Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 105537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #75 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 16:46 »
είπε πολλά.γήπεδα.πρόβατα κτλ...ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει...μακάρι να τα καταφέρει...αλλά οι δυσκολίες είναι πολλές....δεν είμαι τόσο αισιόδοξος....

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 20:53 »
Αυτο ακριβως,ας κρινουμε αφου τα γεγονοτα γινουν ιστορια οπως πρεπει να γινεται.
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 05 Ιαν 2011 21:37 »
Προτιμώ να συμμετέχω στη συγγραφή της ιστορίας, παρά να τη βλέπω ως θεατής και να περιμένω να γραφτεί, φίλος.
Ο καθένας έχει το ρόλο του σ'αυτή τη ζωή...

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με σένα, απλώς δε μπορώ κάθε φορά που γράφω κάτι που θεωρώ αρνητικό, να βαπτίζεται αυτό "γκρίνια". Γι'αυτό έκοψα από το φόρουμ και βρήκα την υγειά μου.

Κάποιοι γύρω μας διαβάζουν αλλά δεν καταλαβαίνουν.
Σύμφωνα με πανεπιστημιακή μελέτη, όχι πολλοί, γύρω στο 80% είναι αυτοί...
Go figure  ;)

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 06 Ιαν 2011 05:36 »
Ο καθενας εχει την αποψη του φιλε μου και πραττει αναλογα!Παντως τοσα χρονια με τη μεθοφο της συμμετοχης στη συγγραφη της ιστοριας δεν ειχαμε αποτελεσμα.Ισως αυτο που λεω ειναι να δοκιμασουμε να περιμενουμε να δουμε πρωτα πραξεις και εμτα να κρινουμε...τιποτα παραπανω:)... :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 07 Μάρ 2011 22:01 »
Η συνεντευξη του Β. Αγγελη στον γιαννακη το απογευμα

Παράθεση
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο κ. Βαγγέλης Αγγελής στον SUPER FM και την εκπομπή του Γιάννη Γιαννάκη, «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ». Ο κ. Αγγελής επισήμανε την αναγκαιότητα συσπείρωσης κόσμου, διοίκησης, πολιτικών παραγόντων και φορέων της περιοχής για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου με τις παράλληλες εμπορικές χρήσεις στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά, αναφέρθηκε στο ταξίδι του στη Γαλλία, όπου σε 5 μέρες θα παρακολουθήσει 7 ματς και θα επιστρέψει με υλικό για τον κ. Ντεμόλ, ώστε να δει κάποιους παίκτες, ενώ θα προσπαθήσει να έχει και κάποια επαφή για συνεργασία με γαλλικές ομάδες. Από τους ανθρώπους που θα έχει επαφές εκεί θα είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ και ένα από τα ματς που θα δει θα είναι το Λιλ-Βαλενσιέν.
Δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για αριθμό μεταγραφών, θέσεις κτλ, παρά μόνο επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα επεκτείνει τις συνεργασίες με Κεϊτά και Φουρτάδο.

Επίσης, από τους άμεσους στόχους της διοίκησης είναι να υπάρξει συνάντηση με όλους τους συνδέσμους φιλάθλων, ώστε να τους καταθέσει προτάσεις, αλλά και να ακούσει τις δικές τους. Στις σκέψεις της διοίκησης είναι να μην δέχεται στα Γιάννενα του χρόνου φιλοξενούμενους οπαδούς και αντίστοιχα δεν θα παίρνει εισιτήρια σε εκτός έδρας, ώστε να αποφεύγονται τα πρόστιμα. Στα πλαίσια αυτής της σκέψης εντάσσεται και η πρωτοβουλία που πιθανότατα θα υπάρξει, για πολύ φθηνό διαρκείας στη θύρα 7 που θα απευθύνεται σε φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και κάποιες ευπαθείς ομάδες.
Ακόμη, ο κ. Αγγελής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα λυθεί η όποια παρεξήγηση με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί όπως είπε μεταξύ «παντελονάτων ανδρών» τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και καλή διάθεση.

Σχετικά με την οργάνωση για τη νέα χρονιά, ο κ. Αγγελής γνωστοποίησε ότι όλοι οι συνεργάτες της ΠΑΕ θα ετοιμάσουν τις εκθέσεις τους για το τι ελλείψεις έχουν, ώστε να αρχίσουν να διορθώνονται κάποια πράγματα, ενώ ο κ. Ντεμόλ έχει προτείνει να έχει κι αυτός 1-2 δικούς του συνεργάτες σε κάποιες θέσεις, εκτός από την αναγκαιότητα που έχει επισημάνει για πλαστικό γήπεδο τελευταίας γενιάς. 

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ένας νέος συνεργάτης της ΠΑΕ, του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί προσεχώς, ένα από τα καθήκοντα που έχει αναλάβει είναι και η διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά με νεαρά παιδιά το καλοκαίρι, στο οποίο θα συμμετέχει και ομάδα του εξωτερικού.   

απο super-fm

εδω και το λινκ για να τη δειτε ολη
http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6689&Itemid=50

*τα bolds θκαμ
** Αν σε 5 μερες δει 7 ματς θα σιχαθει το ποδοσφαιρο. :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2011 14:48 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 07 Μάρ 2011 22:43 »
[quote

Συμπτώσεις ή Παρασκήνιο;;;;;;;;;;;;;;;   :P :pashat:

Χ. Μπίρμπας
Β. Αγγελής

Συνδέσμοι φιλάθλων

Παράθεση
  HarMPas  στις: Φεβρουάριος 27, 2011, 02:53:09 μμ »
οι Χοργοί να ενισχύσν-νε  τσ οργανωμένες κι λεγχόμενες μετακνίσεις  δηλωμένων φιλάθλων, πλήν  ντατσκαναραίων  κι υπότροπων,  για τα εκτός  παιγνίδια τσ ομάδας κι άμα, μία – δυό διαπιστώσνε μαλακίτσες, να το σταματήσνε … ας το κάν-νε όμως πιλοτκά, μπορούν, δε κοστίζ γι αυνούς

Παράθεση
Β. Αγγελής 07.03.11
Επίσης, από τους άμεσους στόχους της διοίκησης είναι να υπάρξει συνάντηση με όλους τους συνδέσμους φιλάθλων, ώστε να τους καταθέσει προτάσεις, αλλά και να ακούσει τις δικές τους. Στις σκέψεις της διοίκησης είναι να μην δέχεται στα Γιάννενα του χρόνου φιλοξενούμενους οπαδούς και αντίστοιχα δεν θα παίρνει εισιτήρια σε εκτός έδρας, ώστε να αποφεύγονται τα πρόστιμα.

Εισιτήρια

Παράθεση
«με φτνές - λογικές τμές για ολνούς, χωρίς να θίγνται καθόλ οικονομκά  οι νεολαίοι μας κι να ισχύει κι η κάρτα ανέργου ή πολύτεκνων ή  μαθητών κι σπουδαστών κι άλλων ευπαθών ομάδων   (ασε απ είμεστε όλ το ίδιο)
                να ανοίξεις τα πέταλα ωρε, στν τιμή μιας μαστίχας το εισητήριο,

Παράθεση
Β. Αγγελής 07.03.11
Στα πλαίσια αυτής της σκέψης εντάσσεται και η πρωτοβουλία που πιθανότατα θα υπάρξει, για πολύ φθηνό διαρκείας στη θύρα 7 που θα απευθύνεται σε φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και κάποιες ευπαθείς ομάδες.

