Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 105537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 30 Σεπ 2010 20:04 »
Παράθεση
Βάντερσον: Ο κόσμος του ΠΑΣ μου δίνει μεγάλη δύναμη
Συντάχθηκε απο τον/την gianninasports 

TOY NIKOY NIKOΛΑΟΥ (Sportdog.gr)
Η συζήτηση με τον Βάντερσον είναι πάντα απολαυστική. Φιλικός και ζεστός ο Βραζιλιάνος δεν διστάζει να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Στη συνάντηση που είχαμε στο Πανηπειρωτικό, μιλήσαμε για τον φετινό και περσινό ΠΑΣ, για τις φιλοδοξίες του αλλά και για τους φίλους της ομάδας. Βεβαίως η κουβέντα δεν μπορούσε να μην περιλαμβάνει τα όσα είδαμε στη ιστορία με τον Λεβαδειακό, αλλά κινήθηκε σε γενικότερους ποδοσφαιρικούς προβληματισμούς. Για να φτάσει και στο… υπαρξιακό το ερώτημα: Πελέ ή Μαραντόνα.

Βάντερσον φέτος η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Από την αρχή της προετοιμασίας παίζει καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια έχει και καλά αποτελέσματα. Αν και ακόμη είναι νωρίς, πιστεύεις ότι η χρονιά θα τελειώσει όπως θέλουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΣ, δηλαδή με την άνοδο;

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο. Αυτή η καλή αρχή που κάναμε είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς όλων. Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και γυμναστές έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτό.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη, ο Μπακαγιόκο, μου δήλωσε πως η ομάδα την περασμένη σεζόν δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία και αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Σε αντίθεση με φέτος που με τον κ. Ντεμόλ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Ναι συμφωνώ σε αυτό μαζί του, δεν είχε γίνει καλή προετοιμασία. Ενώ φέτος έχουμε δουλέψει όλοι μαζί σκληρά με τον κ. Ντεμόλ και αυτό φαίνεται. Είμαστε πολύ διαφορετικοί από τις άλλες ομάδες και στην προετοιμασία εργαστήκαμε τόσο στον τομέα της τακτικής όσο και της φυσικής κατάστασης. Πραγματικά με τον κ. Ντεμόλ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

«Δεν υπήρχε συνεργασία»

Αν πέρυσι είχε γίνει η αλλαγή προπονητή πιο νωρίς πιστεύεις ότι θα άλλαζε κάτι στην πορεία και ο ΠΑΣ θα είχε διαφορετική τύχη;

Δεν το γνωρίζω αυτό, είναι θέμα της ομάδας. Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα μόνο προπονητή. Γενικά η ομάδα την προηγούμενη σεζόν δεν “έτρεχε”, δεν υπήρχε συνεργασία σε πολλούς τομείς.

Πώς είναι για έναν Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή να έρχεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη;

Βρίσκομαι στην Ευρώπη εδώ και τέσσερα χρόνια. Στην αρχή είναι δύσκολα για μας κυρίως για την γλώσσα αλλά και γενικά ο τρόπος ζωής έχει διαφορές. Αλλά μόλις προσαρμοστείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου με τον ΠΑΣ;

Το κυριότερο είναι να ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ και από εκεί και πέρα να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Μόλις ήρθα στην ομάδα, όλοι μου λέγανε ότι στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και μετά να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα.

«Πάντα δίπλα μας»

Μίλησέ μου για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι απίστευτοι, αυτοί είναι που μου δίνουν δύναμη! Γεμίζουν το γήπεδο και ακολουθούν παντού την ομάδα. Δεν σταματάνε επί ενενήντα λεπτά να στηρίζουν την ομάδα. Πάντα είναι δίπλα μας! Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας.

Πώς νιώθεις όταν φωνάζουν ρυθμικά το όνομά σου;

Αυτό είναι πολύ μεγάλη αναγνώριση και με κάνει να προσπαθώ ακόμη πιο πολύ για να τους ευχαριστήσω. Με γεμίζει και μου δίνει ακόμη περισσότερη ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ακούς τον κόσμο της ομάδας να φωνάζει το όνομά σου!

Όσο καιρό αγωνίζεσαι στον ΠΑΣ Γιάννινα σε πλησίασαν άλλες ομάδες;

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ομάδες με πλησίασαν. Μίλησαν με τον μάνατζέρ μου αλλά θα προτιμούσα να μην πω ονόματα. Εγώ όμως είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον ΠΑΣ και στους στόχους του.

«Είδα αποτελέσματα που δεν τα περίμενε κανείς»

Πριν λίγες ημέρες όλοι ακούσαμε για την απόπειρα δωροδοκίας του Λεβαδειακού στο ματς με τα Τρίκαλα. Πέρυσι αυτή η ομάδα ήταν ανάμεσα σε εκείνες που προσπαθούσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Επίσης προς το τέλος του πρωταθλήματος όσες ομάδες είχαν ανάγκη από βαθμούς κατάφερναν να πάρουν θετικά αποτελέσματα σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που δεν το κατάφερνε. Είχες δει κάτι; Πιστεύεις ότι οι λόγοι που συνέβαινε αυτό ήταν μόνο αγωνιστικοί;

Εγώ την περασμένη χρονιά είδα αποτελέσματα που δεν τα περίμενε κανείς με τίποτα. Γενικά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν. Όμως υπάρχουν επιτροπές και αρμόδια όργανα που πρέπει να λύνουν τέτοιες υποθέσεις.

Και για το τέλος μια κλασσική ερώτηση. Πελέ ή Μαραντόνα;

Σίγουρα Πελέ! Ο Μαραντόνα ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Πελέ ήταν ακόμη καλύτερος. Δεν το λέω αυτό επειδή είμαι Βραζιλιάνος αλλά επειδή είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 30 Σεπ 2010 21:03 »
τι έγινε?
τι συνεντευξης το καγκελο?
μονο ο φροντιστης δεν εχει δωσει... :P

οχι δεν γκρινιαζω... :)
καλο ειναι να κοινωνουν τις σκεψεις τους οι ποδοσφαιριστες
προς τον κοσμο και θετικο το βρισκω...

*εναν αστερισκο για να μην χαλασω την παραδοση.. :joker:
αρκει να μην παρουν τα μυαλα μας αέρα..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 01 Οκτ 2010 15:00 »
Σκούφαλης στον SentraFM:

CLICK
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 01 Οκτ 2010 17:40 »
Ωραιος ο Σκου!Τα λεει με το ονομα τους τα πραγματα!Απ τη στιγμη που η ομαδα εχει υλικο,λεει, και ειναι ολοι φιλοι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα ενω δουλεια τους ειναι να φερουν τον κοσμο παλι πισω με την ωραια μπαλα που μπορουν να παιξουν.Μπραβο και εχω να πω οτι ειναι απο τα παλικαρια του ελληνικου ποδοσφαιρου!Μπραβο!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 05 Οκτ 2010 21:23 »
Δημητρης Σιαλμας:

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη με τον Δημήτρη Σιαλμά έγινε πριν από το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και πριν από την απαγόρευση των συνεντεύξεων από την ΠΑΕ.

-Δημήτρη πως είδες μέχρι τώρα το ξεκίνημα και την πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολα τα παιχνίδια που δώσαμε. Αλλά δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία, όπως δουλεύουμε καλά και κάθε εβδομάδα, όταν ετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι».

-Βάσει των όσων είδες στα φιλικά, περίμενες ένα τόσο καλό ξεκίνημα;

«Η αλήθεια είναι ότι και στα φιλικά παιχνίδια δεν τα πήγαμε άσχημα. Τα πήγαμε σε γενικές γραμμές καλά. Μπορεί να μη τα κερδίσαμε όλα, αλλά δεν τα χάναμε κιόλας. Από εκεί δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλά στοιχεία και μάλιστα βάλαμε και αρκετά γκολ. Όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Β’ Εθνικής είπαμε ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ντέρμπι στην πρεμιέρα με Πανθρακικό, μετά εκτός έδρας με Εθνικό. Αλλά όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Έτσι μπήκαμε με αποφασιστικότητα στο πρωτάθλημα και κάναμε τις τρεις πρώτες νίκες. Μάλιστα και στα τρία παιχνίδια κάναμε και καλές εμφανίσεις πέρα από τις νίκες. Ναι εγώ περίμενα ότι θα ξεκινήσουμε καλά και περιμένω ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια». 

-Και απ’ ότι φαίνεται Δημήτρη, επειδή είμαστε στην αρχή, η ομάδα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια, έτσι δεν είναι;

«Σίγουρα έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε περισσότερο. Κατά διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που δεν είμαστε τόσο καλοί. Μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό…».

-Για να υπάρχει μια καλύτερη διάρκεια σε όλο τον αγώνα;

«Βέβαια να ξεκινάμε καλά και να τελειώνουμε καλά ένα παιχνίδι. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα γινόμαστε και καλύτεροι. Κι αυτό θα είναι μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων».

-Σε ποιο παιχνίδι πιστεύεις ο ΠΑΣ πήγε καλύτερα απ’ αυτά που έδωσε μέχρι τώρα;

«Αν βγάλουμε ένα μέσο όρο και στα τρία παιχνίδια πήγαμε καλά και υπήρξαν μεγάλα διαστήματα που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στον Εθνικό δεν μας βοήθησε το γήπεδο που ήταν σε κακή κατάσταση. Νομίζω και στα τρία παιχνίδια πήγαμε εξίσου καλά, με ένα διάστημα 60 λεπτών να είμαστε πολύ καλοί και με κάποια διαστήματα χαλαρότητας».

-Δημήτρη είσαι από πέρσι στην ομάδα και μπορείς να εκτιμήσεις καλά κάποια πράγματα. Ποια είναι τα νέα στοιχεία που έχει ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα;

«Έγιναν καλές μεταγραφές, με καλούς παίκτες που είναι και καλά παιδιά. Από την αρχή της προετοιμασίας ήμασταν μια χαρά, όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα καλά αποδυτήρια είναι υγεία για την κάθε ομάδα».

-Το καλό κλίμα μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ για την προετοιμασία, βάσει των όσων είδα μια εβδομάδα στο Ελατοχώρι, που κάλυπτα από κοντά το ρεπορτάζ.

«Όλοι το λένε αυτό και όχι μόνο εγώ. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε καλά αποδυτήρια και επιπλέον δουλέψαμε και δουλεύουμε σωστά. Και αυτό μας βγαίνει τώρα στο γήπεδο».

