!

Αντε γειά ρε άμπαλε! 

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 21:46 »
Παράθεση
"Καταπέλτης" ο Μπελά!

Λάβρος κατά εκείνων που ήταν φέτος "αδιάφοροι" και "τουρίστες", ήταν ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Μπελά, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων SUPER FM 104,3 χωρίς να μασήσει τα λόγια του και έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια που είχαν αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.Από την κριτική δεν εξαίρεσε ούτε τη διοίκηση που δεν κινήθηκε σωστά στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΣ θα επανέλθει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Για το που χάθηκε αγωνιστικά η παραμονή, ο Γιάννης Μπελά είπε:
"Τώρα που όλα τέλειωσαν είναι ο καιρός ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και ο κόσμος να εκφράσει τη γνώμη του. Τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Κατά τη γνώμη μου η παραμονή χάθηκε μέσα στην έδρα μας. Στα παιχνίδια με Λειβαδιά, Ξάνθη, Ηρακλή, Πανιώνιο, δηλαδή τα ματς που έπρεπε να πάρουμε και δεν τα πήραμε. Από εκεί και πέρα είδαμε από την αρχή του πρωταθλήματος ποιοι παίκτες παλεύανε και ποιοι έδειχναν αδιάφοροι, γιατί υπήρχαν και τέτοιοι. Από τη στιγμή πάντω; που είπε ο κ. πρόεδρος ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα πιστεύω ότι θα ξεκινήσει για να στήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Δεν συμφέρει ούτε τον πρόεδρο ούτε την ομάδα να μην επανέλθει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία".

Για το αν είναι εύκολο να επανέλθει ο ΠΑΣ άμεσα στη Σούπερ Λίγκα, από τη στιγμή που φέτος δυσκολεύονται πολύ ΟΦΗ και Πανσερραϊκός, τόνισε:
"Δεν έχουμε σχέση εμείς με αυτές τις ομάδες. Δε θα ξαναδούμε του χρόνου την ίδια αδιαφορία. Θα μείνουν παίκτες και θα έρθουν αντίστοιχα, οι οποίοι θα ιδρώνουν τη φανέλα. Τέτοιους χρειάζεται η ομάδα. Φέτος ήρθαν στον ΠΑΣ και αδιάφοροι και τουρίστες και πολλοί που δημιουργούσαν προβλήματα στα αποδυτήρια, τέτοια που δεν είχε ποτέ στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα".

Για το αν ήταν θέμα χαρακτήρα παικτών αυτή η κατάσταση ή αν οφείλεται στην έλλειψη του ανθρώπου από την πλευρά της διοίκησης που θα έδινε τις κατευθύνσεις, απάντησε:
"Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω αυτό. Θα μιλήσω όπως τα είδα απ' έξω. Δεν υπήρχε ισορροπία στα αποδυτήρια. Δε συνέβη ποτέ στο παρελθόν τόσο έντονα να χωριστούν οι παίκτες".

Για το πώς έσβηναν οι "φωτιές" στο παρελθόν, όταν εκείνος ήταν από τα ηγετικά στελέχη της ομάδας, σχολίασε:
 "Ο πιο παλιός έσβηνε αυτή τη φωτιά. Και επί των ημερών μου υπήρχαν εντάσεις, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Και ο Γιάννης Τάτσης και άλλα παιδιά στα οποία είχαν όλοι σεβασμό, παρενέβαιναν. Φέτος δεν υπήρχε αυτός ο παίκτης. Μόνο ο Γιώργος Ντάσιος είναι χρόνια στην ομάδα, αλλά είναι πολύ καλό παιδί. Έβαλε πολλά πράγματα στη θέση τους, αλλά με αυτά που γινόταν δεν χρειαζόταν το καλό παιδί που είναι ο Ντάσιος. Χρειαζόταν κάποιος άλλος.Φέτος είδα χειρονομίες, άκουσα δηλώσεις και έγιναν πράγματα πρωτοφανή. Αν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι θα είχαν κρεμάσει δελτία. Ίσως δεν ήθελαν να κάνουν άλλο κακό στην ομάδα, πίστευαν ότι θα στρώσουν κάποια στιγμή τα πράγματα, θα φτιάξουν οι σχέσεις, αλλά αυτό δεν έγινε.Όλοι μας έχουμε πάει σε ομάδες για 1 χρόνο ή 6 μήνες, αλλά δώσαμε και την ψυχή μας όπου παίξαμε. Φέτος είδα παίκτες να μην τους νοιάζει. Η ομάδα έπεφτε, αυτοί έφευγαν, δεν τους ένοιαζε».

Για τη διαιτησία που είχε φέτος ο ΠΑΣ τόνισε:
«Εγώ το φώναζα. Στο παιχνίδι με τον Άρη εδώ τρελάθηκα. Μέσα στον Ατρόμητο χαρίστηκε κόκκινη κάρτα, αλλού δόθηκαν λάθος πέναλτι κ.ο.κ. Είχε μεγάλο ρόλο στον υποβιβασμό και η διαιτησία. Έβαλε το χεράκι της, αλλά κι εμείς της δώσαμε τη δυνατότητα να το κάνει.Εμείς για να τα ξεπερνάμε αυτά πρέπει να έχουμε πολύ καλή ομάδα. Άμα δείχνουμε αδυναμίες στην έδρα μας το πληρώνουμε. Θυμάμαι ότι επί εποχής μου όταν παίξαμε τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Εθνικό Αστέρα οι διαιτητές δε μας άφηναν να βγούμε από την περιοχή".

Για το αν έχει ευθύνες η διοίκηση για την όλη κατάσταση που υπήρχε, είπε:
"Όλοι έχουν ευθύνες. Όταν υπάρχει μια αποτυχία δε φταίει μόνο ένας. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής ή μόνο οι παίκτες. Όλοι φταίμε, ακόμα κι εμείς οι φίλαθλοι που αποδοκιμάζαμε κάποιους παίκτες που τα έδιναν όλα.Η διοίκηση έχει ευθύνες στις μεταγραφές. Έγιναν με λάθος κριτήρια. Όταν παίρνεις έναν παίκτη πρέπει να ξέρεις τι έκανε την προηγούμενη σεζόν και πόσο έπαιξε. Οι περισσότεροι που ήρθαν δεν έπαιζαν στις ομάδες τους".

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει οικονομικά προβλήματα πλέον και αν αυτό δίνει προοπτική άμεσης επανόδου, σημείωσε:
"Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Εννοείται ότι μπορεί ο κ. Χριστοβασίλης να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό. Θα κάνει μεταγραφές και θα κρατήσει αυτούς τους παίκτες που θα κρίνει αυτός και οι συνεργάτες του, μαζί με οποιονδήποτε προπονητή πάρει, ότι θα πρέπει να μείνουν. Φέτος υπάρχει χρόνος να γίνουν καλές κινήσεις και με μέτρο. Δε χρειάζονται βιασύνες, δε χρειάζεται να επαναληφθούν τα ίδια λάθη που έγιναν πέρυσι με προπονητή και παίκτες, αν θα μείνουν ή θα φύγουν και για δύο μήνες χάθηκε χρόνος.Επιμένανε και έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό του προέδρου και του λέγανε να περιμένει τον έναν και τον άλλον, εν τω μεταξύ ξέρω ο ίδιος ότι ήθελαν να πάρουν παίκτες που δεν τους πήρανε, γιατί επέμεναν για επιθετικό και για άλλους παίκτες που ήθελε ο προπονητής".

Σχετικά με το αν θα πρέπει να επιλεγεί προπονητής γνώστης της κατηγορίας ή άφθαρτο πρόσωπο, απάντησε:
 "Δεν έχει σημασία αν θα ξέρει την κατηγορία ή όχι. Αρκεί να υπάρχει μια καλή ομάδα και να έρθουν τρεις- τέσσρερις καλοί παίκτες για τους οποίους θα ξοδευτούν χρήματα απ' αυτά που δίνει ο κόσμος που πάει στο γήπεδο. Θα πρέπει τα λεφτά που θα δοθούν να πιάσουν τόπο. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα λεφτά, όπως πήγαν φέτος".