Γήπεδα

Παράθεση
«…συντήρησ κι ο φπρετισμό ς Ζωσμάδων κι προποντήριων  κι οι φαγάνες στν Καστικά, δε γέν-νται μόναχα τσ κι ας παπαρίζ ο Φίλλπας»

Παράθεση
Β. Αγγελής 07.03.11 
...  ότι όλοι οι συνεργάτες της ΠΑΕ θα ετοιμάσουν τις εκθέσεις τους για το τι ελλείψεις έχουν, ώστε να αρχίσουν να διορθώνονται κάποια πράγματα, ενώ ο κ. Ντεμόλ έχει προτείνει να έχει κι αυτός 1-2 δικούς του συνεργάτες σε κάποιες θέσεις, εκτός από την αναγκαιότητα που έχει επισημάνει για πλαστικό γήπεδο τελευταίας γενιάς. 

Αντε ... και Διευθύνων  Σύμβουλος %-| %-| %-|

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 07 Μάρ 2011 23:02 »
Είπαμαν, ένας αλλά Χαρςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 8)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 14:11 »
Είπαμαν, ένας αλλά Χαρςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 8)

αγαπτέ Τζμάκο κι λοιποί ταλαίπωρ γερόντ :(

ένας κι ντρίβινς είν η δλεια, απ λεν 
κι ο καθένας μας, ένας κι καένας κι ολ μαζι,
αμα δε πιέσμε :joker:

πιέζω όσο μπορώ κι για γήπδα (να παρ ξεκάθαρ θεσ ο Φίλλπας *** για τόπο κι για λεφτά, διοτ θα τα βρει μπροστά τ) κι για σιτήρια κι για κιρκίδες κι χωρζμό κράτους - εκκλησίας :P
στο μπάτο θα μ ανβεί η πίεσ κι θα πάνω αδιάβαστος  %-|
με αυτνούς τσ τεχνοκράτες τ στοιχηματοθιάματος ... μι Πας αρέντα ... ζγα ζγα να σι λαβαίν-νε κι άλλοι

διοτ, μη πολύ πρωταθλητούμε κι λογαριάζμε κι αερα πατέρα βαθμοί κι κιρδισμένα κι χαμένα ως τν 34η
πρεπ να υπάρχει αδριναλίν μι αποδόσεις κι ανταποδοσεις οπα παπη μ

διοτ κύργιοι, δε μπορεί  να ρίν-τε πιντάρες στ Βέργοιες
κι τριάρες στ Αγρίνια κι 1 - 3 κι 3 - 1
οβερ σι λαμβάνω ::)

κι αλλού, σ άλλα χωριά να παίζτε μι το στανιό σα μαεμένα για το 1 - 1 κι 1 - 0
ακόμ κι εντός έδρας
αντερ  φέγα απέκεια κι ξεκολλα 8)

γιατι μ το κάν-τε αυτήνο ρα;
το 5 - 0 κι το 3 - 0;
για ν αστοχάω τα ... μι το στανιό 1 - 0 κι τα Χινάρια;  :stop:

σ παραθέτω εδώγιας τα 1 - 0 μας απ θα μπόργαν να είν κι 0 - 0 κι 1 - 1
κι θα είμεσταν 49 - 52 βαθμοί τωρα
αν κάποιοι δε στράβωναν ή αν κάποιοι δεν έβαναν το θεοποδαράκι τσ,
κι μι πεις έτσ είν η μπάλα :-?

Βέργοια – ΠΑΣ _______0 – 1 …Τζιάνς, από σέντρα Σιαλμά
ΠΑΣ – Καρδίτσα______1 – 0 … Αντράλας με κόντρες στη μ.π.,  από βαθιά Κώτσιου
Θρασυβλος – ΠΑΣ ____0 – 1 …Σιαλμάς από κάθετη Βαγγελή
ΠΑΣ – Δοξα__________1 – 0 …Κυριάκος από συρτή Αντράλα
ΠΑΣ – Τσιάτσιος______1 – 0 …Κυριάκος από σέντρα Κώτσιος
ΠΑΣ - Αγροτκός ______1 – 0 …Σιαλμάς, από απόκρουση σουτ Βάντιρσονς

πεμ εσύ τότες, τί θα πάρμε κατοπ με γιωνκό, με δγιαγόρα, με αζβό, με δόξα κι βούλ κι κατόπ μι Τσιάτσιο; >:(

θέλμε ν ανβούμε ως μετριότ-τα  με τν ψχή στο στόμα ή ως ανωτερότ-τα μι δέος;
αναλόγως Πας κι τα επόμνα πιγνίδια
δια τούτο κι το αίτμα εξόδ απ το στοίχμημα

αραγέ λοιπόν, το επόμνο βήμα τ Κυργιου Χριστοβασίλ κι των συν αυτήνω,
δε θα πρέπ να είν παραμυθ παραμυθ, αλλά αρχή νέας μεγάλς ιστορίας κατα παν κι μόν
δηλαδής, να χτπάνε τα παιγνίδια  :pas:

Παράθεση
ενώ θα προσπαθήσει να έχει και κάποια επαφή για συνεργασία με γαλλικές ομάδες. Από τους ανθρώπους που θα έχει επαφές εκεί θα είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ και ένα από τα ματς που θα δει θα είναι το Λιλ-Βαλενσιέν.
Δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για αριθμό μεταγραφών, θέσεις κτλ, παρά μόνο επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα επεκτείνει τις συνεργασίες με Κεϊτά και Φουρτάδο.

ήξς αφίξς

Παράθεση
Ο κ. Αγγελής επισήμανε την αναγκαιότητα συσπείρωσης κόσμου, διοίκησης, πολιτικών παραγόντων και φορέων της περιοχής για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου με τις παράλληλες εμπορικές χρήσεις στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά,

προσωπκά, εγώ δε τζπμάω ούτε μι Φουρτάδα, επδής κι τα λπά, ούτε μι γήπδα
να τ αφήκνε αυτήνα π ξέρν-νε
κι να τα λεν με τ ονομά τσ τα πράματα

πεμ τί σόι ομάδα θέλς κι μέχρι πού κι δε θέλω να μ πεις ονόματα κι θέσεις
πεμ μόν
ΠΑΡΑΜΟΝΗ μ αυτήνα κι μ αυτήνα
θα φέρω χαφάκια
θα φέρω μπακάκια
θα φέρω στουπερακια κι κοφτάκια
κι δυο τ ιππικού
συν τσ γερόντς
απ τσ κρατήσω για ωρα ανάγκη

κι αμα όμως δε πριμάρς τσ παίχτες τώρα για τα επόμνα ο Κύργιε ΧΒ
κ επιεδής δε θα τσ πριμάρω εγω
σκιάζμε ότ θα τσ πριμάρ κάνας άλλος μουστερής

