Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 104062 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #100 στις: Τρι 14 Ιούν 2011 00:18 »
Ο Πασχάλης Μόσχογλου αποκαλύπτει το πλάνο για το χτίσιμο του ΠΑΣ

http://www.gianninasports.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=792:2011-06-08-22-01-53&catid=6:2010-11-21-17-22-53&Itemid=9
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 14 Ιούν 2011 17:50 »
Κυριάκος: «Να τελειώνουμε νωρίς με την παραμονή»

   
Την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα το συντομότερο δυνατό έθεσε ως στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα περίοδο ο Τάσος Κυριάκος.

Ο 32χρονος μέσος σε συνέντευξη στο www.sport-fm.gr δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και τόνισε ότι με λίγες προσθήκες και καλό κλίμα η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ, θα σταματήσει να παίζει το ρόλο του… «ασανσέρ»!

Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πιπεριά

Για τους λόγους που τον κράτησαν στον ΠΑΣ ανέφερε:

«Είχα ήδη ένα χρόνο στην ομάδα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το πολύ καλό κλίμα που συνάντησα, τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο μου και φυσικά το ότι πετύχαμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Οπότε ήταν φυσιολογικό να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΣ για να συνεχίσουμε για έναν ακόμα χρόνο».

Για το αν δέχθηκε κρούση από άλλη ομάδα:

«Επίσημα δεν υπήρξε κάτι, κυρίως από δημοσιογράφους είχα ενημερωθεί για ενδιαφέρον άλλων ομάδων και κυρίως της ΑΕΛ. άλλωστε είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΣ πριν φύγω για διακοπές».

Την προηγούμενη περίοδο άνοιξε το χορό των μεταγραφών και φέτος των ανανεώσεων, για το αν λειτουργεί σαν γούρι για τον ίδιο και την ομάδα με αίσθηση χιούμορ δήλωσε :

«Η διαδικασία ήταν ακριβώς η ίδια, είχα βρεθεί στην Πάρο για διακοπές και ανέβηκα στην Αθήνα να υπογράψω το συμβόλαιο μου, μακάρι όπως φέτος έτσι και στη νέα περίοδο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Έχοντας εμπειρία από συμμετοχή στην Α Εθνική (Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη) προσδιόρισε ποίο θα είναι το καταλυτικό στοιχείο για να σταματήσει ο ΠΑΣ να ανεβοκατεβαίνει κατηγορία:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε μια οικογένεια, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος αλλά ευελπιστώ με κάποιες καλές προσθήκες και με το καλό κλίμα να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στόχο της παραμονής».

Για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΣ:

«Ήμασταν πολύ καλά στα αποδυτήρια και αυτό έβγαινε από την αρχή της περιόδου και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να κάνουμε καλή πορεία από την αρχή και να φτάσουμε στην άνοδο».

Για το αν θα είναι εύκολο την επόμενη περίοδο ο ΠΑΣ να παρουσιάσει το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο ανέφερε:

«Ο προπονητής μας έδειξε από την αρχή ότι έχει προτίμηση στο 4-3-3 και γενικότερα στο επιθετικό ποδόσφαιρο και στο να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Βέβαια στη Σούπερ Λίγκα θα υπάρχουν διαφορές και ανάλογα με τον αντίπαλο θα υπάρχει και συγκεκριμένο πλάνο».

Στο δεύτερο γύρο της Football League η ομάδα δεν είχε την ίδια φρεσκάδα και η χρονιά έκλεισε με απόχη του κόσμου από τη φιέστα:

«Είναι αλήθεια πως είχαμε εξασφαλίσει από νωρίς την άνοδο και αυτό έπαιξε ρόλο στην εικόνα μας στο δεύτερο γύρο. Δεν χρειαστήκαμε ενίσχυση τον Γενάρη και μόνο τον Πατσατζόγλου πήραμε σε εκείνη τη μεταγραφική περίοδο. Όλες οι ομάδες ήθελαν να μας κερδίσουν έχοντας δει ότι είμαστε πολύ δυνατό σύνολο. Μας ενόχλησε πάρα πολύ που δεν πήραμε τον τίτλο αφού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε καλύτερη εικόνα. Στη φιέστα περιμέναμε περισσότερο κόσμο στενοχωρηθήκαμε αλλά κατανοούμε την αντίδραση τους. Πλέον γνωρίζουμε όμως ότι ο κόσμος είναι η δύναμη μας και θα σταθεί στο πλευρό μας από την πρώτη προπόνηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε να καθιερωθούμε στη Σούπερ Λίγκα».