-Από πλευράς τακτικής έχει αλλάξει κάτι ο κ. Ντεμόλ, για να δώσει κάτι καινούργιο στην ομάδα;

«Ο κ. Ντεμόλ θέλει να παίζει 4-3-3 και σε κάθε παιχνίδι κάνει την ανάλογη τακτική για να κερδίσουμε. Μας έχει δώσει ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και θέλει από μένα και τον Ντε Βισέντι να κλείνουμε προς τα μέσα να βοηθάμε και τον Μπακαγιόκο. Στον ΠΑΣ έχουμε καλούς παίκτες και υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θα βοηθήσουν όπως για παράδειγμα ο Σκούφαλης, ο Κυριάκος. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει στην ομάδα, αλλά σημασία έχει το ότι έχουμε ομαδικό πνεύμα και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα;

«Η Β’ Εθνική είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, αρκετά δύσκολο και δεν έχει τους αγωνιστικούς χώρους που υπάρχουν στη σούπερ λιγκ. Είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε στα δεδομένα αυτά για να πετύχουμε το στόχο μας. Πιστεύω ότι έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Αν λειτουργήσουμε σωστά, θα πάμε καλά και δύσκολα θα μπορέσει άλλη ομάδα να μας αντιμετωπίσει. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, ενώ έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αλλά το θέμα είναι να μη πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί ακόμα έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και θα πρέπει κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε χωριστά».

-Έχεις απόλυτο δίκαιο Δημήτρη, υπάρχουν ακόμα 31 παιχνίδια και ο δρόμος είναι μακρύς.

«Ακριβώς, υπάρχει δρόμος μπροστά μας. Ουσιαστικά τώρα ξεκινήσαμε. Θα παραμείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί μέχρι το τέλος. Βλέποντας πάντα κάθε παιχνίδι χωριστά, χωρίς να ξεχωρίζουμε εύκολα ή δύσκολα, γιατί στην ουσία όλα είναι δύσκολα».

-Για να γνωρίσουμε καλύτερα τον Δημήτρη Σιαλμά. Από πού ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Μετά πήγα με μεταγραφή στον Εθνικό Αστέρα, όπου έπαιξα ένα χρόνο στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια υπήρξαν προτάσεις από ομάδες της σούπερ λιγκ και κατέληξα στον Πανιώνιο. Εκεί κάθισα 2,5 χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά επειδή ήρθαν κάποιες μεταγραφές, όπως ο Ρεκόμπα και ο Εστογιάνοφ, εγώ ήμουν ακόμα πιτσιρικάς και προτίμησα να πάω κάπου αλλού για να παίξω ποδόσφαιρο και να πάρω ευκαιρίες. Όταν έφυγα από τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο 2009 είχα πρόταση από τον ΠΑΣ, αλλά πήγα τελικά στον Εθνικό δανεικός για 6 μήνες. Μετά ήρθα στον ΠΑΣ, δεν ήταν πέρσι ότι καλύτερο για μένα και πήγα δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου πάλι για 6 μήνες».

-Δεν μπορώ να κρατηθώ, θα πω και εγώ την άποψή μου, ότι δεν πήρες πέρσι τις ευκαιρίες που έπρεπε στον ΠΑΣ. Αυτή η αντίληψη υπάρχει και στις τάξεις των φιλάθλων νομίζω.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα επ’ αυτού και δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ. Μπορώ να βεβαιώσω μόνο ότι προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλό εαυτό μου στις προπονήσεις για να βοηθήσω την ομάδα. Από εκεί και πέρα ήταν επιλογές των προπονητών αν έπρεπε να παίζω ή όχι. Και εγώ έχω μάθει ως επαγγελματίας προπονητής, πάντα να σέβομαι τις επιλογές των προπονητών μου, είτε μ’ αρέσουν είτε όχι».

-Ας αφήσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ για να είναι πάντα εντός των στόχων του;

«Βασικά θα πρέπει να σταθούμε ψύχραιμοι και στις δύσκολες στιγμές. Ποδόσφαιρο είναι, αύριο μπορεί να κάνεις μια ήττα ή μια ισοπαλία. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Να το ξεπεράσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι και τη συνέχεια. Με λίγα λόγια στα δύσκολα να σταθούμε όρθιοι. Επίσης θα πρέπει μέσα στην έδρα μας να μας φοβούνται όλες οι ομάδες. Αν λοιπόν είμαστε συγκεντρωμένοι, δουλεύουμε σωστά και διατηρηθεί το καλό κλίμα, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

-Μίλησες προηγουμένως για την έδρα του ΠΑΣ και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Θα είναι αυτό ένα επιπλέον όπλο για την ομάδα;

«Η έδρα του ΠΑΣ είναι ξεχωριστή από τις άλλες γιατί έχει τη δύναμη του κόσμου. Ασφαλώς θα είναι όπλο στα χέρια μας. Ήταν και πέρσι στη σούπερ λίγκ, είναι και φέτος στη Β’ Εθνική. Εύχομαι να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, πέρα από τους βαθμούς που πρέπει να πάρουμε, για να χαρούν περισσότερο οι φίλαθλοί μας».

-Έχεις παίξει αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»;

«Ναι έχω παίξει με τον Εθνικό».

-Και πως νιώθει ένας αντίπαλος παίκτης που πατά στο γήπεδο αυτό;

«Στην αρχή υπάρχει το άγχος, λόγω του κόσμου, αλλά μετά το ξεπερνάς και προσαρμόζεσαι στα δεδομένα του παιχνιδιού. Εξαρτάται από την εμπειρία και τον ψυχισμό του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι καλό όμως για τον κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε γήπεδο με κόσμο, έστω κι αν ο κόσμος είναι της αντίπαλης ομάδας».

-Τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον Δημήτρη Σιαλμά;

«Κουβέντες μεγάλες να μη λέμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και το 100% των δυνατοτήτων μου για να πάει καλά ο ΠΑΣ και να πετύχει το στόχο του».

gianninasports.gr

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 19 Οκτ 2010 15:30 »
Ανδράλας: «Ο ΠΑΣ έχει δυναμική» (Photo: Action Images)

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στη Football League εμφανίστηκε ο Πάρης Ανδράλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος μεσοαμυντικός. «Είναι η μεγάλη μας δύναμη και μας σπρώχνει πάρα πολύ ο κόσμος», πρόσθεσε.

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα: «Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι πως αν αποδώσουμε αυτά που μπορούμε, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εκείνο που χρειαζόταν ήταν να έχουμε νοοτροπία νικητή, να δείξουμε αποφασιστικότητα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε στην έκτη αγωνιστική, έχουμε ακόμα πολλές αγωνιστικές μπροστά μας, υπάρχουν δύσκολες έδρες και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες».

Για το μήνυμα του στους οπαδούς της ομάδας: «Δεν είμαι άνθρωπος των υποσχέσεων. Και πέρυσι μας στήριξαν και σε κάθε ματς μας στηρίζουν. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε την περσινή σεζόν, ποτέ δεν είχαμε αποδοκιμασίες. Φέτος νομίζω ότι είναι η μεγάλη μας δύναμη και μας σπρώχνει πάρα πολύ ο κόσμος. Για αυτό η ομάδα έχει δυναμική και αυτό δίνει άλλο τόνο στο πρωτάθλημα. Είναι αμαρτία αυτές οι ομάδες να μην αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα».

Για τα φαβορί της κατηγορίας: «Εκτός από τον ΠΑΣ, τον Παναιτωλικό και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, η οποία έχει αρκετό κόσμο από πίσω της. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, όπως ο Πανθρακικός και η Βέροια την οποία θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επίσης, ο Λεβαδειακός δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα».

Για την καριέρα του: «Δεν έχω παίξει σε πάρα πολλές ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η τέταρτη ομάδα που αγωνίζομαι. Έχω παίξει στην Προοδευτική, τον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ σε δεκαέξι χρόνια καριέρας. Ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και περιμένω να έρθει η Κυριακή για να παίξω».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 19 Οκτ 2010 22:40 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑΑ ΜΕΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #57 στις: Τετ 20 Οκτ 2010 01:35 »
Παράθεση
Μια μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή έχει ο Νίκος Ζαφειρόπουλος, καθώς αγωνίσθηκε σε πολλές ομάδες Α, Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όμως παρότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση την περσινή σαιζόν στη σούπερ λίγκα, αναπληρώνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τους Ελευθερόπουλο και Σικαλιά, δείχνοντας ότι μπορούσε να είναι κι αυτός ο πρώτος τερματοφύλακας, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την μεγάλη απόφαση θα μας τους πει ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε στο «ΣΟΥΤ». Απλά να προσθέσουμε ότι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος στα τρία χρόνια που αγωνίσθηκε με τον ΠΑΣ κάνοντας συνολικά 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της, σε σημείο που όταν μιλά για τον ΠΑΣ να λέει «η ομάδα μας».
Και κάτι ακόμα. Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ήταν από τα καλά παιδιά που γνωρίσαμε τόσα χρόνια στον ΠΑΣ και από τους πιο καλούς τερματοφύλακες που κάθισαν κάτω από τα Γιαννιώτικα γκολπόστ. Σήμερα ο Αχαιός γκολκίπερ μένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Άρτα και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον ΠΑΣ και στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο. Είναι ιδιοκτήτης ακαδημίας ποδοσφαίρου στη γειτονική πόλη και πρόσφατα ανέλαβε το «σκάουτιγκ» από γραφείο μάνατζερ για την περιοχή της Ηπείρου και την ευρύτερη της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 8-1-1974 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην Παναχαϊκή. Αγωνίσθηκε ακόμα στον Α. Ο.Πύργου, Ηρόδοτο, Κέρκυρα, Κόρινθο, Ατρόμητο, Παναιγιάλειο, Πατραϊκό, Πανσερραϊκό, Καλαμαριά, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει συνολικά 67 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 148 στη Β’ Εθνική, 14 στη Γ’ Εθνική και 35 σε αγώνες κυπέλλου. 

-Νίκο θα ξεκινήσω με μια ερώτηση επί προσωπικού. Ποιος ήταν ο λόγος που σταμάτησες το ποδόσφαιρο, ενώ μπορούσες ακόμα να είσαι στην ενεργό δράση;

«Θεωρώ ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να σταματάει εκεί που νομίζει ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος. Στην ηλικία που είμαι εγώ και με βάση τα παιχνίδια που έκαναν πέρυσι, ένιωσα πολύ καλά ψυχολογικά, ούτως ώστε να λέω αύριο στα παιδιά μου, ότι σταμάτησα το ποδόσφαιρο σε μια ομάδα, την οποία, να το πω λίγο λαϊκά, τη γούσταρα πραγματικά. Αν καταφέρναμε να κρατήσουμε και την ομάδα στη σούπερ λίγκα, θα ήταν το ιδανικό τελείωμα της καριέρας μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει αυτό, αλλά νιώθω πολύ τυχερός που ο τελευταίος σταθμός της καριέρας μου είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα».