διοτ
όχι όλο στο συρτό
κι κάνα τσιάμκο ανάμσα
Κύργιε Χριστοβασίλ κι περιξού

στν Α΄ θα σε πάν οι παίχτες, δώσε κάνα δωράκι

εξόν κι αν η ατζέντα σ είν τόσο ατζέντκη κι στάνταρ δια το σιαπάν

κάπτε απ είμεσταν ολοι  Πας
http://www.bluevayeros.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=23:v&id=1386:2009-02-01-11-06-49
Αλέκος Καχριμάνης , Νομάρχης Ιωαν/νων…. «ΖΟΥΡΟΥ ΚΟΥ ΠΑΣ».................(κατοπ δκό μ σκόλιο).................να είμεστε να βγαίνμε κι γλέπμε
Νίκος Γκόντας , Δήμαρχος Ιωαν/νων… «Ερωτευμένος» με τον ΠΑΣ..........................(κ.δ.σ.)....................................ξεμυαλζμένος, τί να σ κάμει;
Τασούλας Κώστας , Υ.Ε.Α…Η «άμυνα» του ΠΑΣ.............................................. ............(κ.δ.σ.)....................................γήπδο ΑΕΛ;
Καραγιαννόπουλος Αθανάσιος , Στρατηγός… Ο «στρατιώτης» του ΠΑΣ..................(κ.δ.σ.)....................................πού πολέμσε ... δε ξέρω ....
Τσάγκας Χρίστος, Πρόεδρος Ερασιτέχνη… Ο «ακούραστος εργάτης».....................(κ.δ.σ.)...................................΄διαφωνάν μι ΧΒ το πρωί κι τα βρίσκνε τ νύχτα
Τσιριμώκος Θαλής… «Μύθος των γήπεδων»»................................................................(κ.δ.σ.)................................... απ έγινε ο μύθος των αποδυτήριων
Αγγελής Βαγγέλης… Ο «συναισθηματικός» manager»»................................................(κ.δ.σ.)...................................αιντε του μαλώνω του μαλώνω απ λέει πολλά κι δε μ ακούει
 Θεοδωρίκας Χριστόδουλος… Ο «Ναύαρχος» των οργανωμένων.................................(κ.δ.σ.).................................. μι τα Ορλ οφικά ήταν ο Κατσιώνς
BLUEVAYEROS…Ο σύνδεσμος… Η «Ναυαρχίδα» των οργανωμένων.........................(κ.δ.σ.)..................................μι μια πι ρόγα φέγεις κι μ αφήνεις
Βαγγέλης Γυφτοπούλος , δημοσιογράφος… Ο Γρεβενιώτης που έγινε «Παγουράς»..(κ.δ.σ.)..................................κι Αι Γιώργς Θεσσαλός ήταν κι μαρτύρσε στα Γιάνν-να
Αθλητικό Ραντεβού ( Ν.Τσόλης, Λ. Στεργίου)… Σκέτη Αδρεναλίνη..........................(κ.δ.σ.)..................................σκουτ ούρα μ τρανή

κι προστέτω
Φάνς .......................................... ασήμαντος κι στν απόξω ο έρμος!!!!!!!!!!
Φίλππας δήμαρχος ......................................τί λέμε κατόπ;...................:::::::::::::::::::::::;;

ποιός άλλος ενδιαφέρται να γραφτεί στ Πασλί στα;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2011 15:15 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 16:10 »
super-fm.gr
Παράθεση
Βάντερσον Σκαρντοβέλι

«Το παιχνίδι στην Καρδίτσα ήταν δύσκολο σ' ένα τέτοιο γήπεδο. Συμφωνώ με τον  προπονητή μου ότι ξεκινήσαμε άσχημα, μετά προσπαθήσαμε για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα της Καρδίτσας λόγω γηπέδου, αν ήταν καλύτερο, θα υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε τη νίκη στην Καρδίτσα. Κάποια παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα είναι σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να γίνει για να ολοκληρώσουμε το στόχο της ανόδου ως πρωταθλητές».
Σε ερώτηση για το τι νομίζει ότι άλλαξε φέτος σε σχέση με πέρυσι, σχολίασε: «Η ομάδα έχει καλύτερο επίπεδο οργάνωσης. Τα αποτελέσματα είναι μια έμμεση απόδειξη ότι είμαστε σε καλύτερο δρόμο».
Για την παρουσία του φέτος στην ομάδα: «Είμαι ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε καλό υλικό. Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω για να έχουμε καλή εικόνα στο νέο πρωτάθλημα».

Ο Γιώργος Ντάσιος

«Με την Καλλιθέα έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογική της θέση. Καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί. Με μία-δύο νίκες μια ομάδα μπαίνει από τα πλέι άουτ στα πλέι οφ και πρέπει να τα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να κατακτήσουμε την 1η θέση που την έχουμε δίκαια και θα είναι κρίμα αν τη χάσουμε στο τέλος. Πρέπει να βλέπουμε σοβαρά όλους τους αντιπάλους. Πιο δύσκολα είναι τα παιχνίδια με ομάδες που κινδυνεύουν, παρά αυτές που είναι ψηλά στη βαθμολογία»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dallazzzz

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:28 »
Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια, το καλοκαίρι του 2010 αποφάσισε να έρθει στη Football League και στα Γιάννενα, για λογαριασμό του ΠΑΣ. Το ρίσκο που πήρε φαίνεται ότι του βγήκε σε απόλυτο βαθμό και πλέον βρίσκεται με τα δύο πόδια και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Ο λόγος για τον Μανόλη Σκούφαλη, ο οποίος μιλώντας στο Contra.gr, έκανε μία αναδρομή της φετινής σεζόν, αναφέρθηκε στα play off και στα play out, εξέφρασε το παράπονό του για το μικρό αριθμό συμμετοχών που έχει ως βασικός και έδωσε τη δική του απάντηση στον Μάκη Μπελεβώνη…

Ανακυτικά η συνέντευξη του Μανόλη Σκούφαλη στο Contra.gr

-Μανόλη, απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα;
«Μαθηματικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, ωστόσο πιστεύω πως δύσκολα θα χαλάσει κάτι ως το τέλος. Είμαστε το φαβορί και θεωρώ πως στα επόμενα δύο ή τρία παιχνίδια θα έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με δύο νίκες νομίζω ότι θα είμαστε καλά».

-Περιμένατε από τόσο νωρίς να βρίσκεται επί μονίμου βάσεως στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποτελείται το φαβορί για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια;
«Μπορεί να ακουστεί λίγο εγωιστικό, αλλά το περιμέναμε. Από την αρχή της σεζόν δείξαμε ότι είμαστε το φαβορί και οι κυρίαρχοι του πρωταθλήματος και δείξαμε πως μπορούμε να ανεβάσουμε απευθείας την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Προσπαθήσαμε πολύ όλα τα παιδιά και το αξίζουμε αυτό που ζούμε τώρα».