Όσο για τη δική του παρουσία με 28 συμμετοχές και 4 γκολ:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα με βοήθησε να επιστρέψω σε καλό ρυθμό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα κατάφερα και εγώ και η ομάδα. Θα δώσω και πάλι το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε όσους στόχους έχουμε θέσει»!
sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 18 Ιούν 2011 01:52 »
onsports.gr
18.06.11 01:00

«Νιώθω μοναξιά στην Ελλάδα»
Παράθεση
Αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην συνδρομητική εφημερίδα του Βελγίου «La Nouvelle Gazette» έδωσε ο Στεφάν Ντεμόλ.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα της Ηπείρου, τους στόχους του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την οικογένειά του που του λείπει, ενώ αποκάλυψε ότι ο Πολ Κεϊτά έχει προτάσεις από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Για την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βέλγος προπονητής τόνισε: «Στα ¾ της σεζόν ήμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στον πρώτο γύρο δεχτήκαμε μόλις τέσσερα τέρματα. Αλλά στο τελευταίο ματς (σ.σ.: με τον ΟΦΗ) δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, κάτι που μου προκαλεί ερωτήματα»

Για την άνοδο και τους στόχους των Ηπειρωτών στην Super League υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος για την επιτυχία, αλλά ήθελα και τον τίτλο. Θα ήταν πολύ σημαντικό για το βιογραφικό μου. Ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμα μια χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος κρατάει τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα από την Football League  στην Super League. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Όμως, θέλουμε να το κάνουμε παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολο διότι θα πρέπει να τερματίσουμε στη χειρότερη περίπτωση στην 13η θέση της βαθμολογίας»

Για την οικογένειά του που μένει μόνιμα στο Βέλγιο απάντησε: «Κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου είναι αδύνατον να βρίσκονται μαζί μου. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου πηγαίνουν στο κολέγιο, ενώ το μικρότερο είναι στο γυμνάσιο. Κάποιες φορές θα έρχονται στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τώρα στην Super League θα έχουμε πολλά παιχνίδια στην Αθήνα. Συνεπώς, θα μπορώ μετά τους αγώνες να παίρνω το αεροπλάνο και να επισκέπτομαι τους δικούς μου. Η επαγγελματική μου ζωή πηγαίνει περίφημα, όμως υπάρχουν μέρες που νιώθω μοναξιά στην Ελλάδα».

Οσο για την φετινή αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πολ Κεϊτά, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Ηπείρου με δική του εισήγηση, ο Ντεμόλ αποκάλυψε τα εξής: «Λάβαμε κάποιες προτάσεις από αρκετές ομάδες για τον Πολ. Μεταξύ αυτών ήταν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτό τα λέει όλα! Όταν έφερα τον Κεϊτά στον ΠΑΣ, ο πρόεδρος (σ.σ.: Γιώργος Χριστοβασίλης) ήταν κάπως απρόθυμος. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον παίκτη στην ομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο…»

Συντάκτης:  Φάνης Σταθόπουλος
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 26 Ιούν 2011 14:21 »
Γεωργίου: «Ο,τι καλύτερο ο κόσμος του ΠΑΣ»


Ο νεοαποκτηθέντας άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Φώτης Γεωργίου, μίλησε στον «Sentra 103,3» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του που τον βρίσκει για πρώτη φορά στα σαλόνια της Superleague έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν με τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Football League.



Αναλυτικά μίλησε:

Για το γεγονός ότι εμπλέκονται και ποδοσφαιριστές στο σκάνδαλο με τα στημένα: «Έμεινα έκπληκτος, δεν το περίμενα».

Για το αν το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι κοντά στον τόπο καταγωγής του, είναι κίνητρο για τον ίδιο: «Είναι παραπάνω κίνητρο για μένα που θα είμαι κοντά στην οικογένειά μου».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα: «Μόνο που θα μπεις στο γήπεδο και θα δεις έναν κόσμο όπως του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μεγάλη δυναμική είναι ό,τι καλύτερο».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συμπεριφορά των παραγόντων: «Έτσι όπως έχουν αλλάξει τα δεδομένα υπήρχαν περισσότερα προβλήματα από τα παλαιότερα χρόνια. Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όμως αυτή η αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο δεν μας επιτρέπει να το αφήσουμε».

Για το πότε μπορεί να πει ένας παίκτης ότι έχει εξασφαλιστεί οικονομικά από την καριέρα του: «Για να πει κάποιος ότι έχει βγάλει χρήματα και έχει εξασφαλιστεί οικονομικά πρέπει να παίξει κάποια χρόνια σε μια από τις καλές ομάδες της Super League».