-Σε μια παλιότερη συνέντευξη το 2007 μας είχες πει ότι ήρθες στα Γιάννινα από τον Λεβαδειακό, για να παίξεις με τον ΠΑΣ στη σούπερ λίγκα. Ήταν ένας προσωπικός στόχος που επιτεύχθηκε, έτσι δεν είναι;

«Ο προσωπικός στόχος επιτεύχθηκε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Έφταιξαν πολλά πράγματα, ας μη τα αναλύσουμε τώρα. Αλλά πιστεύω ότι μόνο φέτος θα είναι στη Β’ Εθνική ο ΠΑΣ, οπότε όλα καλά θα πάνε στη συνέχεια. Του χρόνου θα είναι και πάλι στη σούπερ λίγκα».

-Τι έφταιξε πέρσι που υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ; Πάντως είσαι από τους λίγους που δεν μάσησαν τα λόγια τους και τα είπες χύμα μετά το ματς με τον Ηρακλή, για τη διαιτησία και για κάποιες άλλες ομάδες που αίφνης έγιναν...Μπαρτσελόνα παίρνοντας κάποιες περίεργες νίκες.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε. Το πρώτο ότι φταίξαμε πρώτοι εμείς με τη γκρίνια που υπήρχε πέρσι στα αποδυτήρια. Θυμάστε τι γίνονταν μέσα στην ομάδα. Ήταν ένα κακό σημείο αυτό για την ομάδα. Σε κρίσιμα παιχνίδια δεν είχε δίκαιη αντιμετώπιση από τη διαιτησία και ας μη κρυβόμαστε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν κάποιες συμμαχίες ομάδων. Εμείς μείναμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά μείναμε καθαρή ομάδα. Πέσαμε με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό. Εγώ προτιμώ να πέσεις κατηγορία καθαρός, παρά να μείνεις με άλλο τρόπο».

-Σωστά τα λες Νίκο, με το καθαρό μέτωπο έπεσε ο ΠΑΣ, αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις, στον κόσμο μετρά το αποτέλεσμα. 

«Ναι είναι αλήθεια. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Κανένας δεν θυμάμαι τι τραβήξαμε εμείς και τι έκαναν οι άλλοι, αλλά βλέπει ότι σήμερα ο ΠΑΣ είναι στη Β’ Εθνική».

-Είπες προηγουμένως κάτι το πολύ αισιόδοξο. Ότι ο ΠΑΣ είναι περαστικός για φέτος από την Β’ Εθνική. Που στηρίζεις αυτή την αισιοδοξία σου;

«Έτυχε να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια του ΠΑΣ και άλλων ομάδων. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ καλά και στα διοικητικά. Στη Β’ εθνική υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα σε ομάδες, μη πούμε και για τη Γ’ Εθνική που είναι τραγική η κατάσταση. Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός, ότι τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Παναιτωλικός δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αν προσθέσουμε σ’ αυτό και το ποιοτικό ρόστερ, δεν πρέπει αυτές οι δύο ομάδες να χάσουν την άνοδο».

-Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΣ σ’ αυτό το σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

«Βασικά θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ενώ είμαι βέβαιος ότι θα πάρει και απέξω αρκετούς βαθμούς. Άντε να φέρει το πολύ μέσα στα Γιάννινα δύο ισοπαλίες, όπως κάναμε πρόπερσι με τον Όγιος. Αν κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια, συν τα υπόλοιπα θετικά αποτελέσματα που θα φέρει απέξω, θα φτάσει στο στόχο του. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΣ αν προσέξει τα παιχνίδια της έδρας του, θα ανεβεί με περίπατο στη σούπερ λίγκα».

-Νίκο με τι ασχολείσαι στο χώρο του ποδοσφαίρου; 

«Μένω μόνιμα στην Άρτα και έχω μια ακαδημία ποδοσφαίρου σε τοπικό επίπεδο. Μπήκα και σε ένα γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Κάνω μια νέα αρχή και θέλω να βοηθήσω νέα παιδιά από την περιοχή. Ασχολούμαι και με το σκάουτιγκ στην περιοχή της Ηπείρου, που έχει πολλά ταλέντα, αλλά δυστυχώς είναι ανεκμετάλλευτα».

-Αυτό είναι ένα κομμάτι που ενδεχομένως να ενδιαφέρει και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ότι έχει σχέση με το λεγόμενο σκάουτιγκ.

«Είναι ένα κομμάτι που οπωσδήποτε πρέπει να προσεχθεί. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αξιοποιήσεις παιδιά από την Ήπειρο».

-Και σε επίπεδο δικής σου συνεργασίας μαζί σου δεν θα είναι άσχημη ιδέα.

«Κοιτάξτε, εγώ με τον κ. Χριστοβασίλη και με τους ανθρώπους της ομάδας έχω άριστες σχέσεις. Αν βρω κάποια καλή περίπτωση, ευχαρίστως να την προτείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα».

-Πως νιώθει ο Νίκος Ζαφειρόπουλος έξω από τα γήπεδα; Ναι μεν το τέλος της καριέρας ήταν μια συνειδητή από μέρος σου επιλογή, αλλά δεν είναι και εύκολο να αποχωριστείς μια συνήθεια που είχες από μικρό παιδί.

«Είχα προτάσεις από ομάδες για να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά δεν ήθελα να πάω. Είμαι λίγο ρομαντικός σ’ αυτό το χώρο. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είχα κάνει κάτι δηλώσεις και με είχαν ρωτήσει τι θα κάνω στη νέα σαιζόν και αν μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα. Το είπα τότε ξεκάθαρα, ότι αν δεν μείνω στον ΠΑΣ, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το είχα αποφασίσει και ήταν προσχεδιασμένο. Αν ο ΠΑΣ μου έκανε πρόταση και ήθελε να μείνω, θα έμενα. Δεν μου έκανε πρόταση και έτσι σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη».

-Αν ξανάρχιζες τώρα το ποδόσφαιρο θα ήσουν τερματοφύλακας ή θα ήθελες να παίξεις σε κάποια άλλη θέση;

«Θα έπαιζα σέντερ φορ. Ο τερματοφύλακας είναι πάντα στην τσίτα και με πολύ άγχος και πίεση, που δεν αξίζει να περνάς τόσο μεγάλη δοκιμασία σε κάθε παιχνίδι». 

-Κλείνοντας τη συνέντευξη, θα ήθελες να πεις κάτι στους φιλάθλους του ΠΑΣ που πραγματικά σε αγαπούν;

«Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Και εγώ τους αγαπώ και τους εκτιμώ. Πρόσφατα βρέθηκα στο Αίγιο και τιμήθηκα από τον Παναιγιάλειο. Και εκεί στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας δήλωσα ότι οι δύο ομάδες που είναι στην καρδιά μου από τις δώδεκα που έχω γυρίσει, είναι ο Παναιγιάλειος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό είναι αλήθεια. Πάντα ενδιαφέρομαι για την ομάδα και μαθαίνω τα πάντα γι’ αυτή. Θέλω να τη δω στη σούπερ λίγκα, να κάνει νέο γήπεδο, να φτιάξει ακαδημίες και να μπει σε νέες βάσεις και να είναι μόνιμα στη σούπερ λίγκα. Τέτοια δυναμική σαν τον ΠΑΣ στην περιφέρεια, έχουν μόνο η Λάρισα και η Παναχαϊκή».
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 21 Οκτ 2010 01:45 »
exedrasports.gr
Παράθεση
«Τα πάντα γι' αυτόν τον κόσμο»

Πέμπτη 21/10/10

| Συντάκτης: Φ.Σταθόπουλος, Β.Γυφτόπουλος

Τα Ιωάννινα είναι, κατά γενική ομολογία, μια υπέροχη πόλη. Ιδίως για τους ποδοσφαιριστές ιδανική, καθώς οι ντόπιοι λατρεύουν την ομάδα τους, τον θρυλικό ΠΑΣ. Πολλοί ξένοι παίκτες που έχουν περάσει από την πρωτεύουσα της Ηπείρου δεν έχουν ξεχάσει τη διαμονή τους εκεί όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο συγκαταλέγεται σε αυτούς. Ο 34χρονος Αφρικανός επιθετικός είναι το πρόσωπο (όχι απλώς των ημερών, αλλά) της σεζόν για τους Ηπειρώτες, καθώς με το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα έχει φέρει τον ΠΑΣ σε θέση οδηγού στη βαθμολογία. Η «Εξέδρα» δίνει πάντα βήμα στους πρωταγωνιστές των γηπέδων και αυτό κάνει σήμερα με τον άνθρωπο που καθόρισε τον νικητή στο προχθεσινό ντέρμπι κορυφής με τον Παναιτωλικό.

- Πού έχεις σκοπό να φτάσεις φέτος στη λίστα των σκόρερ;

«Δεν έχω κάποιον στόχο. Οπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, έχω καθήκον να πετυχαίνω γκολ. Ομως, εμένα με ενδιαφέρει μόνο να νικάω. Για την ομάδα μου, όχι για τον εαυτό μου. Το προσωπικό όφελος έχει μπει στην άκρη. Αυτό που έχει πρωτίστως σημασία είναι να προχωράει ο ΠΑΣ».

- Εχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που αγωνίζεσαι σε σχέση με πέρυσι και σκοράρεις πιο εύκολα;

«Θα το πω και πάλι. Το ότι σκοράρω δεν λέει κάτι. Ολοι οι συμπαίκτες μου είναι ικανοί να το κάνουν. Γίνεται τέλεια προετοιμασία από τον προπονητή πριν από κάθε αγώνα και αυτό είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Το σύνολο όμως κάνει τη διαφορά».

- Θεωρείς ότι, αν είχες ακόμα έναν επιθετικό δίπλα σου, θα μπορούσες να πετύχεις περισσότερα τέρματα;

«Η τακτική και ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα είναι αποκλειστικά δουλειά του προπονητή. Αυτός αποφασίζει και εγώ δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ομως, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι έχει επιλέξει το σωστό σύστημα. Δεν είμαι μόνο εγώ που σκοράρω για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι με τον Πιερικό πετύχαμε τρία γκολ και κανείς από τους επιθετικούς δεν χρίστηκε σκόρερ. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΣ. Οτι έχει ένα γεμάτο ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις».

- Είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα στη Football League;

«Είμαστε δυνατοί, είναι αλήθεια αυτό, αλλά ακόμα δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Είναι νωρίς ακόμα. Εξάλλου, όπως είδατε με τον Αγροτικό Αστέρα που βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία, ήρθαμε ισόπαλοι. Δεν είναι απλά τα πράγματα».

- Τον Παναιτωλικό πώς τον είδες;

«Ηταν δύσκολος αντίπαλος, αφού διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Ημασταν όμως πολύ καλύτεροι στον μεταξύ μας αγώνα και δεν μπόρεσε να μας κοντράρει».