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπελά σημείωσε:
"Θέλω παίκτες που να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Δεν είναι τα λεφτά το παν. Υπήρχε κόσμος που γύρισε όλα τα γήπεδα και απογοητεύτηκε. Ήρθαν κάποιοι παίκτες στον ΠΑΣ έκαναν το αγροτικό τους και έφυγαν. Θα μάθουν από τα λάθη τους στη διοίκηση. Ήδη ξεκίνησαν τον προγραμματισμό και προσωπικά δε φοβάμαι τίποτα για του χρόνου".
gazzeta.gr

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 23 Μάι 2010 13:48 »
O Κώστας Κορμαρής στο Sportsioannina

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο Κώστας Κορμαρής «εκτελούσε» τους αντίπαλους τερματοφύλακες στην Α΄ Εθνικής ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον ίδιο δεν έχει περάσει ούτε στιγμή από τότε όπως αναφέρει στο «Σ».

Που βρίσκεται τώρα ο Κώστας Κορμαρής και σε ποια διάσταση «μετακόμιζε» όταν αγωνιζόταν στο Ζωσιμάδες ; Οι απαντήσεις στην συνέντευξη που ακολουθεί....

Συνέντευξη στον Άκη Λιούτα

Παράθεση
- Κώστα ποιες είναι οι πρώτες αναμνήσεις από την 4ετή θητεία σου στον ΠΑΣ Γιάννινα ;

Από τότε είναι σαν να μην πέρασε ο χρόνος. Ήρθα άγνωστος στην Γ΄ Εθνική και από εκεί και πέρα ήταν σαν να μη άγγιξε κάποιο μαγικό ραβδί. Απογειώθηκα. Ήταν τέσσερα χρόνια απίστευτα για μένα με χαρές απογοητεύσεις κυρίως στο τέλος με τον τρόπο που υποβιβαστήκαμε στα μπαράζ. Ήταν τέσσερα χρόνια αξέχαστα για μένα.

- Το Ελληνικό μοντέλο που ακολούθησαν τότε η διοίκηση και οι προπονητές κρίθηκε πετυχημένο εν συγκρίσει με την φετινή χρονιά...

Αν δεν κάνω λάθος τότε συγκεντρώσαμε 33 βαθμούς όμως υπήρχε το αβαντάρισμα του ΟΦΗ και υποβιβαστήκαμε. Παρότι είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχανε στοιχίσει ειδικά στο πρώτο γύρο θα είχαμε σώσει την παρτίδα αν δεν υπήρχαν τα μπαράζ. Για να γυρίσουμε στο σήμερα , πιστεύω και είναι η φιλοσοφία μου αυτή ότι η διοίκηση έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην επιτυχία αλλά και στην αποτυχία. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις.

- Ποιες θεωρείς ήταν οι αιτίες του υποβιβασμού ;

Καθαρά θέμα υλικού και λανθασμένων κινήσεων. Θα σου έλεγα και την διαιτησία όπου συνέβαλε και αυτή αρκετά αλλά είμαι της άποψης ότι αν είσαι δυνατός αγωνιστικά και διοικητικά πρέπει να παρακάμπτεις και αυτές τις παγίδες.

- Και η έλλειψη ενός σκόρερ τύπου Κορμαρή θα προσθέσω εγώ...

Αυτό δεν το γνωρίζω και ούτε μπορώ να το πω εγώ. Σίγουρα όμως έλειψε ένας σκόρερ.

- Έχεις τονίσει στο παρελθόν ότι έχει κάνει λάθος επιλογές που ίσως έχουν στοιχίσει στην καριέρα σου. Συγκαταλέγεται τουλάχιστον χρονικά και η αποχώρηση σου από τον ΠΑΣ Γιάννινα με προορισμό τον Ηρακλή ;

Δεν νομίζω και θα σου το εξηγήσω. Είχα κάνει ένα κύκλο 4 ετών και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα εμφανιζόμουν στην Β΄ Εθνική διότι εκείνο το καλοκαίρι ήταν αρκετά περίεργο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βοηθήσω στον ίδιο βαθμό διότι μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα έφυγα στην Αίγυπτο με την Εθνική ενόπλων και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα ξεκίνησα αμέσως προετοιμασία με τον Ηρακλή Αυτό μ στοίχισε και πιστεύω θα μου στοίχιζε και στον ΠΑΣ. Να τονίσω κάτι που ίσως δεν γνωρίζει ο κόσμος ότι στα ταμεία της ΠΑΕ μπήκε ένα ποσό της τάξης των 130 εκ δραχμών ρευστό. Την επόμενη κιόλας ημέρα από τον Ηρακλή. Ωφελήθηκε η ομάδα αν μη τι άλλο στον οικονομικό τομέα. Αγωνιστικά ίσως να μην μπορούσα να αποδώσω ότι και τις προηγούμενες σεζόν. Όπως σου είπα μου στοίχισε και στον Ηρακλή όπου δεν έκανα καλή σεζόν. Την επόμένη επέλεξα να μετακομίσω στην Κέρκυρα αγωνιζόμενη τότε στην Β΄ Εθνική κάνοντας μεγάλο λάθος αφού είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α΄ Εθνικής.

- Ο κόσμος δέθηκε μαζί και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ηθική δικαίωση για σένα και των προσπαθειών σου την 4ετία που βρέθηκες στα Γιάννενα...

Γενικά δεν δενόμουν με οπαδούς των ομάδων που αγωνιζόμουν αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι το κάτι άλλο... Όταν αγωνιζόμουν στο Ζωσιμάδες ένιωθα ότι ήμουν σε άλλη διάσταση. Η χημεία με τον κόσμο του ΠΑΣ ήταν απίστευτη. Μόνο θετικά έχω να θυμάμαι. Τύχαινε κιόλας να πετυχαίνω τέρματα νικηφόρα ή στις καθυστερήσεις και όπως καταλαβαίνεις οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι.

- Ένα από αυτά σίγουρα είναι σίγουρα στο μπαράζ με το Αιγάλεω στην Νέα Φιλαδέλφεια...

Αξέχαστη στιγμή. Και τα δύο παιχνίδια με Σέρρες και Αιγάλεω. Όταν βλέπεις σε διάστημα λίγων ημερών να κατακλύζεται η Νέα Φιλαδέλφεια από 6000 και 8000 κόσμο αντίστοιχα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις εκείνη την στιγμή. Ιδικά στην επίτευξη του γκολ...

- Αν δεν κάνω λάθος την σεζόν 2000-01 είχες σκοράρει 9 φορές κυρίως εντός έδρας. Θεωρείς φέτος έλειψε το εύκολο γκολ στο Ζωσιμάδες ;

Όχι μόνο το εύκολο γκολ αλλά η γενική εικόνα σε κρίσιμα παιχνίδια δεν ήταν καλή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αδίκησαν τους εαυτούς τους. Τα παιχνίδια με θεωρητικά ισάξιους αντιπάλους σου δίνουν την παραμονή.

- Ποιες κατά την γνώμη σου ήταν οι ομάδες που έπρεπε να υποβιβαστούν βάσει αγωνιστικής εικόνας ;

Ο Πανθρακικός νομίζω δίκαια βγήκε εκτός στόχων γρήγορα. Από και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αδίκησε τον εαυτό του σε κομβικά παιχνίδια στην έδρα του και δύσκολα μετά θα μπορούσε να αντιστρέψει την εικόνα. Η Ξάνθη , ο Λεβαδειακός και ο Ηρακλής για μένα ήταν στην ίδια μοίρα αγωνιστικά...

- Μετά το φινάλε της καριέρας σου τι σχεδιάζεις ;

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε έναν παιδότοπο και ένα σπορτς καφέ. Πρόσφατα ανέλαβα ως προπονητής μία Ερασιτεχνική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Είναι δύσκολες μέρες για σχέδια...

- Κώστα σε ευχαριστώ και σου εύχομαι τα καλύτερα.

Και εγώ ευχαριστώ και εύχομαι άμεση επάνοδο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 23 Μάι 2010 14:30 »
Παράθεση
είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχανε στοιχίσει ειδικά στο πρώτο γύρο
Αλλα σα να το κρυβουμε και να θυμομαστε οτι εφταιγε μονο ο κακουργος... Παρασχος
.Για τς κολεμακαριστους λεω...
Μετα ζεσταθηκαν κι οι τσεπες απο την πωληση Σεϊταριδη, πεισμωσαν κι απο τις αδικιες, ηταν κι ο κοσμος πολυ κοντα κι εγινε και η πορεια με Αναστοπουλο.

