Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 105522 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #150 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 15:04 »
Λαμια fans ειπε επισης για συμπνοια και για ενωση ολων για το καλο της ομαδας.
Εσυ με την απαντηση που εγραψες ακριβως κατω απο την συνεντευξη,πιστευεις πως εισαι στο ιδιο πνευμα με τον Αγγελο ή οτι την λες σε οποιον κρινει τον κ.Πετρακη για την εικονα της ομαδας (η οποια ειναι γεγονος πως δεν παρουσιαζει καλο προσωπο) και σπερνεις διχονοια?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 15:17 »
Λαμια fans ειπε επισης για συμπνοια και για ενωση ολων για το καλο της ομαδας.
Εσυ με την απαντηση που εγραψες ακριβως κατω απο την συνεντευξη,πιστευεις πως εισαι στο ιδιο πνευμα με τον Αγγελο ή οτι την λες σε οποιον κρινει τον κ.Πετρακη για την εικονα της ομαδας (η οποια ειναι γεγονος πως δεν παρουσιαζει καλο προσωπο) και σπερνεις διχονοια?

Το δικό μου ποστ περίμεναν οι σύνταυροι να διχαστουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 16:30 »
Δεν περιμενουν το δικο μου για να διχαστουν,δεν περιμενουν το δικο σου,συμβαλουμε ολοι στον διχασμο με αυτη την λογικη.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 14 Μάρ 2022 13:30 »
Εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος, λέω εγώ τώρα, μήπως, λέω μήπως, κανένα "φυντάνι" της ντόπιας "δημοσιογραφίας" - εντάξει μωρέ, ας πούμε και καμία μαλακία να ξεσκάσουμε - να έκανε μία συνέντευξη εφ` όλης της ύλης - αυτό σημαίνει για όλα τα θέματα ;) - από τα τρία γερμανόπουλά μας. Έτσι για να τα γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε γι` αυτούς, για την καριέρα τους, για τις φιλοδοξίες τους, για τη ζωή τους, ειδικά στην πόλη μας. Να γίνουν λίγο πιο δικοί μας άνθρωποι.
Να ξέρει ρε παιδί μου, καλύτερα και ο σύνταυρος pextempalla, ποιους "κράζει" B-)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 14 Μάρ 2022 13:54 »
Εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος, λέω εγώ τώρα, μήπως, λέω μήπως, κανένα "φυντάνι" της ντόπιας "δημοσιογραφίας" - εντάξει μωρέ, ας πούμε και καμία μαλακία να ξεσκάσουμε - να έκανε μία συνέντευξη εφ` όλης της ύλης - αυτό σημαίνει για όλα τα θέματα ;) - από τα τρία γερμανόπουλά μας. Έτσι για να τα γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε γι` αυτούς, για την καριέρα τους, για τις φιλοδοξίες τους, για τη ζωή τους, ειδικά στην πόλη μας. Να γίνουν λίγο πιο δικοί μας άνθρωποι.
Να ξέρει ρε παιδί μου, καλύτερα και ο σύνταυρος pextempalla, ποιους "κράζει" B-)
Συνέντευξη Μεταξά ναι.
Γκαρντάφσκι έτσι και έτσι.
Σνάιντερ όχι. Δε με ενδιαφέρει να τη διαβάσω  :P