- Η ατμόσφαιρα στους «Ζωσιμάδες» σου θυμίζει την αντίστοιχη της Τούμπας;

«Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες, αν και η Τούμπα είναι μεγαλύτερο γήπεδο. Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το ίδιο παθιασμένοι με την ομάδα όσο αυτοί του ΠΑΟΚ. Είναι φορές που, βλέποντάς τους, μου έρχονται στο μυαλό εικόνες από τους αγώνες της Τούμπας. Οι Γιαννιώτες δεν αφήνουν ποτέ την ομάδα μόνη. Για αυτόν τον κόσμο μπορώ να κάνω τα πάντα».

- Οταν αποφασίσεις να σταματήσεις το ποδόσφαιρο, σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα στην Ελλάδα;

«Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η πόλη που θα ζήσω όταν θα έρθει η ώρα να αποσυρθώ. Συνήθισα στην Ελλάδα».

- Θα μείνεις κοντά στο ποδόσφαιρο;

«Θα το ήθελα. Δεν ξέρω από ποιο πόστο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι η καθημερινότητά μου. Θα το επιδιώξω να μείνω στον χώρο».

Πολ Κεϊτα: «Είμαστε οι καλύτεροι»

Δεν ξέρουμε πόσα χρόνια θα παραμείνει ο Στεφάν Ντεμόλ στην Ελλάδα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι όταν έρθει η ώρα να αποχαιρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα θα τον θυμόμαστε για την επιλογή του να φέρει τον Πολ Κεϊτά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 18χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που προσπαθεί να αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία που του έχει δοθεί. Η «Εξέδρα» συνάντησε τον Κεϊτά πριν από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του και του ζήτησε να σχολιάσει τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, καθώς και τους στόχους του για το μέλλον.

- Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό όπως φάνηκε στο γήπεδο;

«Ο αντίπαλος ήταν πολύ ισχυρός και δεν ήταν εύκολη η νίκη, όσο και αν φάνηκε το αντίθετο. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε το τρίποντο και να περάσουμε στην κορυφή. Ο στόχος μας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και δεν μας απασχολεί κάτι άλλο».

- Η νίκη στο ντέρμπι σας κάνει φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο;

«Ολοι βλέπουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Εχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να προκαταβάλλουμε τις καταστάσεις».

- Είσαι η αποκάλυψη του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. Πώς το εισπράττεις αυτό;

«Αυτά τα λέτε εσείς. Εγώ θέλω μόνο να δοκιμάσω την τύχη μου στη χώρα σας. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και δεν νιώθω ότι είμαι στην ξενιτιά».

- Εχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο κοντά σου;

«Δυστυχώς όχι. Είμαι μόνος μου, αλλά δεν με πειράζει. Εδώ ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο και να δοκιμάσω να κάνω καριέρα. Αρχικά στον ΠΑΣ και στο μέλλον βλέπουμε. Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Αφιερώνω τον περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι στο μυαλό μου».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 29 Οκτ 2010 13:27 »
sentragoal.gr

Παράθεση
Σικαλιάς: «Αξίζουμε Superleague»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Σικαλιάς μίλησε στον Sentra 103,3 για την πρόκριση του ΠΑΣ στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη:

«Οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες. Εχουμε ισχυρή έδρα. Το έχουμε δείξει σε όλα τα ματς. Για εμάς, το κίνητρο ήταν να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα Superleague. Η πρόκριση μας χαροποιεί. Το κύπελλο το κοιτάμε. Θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Τα Γιάννενα είναι ομάδα που αξίζει να είναι στη Superleague». Μίλησε επίσης για...

Για τους παίκτες του ΠΑΣ:

«Κάποιοι παίκτες είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Καλό είναι βέβαια να συγκεντρώνεσαι. Μετά από τέτοια νίκη αυτό είναι το δύσκολο για να συνεχίσεις το καλό σερί που έχουμε μέχρι τώρα».

Για τον επόμενο αγώνα:

«Υπολογίσιμη ομάδα η αναγέννηση Καρδίτσας. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για την παράδοση που έχει ο ΠΑΣ στο Κύπελλο:

«Μου έχει μείνει ο περυσινός αποκλεισμός με τον ΠΑΟΚ. Μου έχει χαραχθεί στη μνήμη».

Για το γήπεδο:

«Είναι σημαντικός παράγοντας ότι έγινε καλή δουλειά στο γήπεδο το καλοκαίρι. Ο χλοοτάπητας είναι πολύ καλός και παρά τη βροχή διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τις πιθανότητες ανόδου:

«Πέρυσι έγιναν κάποια λάθη από όλους μας. Πιστεύω ότι φέτος θα ανέβουμε και αν τα καταφέρουμε αυτό θα συμβεί διότι δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη. Ετσι, θα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία».

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 10 Νοέ 2010 13:37 »
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΣ"
http://sport24.gr/football/omades/PasGiannina/thelw_na_meinw_ston_pas.628036.html

Γίνετε αναφορα στο θεμα της ανανεωσης του συμβολαιου του απο τον ΝΤΕ ΜΟΛ..

Παράθεση
Έχετε μιλήσει για το μέλλον της συνεργασίας σας;

"Προτού φύγω για το Βέλγιο, ο πρόεδρος με κάλεσε και μου πρότεινε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για ακόμα δύο χρόνια. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και, αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψω. Είναι μία πολύ καλή πρόταση και είμαι θετικός. Όμως είμαι επαγγελματίας και πρέπει να ικανοποιηθώ οικονομικά. Ο πρόεδρος γνωρίζει ότι ήδη μία ομάδα από την Σούπερλίγκα θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αυτό ισως τον έκανε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μου κάνει νωρίτερα την πρόταση του. Το ξεκαθαρίζω ότι η πρώτου μου επιλογή είναι να μείνω στον ΠΑΣ".

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 10 Νοέ 2010 13:52 »
dokari.gr

Παράθεση
Υποψηφιότητα για τη διαδοχή του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, όταν αυτός αποχωρήσει, θέτει ο Στεφάν Ντεμόλ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ". «Οταν ο κ. Φερνάντο Σάντος νιώσει ότι έχει κουραστεί, τότε είμαι έτοιμος! Δεν το λέω ως αστείο αυτό. Θέλω να πετύχει στο έργο του ο νυν προπονητής, καθώς τον ξέρω πολύ καλά και τον εκτιμώ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για αυτή τη θέση. Ομως, ο ρόλος του ομοσπονδιακού τεχνικού θα μου άρεσε πολύ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βέλγος τεχνικός.
Αναλυτικά η συνέτευξη του Στεφάν Ντεμόλ:

- Ηρθατε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως προπονητής το 2004 για το Αιγάλεω. Πώς προέκυψε αυτό;

«Ημουν στη Μαλίν ως πρώτος προπονητής και η ομάδα πτώχευσε. Ενας φίλος μου που έχει γνωριμίες στην Ελλάδα μού έριξε την ιδέα. Εγώ είχα περάσει ως ποδοσφαιριστής από τον Πανιώνιο και δεν μου φάνηκε κακή η ιδέα. Τότε το Αιγάλεω βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα από πλευράς δυναμικής.

Ο Γιώργος Χατζάρας ήταν στην ομάδα, αλλά δεν είχε το απαραίτητο δίπλωμα για να καθοδηγήσει την ομάδα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ανέλαβα μια εξαιρετική ομάδα με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες και πετύχαμε πολλά παίζοντας με σπουδαίους αντιπάλους στην Ευρώπη».

- Στον ΠΑΣ Γιάννινα ποιος σας έφερε;

«Ο εκπρόσωπός μου, Γιώργος Κολοβός, μου έκανε την πρόταση να αναλάβω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κατόπιν, ήρθα σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Βαγγέλη Αγγελή και έπειτα με τον πρόεδρο. Το καλοκαίρι υπήρχαν δύο ομάδες που με ζητούσαν. Μία από τη Σούπερ Λίγκα και ο ΠΑΣ. Μίλησα και με τις δύο, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να βρίσκομαι στη Football League, αλλά για έναν χρόνο δεν με πειράζει. Επέλεξα να έχω όλα τα ατού με το μέρος μου και έκανα τη σωστότερη επιλογή».

- Το Αιγάλεω του 2004 με τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Πού εντοπίζετε τις διαφορές;

«Στο Αιγάλεω είχα μια πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που βρίσκονταν σε ιδανική ηλικία, όπως οι Μανουσάκης, Σκοπελίτης, Αγρίτης, Ψωμάς, Αλεξόπουλος και Μπάρκογλου. Τώρα κάθομαι στον πάγκο της καλύτερης ομάδας στην κατηγορία. Στον ΠΑΣ έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πορευόμαστε σκεπτόμενοι ότι κανείς δεν θα μας βοηθήσει. Τα πάντα θα τα κάνουμε μόνοι μας. Δεν περιμένουμε δώρα. Κάθε ματς το παίζουμε γνωρίζοντας ότι, αν δεν πιέσουμε τους εαυτούς μας, δεν πρόκειται να πετύχουμε».

- Πιστεύετε ότι είστε προπονητής που είναι φτιαγμένος για πρωταθλητισμό;

«Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω πάντα για τη νίκη. Δεν θα αναλάμβανα μια ομάδα που θα αγωνιζόταν για να σωθεί».

- Τι είναι αυτό που σας αρέσει στον ΠΑΣ και τι δεν σας αρέσει;

«Μου αρέσουν οι παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Για έναν προπονητή οι παίκτες είναι το σημαντικότερο πράγμα. Καλή η φιλοσοφία, αλλά χωρίς ικανούς ποδοσφαιριστές δεν γίνεται κάτι. Επιπλέον, θεωρώ σημαντικό ότι αυτοί οι παίκτες είναι πληρωμένοι από τη διοίκηση. Αυτό με διευκολύνει να κάνω τη δουλειά μου όπως επιθυμώ. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το ότι βρίσκομαι στη δεύτερη κατηγορία. Επιπλέον, χρειάζεται να βελτιώσουμε και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Στα Γιάννενα βρέχει συνέχεια και χρειαζόμαστε καλύτερα γήπεδα».

- Οι οπαδοί του ΠΑΣ έπαιξαν ρόλο στην απόφασή σας να αναλάβετε την ομάδα;

«Εχω βρεθεί σε ομάδες όπως η Αντερλεχτ, η Πόρτο και έχω παίξει στην Ιταλία. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως όταν σε μια ομάδα υπάρχει πίεση από τους οπαδούς τότε αυτή προοδεύει. Αυτό μου αρέσει. Στα Γιάννενα οι οπαδοί θέλουν την ομάδα κάθε εβδομάδα να βρίσκεται στην κορυφή. Για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ισα ίσα, με κάνει να αισθάνομαι πιο δυνατός».