Ελα ομως που οπως λεει κι ο Κορμαρης...
Παράθεση
η διοίκηση έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην επιτυχία αλλά και στην αποτυχία. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις.

και που κι αυτος οταν ρωτιεται ως αιτιες υποβιβασμου φετος θεωρει...
Παράθεση
Καθαρά θέμα υλικού και λανθασμένων κινήσεων.
Παράθεση
Σίγουρα όμως έλειψε ένας σκόρερ.

Συν και πολλα αλλα διοικητικα λαθη συμπληρωνω εγω, που τα ξερει ο κοσμος πολυ καλα και που δεν τσιμπησε αυτη τη φορα απο τους ιδιους κι ιδιους αμετανοητους εγκληματιες που τα εριξαν σε προπονητη-παρασκηνιο για να γλυτωσουν οι ιδοι και που σιγουρα ετοιμοι θα ειναι να χαρακτηρισουν οχτρο και τον Κορμαρη, γιατι ετσι κανουν για οποιον μιλαει και λεει την πικρη αληθεια...

Ανυπαρκτοι κι ανθρωπακια. Κουρελια.

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 26 Μάι 2010 12:22 »
«Δηλώνω οπαδός του ΠΑΣ»

Λίγες ώρες μετά την οριστική αποχώρηση του Νίκου Ζαφειρόπουλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαμε σε επαφή μαζί του και η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη που ακολουθεί είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Διαβάστε αποκλειστικά στο sportsioannina.gr ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια και γιατί σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη: Άκης Λιούτας

Θα σε γυρίσω έναν χρόνο πίσω όταν σε συνέντευξη είχες δηλώσει ότι πρόθεση σου είναι να γίνεις μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς.

Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα είμαι μόνιμος κάτοικος Ηπείρου και ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα να είμαι πιστός στα λόγια μου... (Γέλια)

Καθημερινά το όνομα σου φιγουράρει για διάφορες ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής και βρίσκονται εκτός Ηπείρου...

Έχω αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο...

Ο λόγος ή οι λόγοι ;

Το είχα τονίσει και στην περσινή συνέντευξη που είχαμε κάνει. Δεν βρίσκω τον λόγο να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Στόχος μου ήταν να αποχωρήσω με ψηλά το κεφάλι και το κατάφερα. ΄Έκλεισα την καριέρα μου στην Α΄ Εθνική και με καλές εμφανίσεις. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όπως προ ανέφερα δεν βρίσκω τον λόγο να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα παρότι υπάρχουν αρκετές προτάσεις από Β΄ και Γ΄ εθνική.

Και η επόμενη ημέρα ; Υπάρχουν σκέψεις ή συζητήσεις να αναλάβεις κάποιο πόστο στην ομάδα ;

Όχι προς το παρόν. Παρότι οι σχέσεις μου με τον κ Χριστοβασίλη είναι ιδανικές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας ίσως για το μέλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Προς το παρόν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου.

Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε πρόταση από την ΠΑΕ να σου ανανεώσει το συμβόλαιο παρότι πραγματοποίησες πολύ καλές εμφανίσεις από την στιγμή που αγωνίστηκες. Υπάρχει πικρία για αυτό ;

Ειλικρινά καμία. Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κ Χριστοβασίλη και μάλιστα χτες είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία του αποκάλυψα τις προθέσεις μου. Όπως σου είπα ανανεώσαμε το ραντεβού μας... Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει ο καιρός.

Σε επαναφέρω ένα χρόνο πίσω και θέλω να σου θυμίσω την απάντηση σου σε ερώτηση αν θεωρείς με την φυγή του Γκιγιέρμο Όγιος αν θα χαλάσει η χημεία που είχε δημιουργηθεί και μου απάντησες « Αυτό θα συνέβαινε αν ο αντικαταστάτης του δεν ήταν κάποιος έμπειρος προπονητής και αποδεκτά κοινός για τον χαρακτήρα του. Πιστεύω ο κ Παράσχος θα συνεχίσει το έργο του απερχόμενου προπονητή». Εμμένεις σε αυτή την άποψη έναν χρόνο αργότερα ;

Όσον αφορά την επίλογή του κ Παράσχου ναι. Αν δεν υπήρχε η φυγή του κ Όγιος δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα και υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Ο κ Παράσχος είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής και κατ΄εμέ κύριος. Για να πετύχει ένας προπονητής πρέπει να συντελέσουν αρκετοί παράγοντες. Εδώ δεν τους είχε. Για μένα έχει ελαφρυντικά διότι κλήθηκε να διαχειριστεί καταστάσεις τις οποίες δεν δημιούργησε ο ίδιος.

Φαντάζομαι όλα αυτά τα χρόνια στα Γιάννενα θα θέλεις να ευχαριστείς κάποιους ανθρώπους...

Σαφώς. Πέρασα τρία γεμάτα χρόνια και ξεκάθαρα είναι και ο λόγος που σταματάω το ποδόσφαιρο. Θα δυσκολευόμουν να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα και ειδικά αν έπρεπε να βρεθώ αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα. Χρωστάω ευχαριστώ σε πολλούς ανθρώπους.
Στον Σπύρο τον Σιαράβα ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ήταν πάντα δίπλα μου. Στον Γιώργο τον Γεροδήμο που με στήριξε πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στα Γιάννενα. Στον Παναγιώτη Μαλιαρίτση με τον οποίο είχα τέλεια συνεργασία όπως και του Ελτεθερόπουλο και Σικαλιά οι οποίοι είναι καταπληκτικά παιδιά. Σίγουρα μου ξεφεύγουν κάποιοι όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στα Γιάννενα. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους φιλάθλους του ΠΑΣ που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Την αγάπη που μου έδειξαν προσπάθησα να την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον δηλώνω πιστός οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα...

Κλείνοντας νομίζω μου έβγαλες τον τίτλο της συνέντευξης...Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι τα καλύτερα.

Και εγώ ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 28 Μάι 2010 18:24 »
Παράθεση
Στον κακό ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών στάθηκε ο Κώστας Μενδρινός αναζητώντας τα αίτια του υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στην χρονιά που τελείωσε, ενώ μίλησε και για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη τον σταθμό Ιωαννίνων ΗΧΩ 102.7:

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ΠΑΣ ποια είναι η επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής καριέρας σου;

«Η επόμενη μέρα αργεί λίγο γιατί τώρα έλυσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και μέχρι να το λύσω δεν έκανα καμία άλλη κίνηση. Τώρα θα κοιτάξουμε το μέλλον με καθαρότερο μυαλό και περισσότερο επαγγελματισμό».

Με ποιο συναίσθημα αποχώρησες από την ομάδα του ΠΑΣ;

«Λυπήθηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα και έπεσε η ομάδα στη Β’ Εθνική. Ποτέ δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Ο ΠΑΣ είχε τα φόντα να φτάσει ψηλότερα, εκεί που περιμέναμε όλοι. Τα πράγματα δεν ήρθαν καλά, πέρασε στη Β’ Εθνική και αυτό μας στενοχώρησε όλους».

Κώστα που εστιάζεις τα αίτια αυτού του υποβιβασμού;

«Τα αίτια νομίζω ότι είναι γνωστά στον κόσμο τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Το πιο βασικό απ’ όλα ήταν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών που δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Ο ανταγωνισμός είναι καλός, αλλά ο άσχημος ανταγωνισμός κάνει πολύ κακό. Να μη επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν. Ο ΠΑΣ έχει πολύ λαμπρό μέλλον και εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

Όταν ξεκίνησαν αυτά τα προβλήματα μέσα στην ομάδα, δεν μπορέσατε να βρείτε κάποια άκρη για να ξεπεραστούν;

«Αυτό ακούγεται σαν πολύ εύκολο, αλλά ζώντας την ομάδα καθημερινά άλλα έβγαιναν στην πράξη. Τον Δεκέμβριο ήρθε στην ομάδα άνθρωπος της διοίκησης που ήταν δίπλα μας και πριν δεν είχαμε κάποιον άνθρωπο να πούμε τα προβλήματά μας και τι μας απασχολεί, για να υπάρξουν λύσεις από τον πρόεδρο και τη διοίκηση».