-Ήρθες το καλοκαίρι στα Γιάννινα, μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα Το θεώρησες σαν πισω-γύρισμα για την καριέρα σου;
«Νομίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα Σούπερ Λίγκας, αν σκεφτεί κανείς την οργάνωση, τους παίκτες και την ιστορία που έχει. Ασχέτως αν ο ΠΑΣ βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία, για μένα ήταν σαν να έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα. Δεν το θεώρησα ρίσκο ούτε και πισω-γύρισμα για μένα. Ίσα ίσα, θεωρώ ότι η απόφαση αυτή μου έκανε καλό, αφού ήθελα να έρθω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ήταν περισσότερο πρόκληση παρά ρίσκο και πισω-γύρισμα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δικαιώθηκα για την επιλογή μου».

-Το γεγονός ότι στον ΠΑΣ υπήρχαν πολλοί έμπειροι παίκτες και μεγάλα ονόματα, σε άγχωσε καθόλου, για το αν θα πάρεις τις συμμετοχές που επιθυμούσες;
«Δεν με άγχωσε καθόλου. Ίσα ίσα, θεωρώ πως αν μία ομάδα έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, μπορεί να πετύχει πιο γρήγορα και εύκολα το στόχο της. Αυτός ήταν και ο προγραμματισμός του ΠΑΣ. Γρήγορη και άνετη επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο καθένας με τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που έχει, μπορεί να βοηθήσει και όλοι μαζί σαν σύνολο να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

-Αν και μετράς 23 συμμετοχές, δεν έχεις πολλές παρουσίες σαν βασικός. Ωστόσο βλέπουμε ότι όταν παίζεις πετυχαίνεις σημαντικά γκολ και βγάζεις και ασίστ…
«Μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και τον πρόεδρο, για πιο λόγο έχω χαμηλό χρόνο συμμετοχών σαν βασικός. Ωστόσο δεν θέλω να κάτσω και να αναλωθώ σε κάτι τέτοιο. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να είμαι αυτός που πρέπέι είτε παίζω είκοσι λεπτά είτε ενενήντα. Ευτυχώς ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά μου και τη βοήθεια που δίνω στον ΠΑΣ, κάθε φορά που παίζω. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν το αναγνωρίζουν ή δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν. Παντού υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

-Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό του ΠΑΣ τη φετινή περίοδο και έχει πραγματοποιηθεί μία τόσο καλή σεζόν;
«Η αξία και η εμπειρία των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, είναι αυτές που έχο9υν κάνει τη διαφορά και έχουμε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Κάθε παίκτης μπορεί να δώσει και κάτι διαφορετικό στον ΠΑΣ και ξέρει ακριβώς τι να κάνει στο γήπεδο. Έχουμε σωστή νοοτροπία και απλά κάνουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε… Για να ανεβάσουμε δηλαδή τα Γιάννενα στη Σούπερ Λίγκα».

-Υπάρχουν ομάδες που να σε έχουν εκπλήξει ή να σε έχουν απογοητεύσει από το φετινό πρωτάθλημα;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχουν  ομάδες που να με εξέπληξαν φέτος. Τα φαβορί που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, αυτά είναι που έχουν φανεί και είναι στις πρώτες θέσεις. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια ομάδα έκπληξη. Δεν έγινε κάτι που δεν περιμέναμε στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο δεν σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί από κάποιες άλλες ομάδες, από τις οποίες περίμενα σίγουρα περισσότερα. Όπως για παράδειγμα από τη Δόξα Δράμας, τον Πανθρακικό και τα Τρίκαλα».

-Προγνωστικά για τα play off και play out χωράνε;
«Θεωρώ πως ακόμα είναι νωρίς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται τόσο στις πρώτες θέσεις, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι, αφού δεν γνωρίζω ποιες ομάδες θα είναι στα play off και στα play out. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον».

-Θέλω να μου σχολιάσεις λίγο τις δηλώσεις του Μάκη Μπελεβώνη από τον Παναιτωλικό, ο οποίος είπε πως ο ΠΑΣ θα πρέπει να φοβάται για το αν θα ανέβει απευθείας και πως τα Γιάννενα είναι αυτά που δεν αντέχουν στην πίεση…
«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί, εμείς είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος. Αυτός που είναι πιο κοντά στο στόχο είναι ο ΠΑΣ. Η βαθμολογία το λέει από μόνη της».

-Τέλος, θέλω να μου πεις τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν θα παραμείνεις στην ομάδα. Αν δεν κάνω λάθος έχεις ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο…
«Ακριβώς. Το συμβόλαιό μου λήγει το άλλο καλοκαίρι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρώτα όμως θα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και να επιτευχθεί ο στόχος μας».

απο www.contra.gr

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:44 »
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 17:59 »
Ο Σκούφαλης είναι επιπέδου SL και το ξέρουμε όλοι μας. Και 15 λεπτά να παίξει, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Μακάρι να τον έχουμε και του χρόνου.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 19:23 »
Γιώργος Ντάσιος στον sentraFM "Aξια στην πρώτη θέση"

CLICK
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 11 Απρ 2011 16:29 »
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟ Δ/Ρ
Παράθεση
Ο κορυφαίος τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε σήμερα στο Δ/Ρ, κάνοντας αναδρομή στα 24 χρόνια της σπουδαίας του καριέρας: "Το δύσκολο ήταν να προσαρμοστώ στην Αθήνα και στον επαγγελματικό τρόπο ζωής. Ήμουν ένα νέο παιδί από την Άρτα και από την Αναγέννηση βρέθηκα στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 18 ετών, με συμπαίκτες και αντιπάλους τεράστια ονόματα του χώρου. Έπρεπε να συγκεντρωθώ και να μάθω έναν άλλο τρόπο ζωής".

*Το κεφάλαιο ΠΑΟ έκλεισε άκομψα. Τι σου έχει  μείνει από τα χρόνια αυτά;
Α.Ν.:"Ήταν μεγάλο σχολείο ο ΠΑΟ για μένα και έζησα πολλές καλές στιγμές κερδίζοντας τίτλους.  Δεν μένω στα 6 χρόνια που ήμουν πίσω από τον Βάντσικ και ούτε θα απαντήσω σε όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον τρόπο που έφυγα. Η αλήθεια είναι πως μετά από 15 χρόνια στην Παιανία, οι άνθρωποι του ΠΑΟ θέλανε να αλλάξουν κάποια πράγματα και εγώ είμαι επαγγελματίας. Αποφάσισα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και δεν μετάνιωσα. Δικαιώθηκα για την επιλογή μου, ένιωσα την αγάπη του κόσμου και βγήκα πιο δυνατός. Είναι τεράστια εμπειρία να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό".

*Ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτηρίζει κορυφαία στιγμή της καριέρας του την κατάκτηση του EURO 2004, και στην προσωπική του ζωή αφού απονέμει τα εύσημα στη σύζυγό του Βάσω Στασινού τονίζει: "Για μένα η δημιουργία οικογένειας ήταν πολύ σημαντική και νιώθω ιδιαίτερα ευτυχισμένος με τη Βάσω και τα τρία μας παιδιά. Στο σπίτι κυριαρχεί η μπάλα και οι δυο γιοί μου λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνον τον αγώνα της Κυριακής, που θα είναι και ο τελευταίος της καριέρας μου και το επινίκιο πάρτι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Μετά θέλω να ξεκουραστώ και να αφιερώσω όλον μου τον χρόνο στην οικογένειά μου".