- Τι σας ζήτησε ο κ. Χριστοβασίλης όταν σας πρότεινε να αναλάβετε τον ΠΑΣ;

«Να πάω την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και μέσω της δεύτερης θέσης. Είμαστε φιλόδοξοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο».

- Εχετε μιλήσει για το μέλλον της συνεργασίας σας;

«Προτού φύγω για το Βέλγιο, ο πρόεδρος με κάλεσε και μου πρότεινε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για ακόμα δύο χρόνια. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και, αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψω. Είναι μια πολύ καλή πρόταση και είμαι θετικός.

Ομως είμαι επαγγελματίας και θα πρέπει να ικανοποιηθώ και οικονομικά. Ο πρόεδρος γνωρίζει ότι ήδη μια ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αυτό ίσως τον έκανε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μου κάνει νωρίτερα την πρότασή του. Το ξεκαθαρίζω πάντως, η πρώτη μου επιλογή είναι να μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα».

- Αν αποφασίζατε να φέρετε έναν Βέλγο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, ποιον θα επιλέγατε;

«Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Αυτό που θέλω είναι να βρω καλούς ποδοσφαιριστές. Αν τους βρω στο Βέλγιο ή στη Βουλγαρία ή στη Σενεγάλη είναι το ίδιο. Δεν με απασχολεί. Ξέρουμε ότι ψάχνουμε κυρίως για νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Οσο νωρίτερα συμφωνήσω για το μέλλον μου με τη διοίκηση, τόσο συντομότερα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός».

- Στην Ελλάδα η πίεση και η κριτική που δέχονται οι προπονητές είναι υπερβολική. Εσείς το βιώνετε αυτό;

«Καθόλου. Γιατί η ομάδα πηγαίνει καλά. Θα είναι φυσιολογικό αν συμβεί. Στο παρελθόν έγιναν κάποια λάθη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οταν μιλήσαμε με τη διοίκηση για πρώτη φορά, μου είπαν ότι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να αλλάζει μια ομάδα τρεις προπονητές σε μια χρονιά. Ηθελαν έναν τεχνικό που θα δουλέψει για τρία - τέσσερα χρόνια. Αφού μου πρότειναν να ανανεώσω για δύο χρόνια, περνούν το μήνυμα στον κόσμο ότι επιζητούν πλέον τη σταθερότητα».

- Θα προτείνατε σε έναν νέο ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα για τα πρώτα του βήματα;

«Ασφαλώς. Εξάλλου έφερα πρόσφατα τον Κεϊτά από τη Σενεγάλη. Δίνω πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως ο Ντε Βινσέντι. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες. Για έναν προπονητή είναι σημαντικό να νιώθει ελεύθερος για τις επιλογές του. Από τη διοίκηση μου ζήτησαν να κερδίσουμε την άνοδο και, αν γίνεται, να το πετύχουμε με νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό προσπαθώ να κάνω».

- Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

«Το Καραϊσκάκη... Εκεί μου αρέσει. Αλλά, για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, θέλω να εργαστώ σε κάποιον από τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ...»

- Πείτε μου τη γνώμη σας για την εθνική ομάδα της Ελλάδας...

«Οταν ο κ. Φερνάντο Σάντος νιώσει ότι έχει κουραστεί, τότε είμαι έτοιμος! Δεν το λέω ως αστείο αυτό. Θέλω να πετύχει στο έργο του ο νυν προπονητής, καθώς τον ξέρω πολύ καλά και τον εκτιμώ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για αυτή τη θέση. Ομως, ο ρόλος του ομοσπονδιακού τεχνικού θα μου άρεσε πολύ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βέλγος τεχνικός.

- Σας ταιριάζει η ζωή στην Ελλάδα;

«Οταν εργαζόμουν στον Πανιώνιο, το σπίτι μου ήταν στη Βουλιαγμένη. Μου άρεσε πάρα πολύ. Και στο Αιγάλεω πέρασα υπέροχα. Εκεί έχω μόνο φίλους. Μου αρέσει πολύ η ζωή στη χώρα σας. Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Μου πάνε όλα καλά».

- Πόσο στοιχίζει σε έναν επαγγελματία να ζει μακριά από την οικογένειά του;

«Είναι το μοναδικό αρνητικό κομμάτι. Αλλά βρίσκουμε τη λύση. Ημουν τώρα τρεις μέρες στο Βέλγιο. Τα Χριστούγεννα θα βρεθούμε ξανά. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν όλοι εδώ. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου φοιτούν στο πανεπιστήμιο, συνεπώς δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Ομως, όποτε είναι εφικτό, συναντιόμαστε όλοι μαζί».

- Αν κάποια μέρα αποφασίσετε να φύγετε από την Ελλάδα, τι θα πάρετε μαζί σας;

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Λατρεύω τους ανθρώπους εδώ. Παντού υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Δεν ξέρω τι θα έπαιρνα, όμως μου αρέσει πολύ η χώρα σας».

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 10 Νοέ 2010 18:23 »
Παράθεση
- Το Αιγάλεω του 2004 με τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Πού εντοπίζετε τις διαφορές;

«Στο Αιγάλεω είχα μια πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που βρίσκονταν σε ιδανική ηλικία, όπως οι Μανουσάκης, Σκοπελίτης, Αγρίτης, Ψωμάς, Αλεξόπουλος και Μπάρκογλου. Τώρα κάθομαι στον πάγκο της καλύτερης ομάδας στην κατηγορία. Στον ΠΑΣ έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πορευόμαστε σκεπτόμενοι ότι κανείς δεν θα μας βοηθήσει. Τα πάντα θα τα κάνουμε μόνοι μας. Δεν περιμένουμε δώρα. Κάθε ματς το παίζουμε γνωρίζοντας ότι, αν δεν πιέσουμε τους εαυτούς μας, δεν πρόκειται να πετύχουμε».
Με μια προσπαθεια αποκρυπτογραφησης μπορω να συμπερανω οτι
εχει δικιο ο δεμολης, τεραστιες οι διαφορες μεταξυ ΠΑΣ κ αιγαλεω, θα ελεγε κανεις οτι με βαση την απαντηση που δινει στο αιγαλεω εγιναν ακριβως τα αντιθετα απο τα μεγεθυμενα :P
-Πορευόμαστε σκεπτόμενοι ότι  θα μας βοηθήσει ...Ο σωκρατης :P
-Δεν θα  κάνουμε κ τα παντα μόνοι μας.
-Περιμένουμε δώρα ;)
Γνωστης της παραγκας ο προπονητης μας κ του τι παει να πει θωμας κ σωκρατης.

Οσον αφορα τη δημοσιοποιηση της προτασης για ανανεωση για 2 χρονια με διαολιζει το οτι τη διοχετευσε στα μμε  αλλα μακαρι να γινει πιστευω οτι θα αφησει εργο στον ΠΑΣ κ επιτελους να δουμε κ εναν προπονητη να μενει κ να προσφερει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #63 στις: Τετ 10 Νοέ 2010 18:27 »
Ας συνεχίζει να ζητάει κι αυτός ο άσχετος βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, σαν τον άλλο τον ανεκδιήγητο τον Ογιος και θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.
Που ακούσκε αυτό, να ζητάει ο προπονητής καλύτερες συνθήκες προπόνησης;
Για άλλαξε το τροπάρι κύριε fuckThemAll γρήγορα.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 16 Νοέ 2010 15:01 »
Οσα προφτάσαμε από τη συνέντευξη Σκούφαλη στο NovaSportsFM
Skoufalis Sound Clip and Quote

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 16 Νοέ 2010 15:28 »
Την ακουσαμε και μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι το επιπεδο ειναι λεει ο Μανωλης στη Β ειναι πολυ χαμηλο!!!
Συμφωνω αλλα κανε την διαφορα ΕΣΥ σε ολα τα ματς που παιζεις,παιξε σοβαρα και στο τελος θα φανει αν ειναι χαμηλο η οχι.

πσ.Πολυ αερατο  τον ακουσα τον τυπο....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 19 Νοέ 2010 20:39 »
Ειδα χτες το βραδυ μια συνεντευξη του Ντε Μολ στο ΙΤV.
Δεν ξερω μπορει να ηταν και επαναληψη
Μου εκανε εντυπωση που μιλαγε μισα αγγλικα μισα ελληνικα.

Επισης μου εκανε εντυπωση που ειπε οτι, τον Γεναρη θα φυγουν 2-3 παικτες και θα προωθησει νεαρους, κι αν κανουμε μια μεταγραφή ελπιδοφορου μαλλον ξενου.
Θα ψαξω να την βρω και να την βαλω ολοκληρη.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 31 Δεκ 2010 02:51 »
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ
http://www.ustream.tv/recorded/11723868/highlight/136880

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 31 Δεκ 2010 10:08 »
"Έχει πάρα πολύ μεγάλο κασέ και δεν νομίζω πως η ομάδα μπορεί αυτή τη στιγμή, ειδικά και με τις τιμωρίες που υπάρχουνε να κανει τόσο μεγάλη υπέρβαση"

Να τα πούμε?
Μας τα 'παν άλλοι.... :stop:

Υ.Γ.: Όση λάσπη και να ρίξετε στο Γκιγιέρμο δεν τον λερώνετε.
Υ.Γ.2: Μιλάει ο ΧΒ κι ο ΒΑ για ποδόσφαιρο κι ο Στέφαν ακούει προσεκτικά?
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Δεκ 2010 10:24 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 31 Δεκ 2010 11:20 »
Από τον Ηπειρωτικό Αγώνα

Παράθεση
Σικαλιάς: Χρονιά του ΠΑΣ το 2011!

Τον απολογισμό του 2010 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και τις προοπτικές που διαγράφονται στο 2011 κάνει ο ταλαντούχος γκολκίπερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» Γιώργος Σικαλιάς σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον «Η.Α».

Ο νεαρός γκολκίπερ αναλύει τα σημεία που έκαναν τον ΠΑΣ να ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες, υπογραμμίζει τις κινήσεις που έγιναν ώστε να ξεπεραστεί το χτύπημα του υποβιβασμού και να σταθεί η ομάδα του όρθια, τονίζει ότι το 2011 ο ΠΑΣ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ανεβεί στην σούπερ λίγκα. Όσο για τις υπόλοιπες δύο θέσεις ανόδου προβλέπει ότι κατά πρώτο λόγο έχουν προβάδισμα Παναιτωλικός, ΟΦΗ και κατά δεύτερο Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας. Ο Γιώργος Σικαλιάς για το ερχόμενο ματς με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή πιστεύει ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει το διπλό παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ σημειώνει ότι αν το ματς γίνει χωρίς φιλάθλους αγωνιστικά είναι μειονέκτημα για την ομάδα του, αλλά και χωρίς κόσμο πιστεύει ότι ο ΠΑΣ θα πάρει τη νίκη παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ο λαμπρός γκολκίπερ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και στα Γιάννινα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2008, έχοντας 22 συμμετοχές τη σαιζόν 08-09, 9 συμμετοχές τη σαιζόν 09-10 στη σούπερ λίγκα και 3 συμμετοχές στα μέχρι τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος, συν 2 συμμετοχές στα παιχνίδια κυπέλλου. Πάντως δεν το μετάνιωσα που ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και σε κάποιο σημείο ευθαρσώς δηλώνει: «Δε το μετάνιωσα και ευγνωμονώ τα Γιάννινα που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο». Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική η συνέντευξη με τον Σικαλιά, που πέρα από τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ξετυλίγει και το κουβάρι της προσωπικής καριέρας του.