Για το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του ΠΑΣ Γιάννινα και το αν είναι πρόκληση γι' αυτόν η μεταγραφή του στην ομάδα: «Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα εδώ και πολύ καιρό και τους ευχαριστώ γι' αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν. Για μένα είναι πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πιστεύω στις δυνάμεις μου. Δούλευα και περίμενα αυτό το παραπάνω βήμα. Εύχομαι να είμαι υγιής και τα καλύτερα θα έρθουν»
sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2011 11:34 »
Το "δώρο" που ζητάει ο Ντεμόλ (vid*)

http://www.youtube.com/watch?v=hScgcyfE7sU&feature=player_embedded#at=23


Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 19 Ιούλ 2011 10:46 »
Παράθεση
Μιχαήλ:«Μια γροθιά Έλληνες και ξένοι»
Ο Αλέξης Μιχαήλ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία μόλις 6 ετών με τη φανέλα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Τη σεζόν 2004-05 σε ηλικία 18 χρονών έγινε επαγγελματίας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ. Έκτοτε έχει φύγει μόνο 2 φορές με δανεισμό από την ομάδα της καρδιάς του: μια την χρονιά 2006-07 όταν και δόθηκε στη Λαμία και άλλη μία το 2009-10 όταν Παράσχος και Γεωργούλης προτίμησαν τους Κανακούδη και Βάντερσον για το αριστερό άκρο της άμυνας και δόθηκε τον Γενάρη του 2010 δανεικός στον Πανσερραϊκό. Όλα τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά του χρόνια είναι στον "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Ο 25χρονος Γιαννιώτης αμυντικός μίλησε στο passports.gr από το Ελατοχώρι που βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά.

Αλέξη, ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από τις μέχρι τώρα προπονήσεις; Πιστεύεις ότι φέτος είναι η χρυσή ευκαιρία του ΠΑΣ για καθιέρωση;

"Έχουμε ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου την προετοιμασία για τη νέα χρονιά και είμαστε περίπου μια βδομάδα στο Ελατοχώρι. Ο στόχος είναι αυτές τις πρώτες μέρες να δουλέψουμε πάνω σε αερόβια γυμναστική, τρεξίματα και ασκήσεις με τη μπάλα ώστε να μπούμε σε ρυθμό με σταθερά βήματα. Οι γυμναστές και οι προπονητές μας έχουν ετοιμάσει το κατάλληλο πρόγραμμα για να μην υπάρξει απότομη επιβάρυνση μιας και ακόμα παραμένει άγνωστη η ακριβής ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Ήρθαν στην ομάδα κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που  έχουν εγκλιματιστεί και έδεσαν αμέσως με το υπόλοιπο σύνολο και περιμένουμε και κάποιους επιθετικούς. Όλοι μαζί έχουμε στόχο να καθιερωθεί η ομάδα στην Super League, αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά.

Πως βλέπεις  το επερχόμενο πρωτάθλημα; Θα είναι ανταγωνιστικό ή θα κινηθεί σε "ρηχά νερά" λόγω οικονομικής κρίσης;

"Καταρχήν πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και όπως όλοι διαβάζουμε δεν κινείται τίποτα στη μεταγραφική αγορά ακόμα και στην Super League. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες κινήσεις, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα λοιπόν είναι ρευστά ακόμα και στο ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη χρονιά. Νομίζω πάντως ότι τα μπάτζετ θα είναι χαμηλά και οι περισσότερες ομάδες θα αρκεστούν σε οικονομικές λύσεις"

Πέρυσι ο ΠΑΣ ανέβηκε σχετικά εύκολα και με ένα πρώτο γύρο που απέδωσε και όμορφο ποδόσφαιρο, στο δεύτερο γύρο όμως μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο. Ποιος πιστεύεις ότι ήταν ο κύριοτερος λόγος αυτής της μεταμόρφωσης;

"Νομίζω ότι είχαμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα όταν και αποκτήσαμε την μεγάλη βαθμολογική διαφορά προσφέροντας ταυτόχρονα και όμορφο θέαμα. Σίγουρα όμως όταν έχεις 8 και 10 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, κακώς μεν αλλά υπάρχει χαλάρωση αφού δεν υπάρχει η πίεση του ανταγωνισμού. Πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον άσχημο δεύτερο γύρο παρότι στα περισσότερα ματς παίρναμε τους πόντους της νίκης. Η αγωνιστική κοιλιά σε μια ομάδα είναι αναμενόμενη αλλά σε μας κράτησε περισσότερο από όσο έπρεπε".