*Ο ερυθρόλευκος πορτιέρο μίλησε και για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
" Το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο στον ΠΑΣ για τη φετινή του πορεία. Ο κ. Χριστοβασίλης έκανε πολύ καλή δουλειά και πρόσφερε διοικητική ηρεμία. Θέλει να συνεχιστεί η δουλειά και να μπουν οι βάσεις για την νέα χρονιά. Θέλει προσοχή, αν δει κανείς την πορεία της Λάρισας που ενώ είχε όλα τα εχέγγυα, έχασε την κατηγορία. Αν και αγαπώ τον ΠΑΣ, δεν υπάρχει περίπτωση του χρόνου να βρίσκομαι σε κάποια διοικητική θέση στην ομάδα...".

Συγγραφέας Βίκυ Μιχέλη στις Δευτέρα 11 Απρίλιος
dimotikoradiofono.gr

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 11 Απρ 2011 22:01 »
Αγγελής: Ευχαριστώ τον Σαϊτιώτη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις δηλώσεις των προπονητών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ, Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν της Βέροιας, Γιώργο Σαϊτιώτη για τα γκολ που πέτυχε εναντίον τωνμ Τερικάλων: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, τον κ. Χριστοβασίλη. Ήταν μια σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά που δεν είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το έβλεπα στα μάτια τους ότι θα κέρδιζαν σήμερα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σαϊτιώτη που έβαλε δύο γκολ στον ουρακοτάγκο. Δεν ξεχνώ και θα τα πούμε λίαν συντόμως μαζί του».
Παράθεση

Θεωρώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για πρόσωπα  πρέπει να εκλείπουν .... Δε με ενδιαφέρει ως φίλαθλο του ΠΑΣ  τι είναι και πως σκέφτεται ο κάθε προπονητής μιας άλλης ομάδας. Όταν όμως  αυτοί οι χαρακτηρισμοί ¨εκστομίζονται" από πρόσωπα που εμπλέκονται με το ΠΑΣ, τότε αμαυρώνουν μια ιδέα, έναν τρόπο σκέψης...με  κάνουν να αισθάνομαι άσχημα όταν συμπορεύομαι με τέτοια υποκείμενα....

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #90 στις: Δευ 11 Απρ 2011 22:31 »
Θεωρώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για πρόσωπα  πρέπει να εκλείπουν .... Δε με ενδιαφέρει ως φίλαθλο του ΠΑΣ  τι είναι και πως σκέφτεται ο κάθε προπονητής μιας άλλης ομάδας. Όταν όμως  αυτοί οι χαρακτηρισμοί ¨εκστομίζονται" από πρόσωπα που εμπλέκονται με το ΠΑΣ, τότε αμαυρώνουν μια ιδέα, έναν τρόπο σκέψης...με  κάνουν να αισθάνομαι άσχημα όταν συμπορεύομαι με τέτοια υποκείμενα....

Επικροτώ, τι σχέση έχει η άνοδος της ομάδας τώρα με την κόντρα του αγγελη μόνο αυτός ξέρει. Και γιατί θα πρέπει να γίνουμε κοινωνοί αυτής της φαρσοχαζομάρας επίσης μόνο αυτός ξέρει. Πρέπει να ανέβει λίγο το επίπεδο και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 12 Απρ 2011 03:40 »
Αστείος - Μισομπάνταλος - Λίγος.

Επικίνδυνα λίγος...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 12 Απρ 2011 10:09 »
Παράθεση
Αγγελής: Ευχαριστώ τον Σαϊτιώτη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις δηλώσεις των προπονητών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ, Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν της Βέροιας, Γιώργο Σαϊτιώτη για τα γκολ που πέτυχε εναντίον τωνμ Τερικάλων: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, τον κ. Χριστοβασίλη. Ήταν μια σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά που δεν είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το έβλεπα στα μάτια τους ότι θα κέρδιζαν σήμερα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σαϊτιώτη που έβαλε δύο γκολ στον ουρακοτάγκο. Δεν ξεχνώ και θα τα πούμε λίαν συντόμως μαζί του».
Το παραπάνω ήταν από passports.gr. To site, αργότερα, έκανε ακριβή απομαγνητοφώνηση των λεχθέντων και διόρθωσε τις δηλώσεις:
Παράθεση
«Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, τον κ. Χριστοβασίλη. Ήταν μια σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά που δεν είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το έβλεπα στα μάτια τους ότι θα κέρδιζαν σήμερα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σαϊτιώτη για το γκολ που έβαλε χτες. Δεν ξεχνώ τον ουρακοτάγκο και θα τα πούμε λίαν συντόμως μαζί του»

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 12 Απρ 2011 19:53 »
Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα με 17 γκολ, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr το μυστικό της διαφαινόμενης επιστροφής του «Άγιαξ» στην Superleague και σχολιάζει τις διαφορές της με την Football League.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, “σφράγισε” τη νίκη (2-0) της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση ενός πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 87ο λεπτό, κι ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα αγωνιζόταν από το 72ο λεπτό με δέκα παίκτες. Αυτό ήταν το 17ο τέρμα του 34χρονου Ιβοριανού επιθετικού που διατήρησε τη διαφορά του ενός γκολ που τον χωρίζει από τον Μαρκόφσκι της Δόξας Δράμας, που βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο λόγος για τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος έφτασε τα 19 γκολ στην εφετινή σεζόν (μαζί με τα δύο που πέτυχε στο Κύπελλο) και αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της εφετινής επιτυχημένης πορείας του “Άγιαξ της Ηπείρου”. O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, της Λάρισας αλλά και της Έβερτον, της Μαρσέϊγ και της Οσασούνα, μίλησε στο gazzetta.gr για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του και το ενδεχόμενο παραμονής του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

- Ποιο ήταν το μυστικό της εφετινής σας επιτυχίας; 

«Ήταν μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι, εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την ποιότητά μας και γι' αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την πλεονεκτική θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα θέσαμε τις κατάλληλες βάσεις για μία καλή πορεία.

Δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αποκλείσαμε τον Εργοτέλη από το Κύπελλο και δυσκολέψαμε πολύ τον ΠΑΟΚ στην φάση των “16”. Πιστεύω ότι η εφετινή ομάδα, όπως είναι τώρα, δεν θα έπεφτε με τίποτε από την Superleague της περυσινής σεζόν... Όλο το μυστικό ήταν η προετοιμασία...  Αν πέρυσι κάναμε την ίδια προετοιμασία, τώρα θα βρισκόμασταν ακόμη στην Superleague».

- Πέρυσι έγινε πολύς λόγος για την κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδό σας... Φέτος το τερέν ήταν καλύτερο; 

«Αυτό είναι δεδομένο... Η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά, αν και πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, περιέργως δεν έπεσε πολύ βροχή κι έτσι το γρασίδι δεν χάλασε... Αλλά σε γενικές γραμμές, η οργάνωση της διοίκησης και η συνεργασία του προπονητή με τους παίκτες κυμάνθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι – συγκριτικά – η ομάδα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρυσι».