-Γιώργο έκλεισε η αγωνιστική αυλαία του 2010. Θέλω να μας πεις τα πιο σημαντικά γεγονότα αυτής της χρονιάς.

«Το πιο σημαντικό γεγονός ήταν η νίκη στο κύπελλο επί του ΠΑΟΚ με 4-0. Αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, ούτε την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Να αποκλείεις στα προημιτελικά του κυπέλλου μια μεγάλη ομάδα με τόσο ευρύ σκορ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Εμένα με ευχαρίστησε και η απόδοση που είχα. Η χειρότερη ήταν ο υποβιβασμός στη Β’ Εθνική και για μένα προσωπικά ο τραυματισμός μου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ήθελα να συνεχίσω σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς η ομάδα πήρε θετικό αποτέλεσμα».

-Γιατί ήθελες να συνεχίσεις ειδικά με τον Ολυμπιακό; Υπάρχει κάποιος ξεχωριστός λόγος;

«Όχι, αλλά όταν παίζεις σε ένα γήπεδο με κόσμο όπως το Καραϊσκάκη, είναι ευχάριστο για κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά για νέο ποδοσφαιριστή όπως είμαι εγώ».

-Θυμάμαι με την ανατολή του 2010 είχαμε και το παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, που επίσης τα πήγες καλά.

«Μπήκα σαν αναγκαστική αλλαγή γιατί χτύπησε ο Ελευθερόπουλος. Ναι και σε εκείνο το ματς πήγαμε καλά και ο Δημήτρης αλλά και εγώ που τον αντικατέστησα».

-Ναι, αλλά αυτό το ματς το θεώρησαν ύποπτο από την ΟΥΕΦΑ..

«Όποιος δει αυτό το παιχνίδι, κάθε άλλο παρά ύποπτο ή πονηρό μπορεί να το χαρακτηρίσει. Οι αποκρούσεις που έκανε ο Δημήτρης και εγώ, όπως και το πάθος που είχε ο Πανθρακικός, τα λέει όλα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ποτέ ο ΠΑΣ δεν μπήκε σε τέτοιες ιστορίες και παραμένει μια πολύ καθαρή ομάδα».

-Κι επειδή κάνουμε μια αναδρομή στο 2010, εγώ θα προσέθετα και το ματς με τον Παναιτωλικό στην 6η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος που τα πήγε καλά ο ΠΑΣ.

«Σίγουρα και σ’ αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΣ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά περισσότερο πάταγο έκανε το 4-0 με τον ΠΑΟΚ. Όπως επίσης πολύ συζητήθηκε και η καλή εμφάνιση που κάναμε πρόσφατα στην Τούμπα και χάσαμε την πρόκριση από μια δική μου κακή στιγμή. Θα έλεγα ότι χάσαμε στα σημεία».

-Γιατί διαχώρισες τη θέση σου και ανέλαβε εσύ την ευθύνη για τον αποκλεισμό στην Τούμπα; Άτυχες στιγμές έχουν όλοι οι παίκτες.

«Δεν μου έχει συμβεί άλλη φορά τέτοια φάση και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το κάνω γιατί, όπως ο κόσμος αναγνωρίζει τα θετικά μας, θα πρέπει και εμείς να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Δεν μου το ζήτησε κανείς αυτό, αλλά έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη, γιατί έτσι ένιωθα εγώ».

- Γιατί οι σέντερ φορ λίγες φορές χάνουν γκολ προ κενής εστίας;

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι περισσότερο υπεύθυνη και κάθε λάθος όχι μόνο φαίνεται, αλλά είναι και μοιραίο».

«Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο»

-Για την σούπερ λίγκα τα είπαμε. Την πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πως την είδες μέχρι τώρα;

«Νομίζω ότι η δύση του 2010 και η ανατολή του 2011 μας βρίσκει στην πρώτη θέση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό που ο υποβιβασμός από την σούπερ λίγκα δεν μας έβαλε από κάτω. Κι αυτό οφείλεται στη θέληση του προέδρου και της διοίκησης να ξαναβγάλουν την ομάδα στη σούπερ λίγκα. Κράτησε κάποιους καλούς παίκτες από πέρσι, έκανε καλές μεταγραφές, πήρε καλό προπονητή και ξαναγίναμε ισχυρή ομάδα».

-Σωστά θέτεις το θέμα, γιατί πάντα ένας υποβιβασμός, ακόμα και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, αφήνει πληγές. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ στάθηκε όρθιος. Υπάρχουν κάποιοι ειδικοί λόγοι γι’ αυτό;

«Είναι αυτό που ανέλυσα προηγουμένως. Ο πρόεδρος έδειξε αποφασιστικότητα για να ανεβάσει πάλι την ομάδα και έφερε παίκτες που είναι πολυτέλεια στη Β’ Εθνική και έκανε καλή επιλογή προπονητή. Πέρα απ’ αυτά, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και λειτουργούμε σαν οικογένεια».

-Προσωπικά τι περιμένεις από το 2011;

«Τι το καλύτερο, από την άνοδο της ομάδας στη σούπερ λίγκα; Ανεβαίνοντας η ομάδα στη σούπερ λίγκα, ανεβαίνει ψηλά ο πήχης όλων μας σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο».

-Πάντως με την ανατολή του νέου χρόνου σας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα και ΟΦΗ. Είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα καλύτερο από το 2010;

«Το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα είναι δύσκολο, είναι και το γήπεδο μικρό, αλλά ο ΠΑΣ έχει τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη. Φέτος έδειξε και χαρακτήρα στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου πήρε αρκετά διπλά. Και με τον ΟΦΗ θα είναι ένα ντέρμπι, ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε και όχι μόνο αυτό, αλλά θα παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

-Στα ντέρμπι πάντως παίζετε πολύ καλύτερα απ’ ότι στα άλλα παιχνίδια.

«Στα ντέρμπι προετοιμάζεσαι καλύτερα, ζεις περισσότερο την αγωνία του αγώνα και σε εξιτάρει περισσότερο. Είσαι πιο συγκεντρωμένος όταν παίζεις ένα ντέρμπι».

«Θα κερδίσουμε και χωρίς κόσμο»

-Στο ματς με τον ΟΦΗ υπάρχει και το θέμα της τιμωρίας του γηπέδου και περιμένουμε την απόφαση για την έφεση. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι και παίξετε χωρίς φιλάθλους, αυτό θα σας επηρεάσει;

«Όταν παίζεις με κόσμο, ειδικά μέσα στους «Ζωσιμάδες» είναι διαφορετικά. Έχει περισσότερο ένταση το παιχνίδι και καλύτερη ατμόσφαιρα για ποδόσφαιρο. Εύχομαι να παίξουμε με κόσμο. Αλλά δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και τον καλύτερο εαυτό μας».

-Ποια είναι τα μυστικά ενός ντέρμπι. Τι πρέπει να προσέχουν οι ποδοσφαιριστές;

«Η συγκέντρωση, η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα. Τον κάθε αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός, τον βλέπεις στα μάτια και πάντα πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να τον κερδίσεις».

-Για την άνοδο ξεχώρισε η τριάδα με ΠΑΣ, Παναιτωλικό, ΟΦΗ ή μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις στο β’ γύρο;

«Εμείς έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Την δεύτερη και τρίτη θέση μπορεί να διεκδικήσουν ακόμα ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας, εκτός ασφαλώς από τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ. Αυτές οι ομάδες πιστεύω ότι θα διεκδικήσουν τη 2η και 3η θέση».

-Ποια είναι τα στοιχεία Γιώργο, που κάνουν τον ΠΑΣ να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες;

«Είναι θέμα ποιότητας και εμπειρίας του δυναμικού του. Έχει δέσει καλά το σύνολο, έχουμε κι ένα καλό προπονητή, αλλά πιστεύω ότι η ποιότητα των παικτών κάνει τη διαφορά. Όπως βλέπουμε δεν υπάρχουν σε άλλες ομάδες παίκτες, όπως είναι στα Γιάννινα».

«Μεγάλο πράγμα η οικονομική συνέπεια»

-Βλέπεις τι γίνεται με άλλους συναδέλφους σου που είναι μήνες απλήρωτοι σε άλλες ομάδες και κάνουν προσφυγές. Η οικονομική σταθερότητα του ΠΑΣ δεν παίζει ρόλο σ’ όλη αυτή την ιστορία;

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο να πάει καλά η ομάδα. Ο κάθε εργαζόμενος θέλει να πληρώνεται. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι δημιουργικό άθλημα, χρειάζεται η καλή ψυχολογία. Όταν ξέρεις ότι θα πληρωθείς στην ώρα σου για να ζήσεις την οικογένειά σου και δεν έχεις ανασφάλειες για το αύριο, νιώθεις καλά και αυτό βγαίνει από μόνο του μέσα στο γήπεδο».

-Γιώργο, γιατί τερματοφύλακας και όχι σε κάποια άλλη θέση;

«Ο πατέρας μου έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό και σε άλλες ομάδες και αυτός μου είπε να παίξω τερματοφύλακας. Μου άρεσε και εμένα αυτή η θέση».

-Είσαι από ποδοσφαιρική οικογένεια;

«Ναι, εκτός από τον πατέρα μου και ο αδελφός μου ο Άγγελος Σικαλιάς, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ηλιούπολη και αγωνίσθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά δεν παίξαμε αντίπαλοι, γιατί εγώ ήμουν τραυματίας».

-Το ξεκίνημα της καριέρας σου;

«Σε ηλικία 8 ετών πήγα στον Παναθηναϊκό και έμεινα 10 χρόνια στην Παιανία. Μάλιστα 2 χρόνια έμεινα εκεί στις εγκαταστάσεις και πηγαίναμε σχολείο στο Κορωπί. Εκεί έμαθα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, σε μικρή ηλικία με τον Τάσο Σιούλα κάναμε τουρνουά στο εξωτερικό και στη συνέχεια στην ομάδα νέων είχα δύο χρόνια προπονητή τον Τότη Φυλακούρη. Για ένα χρόνο έγινα επαγγελματίας και έκανα προπονήσεις στη μεγάλη ομάδα με τον Τάκη Οικονομόπουλο, δίπλα στους Νικοπολίδη, Χαλκιά, Τζιόρβα και έμαθα πολλά πράγματα κοντά τους. Με βοήθησε πολύ ο κ. Οικονομόπουλος και πάντα τον ακούω και τον συμβουλεύομαι».