Mένει μια πικρή γεύση από το τέλος με το βαρύ 4-1 στην Κρήτη και την απώλεια του τίτλου;

"Σίγουρα όταν είσαι πρώτος για 33 αγωνιστικές και χάνεις τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι  με τον ΟΦΗ λογικό είναι υπάρχει πικρία. Η ήττα και κυρίως  ο τρόπος  που ήρθε έφεραν δικαιολογημένη γκρίνια στον κόσμο του ΠΑΣ. Όμως πρέπει  να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία αφού επιστρέψαμε μετά από ένα χρόνο στην Super League και το μότο μας πρέπει να είναι το "'Ηρθαμε για να μείνουμε".

Στις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ παρατηρούμε στροφή στη ξένη αγορά. Τελικά η συνταγή με τους Έλληνες πρόπερσι απέτυχε και φέτος θα δοκιμάσουμε την αντίθετη λύση;

"Η ψυχολογία του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τελείως διαφορετική από ενός ξένου που έρχεται σε μια άγνωστη χώρα. Στην προηγούμενη χρονιά του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία ήρθαν Έλληνες ποδοσφαιριστές και μάλιστα ηχηρά ονόματα που όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αφού δεν κατάφεραν να γίνουν μια οικογένεια στα αποδυτήρια με τα γνωστά επακόλουθα. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτιούνται για να προσφέρουν το κάτι παραπάνω από αυτά που θα πρόσεφερε στην ίδια θέση ένας Έλληνας. Εύχομαι φέτος να είμαστε όλοι μια γροθιά Έλληνες και ξένοι για να πραγματοποιήσουμε το στόχο της παραμονής  και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που έχει κουραστεί από αυτό το συνεχές ανέβα-κατέβα του ΠΑΣ στις δυο κατηγορίες"

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από το  σκάνδαλο "Κοριόπολις" με τα στημένα παιχνίδια. Είναι οδυνηρό για ένα ποδοσφαιριστή  π.χ. της Καβάλας ή του Ολυμπιακού Βόλου να βλέπουν το φως της δημοσιότητας  αποδείξεις που αφορούν την ομάδα του;

"'Οσοι είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου λίγο-πολύ ξέραμε τι γίνεται με πολλά από τα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται και υπήρχαν οι αποχρώσες ενδείξεις. Φυσικά αιφνιδιάστηκα με μερικά ονόματα που ήταν στη λίστα καθώς ήταν υπεράνω υποψίας. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ δύσκολο να είσαι ποδοσφαιριστής ομάδας που αποδεικνύεται  ότι στήνει αγώνες  καθώς σου κολλάει η ρετσινιά στην πιάτσα του ποδοσφαιρικού χώρου. Σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Πάντως οι δικαστικές υποθέσεις πρέπει να φτάσουν μέχρι τέλους καθώς όλα αυτά "δηλητηριάζουν" την αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο"

Κλείνοντας, μια εύχη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά;

"Εύχομαι όλοι στον ΠΑΣ, ποδοσφαιριστές, γυμναστές, φροντιστές, τεχνικοί και διοίκηση, να είμαστε γεροί και δυνατοί και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στη φετινή πρόκληση που είναι να εδραιώσουμε την ομάδα στην Super League. Άλλωστε η προσπάθεια είναι πάντα συλλογική"

www.passports.gr Αλέξης Μιχαήλ Ελατοχώρι ΠΑΣ Γιάννινα

Παράθεση
Χουτ:«Χτίζουμε ένα ισχυρό σύνολο»
Ήρθε στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα δανεικός για ένα χρόνο από την Τακουάρι και φιλοδοξεί να γίνει ο "βράχος" της άμυνας στην ομάδα που χτίζει ο Στεφάν Ντεμόλ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο λόγος για τον 22χρονο Παραγουανό κεντρικό αμυντικό Ρόναλντ Χουτ, το έβδομο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, που μίλησε στο passports.gr για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του απο την Ελλάδα και τον ΠΑΣ.

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα σαν επισκέπτης ή ειναι η πρώτη φορά; Σου αρέσει μέχρι στιγμής η χώρα;

"Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι και παρατηρώ ότι είναι απίστευτες οι ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ της Ελλάδας και της χώρας μου, της Παραγουάης. Μου αρέσει πολύ ο ήλιος, η πόλη των Ιωαννίνων και οι κάτοικοι που είδα στην αγορά στο κέντρο της πόλης σε μια σύντομη βόλτα που έκανα"

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της που αρχικά κυρίως αφορούν την παραμονή στην Super League. Ευελπιστώ να φτιάξουμε ένα ισχυρό σύνολο και μια ομάδα που θα χαίρεται να παρακολουθεί ο κόσμος".

Πως βλέπεις την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι;

"Οι προπονήσεις είναι διπλές, επίπονες και κουραστικές αλλά μόνο έτσι χτίζονται σωστά οι ομάδες στην προετοιμασία. Ο κύριος Ντεμόλ μας βοηθάει πολύ και μας καθοδηγεί στις προπονήσεις και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτό που ζητάει με τον καλύτερο τρόπο".