Εννοείς τον κ. Παπαγγέλη που ανέλαβε μετά το πόστο του γενικού αρχηγού;

«Ο κ. Παπαγγέλης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα από το πόστο αυτό, ήταν πολύ καλός στη συνεργασία μαζί μας, αλλά πριν δεν είχαμε κανέναν δίπλα μας. Από την αρχή της σαιζόν χρειάζονταν ένας τέτοιος άνθρωπος».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μπορούσε να σταθεί στην κατηγορία;

«Όλοι απορούσαν ακόμα και παίκτες των μεγάλων ομάδων που μιλούσαμε, πως αυτή η ομάδα έχανε τόσο εύκολα κάποια παιχνίδια με τους καλούς παίκτες που είχε και με τόσο κόσμο δίπλα της. Μπορούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία, είχαμε τις προϋποθέσεις και είναι απορίας άξιον που δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Δεν εκμεταλλευτήκατε και τη δύναμη της έδρας. Άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός.

«Πώς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όταν είχαμε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο; Είχαμε ποιοτικούς παίκτες που δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε τέτοιο γήπεδο. Ας το αφήσουμε τώρα να μη φανεί ότι ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Σωστά το θέτεις και τον παράγοντα γήπεδο δεν μπορούμε να τον παραβλέψουμε.

«Θα σας πω αυτό που μας έλεγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ότι πρώτη φορά στη ζωή του συνάντησε τόσο κακό γήπεδο. Αυτό τα λέει όλα».

Προσωπικά είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου στον ΠΑΣ;

«Ξεκίνησα καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Από εκεί και πέρα εγώ αποκόμισα πάρα πολλές εμπειρίες από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγάπησα αυτή την ομάδα και έχει το άρωμα να σε κάνει πολύ εύκολα να δένεσαι μαζί της. Ο κόσμος σου δείχνει καθημερινά την αγάπη του όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην πόλη, στο δρόμο, όπου κι αν πας. Και είναι μια ομάδα ο ΠΑΣ που την αγαπούν πάρα πολύ όλοι οι άνθρωποι στα Γιάννινα και στην Ήπειρο γενικότερα. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον, να ξαναγυρίσω στον ΠΑΣ και να τον βοηθήσω περισσότερο και να είναι για πάντα στην σούπερ λίγκα».

Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα;

«Να μη ξαναγίνουν βασικά τα ίδια λάθη που είναι γνωστά. Να φτιαχτεί το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο για να γίνεται καλύτερα δουλειά. Ένας παίκτης που θα έρθει να νιώθει υπεύθυνος που δουλεύει σε καλά γήπεδα και να μη νιώθει ερασιτέχνης βλέποντας άσχημες συνθήκες. Επίσης να υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα στους παίκτες για να δίνει λύσεις και να μη χρονοτριβούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο ΠΑΣ με τον κόσμο που έχει μπορεί να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα».

Και κάτι σαν επίλογος από σένα;

«Και ο ένας χρόνος ήταν αρκετός για να δεθώ με την ομάδα και τον κόσμο της. Το πέρασμά μου από τα Γιάννινα θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι στον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του, να επιστρέψει στη σούπερ λίγκα και να μείνει για πάντα εκεί».
sport-fm.gr

Ουτε ο Παρασχος του φταιξε αυτουνου, ουτε η διαιτησια.....Εγκαθετε Μενδρινε θες κ συ το κακο της ομαδας μου φαινεται..... %-|

υ.γ. Ερχομενος ο Μενδρινος (αν θυμαμαι καλα) ηταν ενας απο τους παικτες που ειχαν δηλωσει οτι τους κερδισε ο ΧΒ με τη σταση του κ το χαρακτηρα του κτλ. Φευγοντας δεν τον βλεπω να τον αναφερει καν......
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Μάι 2010 18:28 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 28 Μάι 2010 19:37 »
Aι παράτα μας....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος athens

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 29 Μάι 2010 00:51 »
Πολλα ακουγονται στα...μνημοσυνα πλεον..

το μελλον ειναι αρκετα δυσοιωνο και οι πραξεις της διοικησης(λεμε τωρα) ειναι τοσο ενθαρυντικες που....το βραστο ρυζι θυμιζει gourmet..

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 16:14 »
Ντεμόλ: “Ο ΠΑΣ μοιάζει με τη Μέχελεν”

Ο Στεφάν Ντεμόλ θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέλγος προπονητής μίλησε σε συμπατριώτες του για τη νέα του ομάδα.

“Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ένας σημαντικός επιχειρηματίας”, είπε ο Ντεμόλ στον Τύπο του Βελγίου και πρόσθεσε: “Στις 14 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε προπονήσεις. Τα Γιάννενα είναι μια ομάδα που μοιάζει με τη Μέχελεν σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Η ομάδα θα ανέβει και πάλι κατηγορία κι αυτή ήταν μια πρόκληση για την καριέρα μου”.
THE PLAYER

Αποσυνδεδεμένος PAGOURASourdias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 16:59 »
 Γιώργος Ντάσιος: Δεν θα φύγω ποτέ από τον ΠΑΣ

Τρίτη, 08 Ιούνιος 2010 16:24 | PostAuthorIconΣυντάχθηκε απο τον/την gianninasports | PDF | Εκτύπωση | E-mail
Συνεντευξεις

Ντάσιος: Θα κλείσω την καριέρα στα ΓιάννιναΣυνέντευξη στο pasgiannina.gr παραχώρησε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος. Ο 27χρόνος ποδοσφαιριστής  αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε, για τους στόχους που έχει θέσει για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μίλησε για τον νέο τεχνικό Στεφάν Ντεμόλ, ενώ σχολίασε το κομμάτι Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε επίσημο site της ομάδας:

Για την σεζόν που μας  πέρασε : «Με το έμψυχο υλικό που είχε η ομάδα πιστεύαμε ότι η παραμονή στην Super League θα ήταν εύκολη υπόθεση. Το πιστεύαμε όλοι μας. Ωστόσο κάποιες συγκυρίες που παρουσιάστηκαν  καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς μας οδήγησαν εκτός στόχου. Είμαστε φυσικά όλοι πικραμένοι από αυτή την εξέλιξη, όμως η ζωή προχωράει μπροστά και εμείς από την πλευρά μας αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Για τις βλέψεις και τους στόχους που έχει ο ίδιος, όσο και η ομάδα  για την νέα χρονιά: «Εγώ προσωπικά έχω συμφωνήσει με την ομάδα να παραμείνω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόταση που μου έγινε και πιστεύω ότι με σωστές κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το νέο πρωτάθλημα. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να επιστρέψουμε και πάλι στην μεγάλη κατηγορία, όπου εκεί φυσικά αξίζει να βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα». 

Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στο να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του: «Σκέφτηκα με την λογική και το συναίσθημα. Αγαπάω τον ΠΑΣ Γιάννινα.  Παρόλο που δέχθηκα προτάσεις από αρκετές ομάδες, μετά από τόσα χρόνια νιώθω υπηρέτης και πιστός στρατιώτης αυτής της ομάδας. Οι συγκεκριμένοι λόγοι που ανέφερα, είναι αρκετοί που με οδήγησαν στο να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα.  Ευχή μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον  ΠΑΣ και να μην φύγω ποτέ από τον σύλλογο». 

Η άποψή του για τον κ. Ντεμόλ: «Δείχνει ένας προπονητής που έχει φιλοδοξίες, είναι εργατικός και έχει σχέδια για το μέλλον. Είναι θετικό επίσης ότι θα δώσει βάρος και στις μικρές ηλικίες αφού η περιοχή διαθέτει ουκ ολίγα ταλέντα. Πιστεύω ότι ο κ. Ντεμόλ έρχεται στον ΠΑΣ για να αποδείξει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι με λίγες προσθήκες που θέλουμε στην ομάδα θα τα πάμε πολύ καλά».Κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος".

Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει κάποια στιγμή ενδεχόμενη κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Πιστεύω ότι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα. Είναι ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί αν και είναι λίγο δύσκολο. Βλέπουμε ότι οι περισσότερες κλήσεις παικτών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες».

Για την προσπάθεια που ξεκινάει η Εθνική ομάδα σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας και στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να διακριθεί στο Μουντιάλ. Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στην διοργάνωση».

Τέλος, πιο είναι το μήνυμα που θέλει να δώσει στον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων για την σεζόν που θα έρθει: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι πικραμένοι μετά τον υποβιβασμό. Ωστόσο τον θέλουμε κοντά μας και στα δύσκολα. Έρχεται φρέσκο αίμα στην ομάδα και θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, γιατί από αυτόν παίρνουμε την μεγαλύτερη δύναμη και μας δίνει ώθηση για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».
PAS GIANNINA KOZANI-GROUP
ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Ο ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..!!!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 16:59 »
Θ. Γεωργούλης: «Σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας ο πρόεδρος»!(vid*)     
09.06.10 

Ο Γεωργούλης στον SUPER FMΚαρφιά με πολλούς αποδέκτες εκτόξευσε ο τέως συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε πόστα βοηθού προπονητή, πρώτου προπονητή και σκάουτερ τη φετινή περίοδο, Θύμιος Γεωργούλης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SUPER FM 104,3 στους Νίκο Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη δεν μάσησε τα λόγια του και από την πρώτη στιγμή έδειξε δύο παραμέτρους ως αιτίες του υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα, που η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν συζητηθεί ιδιαίτερα.
Η πρώτη αφορά την «ομηρία» -όπως την αποκάλεσε- στην οποία βρίσκεται ο κ. Χριστοβασίλης, ο οποίος επηρεάζεται σε πολλές αποφάσεις του από κάποιους ανθρώπους τους οποίους δεν θέλησε να τους κατονομάσει, ενώ από την άλλη τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή στην ομάδα υπήρχε σύγχυση ρόλων με τον Παράσχο, αλλά και απώλεια των «στεγανών» στα αποδυτήρια, που ήταν ζήτημα χρόνου να πάρουν την έκταση που πήραν και να φέρουν τα γνωστά αποτελέσματα.

«Όλοι έχουμε ευθύνες για τον υποβιβασμό, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, η διοίκηση για τις αποφάσεις της, αλλά υπάρχουν και ευθύνες που δεν φαίνονται. Θα έλεγα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε καθεστώς ομηρίας. Όποιος είναι κοντά στην ομάδα καταλαβαίνει. Παραπάνω δεν θέλω να πω. Ο κ. Χριστοβασίλης είναι εκλεκτός κύριος, καλός άνθρωπος, αλλά δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα και στις αποφάσεις. Ο ΠΑΣ ήταν και είναι εδώ και πολλά χρόνια σε καθεστώς περίεργης ομηρίας», είπε χαρακτηριστικά ο τέως συνεργάτης του προέδρου, ενώ συμπλήρωσε: «Παρακολουθώ τον ΠΑΣ από τότε που έπαιζα σαν παίκτης και είμαι φίλαθλος αυτής της ομάδας 30 χρόνια. Είδα όμως και κάποια πράγματα τώρα που ήρθα και κατάλαβα. Είναι σε καθεστώς ομηρίας η ομάδα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Απ' αυτά που βίωσα, αυτή είναι η κεντρική ιδέα του θέματος. Αν θέλουμε η ομάδα να πάει καλά στο μέλλον δεν φτάνει να πάρουμε τις ευθύνες μόνο εμείς και οι παίκτες, θα πρέπει να πάρουν τις ευθύνες κι αυτοί που έχουν σε καθεστώς ομηρίας τον ΠΑΣ. Κάποια πράγματα τα έχω πει στον πρόεδρο. Η γνώμη μου για τον άνθρωπο Χριστοβασίλη είναι η καλύτερη».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία δεν υπήρχε κατάσταση ηρεμία, δεν υπήρχαν στεγανά και υπήρχε και μία σύγχυση στους ρόλους. Ήταν θέμα χρόνου να βγουν όλα αυτά».

Για το διάστημα που ήταν πρώτος προπονητής, είπε: «Δουλέψαμε καλά, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού. Πιστεύω ότι δεν ήταν απόφαση του προέδρου αυτή. Αν θέλουμε να βρούμε αφορμές βρίσκουμε πολλές όπως αυτή με το επεισόδιο με τον Σικαλιά. Υπήρξε παρέμβαση και δεν ήταν απόφαση Χριστοβασίλη. Βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εγώ όταν έφυγα από την ομάδα ήμασταν ισόβαθμοι με Ηρακλή, Λάρισα και Ξάνθη και ο Λεβαδειακός ήταν 3 βαθμούς πίσω. Οι αριθμοί λένε ότι η προσπάθεια που έγινε μετά από μένα δεν ήταν και τόσο πετυχημένη όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι».   

Σε ό,τι αφορά το πόστο του ως σκάουτερ, από τις εισηγήσεις του προκύπτει ότι οι Γιάκος, Παπαδόπουλος, Λόλας και Τσάνης είναι έτοιμοι να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Οικονόμου για τον οποίο πρότεινε να έχει πρωτεύοντα ρόλο στις υποδομές.
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 13 Ιούν 2010 19:41 »
Παράθεση
Ο κ. Χριστοβασίλης είναι εκλεκτός κύριος

Εκλεκτός κύριος ήταν πριν. Τώρα είναι εκλεκτός μεζές.

Να 'σαι βέβαιος κυρ Θύμιο οτι ξέρουμε σε τι καθεστώς ομηρίας βρίσκεται ο ΠΑΣ. Δεν περιμέναμε από σένα. Ονόματα μπορείς να πεις δημόσια;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 13 Ιούν 2010 21:14 »
Παράθεση
κυρ Θύμιο Ονόματα μπορείς να πεις δημόσια;
Τα ειχε πει ο Παπαχρηστου στην τηλεοραση.
Και βεβαια αυτα που ειπε και μεταφερθηκαν και σχολιαστηκαν στο φορουμ, οπως και του Γεωργουλη.

Να, δες:

Από Θέμα: Γιώργος Σαϊτιώτης 

Παράθεση
Σκατά σ' αυτούς που κρατούν τις τύχες της ομάδας μας στα χέρια τους, χωρίς να ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα.
Συμφωνα με Παπαχρηστου χτες στο ΗΡΤ, αυτοι ειναι η συνδιοικηση του γνωστου ικανοποιημενου... που ανεξαρτητως προεδρου που ερχεται-φευγει-ερχεται-φευγει... με εξαιρεση Κου προς το τελος του, κανει κουμαντο επι 10ετια κι εχει τον ΠΑΣ ασανσερ.
Ευθυνες εχουν ο Κολεμπας για την εγκαθιδρυση του στατους κβο και οι δημοσιογραφοι με τους τοπικους αρχοντες για την συγκαλυψη οι πρωτοι και τα πολιτικα παιχνιδακια που παιζουν οι δευτεροι.
Χωρις ριζικη αλλαγη, προκοπη δεν εχει ειπε.

======================================================================================

Από θέμα: Η επόμενη μέρα

Τελικά ένας άνθρωπος που ποτε δεν χώνεψα αλλά απο χτες άλλαξα τελείως 'αποψη είναι ο Βασίλης Παπαχρήστου.Βγήκε χτες στο ΗΡΤ και είπε τα πράγματα ως έχουν.Κατηγόρησε και τους δημοσιογράφους της πόλης για το κατάντημα της ομάδας.Είναι ο μόνος που βγήκε φάτσα κάρτα και κατηγόρησε την συνδιοίκηση BV-κολέμπα/κουγια/χοντρού.Τα είπε όλα με το όνομά τους και δήλωσε οτι δεν βγήκε για να γλείψει για την θέση του προπονητή.
Μπράβο του γιατί είχε τα @@δια να βγει και να μιλησει δημόσια

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθες ο Παπαχρηστου απεδειξε ποσο αγαπαει αυτη την ομαδα
αντι να βαζει τριτους να γλυφυν προεδρους και βρικολακες για να αναλαβει προπονητης
βγηκε και ειπε ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ειπε μεγαλες κουβντες που ο τσολης και ο ριβα τις κανανε αβαβα...