- Εσύ θα παραμείνεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη νέα σεζόν; 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα αγωνίζομαι στη νέα σεζόν... Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος της εφετινής χρονιάς... Ακόμη δεν έχω καμία ενόχληση από τους ανθρώπους της ομάδας, οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάω τη δουλειά μου και να τελειώσω την αγωνιστική περίοδο όσο πιο αποτελεσματικά μπορώ. Το τι θα γίνει, μόνο η διοίκηση του ΠΑΣ το γνωρίζει».

- Ποια ομάδα εκ των Παναιτωλικό και ΟΦΗ, πιστεύεις ότι θα ανέβει απευθείας στην Superleague;

«Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί και απομένουν ισάριθμες αγωνιστικές, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει... Ο Παναιτωλικός έχει το προβάδισμα, αλλά ο ΟΦΗ παίζει καλύτερα τελευταία και δείχνει να έχει βρει έναν καλό ρυθμό. Θα πρέπει να περιμένουμε».

- Εσείς θεωρείτε πλέον ότι ανήκετε ήδη στην Superleague;

«Εμείς πετύχαμε μία πολύ σημαντική και δύσκολη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη κόντρα στον μαχητικό Λεβαδειακό και αυτό το αποτέλεσμα μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα. Είμαστε πλέον πολύ κοντά, αλλά δεν φτάσαμε ακόμη στον στόχο μας. Χρειαζόμαστε ακόμη τέσσερις βαθμούς για να τα καταφέρουμε.  Ακόμη είμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Όταν θα ανέβουμε και μαθηματικά, τα ξαναλέμε».

- Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Football League και την Superleague;

«Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ σκληρό και πολύ επιθετικό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ξύλο πέφτει! Από τη μία πλευρά, μπορεί να γίνονται αρκετά λάθη που ευνοούν τους έμπειρους επιθετικούς, από την άλλη όμως, τα χτυπήματα των αμυντικών είναι πολύ δυνατά. Αν εξαιρέσουμε τους δύο αγώνες με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ που παίξαμε για το Κύπελλο, φέτος, ήταν η πρώτη μου φορά σε αυτή τη κατηγορία και πραγματικά σε κάθε παιχνίδι το κορμί μου υπέφερε αρκετά».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 23 Απρ 2011 13:41 »
Συνέντευξη και στο contra.gr έδωσε ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Ο Μπακαγιόκο στο Contra.gr: "Απολαμβάνουμε τους καρπούς της επιτυχίας μας"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στη Football League και παράλληλα την άνοδο στα σαλόνια της Super League. Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο μίλησε στο Contra.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τονίζοντας πως άπαντες περιμένουν να γευτούν τους καρπούς της επιτυχίας. "Tα χρήματα δεν είναι το παν", δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΣ.

Παρά τα 35 του χρόνια, καταφέρνει και διατηρεί μία άκρως ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, τον εκστασιασμένο επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει κάνει τους πάντες να πίνουν νερό στο όνομά του, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 17 τέρματα. Ο Αφρικανός επιθετικός, μίλησε στο Contra.gr για τη φετινή εξαιρετική χρονιά του ΠΑΣ Γιάννενα στη Football League, τόνισε πως ο Στεφάν Ντεμόλ θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα δικαιωμένος από την απόφασή του να παραμείνει στην  ομάδα… 

Ιμπραχίμα, η ομάδα βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στη Σούπερ Λίγκα και απομένουν τρία παιχνίδια. Δύσκολα θα χαλάσει κάτι στο τέλος…

«Έτσι φαίνεται… Ωστόσο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην επαναπαυτούμε, αν θέλουμε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Απομένουν τρία παιχνίδια, Μας χωρίζουν τρία 90λεπτα από τη Σοιύπερ Λίγκα και αυτό είναι που κοιτάμε όλοι».

Με μία πρώτη ματιά, δείχνετε πως η επίτευξη του στόχου ήρθε πολύ γρήγορα και εύκολα, αφού από την αρχή του πρωταθλήματος ήσασταν πρώτοι στη βαθμολογία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα με στόχο την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ωστόσο κάναμε μία εξαιρετική προετοιμασία, δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και πλέον απολαμβάνουμε τους καρπούς της επιτυχίας μας. Για μένα τίποτα δεν έγινε εύκολα φέτος. Όλα ήταν θέμα οργάνωσης και πολύ δουλειάς».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε η φετινή χρονιά και η ομάδα είχε τέτοια παρουσία;

«Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Από το καλοκαίρι είχαμε σωστό πρόγραμμα και καθημερινά δουλεύαμε όλοι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το δυνατό και έμπειρο ρόστερ που έχουμε, έφεραν αυτά τα αποτελέσματα».

Περίμενες πως η ομάδα θα παρέμενε αήττητη εντός έδρας μέχρι και τώρα στο πρωτάθλημα;

«Είναι κάτι που το θες... Είναι κάτι που το ονειρεύεσαι, αλλά δύσκολα περιμένεις να συμβεί. Ωστόσο το πετύχαμε και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι΄ αυτό. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Ακούγεται σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο με τέτοιο ρόστερ και τέτοιο κόσμο, νομίζω το δικαιούμασταν. Μακάρι να τελειώσει έτσι το πρωτάθλημα…».

Γνωρίζεις πως ο ΠΑΣ είναι η μία από τις δύο μόνο ομάδες της κατηγορίας που διατήρησε τον προπονητή της;

«Το ξέρω και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα και έναν παίκτη, να πορεύεται για πολύ καιρό με τον ίδιο προπονητή. Μακάρι ο Ντεμόλ να μείνει και άλλο στην ομάδα. Μόνο έτσι ένας σύλλογος μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα».

Πως θα σχολίαζες την παρουσία του Στεφάν Ντεμόλ στα Γιάννενα;

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να μιλάει στους παίκτες του, να τους πλησιάζει και να τους κάνει φίλους του. Λατρεύει τη δουλειά του και έχει κερδίσει το σεβασμό μας. Για το λόγο αυτό θεωρώ πως πρέπει να μείνει και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ».

Είσαι 35 χρονών, ωστόσο τις εμφανίσεις σου τις ζηλεύουν ακόμα και 25χρονοι παίκτες…

«Όταν αγαπάς κάτι πολύ και δουλεύεις καθημερινά πάνω σ΄ αυτό, τότε θα έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια και ευτυχώς δικαιώνομαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το κάνεις όσο γίνεται καλύτερα».

Το καλοκαίρι παρέμεινες στον ΠΑΣ, ενώ σε ήθελαν και άλλες ομάδες. Να υποθέσω ότι δικαιώνεσαι για την επιλογή σου…

«Δικαιώθηκα σε απόλυτο βαθμό. Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος που με νοιάζουν τα λεφτά. Με νοιάζει να είμαι και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που με σέβονται και με εκτιμάνε. Αυτό έγινε και στον ΠΑΣ. Το καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο ο Ντεμόλ και μου είπε σε θέλω. Θέλω να δουλέψω ξανά μαζί σου. Το εκτίμησα απίστευτα. Με το τηλεφώνημά τους, τελείωσαν όλα. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τα χρήματα και τα ονόματα των συλλόγων».