-Και μετά ήρθε η μεταγραφή πριν από 2 χρόνια στα Γιάννινα.

«Ναι και είμαι πολύ τυχερός που ήρθα στον ΠΑΣ. Γιατί εδώ είχα βοήθειες και κατάφερα να κάνω πολλές συμμετοχές στη Β’ Εθνική και στη σούπερ λίγκα. Μετά την Παιανία, κι αφού πήγα δανεικός στο Κορωπί και στον Εθνικό, ο ΠΑΣ είναι ένας μεγάλος σταθμός της καριέρας μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

-Στον Παναθηναϊκό απ’ ότι ξέρω μετάνιωσαν που σ’ άφησαν ελεύθερο.

«Εγώ πίστευα στις δυνάμεις μου και ζήτησα μόνος μου να φύγω από τον Παναθηναϊκό για να κάνω κάτι δικό μου. Το αίτημά μου έγινε δεκτό και έτσι έφυγα. Τώρα αν μετάνιωσαν στον Παναθηναϊκό δεν το ξέρω. Εγώ πάντως δεν μετάνιωσα και ευγνωμονώ τα Γιάννινα που μου έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο».

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 03 Ιαν 2011 19:26 »
Ο Στεφάν Ντεμόλ μιλάει για όλα στο EpirusPost! .

Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2011 00:11 Νίκος Νικολάου . .

Τι λέει ο Βέλγος προπονητής για ΠΑΣ, μεταγραφές, συμβόλαιο, τιμωρία με ΟΦΗ, και το… τσίρκο!

Συναντήσαμε τον Στεφάν Ντεμόλ στο Πανηπειρωτικό, στη πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Άνθρωπος φιλικός, ανοιχτός που δεν μασάει τα λόγια του, μας μίλησε για όλους και για όλα και βεβαίως για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επάνοδο της ομάδας στη Super League. Η θητεία του –μεταξύ άλλων- στη Σαρλερουά, την εθνική Βελγίου και τη Σταντάρ Λιέγης αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα γι’ αυτό.

Κύριε Ντεμόλ φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει η ομάδα και θα επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία;Τα πρώτα πράγματα που συζήτησα με τον κ. Χριστοβασίλη και τον κ. Αγγελή όταν ήρθα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν τα προβλήματα που είχε η ομάδα τη περασμένη σεζόν. Δεν βρισκόμουν εδώ και γι’ αυτό ήθελα να ξέρω τι έγινε και ποιες ήταν οι αιτίες που οδήγησαν στον υποβιβασμό. Οι αιτίες ήταν το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, η πλειάδα παικτών και οι κλίκες που είχαν δημιουργηθεί. Αφού “κοιτάχτηκαν στον καθρέπτη” και αναγνώρισαν τα λάθη τους, τα αναλύσαμε έτσι ώστε να διδαχτούμε και να τα αποφύγουμε τη φετινή σεζόν. Φέτος είμαστε στη πρώτη θέση και θέλω να παραμείνουμε εκεί ως το τέλος. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε σαν οικογένεια και δουλεύουμε πολύ. Βέβαια δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια όλοι οι παίκτες και ίσως μερικοί να δυσαρεστούνται, αλλά προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.

Η φετινή είναι η τρίτη περίοδος που διανύετε στην Ελλάδα. Προηγήθηκε η θητεία σας ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και αυτή ως προπονητής του Αιγάλεω. Πιστεύετε ότι θα είναι και η καλύτερή σας; Αρχικά ήρθα στον Πανιώνιο, στη μεγάλη ομάδα που είχε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με τον Αμπαδιωτάκη, τον Βόκολο, τον Φύσσα, τον Σαπουτζή, τον Πάντιτς και πολλούς ακόμη. Αλλά το να αγωνίζεσαι για 6 μήνες και να πληρώνεσαι για έναν, με ανάγκασε να φύγω όπως και τους περισσότερους. Στο Αιγάλεω ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα αργά λόγω τον Ολυμπιακών Αγώνων και είχα αρκετό χρόνο να γνωρίσω τους παίκτες. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, παίξαμε και 6 ματς στο Κύπελλο UEFA, στο πρωτάθλημα δεν χάσαμε ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε την ΑΕΚ και κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Είχα πρόβλημα όμως μόνο με ένα άτομο, τον Μητρόπουλο και έτσι δεν συνέχισα εκεί. Έχω ακόμη πολλούς φίλους και στον Πανιώνιο και στο Αιγάλεω και η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Και πριν πάω στη Κύπρο ήθελα να έρθω στην Ελλάδα αλλά φέτος που μου δόθηκε η ευκαιρία επέστρεψα. Είχα τρεις προτάσεις από ελληνικές ομάδες και επέλεξα αυτή του ΠΑΣ.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ φέρονται να είναι στόχοι του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Σας έχει γίνει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη κρούση;Ο στόχος όλων μας είναι η επιστροφή στη Super League και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε. Αλλά εκτός από αυτό τον στόχο έχουμε σαν στόχο να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Βεβαίως είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις όλα αυτά. Και όταν το πετυχαίνεις αυτό είναι λογικό να έρθουν και οι προτάσεις αυτές. Επειδή ακούγονται τα ονόματα των Ντε Βινσέντι και Κεϊτά, προσπαθούμε να μένουν προσγειωμένοι και να πατάνε γερά στη γη. Πιστεύω ότι θα μείνουν στον ΠΑΣ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και μετέπειτα.

Εκτός από τον ΠΑΣ, ποιες άλλες ομάδες, κατά τη γνώμη σας, θα πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου;Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι ο ΠΑΣ δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Είμαστε πρώτοι, παίζουμε καλά, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Στον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα τώρα, ήταν πολύ καλοί. Άλλες δύο ομάδες που μου άρεσαν πολύ ήταν η Δόξα Δράμας και ο Διαγόρας. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός είναι τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις αλλά είναι πολλές οι ομάδες που είναι υποψήφιες για τις θέσεις των πλέι-οφ. Περιμένω τον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό να κάνουν καλό δεύτερο γύρο, επομένως θα γίνει μεγάλη μάχη. Πάντως εμείς πρέπει να μείνουμε στη θέση που είμαστε. Εντάξει, αν χρειαστεί θα παίξουμε πλέι-οφ, αλλά στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να ανέβουμε απ’ ευθείας και για να τα καταφέρουμε χρειάζεται πολύ δουλειά.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα αλλά και για αυτούς που θα αποδεσμευτούν. Σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ;Το δυναμικό της ομάδας απαρτίζεται από πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμη έναν αμυντικό, έναν επιθετικό και ίσως έναν αριστεροπόδαρο μέσο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι να αποχωρήσουν για να μείνουμε με μάξιμουμ 26-27 ποδοσφαιριστές. Με 30-31 ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να δουλέψεις. Συζητάμε ήδη με κάποιους παίκτες της ομάδας που ίσως αποχωρήσουν και έχουμε κάποια ονόματα άλλων που θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά για την ώρα είναι καλύτερο να μην αποκαλύψω τα ονόματα.
Σχετικά με το συμβόλαιό σας και την ανανέωσή του τι γίνεται;Έχω συναντηθεί ήδη 4 φορές με τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή και έχουμε συζητήσει για όλα στα οποία και συμφωνούμε. Συζητήσαμε για τη φιλοσοφία της ομάδας, το νέο γήπεδο και γενικά για όλα όσα αφορούν στην ομάδα. Στην επόμενη συνάντηση θα συζητήσουμε για πρώτη φορά για το οικονομικό σκέλος. Για μένα όμως το σημαντικό είναι ότι συμφωνούμε σε όλα.

Στους φίλους της ομάδας τι έχετε να πείτε;Έχουνε αποδείξει ότι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα. Αλλά σε μερικά παιχνίδια θα ήθελα να βλέπω περισσότερο κόσμο. Όσες ημέρες ήμουν στο Βέλγιο διάβασα για το πρόστιμο των 60000€ που μας επιβλήθηκε και θα ήθελα να τους πω να είναι πιο συγκρατημένοι γιατί με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να κάνουμε μία μεταγραφή και όχι να τα δίνουμε στην ΕΠΟ για τα πρόστιμα.

Πιστεύετε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΣ για να παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον ΟΦΗ ήταν εσκεμμένη για να μην έχει τη βοήθεια του κόσμου του στο συγκεκριμένο αγώνα ή απλά συνέπεσε με αυτό το ματς;Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δυστυχώς όμως σε αυτό το ματς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, οι οποίοι μας στηρίζουν πολύ και είναι οι καλύτεροι τουλάχιστον στη κατηγορία. Παρότι ακούγονται πολλά στην Ελλάδα αγαπώ πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο και σχετικά με το περιστατικό με τον Βαζάκα και όσα έγιναν σε εκείνη τη συνέντευξη τύπου θέλω να πω ότι είπα πως ο Βαζάκας συμπεριφέρεται σαν να είναι σε τσίρκο και όχι ότι είναι τσίρκο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 04 Ιαν 2011 12:51 »
contra.gr

Παράθεση
Ντάσιος: "Ακόμα καλύτερα το 2011"

Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα χρονιά είναι ο Γιώργος Ντάσιος.

Ο αρχηγός των "ταύρων" σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους αναφορικά με την επιστροφή στη Superleague.

"Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και έκλεισε αγωνιστικά η χρονιά με τον ΠΑΣ να είναι στην πρώτη θέση και με μια καταπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο 2011 μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδό μας στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια, όταν αυτό γίνει με το καλό, να βάλουμε τις βάσεις για να μείνουμε για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο δεν πρέπει να προτρέχουμε και ο νους μας πρέπει να είναι στα προσεχή παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει πάντα να είμαστε προσγειωμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να είμαστε μέσα στο στόχο μας", δήλωσε ο Γιώργος Ντάσιος.

Ερωτηθείς για το χρόνο που φεύγει σε δύο ημέρες, απάντησε: "Είχε καλές και άσχημες στιγμές. Μας κόστισε πολύ ο υποβιβασμός από τη σούπερ λίγκα, αλλά ευτυχώς δεν μας έβαλε από κάτω, σταθήκαμε στα πόδια μας και μπορέσαμε να βάλουμε τις βάσεις της επιστροφής", ενώ για το 2011 προσδοκά: "Υγεία, ευτυχία, αγάπη σε όλο τον κόσμο και στην οικογένεια του ΠΑΣ. Να είναι η χρονιά μας, να ανεβούμε στη σούπερ λίγκα και να ριζώσουμε εκεί".