10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ
και  απαντηση? μα αλλαξανε 3 προεδροι πως γινεται αυτο?
ειστε καθυσερημενος κυριε στεργιου????
νομιζετε δεν ξερουμε πως γινεται αυτο???

Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΥ ΒΑΓΕΡΟΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ:
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.. ΟΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ.

==================================================================================

Αλλα και που τα ειπε τι εγινε;
Ειδες κανεναν απο τους δημοσιογραφους να τα αναδεικνυει ή και να την ψαχνει την δουλεια;
Να βγαζει τους θιγομενους να απαντησουν;
Να τους ρωτησει αν διαψευδουν;

Κι επειδη ουτε σε εφημεριδα επαιξε η τηλεοπτικη συνεντευξη, ουτε σε ραδιο, ουτε σε σαϊτ, αλλα κι ουτε καν απλη αναφορα και αναδημοσιευση της δεν εγινε, δε θα το πηραν ειδηση κι οι θιγομενοι... και γι' αυτο δεν εννοιωσαν και την αναγκη να απαντησουν και να διαψευσουν...

Θαψιμο κανονικο και κανουν ολοι τον ανηξερο.
Και γι' αυτο και για ολα οσα στραβα εγιναν μεσα στην χρονια.
Αχνα δεν βγαζουν.
Τσιμουδια.

Γιατι αραγε;
Για το ''καλο'' της ομαδας ή για να περπαταν οι μπιζνες των επειχηρηματικων προτζεκτ σε ακτη, κεντρο, βουνο, προσεχως και σε κομβο μια χαρα και πολυ πολυ καλα;

Αλλα αν μ' οποιον κι αν συναντιεσαι στην πολη ακους μονο για δουλειες κι επιχειρηματικα...
''Το μαθες; Πηραν μαζι το ταδε. Θα κανουν μαζι και το αλλο''
...Καταλαβαινεις πως ηθελημενη συνεργασια, ομηρια δεν λογαται.
Συνεταιρισμος, ομερτα κι ελα να ζησ ο ΠΑΣ Γιαν-νε-νααααα, λογαται.

Τωρα αν τα περναει καλα αυτος κι ο κοσμος του... καλα-καλα τα περναει... και μη γκρινιαζετε...

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 23 Ιούλ 2010 13:39 »
Μπουχάν: "Ταυτίζομαι με τη φιλοσοφία του Ντεμόλ"     
23.07.10

Συνέντευξη στο επίσημο site

Ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα την σεζόν 2008-09 (β' εξάμηνο) και κατάφερε να γευτεί μία άνοδο, αυτή στην Σούπερ Λίγκα και έναν υποβιβασμό. Η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη και τη σεζόν που έρχεται είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Super League.

Ο λόγος φυσικά για τον Αργεντινό Εστεμπάν Σαντιάγκο Μπουχάν, όπως είναι το πλήρες όνομα του. Ο 31χρονος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέλυσε τις απόψεις του για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας,  για την νέα αγωνιστική χρονιά, αλλά και για το πώς περνάει στον ελεύθερό του χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο pasgiannina.gr:

Για την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες: «Ακόμη είμαστε σε στάδιο προσαρμογής. Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε το παιχνίδι του προπονητή μας, αλλά και τους νέους μας συμπαίκτες. Όλη η ομάδα δουλεύει μεθοδικά και σωστά και προς τη σωστή κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά κουραστική για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλοι είμαστε μια οικογένεια και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια δημιουργική χρονιά».

Για τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς: «Εγώ θέλω -εκτός από την άνοδο που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος- να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες που γνωρίζουν τις καταστάσεις, ενώ έχει μείνει και ένας καλός κορμός ποδοσφαιριστών από πέρυσι. Όσο για τη δική μου απόδοση, θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω κι εγώ σ' αυτήν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα».

Για τον κ. Στεφάν Ντεμόλ: «Ο κ. Ντεμόλ είναι σοβαρή προσωπικότητα. Μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι άψογη και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ο προπονητής θέλει να μας εμφυσήσει τη νοοτροπία του επιθετικού ποδοσφαίρου, κάτι με το οποίο ταυτίζομαι κι εγώ, αφού μου αρέσει και εμένα η ομάδα να αγωνίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πηγαίνω για καφέ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Επίσης μαζί με τις κόρες μου και τη σύζυγο μου πηγαίνουμε και κάνουμε μαθήματα ελληνικών, αφού μας αρέσει ιδιαίτερα η γλώσσα και τη βρίσκουμε ενδιαφέρουσα. Γενικά η ζωή στα Γιάννενα είναι πολύ καλή και περνάω πολύ ωραία. Είμαι χαρούμενος που είμαι κάτοικος αυτής της πόλης».

http://www.super-fm.gr/content/view/4724/94/lang,el/

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 23 Ιούλ 2010 20:26 »
Παράθεση
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πηγαίνω για καφέ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου

Μην πατησει ανθρωπος το ποδι του στην Ελλαδα, αμεσως τον κανουμε σαν τα μουτρα μας..... 8)
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 03 Σεπ 2010 00:04 »

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 17 Σεπ 2010 17:05 »
Ο ωραίος... Πάρις
15/9/2010 11:19:09 πμ. 
 H περσινή σεζόν κόντεψε να τον τρελάνει. Δεν περίμενε ποτέ ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συναντούσε όλα αυτά που είδαν τα μάτια του. Ιδιαίτερα τις «κλίκες» που υπήρχαν στα αποδυτήρια και τον διαχωρισμό παλιών-νέων δεν τα κατάλαβε ποτέ του.

Του Βασίλη Μοιρώτσου sportday

Αν ρωτήσετε τον Πάρι Ανδράλα -όπως και πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές του περσινού ΠΑΣ- για τους λόγους του υποβιβασμού, θα «δείξει» όλα τα παραπάνω ως τον βασικότερο.
Κι όμως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους, ο 32χρονος μέσος δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο της φυγής. Θα μπορούσε να το κάνει, άλλωστε ήταν πολλοί αυτοί που τον προέτρεπαν να φύγει από τα Γιάννενα. Η απάντησή του ήταν σε όλους η ίδια. «Μας έμεινε η ρετσινιά και πρέπει να τη βγάλουμε από πάνω μας. Θα μείνω για να παλέψουμε για την άνοδο». Παράλληλα έβλεπε ότι όλα όσα ταλαιπώρησαν την ομάδα πέρυσι θα εκλείψουν τη φετινή περίοδο. Τέρμα πια οι... κλίκες, τέρμα τα στραβά βλέμματα εντός αποδυτηρίων. Ολοι για τον κοινό στόχο.
Το ματς με τον Πανθρακικό αποδεικνύει ότι οι σκέψεις του Ανδράλα θα γίνουν πράξεις. Δεν είναι μόνο το γκολ που πετυχαίνει στο τέλος του αγώνα. Είναι η συνολική του απόδοση. Ακατάπαυστο τρέξιμο, πολλά κοψίματα, ηρεμία εκεί που χρειαζόταν, συμμετοχή στην οργάνωση του παιχνιδιού. Πραγματικός ηγέτης στο κέντρο. Το γκολ του στο 90' μοιάζει με απόδοση δικαιοσύνης για τη συνολική του παρουσία. Το χειροκρότημα του κόσμου φαντάζει ως προσωπική δικαίωση. Διότι τούτη την ώρα ο Ανδράλας θα μπορούσε να αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και τα άγχη του να είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φέρνει ο... αυτοσκοπός της ανόδου.

Σιαλμας: «ΔIκαιη νίκη»
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Σιαλμάς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε για δίκαιη νίκη. «Αξίζαμε σε κάθε περίπτωση τους τρεις βαθμούς και η νίκη είναι δίκαιη. Ημασταν καλύτεροι σε όλο το ματς, ενώ ο Πανθρακικός είχε μόνο δύο ευκαιρίες. Πλέον προχωράμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι».

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 27 Σεπ 2010 14:22 »
Από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ

Παράθεση
Δηλώσεις Γιώργου Ντάσιου (27/09/10)

Για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλιούπολη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος.