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρό το γνωρίζεις. Αποτελεί  όνειρο και στόχο για την καριέρα σου η μεταγραφή σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;

"Έχω αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ και φυσικά ονειρό μου είναι μια μέρα να αγωνιστώ στην Αγγλία με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ που από ότι έμαθα έχει και αρκετούς φίλους εδώ στην Ελλάδα".

Εκτός όμως από το αγγλικό, γνωρίζεις και το ιταλικό πρωτάθλημα.

"Ναι έχω αγωνιστεί και στην ιταλική Βιντσέτζα. Στην Αγγλία είναι δύσκολο να προσαρμοστεί κανείς κυρίως λόγω καιρού ενώ υπάρχουν δυσκολίες για ένα Λατινοαμερικάνο και στην διατροφή του. Σίγουρα όμως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικότερο αφού υπάρχουν πολλές και συνεχόμενες εκπλήξεις στα αποτελέσματα των αγώνων".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι άποψη έχεις;

"Για το ποδόσφαιρο της χώρας σας δεν ξέρω πολλά αν και έχω παρακολουθήσει στο champions league αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Φαίνεται πάντως ότι αυτοί οι δυο κυριαρχούν στους τίτλους".

Είσαι δεσμευμένος ή ελεύθερος; Η αποψή σου για τις Ελληνίδες;

"Ναι είμαι δεσμευμένος. Οι Ελληνίδες, από όσα πρόλαβα να δω, έχουν λατίνικο ταπεραμέντο και μοιάζουν αρκετά με τις γυναίκες της Παραγουάης"
www.passports.gr Χουτ Ελατοχώρι ΠΑΣ Γιάννινα

passports.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Ιούλ 2011 10:56 από nick »

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #106 στις: Σαβ 30 Ιούλ 2011 14:30 »
Μετακόμισαν στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με πολλά όνειρα και με φιλοδοξίες να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή χρονιά.



Οι συμπατριώτες (Διεθνείς Αλβανοί) Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα μίλησαν στο pasgiannina.gr για τις εντυπώσεις από την μέχρι τώρα προετοιμασία, τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα επί Αυστριακού εδάφους, για τους νέους τους συμπαίκτες, αλλά και για τους στόχους για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα οι δύο ποδοσφαιριστές:

Για την φετινή προετοιμασία:

Άντι Λίλα:
"Η ομάδα έχει ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου την καλοκαιρινή προετοιμασία και μέχρι στιγμής βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ακόμα δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια προκειμένου με την έναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι".

Εμιλιάνο Βίλα: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που είναι απόλυτα θετικό για μια ομάδα που θέλει να χτίσει εν όψει της Super League. Είναι η πιο δύσκολη εποχή για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση, ωστόσο πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια με Σίβασπορ και Αλ Αιν που έχει δώσει η ομάδα στο Ζέεφελντ:

Άντι Λίλα:
"Είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε μέχρις στιγμής πήγαμε αρκετά καλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή και λογικό είναι ακόμα να μην έχουμε  βρει τα πατήματα μας αφού οι προπονήσεις είναι διπλές και συνεχείς. Σταδιακά θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και πιστεύω ότι στα φιλικά του Αυγούστου θα παρουσιάσουμε ακόμα πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο".

Εμιλιάνο Βίλα: "Οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά καλές. Στα επόμενα φιλικά που θα δώσουμε  θα μπορέσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση".

Για τους νέους τους συμπαίκτες:

'Άντι Λίλα:
"Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πάνω από όλα τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε και οι νέοι παίκτες που ήρθαμε, αλλά και οι παλιοί που βρίσκονται στην ομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή χρονιά στην Super League".

Εμιλιάνο Βίλα: "Υπάρχει καλή χημεία με όλα τα παιδιά στην ομάδα. Είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Η ομάδα διαθέτει πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από την Ευρώπη. Έχουμε πολύ καλό σύνολο".

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους τους:

Άντι Λίλα:
"Στόχος φυσικά της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και να είναι ανταγωνιστική προκειμένου να πετύχει πρωτίστως την παραμονή στην κατηγορία. Αναφορικά με τον δικό μου στόχο είναι να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω τα μέγιστα προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε θέσει".

Εμιλιάνο Βίλα: "Στόχος της ομάδας είναι να έχει μια καλή και συνάμα μια δημιουργική χρονιά. Από την πλευρά μου εγώ θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία γιατί είναι ομάδα με κόσμο και αξίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο".