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 14:02 »
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει σχολιάσει την παρωδία που διαδραματίστηκε χτες.

http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6087&Itemid=50

Χαρμολύπη!
Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις με τους γελοίους;
Γέμισε γλίτσα η οθόνη και στάζει και στο πληκτρολόγιο τώρα, ρε Καρύτσα!
"Ανατροπή στο κατεστημένο εναντίον του ΠΑΣ ήταν αυτή η δικαστική απόφαση, πρόεδρε! Μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣ και των συνεργατών σας, που συζητιέται σε ολόκληρη την πόλη!!!"
 %-|

Τι να πεις για το Χριστοβασίλη;
"Θα δημιουργήσουμε μια νέα φυλή προβάτων"
Τα'πες όλα μεγάλε...

Παράθεση
Μια από τις αποκαλυπτικότερες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει ποτέ, έδωσε ο κ. Χριστοβασίλης στον SUPER FM  και τους συνεργάτες του Αλέκο Καρύτσα, Γιάννη Δεβελέγκα και Νίκο Κασιούμη και παράλληλα ήταν από τις λίγες φορές που μίλησε από καρδιάς, ενώ εξέφρασε και τα προσωπικά του παράπονα. Έδωσε δε πάρα πολλές ειδήσεις, που αφορούν το νέο γήπεδο, τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, το μεταγραφικό σχεδιασμό, τον Ντεμόλ κτλ.
«Θέλουμε το 2013 να είμαστε στο γήπεδό μας»!

Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις που έδωσε ο κ. Χριστοβασίλης αφορά το ιδιόκτητο γήπεδο, με τον κ. Χριστοβασίλη να δηλώνει έτοιμος να αρχίσει το έργο ακόμα και αύριο, ενώ αποκάλυψε ότι η επένδυση προβλέπει το πρώτο ιδιόκτητο αθλητικό Γυμνάσιο και Λύκειο που στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες περίπου 300 Ελληνόπουλων που φεύγουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό για να βρουν τέτοια παροχή εκπαίδευσης!

«Ελπίζουμε ότι στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, το 2013, θα έχουμε έτοιμο το γήπεδο. Εμείς σε 4-5 μέρες απ' όταν μας δώσουν το «πράσινο φως», ξεκινάμε τα έργα. Όλοι οι φορείς και βουλευτές είναι υπέρ.

Το γήπεδο θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, πάρκο, διάφορους αθλητικούς χώρους, και προσθέσαμε τον τελευταίο καιρό στο σχεδιασμό μας αθλητικό Γυμνάσιο-Λύκειο, το πρώτο σε όλη την Ελλάδα, ώστε από εκεί να βγαίνουν όλοι οι μελλοντικοί πρωταθλητές της Ελλάδας σε όλα τα αθλήματα. Έχουμε κάνει κάποιες έρευνες και διαπιστώσαμε ότι 300 παιδιά το χρόνο 14-17 ετών έχουν φύγει από την Ελλάδα για να βρουν τέτοιο σχολείο στο εξωτερικό.

Στο σχολείο μέχρι το μεσημέρι θα γίνονται τα μαθήματα του Υπουργείου και μετά το μεσημέρι θα ασχολούνται τα παιδιά με το άθλημα που θα επιλέξουν, ενώ θα μπορούν να διαμένουν στους ξενώνες μας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα καλύτερα ταλέντα στα Γιάννενα». 

"Προσοχή θα είμαστε υπότροποι"

Για τη σημερινή απόφαση της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «Θα ήταν επιτυχία αν κρινόμασταν εντελώς αθώοι, αλλά κι αυτή η απόφαση ήταν σίγουρα μία επιτυχία. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα γίνει τελικά με φιλάθλους, αλλά τώρα πρέπει να προσέξουμε διπλά γιατί θα είμαστε υπότροποι αν συμβεί κάτι.

Ο νομικός μας σύμβουλος βρισκόταν μέχρι χθες στην Βέροια για να μαζέψουμε κάποια επιπλέον στοιχεία και συγκεντρώσαμε ικανά στοιχεία για να ανατρέψουμε την πρωτόδικη απόφαση.

Οι φίλαθλοι θέλουμε να παροτρύνουν την ομάδα με όλη τους τη δύναμη, αλλά δεν χρειάζονται ακραίες συμπεριφορές. Φυσικά δεν θα είναι επιτυχία αν δεν γίνουν φασαρίες, αλλά αν κερδίσουμε.

Οι παίκτες ήταν ευχαριστημένοι από την απόφαση.

Η εικόνα μας στην υπόλοιπη Ελλάδα θα είναι ακόμα καλύτερη αν το ματς λήξει χωρίς να γίνει το παραμικρό. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα από τυχόν εντάσεις».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Αν υπάρξει ανάγκη για παίκτες, εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τον προπονητή. Αν υπάρξει μεταγραφή, λοιπόν, θα είναι παίκτης που θα βοηθήσει και την επόμενη χρονιά, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να γίνει.

Εκτός από τον Οικονόμου, που έγινε επαγγελματίας, άλλοι 3 του ερασιτέχνη θα γίνουν εκπαιδευόμενοι. Οι Χαρίσης, Γκέγκας, Ιωάννου, ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν επαγγελματίες μέσα στο εξάμηνο αν κριθεί απαραίτητο. Οι εκπαιδευόμενοι γίνονται επαγγελματίες ανά πάσα στιγμή. Ο προπονητής μας εκτιμάει τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Και άλλα 2-3 παιδιά θα προωθηθούν το καλοκαίρι. Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές είναι βέβαιο ότι αγαπάνε περισσότερο την ομάδα».

Ικανοποίηση από τη δουλειά Ντεμόλ

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Στεφάν Ντεμόλ: «Μέχρι στιγμής είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με τον κ. Ντεμόλ. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα κάνουμε και την ανανέωση. Μέσα στο μήνα θα τελειώσουμε. Ο Ντεμόλ είναι απόλυτα σύμφωνος με αυτό.

Ήταν δικιά μας παράκληση να δεχτεί τημ της επιλογής μας. Έδεσε με τους συνεργάτες του. Όταν χρειάστηκε έκανε κι εκείνος και οι συνεργάτες του ένα βήμα πίσω. Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοί σας δεν τον ήθελαν το καλοκαίρι. 

Φίλιος αντί Γκόντα;

Ο κ. Χριστοβασίλης αποκάλυψε επίσης ότι πρότεινε στον κ. Φίλιο να αναλάβει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ τη θέση του απερχόμενου Δημάρχου Νίκου Γκόντα. «Με τον κ. Φίλιο έχουμε συναντηθεί. Του προτείναμε να πάρει τη θέση του κ. Γκόντα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στην Γενική Συνέλευση του Σαββάτου θα μας απαντήσει για το αν θα δεχτεί τη θέση. Το ίδιο περιμένουμε και από τον κ. Καχριμάνη για το αν θα παραμείνει».

Για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων»: «Δήμος ή Περιφέρεια θα κληθούν πολύ σύντομα να πάρουν τη διαχείριση του Σταδίου «Ζωσιμάδες». Όποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η ΓΓΑ αδυνατεί πλέον να το συντηρήσει.  Πιστεύω ότι δεν θα είμαστε μέχρι τέλους στο γήπεδο αυτό για να πάρω πλήρως πίσω τα χρήματα που έβαλα για την ανακαίνιση. Πιστεύω ότι γρηγορότερα θα είμαστε στο δικό μας γήπεδο». 

Για τις άλλες επενδύσεις του στην Ήπειρο: «Στα σχέδιά μας είναι η συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, κάτι που είναι γνωστό σε κάποιους. Η επένδυση θα γίνει στο Μαργαρίτη. Περιμένουμε να περάσει στο ΦΕΚ για να προχωρήσουμε αυτή την επένδυση.  Θα δημιουργήσουμε μια νέα φυλή προβάτων».

"Δεν με αγκάλιασε η Ήπειρος"

Για το προσωπικό του παράπονο από την πόλη: «Η Ήπειρος δεν με αγκάλιασε όπως η Θράκη. Η εταιρία μας πήρε βραβείο καλύτερης εταιρίας της τελευταίας χρονιάς στη ΒΙΠΕ Θράκης. Εδώ έβγαιναν δημοσιεύματα ότι χρεοκόπησα. Υπάρχει μία πικρία σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ξένος στον τόπο μου. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και πάντα ο καημός των Ελλήνων του εξωτερικού είναι να γυρίσουν στην πατρίδα. Εγώ γύρισα, αλλά ένιωσα αυτό το συναίσθημα. Ποτέ δεν σκέφτηκα, όμως, να τα παρατήσω. Στο ποδόσφαιρο είναι νόμος ότι έχεις 10 πίκρες και 1 χαρά». 

Για την απουσία φιλάθλων από το γήπεδο: «Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, είναι δύσκολες εποχές και ο καθένας κοιτάζει τις υποχρεώσεις του, μακάρι να γεμίζει το γήπεδο».

Τέλος, για το θέμα με τον κ. Κούγια: «Υπάρχουν κάποιες δόσεις που λήγουν τον Μάιο. Ως τότε θα τελειώσουμε οριστικά. Πήραμε κι εμείς εγγυητικές για τις υποθέσεις που εκκρεμούν και αν τυχόν χαθεί κάποια δίκη με τον ερασιτέχνη, με την εφορία Σταδίου ή οποιονδήποτε άλλο, είμαστε καλυμμένοι και θα πάρουμε τα χρήματά μας. Ο κόσμος όμως δεν χρειάζεται να ασχολείται με αυτά. Αφήστε τα στη διοίκηση να τα λύσει αυτά».

Και μία ακόμα τελευταία είδηση που έδωσε ο κ. Χριστοβασίλγς ήταν ότι λύθηκε και το γραφειοκρατικό θέμα με την αγορά του νέου πούλμαν και αύριο η ομάδα επιστρέφει από την Αθήνα με το καινούριο της λεωφορείο στα Γιάννενα.

Γεια σας και περαστικά σας !!!
ΜΠΕεεεεεεεεεεεεεεεεε !

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 14:08 »
ΔΕν μπορω να ακταλαβω ρε παιδια γιατι ειαμστε αρνητικοι σε ολα.....ειναι κακο δηλαδη να κανει μια επιχειρηση με προβατα και με οτι σκατα θελει ο ανθρωπος???....γιατι τοση γκρινια δηλαδη :/..Φιλικα παντα :)
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 14:23 »
Τι φιλικά ρε φίλος;
Επικεντρώνεις σε ένα σχόλιο, το βαπτίζεις "γκρίνια"
(όπως βολικά κάνουν οι περισσότεροι που δεν έχουν επιχειρήματα τόσα χρόνια)
και καθάρισες.

Διάβασες τι ειπώθηκε;
Είδες το βίντεο;