Ο έμπειρος αμυντικός του συλλόγου εξήγησε  τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η ομάδα στην νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Επίσης ο Γιώργος Ντάσιος αναφέρθηκε στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ έκανε και μια αποτίμηση των τρίων πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Football League.

Αρχικά ο κάπτεν του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε για το ματς με την Ηλιούπολη: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε την Ηλιούπολη ότι θα παίξει αμυντικά και όπως ήταν λογικό δεν θα βρίσκαμε ελεύθερους διαδρόμους. Ωστόσο το γεγονός ότι σκοράραμε γρήγορα, ήταν θετικό αφού μας έλυσε τα πόδια ενώ η Ηλιούπολη αναγκάστηκε μετά να ανοιχτεί. Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και απο το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μαζέψουμε τώρα που είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς".

Στην συνέχεια ο Γιώργος Ντάσιος έκανε έναν απολογισμό των πρώτων τριών παιχνιδιών του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι έχουμε κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα. Είναι ότι καλύτερο για εμάς αλλά και για τον κόσμο η καλή εκκίνηση που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί κανένας δεν θα μας χαριστεί. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά εμπόδια και πρέπει να τα ξεπεράσουμε".

Τέλος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για το επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα: "Γνωρίζουμε την ιδιαίτερότητα που έχει το συγκεκριμένο γήπεδο. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ πρέπει να είμαστε συγκέντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα". 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #47 στις: Τρι 28 Σεπ 2010 12:52 »
Συνέντευξη Τόμας Ντε Βισέντι - Από sportsioannina

Παράθεση
Ανεπηρέαστος είναι από τα διάφορα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε μεταγραφικές λίστες ομάδων ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο 21χρονος Αργεντίνος που έχει καταφέρει να κλέψει καρδιές μίλησε αποκλειστικά στο Sportsioannina.gr και παραδέχτηκε ότι το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι απλά να αγωνιστεί σε δύο αγώνες με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μίλησε μεταξύ άλλων για το πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα , τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενος στην Ελλάδα και ...την πατρική σχέση που έχει αναπτύξει με τον έτερο Αργεντίνο , Εστέμπαν Μπουχάν.

Συνέντευξη στον Άκη Λιούτα

Τόμας , πρώτη συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΣ. Εύχομαι να σου φέρει γούρι...

Και εγώ...(γέλια)

Πως έγινε η επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε μια εβδομάδα για την ακρίβεια. Με είχαν δει άνθρωποι του ΠΑΣ αγωνιζόμενο με την Excursionistas , αν θυμάμαι καλά ο κ Αγγελής και όλα μετά όπως προ είπα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο να το σκεφτώ και να αποφασίσω να έρθω.

Πως ήταν η πρώτη ημέρα που βρέθηκες στα Γιάννενα ;

Παράξενη. Ήμουν σε ξένη χώρα , δίχως να γνωρίζω κανένα και με μία γλώσσα άγνωστη σε εμένα , μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Προσαρμόστηκα όμως γρήγορα και τώρα όλα είναι πολύ καλά

Ποιος σε βοήθησε ώστε να προσαρμοστείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ;

Οι άνθρωποι της ομάδας κυρίως. Με βοήθησε πολύ και ο Εστέμπαν με την οικογένεια του λόγω γλώσσας. Σημαντική ήταν και η παρουσία των Σενόνε και Βάντερσον.

Πλέον ο πρώτος χρόνος προσαρμογής ανήκει στο παρελθόν. Τι υπάρχει στο μυαλό σου από εδώ και στο εξής ;

Τώρα έχω προσαρμοστεί , ξέρω την ομάδα. Ανήκω σε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ στην επάνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι ο κοινός στόχος όλων. Ελπίζω στο τέλος του πρωταθλήματος να τα καταφέρουμε και να είμαστε και πρωταθλητές...

Μέχρι πότε έχεις συμβόλαιο με τον ΠΑΣ;

Μέχρι το 2013

Τελευταία κυκλοφορούν διάφορα σενάρια γύρω από το όνομα σου. Νομίζω είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας να μάθουμε το κατά πόσο ισχύουν...

Ακούω και εγώ κατά καιρούς. Με πληροφόρησαν μετά το παιχνίδι με τον Άρη για διάφορα δημοσιεύματα. Με εμένα προσωπικά δεν έχει επικοινωνήσει ΠΟΤΕ κανείς και δεν μου έχει μεταφέρει κανένα ενδιαφέρον. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΣ και η επάνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Δεν θέλω να παρεκκλίνω των στόχων μου.

Φοβάσαι μήπως με όλα αυτά πάρουν τα μυαλά σου αέρα και αποπροσανατολιστείς από τον μεγάλο στόχο που όπως ανέφερες είναι η επάνοδος στην Σούπερ Λιγκ ;

Έχω τα πόδια στο έδαφος και ξέρω που βαδίζω. Δεν έχω καταφέρει άλλωστε τίποτα το σπουδαίο για να μπορώ να ονειρεύομαι «μεγαλεία». Απλά αγωνίστηκα σε δύο παιχνίδια... Αυτό που επιθυμώ είναι να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να κάνω το καλύτερο.

Σε αυτό νομίζω συμβάλει και η παρουσία του Μπουχάν...

Ο Εστέμπαν είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής αν και δεν θέλει να το ακούει...(Γέλια)

Μου μιλάει συνεχώς και δεν σου κρύβω ότι τον νιώθω σαν δεύτερο πατέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΣ και με έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του.

Πιστεύεις τα παιχνίδια που πήρες στην Καλαμάτα ήταν καλό αγροτικό για εσένα ;

Αν εξαιρέσεις τα οικονομικά που ήταν άσχημα όλα τα άλλα με βοήθησαν πολύ.Έμαθα την Β΄ Εθνική και τις απαιτήσεις που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια του ανθρώπους της Καλαμάτας για την ευκαιρία αυτή που μου δώσανε.

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση; Εκεί που θεωρείς εσύ ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα.

Περιφερειακός επιθετικός. Γενικά μου αρέσει να παίζω παντού στην επίθεση , στα δύο άκρα όπως αγωνίζομαι τώρα.

Τι θεωρείς πρέπει να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου ;

Την αμυντική μου διάθεση. Ο κ Ντεμόλ μας έχει ζητήσει να πιέζουμε τους αντίπαλους αμυντικούς ώστε να υποπέσουν στο λάθος. Μερικές φορές πρέπει να γίνομαι πιο ομαδικός...

Να είμαστε περαστικοί από την Β΄ Εθνική...

Αναμφίβολα το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς είναι ιδανικό...

Ξέραμε από την προηγούμενη χρονιά στην Β΄ Εθνική ότι η ομάδα είχε ξεκινήσει με 8 στα 8. Επιζητούσαμε το καλό ξεκίνημα για να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και να υπάρχει πίεση στους αντιπάλους μας. Έχουμε το καλύτερο υλικό στην κατηγορία και θα βελτιωνόμαστε αγωνιστική με την αγωνιστική. Μπορούμε να έχουμε ακόμη καλύτερη απόδοση από αυτή των προηγούμενων δύο αγωνιστικών.

Τι μπορεί να μπει εμπόδιο στην επάνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ ;

O στόχος ξεκάθαρα είναι η άνοδος. Δεν μας φοβίζει κάτι που να μπορεί να μας το στερήσει. Ούτε καν ο κακός μας εαυτός. Ξέρουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι να μην έχουμε καλή απόδοση ωστόσο θα πρέπει να κερδίζουμε. Έχουμε το υλικό να κερδίζουμε και στις κακές μας ημέρες. Είμαστε η καλύτερη ομάδα την Β΄ Εθνική. Θα είμαστε περαστικοί από αυτό το πρωτάθλημα...

Περιέγραψε μας τις... ενδιάμεσες στάσεις ποδοσφαιρικά πριν καταλήξεις στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ!

Ξεκίνησα στα μικρά τμήματα της Ριβερ Πλέιτ όπου έμεινα για πέντε χρόνια. Από εκεί και πέρα ένα πρόβλημα στην μέση με έκανε να σκεφτώ το ενδεχόμενο του τέλους από το ποδόσφαιρο. Δεν το έβαλα κάτω όμως και αποφάσισα να μετακομίσω στην Excursionistas όπου αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία και από εκεί ήρθα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρα να υποθέσω υποστηρίζεις την Ρίβερ ;

Λάθος υπόθεση... Είμαι οπαδός της Μπόκα!