πηγή:pasgiannina.gr
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 03 Αύγ 2011 11:08 »
Τάσος Πάντος στον sentra fm

CLICK
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 17 Αύγ 2011 19:39 »
O έτερος Τάσος ο Κυριάκος στον sentra-fm

CLICK

Σημείωση 1: Περαστικά Τάσο

Σημείωση 2: Χρόνια πολλά Τάσο

Σημείωση 3: ΔΕΝ είναι 6 οι φορές που ανεβοκατεβήκαμε, είναι 4.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:07 »
Ντεμόλ: "Θέλουμε τον 12ο παίκτη δίπλα μας"       


Η σημερινή media day
Την πρώτη συνέντευξη τύπου της σεζόν έδωσε ο Στεφάν Ντεμόλ εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Άρη, επαναλαμβάνοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, παρά το γεγονός ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι. Ο κ. Ντεμόλ έκανε λόγο για σύμπνοια στα μεταγραφικά θέματα, προαναγγέλλοντας μεταγραφή αριστεροπόδαρου αμυντικού (ο Οικονόμου απασχολεί τον ΠΑΣ) και ενός ακόμα επιθετικού που θα είναι «ενδεκαδάτοι». Επίσης ο κ. Ντεμόλ έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Σκούφαλη ευχόμενος καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξει, πάντως στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ δεν θα βρίσκεται.

Αρχικά ο κ. Ντεμόλ θέλησε να κλείσει την παρένθεση της κόντρας που είχε ανοίξει με ορισμένους δημοσιογράφους με την τελευταία συνέντευξη τύπου της προηγούμενης σεζόν: «Ευχή μου είναι να ξεκινήσουμε καλύτερα απ' ό,τι σταματήσαμε την προηγούμενη χρονιά. Ήθελα τελειώνοντας το προηγούμενο πρωτάθλημα να πω κάποια πράγματα, αλλά ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο. Το θέμα για μένα έκλεισε, επιθυμία μου είναι να έχουμε καλύτερη συνεργασία».

Στην τοποθέτηση του τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τη σαββατιάτικη πρεμιέρα: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη. Επέλεξα με τους συνεργάτες μου μια δυνατή προετοιμασία σε δύο περιόδους και με δυνατούς αντιπάλους. Θέλαμε να είμαστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις του επιπέδου της Σούπερ Λίγκας. Διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα πολλά καλά στοιχεία και κάποια που δεν μου άρεσαν. Αυτός είναι ο σκοπός όμως της προετοιμασίας, να εντοπίσουμε θετικά στοιχεία και αδυναμίες. Θα αναφέρω, όμως, και πάλι ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Φυσικά επιθυμία όλων είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς.

Δύο παίκτες μας θα είναι εκτός αποστολής, οι τραυματίες Χουτ και Ντάσιος. Όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Κάποιοι ίσως όχι για 90 λεπτά, αλλά πάντως όλοι θα βοηθήσουν».

Για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ ανέφερε: «Πριν τρεις μέρες είχαμε συμβούλιο με τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή σε καλό κλίμα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων, ψάχνουμε έναν επιθετικό και έναν αμυντικό. Ανάλογα με τις δυνατότητες του μπάτζετ μας θα κάνουμε το καλύτερο. Ψάχνουμε παίκτες δυνατούς, που θα κάνουν τη διαφορά και δεν θα κάνουμε προσθήκες απλώς για τις προσθήκες. Ίσως και σήμερα να έχουμε κάποια νέα για μεταγραφές που θέλουμε. Ο αμυντικός θα είναι αριστεροπόδαρος».

Ο κ. Ντεμόλ απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο: «Απευθύνομαι προσωπικά στον κόσμο και του ζητώ να έρθει στο γήπεδο. Παίζοντας με 12 παίκτες είναι καλύτερα από το να παίξουμε με 11».

Αναφορικά με το αν γνωρίζει καλά τον Άρη και αν έχει μελετηθεί ο αντίπαλος, σημείωσε: «Θυμάμαι πολύ καλά το φιλικό που δώσαμε στο Ζέεφελντ. Είχαμε σταθεί πολύ καλά στο α' ημίχρονο, ενώ στο β' που αλλάξαμε την ενδεκάδα ο Άρης ήταν καλύτερος. Είδαμε πέντε παιχνίδια του Άρη, μεταξύ αυτών και το φιλικό που έδωσε στην Κέρκυρα, όπου βρέθηκαν εκεί οι Γιαννιτόπουλος και Χριστόπουλος. Τους έχουμε αναλύσει πολύ καλά και θα παρουσιάσουμε τον αντίπαλο και στους παίκτες μας».