Περίμενες ότι θα έβγαινες πρώτος σκόρερ με 17 γκολ μέχρι στιγμής;

«Έκανα καλή προετοιμασία και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, έφτασα στα 17 γκολ. Μακάρι να έρθουν και άλλα».

Από δω και πέρα τι να περιμένουμε από τον ΠΑΣ;

«Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να μην πανηγυρίσουμε ακόμα και σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε και επίσημα στη Σούπερ Λίγκα».

Τέλος, με την εμπειρία που έχεις, θέλω να μου πεις τι θα πρέπει να κρατήσει και τι να αλλάξει η ομάδα ενόψει της Σούπερ Λίγκας.

«Η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει τον Στεφάν Ντεμόλ. Είναι απαραίτητο στοιχείο η διατήρηση ενός προπονητή που βρίσκεται καιρό στην ομάδα και την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα,. Αυτό βοηθάει και τους παίκτες. Τώρα για το τι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι…».
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 09 Ιούν 2011 23:59 »
Παράθεση
Ο μεγάλος Εδουάρδο Κοντογιωργάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ)
Ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης είναι μια από τις μεγάλες και θρυλικές μορφές του ιστορικού «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο παίκτης που ξεσήκωνε τον κόσμο και έκανε τρελά πράγματα στο γήπεδο.

Εξ’ ου και το προσωνύμιο «Λόκο» που του κόλλησαν από τότε. Ήρθε στα Γιάννινα από την Αργεντινή στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα, μαζί με τους Μοντέζ, Γκλασμάνη, Λίσα, Παστερνάκη, Αλβαρέζ. Μια εξάδα ξένων παικτών που έφερε την επανάσταση στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο που μαζί με άλλους μεγάλους παίκτες της εποχής, έκαναν τον ΠΑΣ μια θρυλική, μεγάλη και δημοφιλή ομάδα της περιφέρειας. Ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης έμεινε για πάντα στα Γιάννινα και ασχολείται με ακαδημίες ποδοσφαίρου, χωρίς να αποκοπεί ποτέ από τα γήπεδα και τη μπάλα. Μπορεί να νιώθει σαν…. ξένος απέναντι στο σημερινό ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και οι περισσότεροι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, εξαιτίας μιας λανθασμένης αντίληψης που επικρατεί στην ΠΑΕ, αλλά δεν παύει να ενδιαφέρεται και να πονά γι’ αυτή την ομάδα που είναι κάτι σαν φάρος στη ζωή του. Και ποτέ δεν θέλησε να πει άσχημη κουβέντα γι’ αυτή. Ο κόσμος στα Γιάννινα δεν ξέχασε και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, αυτό τον θρύλο που λέγεται Εδουάρδο Κοντογιωργάκης.
Ο δημοφιλής «Λόκο» σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας έδωσε, που μεταδόθηκε και από το ραδιοφωνικό πλατό του ΗΧΩ 102.7 σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ, στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο και τονίζει ότι αυτοί που είναι σήμερα στον ΠΑΣ θα πρέπει να καταλάβουν σε πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

-Εδουάρδο τα χρόνια περνούν αλλά η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό σου παραμένει. Πιστεύω ότι το εισπράττεις καθημερινά αυτό στα Γιάννινα.

«Το ζω κάθε μέρα αυτό. Εγώ μπορώ και βλέπω τους φιλάθλους στα μάτια τους και πάντα λέω ότι για μένα ο ΠΑΣ και η πόλη των Ιωαννίνων μου προσέφεραν πολλά. Πιστεύω ότι φέρθηκα καλά σε όλους τους ανθρώπους. Διαφωνίες με ορισμένους μπορεί να υπάρχουν, αλλά ποτέ δεν πρόδωσα κανέναν».

-Πως νιώθεις που όχι μόνο δεν σε ξέχασε κανείς, αλλά διαχρονικά ο σεβασμός και η αγάπη των φιλάθλων είναι σημεία αναλλοίωτα;

«Απ’ αυτή την ομάδα και απ’ αυτό τον κόσμο έγινα πάμπλουτος σε συναισθήματα. Λεφτά μπορεί να μη έβγαλα πολλά από το ποδόσφαιρο και κάποιες φορές να πέρασα και δύσκολες καταστάσεις, αλλά είμαι συναισθηματικά είμαι πολύ πλούσιος. Έμεινα για πάντα στα Γιάννινα, δεν το μετάνιωσα, έκανα την οικογένειά μου και είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Και επαναλαμβάνω οφείλω πολλά στον ΠΑΣ και στους Γιαννιώτες».

-Πάντα είσαι μέσα στο ποδόσφαιρο, που πιστεύω ότι είναι τρόπος ζωής.

«Μπορεί να μη είμαι μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις… Με γεμίζει αυτό που κάνω με τις ακαδημίες αλλά με πικραίνει που στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει ξένους παίκτες και οι ομάδες δεν καλλιεργούν τα φυτώριά τους και δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά».

-Το ίδιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ελάχιστοι Γιαννιώτες παίκτες απέμειναν.

«Αυτό γίνεται και στις άλλες ομάδες. Είναι θέμα το πώς βλέπει ο καθένας το ποδόσφαιρο και εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Ο πρόεδρος μας προσφέρει ένα πιάτο. Αν θέλουμε το τρώμε, αν δεν θέλουμε δεν το τρώμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣ, ούτε κανέναν άλλο. Οι άνθρωποι έχουν αυτή τη φιλοσοφία, έτσι αποφάσισαν να δουλέψουν και δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς. Αλλά η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ βάζει κάποιους όρους να παίζουν και γηγενείς παίκτες και οι ομάδες από τώρα θα πρέπει να πιάσουν τα μηνύματα αυτά, για να μη τρέχουν την τελευταία στιγμή».

-Χρειάζεται δηλαδή εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά.

«Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν τόσο στον ΠΑΣ, όσο και στις άλλες ομάδες. Να έχουν 6-7 παίκτες καλού επιπέδου από τα τμήματα υποδομής, να κάνουν και 4-5 καλές μεταγραφές και να φτιάξουν ομαδάρα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, άλλοι τα κάνουν δύσκολα».

-Ο ΠΑΣ μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα της περιοχής;

«Έχουμε στα Γιάννινα ένα μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα. Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν, αλλά πάνε χαμένα. Δεν έχουμε χώρους για τις προπονήσεις».

-Πολλοί Γιαννιώτες έχουν την απορία: Ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα έχοντας κάποιο πόστο στην ΠΑΕ;

«Στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ μου έκαναν μια πρόταση για τις ακαδημίες. Για την ΠΑΕ θα πω ότι έχουμε μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Δεν θα μπορούσα εγώ να βρεθώ σ’ αυτό το χώρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν πιστεύω ότι ταιριάζουμε με την ΠΑΕ. Εμένα μ’ αρέσει αυτό που κάνω με τις ακαδημίες και δεν με νοιάζει να ασχοληθώ με την ΠΑΕ. Και ούτε ποτέ εγώ θα πω κάποιον ή θα παρακαλέσω να πάω εκεί. Το ξέρεις πόσο περήφανος είμαι».