Γνώριζες κάτι για τον ΠΑΣ πριν έρθεις στα Γιάννενα ;

Να πω την αλήθεια όχι παρότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετά διαδεδομένο στην Αργεντινή κυρίως λόγω των λεγόμενων μεγάλων ομάδων. Αυτές παρακολουθούν αρκετά στην Αργεντινή.

Πιο πιστεύεις είναι το δυνατό σημείο του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα ;

Είμαστε μία οικογένεια , ένα κράμα που αποτελείται από την διοίκηση , τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους μας. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, την άνοδο. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια διατηρεί καλή παράδοση στους Αργεντίνους... αρχής γενομένης από τον Ριμόλντι. Εν συνεχεία ήταν η σειρά του Μπουχάν να βρεθεί στα Γιάννενα και τώρα εσύ...

Ελπίζω να φανώ αντάξιος τους...Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και πρωταθλήματα.

Αλήθεια που βρίσκεται αυτή την σεζόν ο Ριμόλντι ;

Στην Όλντ Μπόις , ομάδα πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής.

Εκτός από εσένα υπάρχει και άλλος στην οικογένεια σου που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ;

Ο αδερφός μου. Είχε πολύ ταλέντο αλλά βαριόταν την προπόνηση (Γέλια) και τα παράτησε. Δίχως προπόνηση δεν γίνεται τίποτα...

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σύνθημα από αυτά που έχει ακούσει από τους φιλάθλους του ΠΑΣ ;

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στο πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα όταν είδα να φωνάζει η μία κερκίδα στην άλλη και το αντίστροφο. Στην Αργεντινή δεν συμβαίνει αυτό και θυμάμαι ότι μου είχε προξενήσει ενδιαφέρον.

Τι θέλεις να υποσχεθείς στους φιλάθλους της ομάδας ;

Ότι θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στην Σούπερ Λιγκ. Να πιστέψουν σε εμάς και με την βοήθεια τους θα τα καταφέρουμε.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 28 Σεπ 2010 21:02 »
Σήμερα ο Ντε Βιντσέντις έδωσε συνέντευξη στον super-fm.gr, στην εκομπή Sportαθλητές.
Ολόκληρη την εκπομπή, θα τη βρείτε στο site του σταθμού προφανώς.
"Κόψαμε" τη συνομιλία του μικρού με τον μέγα ΛΟΚΟ:

VicentiLoco, super-fm.gr Sound Bite

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 29 Σεπ 2010 13:02 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Το εκρηκτικό δίδυμο του ΠΑΣ

ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΤΟΥΛΑΔΙΤΗ & ΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΜΠΟΥ

Η αρμονία που αναδύει από τον ιδανικό συγκερασμό της πείρας με το νεανικό ενθουσιασμό είναι τόσο εκθαμβωτική που μπορεί να οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό σε συναισθηματική μέθη και απόλυτη πλήρωση των προσδοκιών του.
Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρεις αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ωστόσο ο λαός του ΠΑΣ μπορεί να «κομπάζει» ήδη για δύο παίκτες που έχουν πάρει την ομάδα από το χέρι και την οδηγούν εκ του ασφαλούς. Αμφότεροι ήταν πρωταγωνιστές και της άνετης νίκης επί της Ηλιούπολης, αφού ο ένας έβγαλε δύο ασίστ, κυριολεκτικά «πάρε βάλε», και ο άλλος τις αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο λόγος για τους Τόμας ντε Βινσέντι και Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, οι οποίοι άνοιξαν την καρδιά τους στο «Goal» και μίλησαν για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Και μπορεί η αξία του Ιβοριανού φορ να είναι δεδομένη, αφού το «βαρύ» βιογραφικό του, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ομάδες όπως η Εβερτον, η Μαρσέιγ, η Μονπελιέ και η Οσασούνα, να πιστοποιεί του λόγου το αληθές, ωστόσο το αστέρι του νεαρού Αργεντινού μόλις ανέτειλε και αναμένεται σύντομα να κατακτήσει τον κόσμο. Τους συναντήσαμε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., έχοντας διάθεση και για πειράγματα.

- Ιμπραΐμα, φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει πολλές υποσχέσεις από τις πρώτες αγωνιστικές. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κατακτάει εύκολα τις νίκες. Θα είναι ανάλογη και η συνέχεια;

«Αυτό δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Εύκολη δεν είναι καμία σεζόν. Κάθε κατηγορία έχει τις δυσκολίες της και μην κοιτάς που ξεκινήσαμε τόσο καλά. Αν δεν προσέξουμε στη συνέχεια, τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα έρθουν άσχημα αποτελέσματα. Αυτό που μπορώ να σου πω, όμως, είναι ότι φέτος έχουμε δουλέψει πολύ».

-Από την έναρξη της προετοιμασίας δείχνεις αναγεννημένος. Πού οφείλεται αυτό;

«Δεν έγινε κανένα θαύμα. Απλά είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος κι αυτό μου βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Το γκολ είναι και θέμα μέρας, γιατί εκτός από ικανότητα θέλει και τύχη. Φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα στην ομάδα, υπάρχουν λιγότεροι παίκτες, άρα περισσότερη ηρεμία. Επιπλέον, πέρυσι αλλάξαμε τρεις προπονητές, που ο καθένας είχε τη δική του φιλοσοφία. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστούμε».

-Ο κ. Ντεμόλ πιστώνεται αυτήν την αλλαγή;

«Φυσικά και μας έχει βοηθήσει σημαντικά, ωστόσο όλα λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με πέρυσι».

-Πόσα γκολ σκοπεύεις να πετύχεις φέτος;

«Οσα περισσότερα μπορώ, αλλά δεν είναι αυτή η επιδίωξή μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

«Εχω ακούσει για ΑΕΚ - Αρη»

-Τόμας, το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι εντυπωσιακό για την ομάδα, ενώ εσύ από την αρχή βρίσκεσαι στις βασικές επιλογές του προπονητή σου. Το περίμενες;

«Η αλήθεια είναι ότι όλα μέχρι στιγμής μοιάζουν και είναι ιδανικά. Η ομάδα κερδίζει, εγώ παίζω βασικός και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αν δεν προσέξουμε όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια».

-Πόσο σε βοήθησε η περσινή εμπειρία της Β’ Εθνικής με την Καλαμάτα;

«Πάρα πολύ. Αισθάνομαι πιο άνετα φέτος γιατί ξέρω τι θα συναντήσω. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, αλλά και στην ομάδα. Εχουμε, νομίζω, την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου».

-Το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΣ έχει ισχύ μέχρι το 2013, ωστόσο μετά τις πρώτες σου καλές εμφανίσεις ήδη ακούστηκαν οι «Σειρήνες» των μεγάλων ομάδων.

«Εχω ακούσει κι εγώ διάφορα, αλλά δεν με πλησίασε κανείς. Στις εφημερίδες έχω διαβάσει για ενδιαφέρον του Αρη και της ΑΕΚ. Προσωπικά, πάντως, δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν έχω πετύχει κάτι σπουδαίο, άλλωστε. Τρία παιχνίδια έχω παίξει με τον ΠΑΣ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει κατηγορία και είμαι προσηλωμένος σε αυτό».

-Το γεγονός ότι στην ομάδα βρίσκεται κι άλλος Αργεντινός, ο Μπουχάν, σε έχει βοηθήσει;

«Πάρα πολύ. Ο Εστέμπαν εκτός από πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Τον αισθάνομαι δεύτερο πατέρα μου».

-Τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις στον τρόπο παιχνιδιού σου;

«Την αμυντική μου συμπεριφορά, ίσως. Ο κ. Ντεμόλ μου έχει ζητήσει να πιέζω περισσότερο τους αντίπαλους αμυντικούς, να γυρίζω και να βοηθάω το μπακ από την πλευρά μου και να είμαι πιο ομαδικός».

-Ποια υπόσχεση δίνεις στον κόσμο της ομάδας;

«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».