Για το αν αποφάσισε ποια ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει: «Ναι ξέρω πως θα παίξω και με ποια πρόσωπα, αλλά φυσικά δεν θα σας αποκαλύψω κάτι».

Ερωτηθείς για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων και αν είναι ευχαριστημένος, είπε: «Το γήπεδο των ‘Ζωσιμάδων' είναι εντάξει. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση και στο Πανηπειρωτικό στο γήπεδο που βελτιώθηκε τώρα το καλοκαίρι. Στα άλλα δύο βοηθητικά η κατάσταση είναι ακόμα προβληματική. Το γήπεδο που είναι προς την Εθνική οδό θα γίνει πλαστικό τον Σεπτέμβριο, όπως με ενημέρωσε ο κ. Χριστοβασίλης.

Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους της Ανατολής που μας παραχώρησαν το γήπεδο, διαφορετικά θα είχαμε πρόβλημα».

Για τον Μανόλη Σκούφαλη που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην επαγγελματική ομάδα, δήλωσε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε να μη συνεχίσει με τον Μανόλη Σκούφαλη. Αποκτήθηκαν σ' αυτήν τη θέση Ζαϊρί, Γεωργίου και Βίλα και δεν υπάρχει άλλος χώρος στο ρόστερ. Δεν είναι μόνο δική μου αυτή η απόφαση, αλλά της ομάδας συνολικά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα προσωπικό μαζί του. Πρόσφατα συναντηθήκαμε τυχαία σε καφετέρια, μιλήσαμε, αλλά έχουμε επιλέξει να μη συνεχίσουμε μαζί. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια».

Τέλος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γιάκου: «Τώρα είναι μαζί μας στις προπονήσεις, αλλά θα πάει σε άλλη ομάδα. Απ' ό,τι ξέρω τον θέλουν 2-3 ομάδες. Περισσότερα ρωτήστε τον κ. Χριστοβασίλη».   
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 11:50 »
Νίκος Πασσαλής στον sentra fm (μεταξύ άλλων: Τα Γιάννενα είναι δεύτερη πατρίδα μου)


Φωτό από το site του ερασιτέχνη ΠΑΣ

ΚΛΙΚ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 21:59 »
passports.gr

Χ. Τσάγκας: «Στοίχημα ζωής να αφήσουμε έργο»



Αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών δεν είναι άλλο από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα Χρίστο Τσάγκα.

Αιτία; Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε μέσω μηνυμάτων ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πασχάλης Μόσχογλου τόσο εναντίον του κ. Τσάγκα όσο και εναντίον ανθρώπων που είτε έχουν αναμειχθεί με τα κοινά του ΠΑΣ είτε συγκαταλέγονται στους επιχειρηματίες της πόλης.

Όπως ήταν φυσικό, η αήθης αυτή επίθεση δεν έμεινε αναπάντητη από το ερασιτεχνικό σωματείο που μέσω θεσμικών- πάντα- ενεργειών απαίτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, την άμεση αποπομπή του κ. Μόσχογλου από την ομάδα.

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά μίλησε στην «Αθλητική Γνώμη» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, Χρίστος Τσάγκας, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που θα συζητηθεί.


-Θα ξεκινήσω με το θέμα που έχει ανακύψει με τον κ. Μόσχογλου. Ποιος είναι ο λόγος της επίθεσης προς το πρόσωπό σας αλλά και γενικότερα προς το ερασιτεχνικό σωματείο;

«Ο κ. Μόσχογλου έπαθε μπλακ-άουτ μόλις ο ερασιτέχνης έλυσε σε μια ώρα το θέμα με την εφορία σταδίου,  θέμα το οποίο ο ίδιος παιδευόταν να λύσει επί δύο μήνες δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έφτασε και στα άκρα σε μια υποτιθέμενη διαμάχη.

Όταν αντιληφθήκαμε την αποβολή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 από το γήπεδο θεωρήσαμε σωστό ως σωματείο να κάνουμε παρέμβαση, σε συνεννόηση πάντα με τον κ. Χριστοβασίλη, δεν λειτουργήσαμε δηλαδή αυθαίρετα. Είπαμε στον κ. Χριστοβασίλη ότι μπορούσαμε να λύσουμε εμείς το πρόβλημα, όπως και έγινε».


-Η αντίδρασή σας στα μηνύματα του κ. Μόσχογλου ήταν άμεση ζητώντας την αποπομπή του, χωρίς πάντως κάτι τέτοιο να έχει συμβεί μέχρι τώρα. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας;

«Η επόμενη κίνηση, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ., είναι η άμεση παραίτηση του προέδρου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ (όπως και έγινε). Εξάλλου δεν έχει νόημα η παρουσία του Ερασιτέχνη σε ένα διοικητικό συμβούλιο το οποίο δε συνεδριάζει ποτέ, ενώ δεν υπάρχει απόφασή του που να έχει υπογραφές από μέλη του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι με τη δική μου παραίτηση φτάνουμε αισίως στις τέσσερις, αφού έχουν ήδη παραιτηθεί οι κ.κ. Χήτος, Καχριμάνης και Κολόκας».