-Στα μεταγραφικά μπορείτε με τις γνωριμίες στην Αργεντινή να βοηθήσετε τον ΠΑΣ;

«Εγώ λείπω πολλά χρόνια από την Αργεντινή. Ίσως ο Παστερνάκης και ο Μοντέζ που μένουν εκεί να μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι εύκολο πράγματα να υποδείξεις έναν ποδοσφαιριστή για μεταγραφή. Για να τον αξιολογήσεις, θα πρέπει να τον παρακολουθήσεις αρκετό καιρό. Στην Αργεντινή αν ψάξεις μπορείς να βρεις πολλά νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο, αλλά το ζητούμενο είναι: Θα τα στηρίξουν ή θα τα πυροβολήσουν από το πρώτο παιχνίδι; Εγώ έκανα το 1971 που ήρθα έξι μήνες να προσαρμοστώ. Αν ερχόμουν σήμερα θα μ’ έδιωχναν πίσω με τις κλωτσιές, γιατί δεν θα είχαν υπομονή για να με στηρίξουν μέχρι να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα… Όταν έχεις παιδιά 17 και 18 χρονών πρέπει να τα στηρίξεις και δεν θα περιμένεις να σου πάρουν το πρωτάθλημα. Τους βάζεις σιγά – σιγά με τους άλλους παίκτες για να πάρουν πάνω τους».

-Αλήθεια Εδουάρδο, πως εκτιμάς τα πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα; Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει στη σούπερ λίγκα ή θα έχουμε πάλι μια από τα ίδια;

«Το πρώτο θέμα που πρέπει να προσέξουν είναι τα αποδυτήρια, να έχουν υγεία και να υπάρχει καλό κλίμα. Να μη υπάρχουν οι μουρμούρες που είχαν πρόπερσι. Να προσέξουν στις μεταγραφές και στο ξεκαθάρισμα του έμψυχου υλικού. Ο Σιαλμάς ήταν από τους λίγους παίκτες που μου άρεσαν τόσο πολύ. Αλλά αν είναι να φύγει, να τον αναπληρώσουν με κάποιο ισάξιο ή και καλύτερο παίκτη. Αλλά μέσα στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες να είναι ευχαριστημένοι. Όσο δύσκολη φαίνεται η παραμονή τόσο εύκολη μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη. Αλλά να δουλέψουμε σωστά».

-Κάποια ιδιαίτερη συμβολή ένεκα της εμπειρίας σου;

-«Να ασχοληθούμε μόνο με τον εαυτό μας και να νιώσουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, όπως νιώθαμε εμείς στην εποχή μας, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη προίκα που είναι η ιστορία, η βαριά φανέλα και ο κόσμος της. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει αυτοί που είναι στην ομάδα να τα αξιοποιήσουν με τον σωστό τρόπο. Λείπει από τη σημερινή ομάδα η προσωπικότητα και η πίστη ότι είναι μεγάλη ομάδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μεγάλη ομάδα. Λείπει η προσωπικότητα, δεν λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους για να μη χαλάσουμε κάποια χατίρια. Οι παίκτες θα πρέπει να λένε μέσα τους ότι όποια ομάδα έρθει στα Γιάννινα να νιώθει χαμένη με το που φτάνει στα όρια του νομού!».

-Είσαι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό;

«Ναι κάνω κάθε μέρα προπόνηση. Με χαρά θα συναντήσω τους παλιούς αντιπάλους. Είμαστε  λίγο άτυχοι γιατί τα παιδιά που ήταν σε εκείνη τη μεγάλη ομάδα είναι διασκορπισμένα σε άλλες πόλεις και δεν βλεπόμαστε συχνά. Αλλά τα παιδιά που είναι στο σύλλογο βετεράνων κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε πιο συχνά παιχνίδια και διάφορες εκδηλώσεις».

-Σε ενοχλεί το γεγονός που υπάρχει μια αποστροφή του σημερινού ΠΑΣ Γιάννινα από τους βετεράνους παίκτες του;

«Εμένα προσωπικά δεν με στενοχωρεί καθόλου. Αυτά τα έχω προσπεράσει στη ζωή μου. Αλλά για να ξαναγίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ θα πρέπει να κοιτάξει και την ιστορία του. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Αλλά είναι δικαίωμα του κάθε προέδρου να κάνει αυτά που νομίζει αυτός καλύτερα. Αν δεν θέλει την παλιά ιστορία, ας κάνει μια καινούργια ιστορία. Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση από την ομάδα και όταν αποφασίσω να πάω στο γήπεδο, θα πληρώσω κανονικά το εισιτήριό μου και θα καθίσω με τον κόσμο».
gianninasports.gr

Άλλοι άνθρωποι , άλλες εποχές...  Μεγάλε Λόκο τι κρίμα που εσένα και την παρέα σου , σας ξέρω μόνο μέσα από διηγήσεις .  :( :mono:

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 10 Ιούν 2011 00:52 »
Παράθεση
«Να ασχοληθούμε μόνο με τον εαυτό μας και να νιώσουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, όπως νιώθαμε εμείς στην εποχή μας, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη προίκα που είναι η ιστορία, η βαριά φανέλα και ο κόσμος της. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει αυτοί που είναι στην ομάδα να τα αξιοποιήσουν με τον σωστό τρόπο. Λείπει από τη σημερινή ομάδα η προσωπικότητα και η πίστη ότι είναι μεγάλη ομάδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μεγάλη ομάδα. Λείπει η προσωπικότητα, δεν λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους για να μη χαλάσουμε κάποια χατίρια. Οι παίκτες θα πρέπει να λένε μέσα τους ότι όποια ομάδα έρθει στα Γιάννινα να νιώθει χαμένη με το που φτάνει στα όρια του νομού!».

Έτσι, έτσι ακριβώς. Τεράστιος ΛΟΚΟ.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 10 Ιούν 2011 01:43 »
 :-?ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΑΛΦΡΕΔΟ-ΛΟΚΟ -ΤΣΙΤΣΕ)ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''ΠΟΔΙΑ'' Ο ΛΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΕ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 7-8-10 ΧΙΛ.ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ)....ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ''ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ'' :(

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 10 Ιούν 2011 02:15 »
Παράθεση
ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Και τον Κρις Γουοντλ  ::)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σαβ 11 Ιούν 2011 20:07 »
Παράθεση
ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Και τον Κρις Γουοντλ  ::)
δεν το εχω δει αλλα για να το λες ετσι θα ειναι αλλο πραγμα ομως.......... γεματη η μεγαλη(πανω στη γραμμη την εκανε ο αθεοφοβος λιγο πανω απο τη σεντρα αφου επιθεση καναμε προς το ρολοι) και ακουστηκε ενα επιφωνημα θαυμασμου απο ολο το γηπεδο ασε που ο αλλος ψαχνοτανε που πηγε η μπαλα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..... Ο ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΙΤΣΕ.....