-Η δημοσίευση από μέρους σας των μηνυμάτων του κ. Μόσχογλου αποτελεί ένα μέσο πίεσης προς την ΠΑΕ για να προχωρήσει στην αποπομπή του;

«Όχι. Ενημερώθηκαν όσοι θίγονται από τα μηνύματα, γιατί δεν μπορεί κανένας, πολύ περισσότερο όταν συνυπογράφει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, να υβρίζει και να συκοφαντεί στελέχη και επαγγελματίες των Ιωαννίνων αλλά και θεσμικούς παράγοντες. Από τη στιγμή που ο κ. Χριστοβασίλης τον καλύπτει σημαίνει ότι συναινεί σε όλη αυτή τη μεθόδευση που γίνεται ώστε να συκοφαντηθούν ή να υβριστούν άνθρωποι του αθλητικού χώρου και όχι μόνο».


-Όταν ήρθε όμως ο κ. Μόσχογλου στα Γιάννινα ήσασταν από τους ανθρώπους που είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον.

«Σαφώς. Θεωρούσα ότι η ομάδα εκτός από τη διοίκηση χρειαζόταν τεχνοκράτες για να λειτουργήσει. Έτσι παρουσιάστηκε ο κ. Μόσχογλου αλλά δεν ξέρω αν είναι τεχνοκράτης, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές αντιλαμβανόμαστε λάθος την έννοια του τεχνοκράτη. Χαιρέτησα την πρόσληψη του κ. Μόσχογλου, όπως θα χαιρετούσα και του κάθε τεχνοκράτη χωρίς όμως να ξέρουμε τα προσόντα του».


-Ο κ. Χριστοβασίλης σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του ή εκτιμάτε ότι θα συμβουλευτεί αυτούς που έχει δίπλα του;

«Ο πρόεδρος έχει όλες τις εξουσίες στα χέρια του και είναι αυτός που έχει την ευθύνη. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε στον κ. Μόσχογλου ούτε στον κ. Αγγελή, γιατί την ουσιαστική ευθύνη για όλα τα θέματα λειτουργίας της ΠΑΕ την έχει ο πρόεδρος. Από τη στιγμή που καλύπτει λάθος επιλογές, σημαίνει ότι έχει ευθύνες».


-Σε ένα από τα μηνύματα του κ. Μόσχογλου αναφέρεται ότι ο Ερασιτέχνης είναι ένα κλειστό κλαμπ. Ισχύει αυτό και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να γίνει μέλος του σωματείου;

«Δεν ξέρω πως το εννοεί το κλειστό κλαμπ ο κ. Μόσχογλου. Ο Ερασιτέχνης είναι μια καλή οικογένεια που σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δημιουργεί και δεν μπορούμε να του προσδίδουμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Για να γίνει μέλος κάποιος πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο τελευταίος αθλητικός νόμος 2725 και ό,τι προβλέπεται από το καταστατικό του σωματείου».


-Ο Ερασιτέχνης έχει βρεθεί διαχρονικά απέναντι με αρκετές διοικήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα (Χρηστίδης, Κολέμπας, Κούγιας). Οι σχέσεις σας με την ΠΑΕ αυτή τη στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκονται;

«Οι πρόεδροι προσπαθούν να μην πληρώνουν, να μην αποδίδουν τα ποσοστά που προβλέπονται από το νόμο ούτε προς το δημόσιο ούτε προς την εφορία σταδίου ούτε προς το ερασιτεχνικό σωματείο. Όταν βγαίνει ένα εισιτήριο αυτό δεν πηγαίνει εξ’ ολοκλήρου στην τσέπη του εκάστοτε μεγαλομετόχου, έχει να κάνει το κράτος, η ΓΓΑ, ο Ερασιτέχνης που είναι αυτός που παραχώρησε το σήμα για να παίζει η ομάδα.

Συνεπώς έχουμε πάντα ένα πρόβλημα, το οποίο παλαιότερα είχε επιλυθεί πολύ ευκολότερα με τον Χρηστίδη, με τον Κούγια εν μέρει, ενώ ο Κολέμπας στο τέλος της θητείας του κατάλαβε ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα πληρώνει.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει δυο χρόνια να αποδώσει έστω και ένα ευρώ προς τον Ερασιτέχνη. Ουδέποτε πιέσαμε την ΠΑΕ, ουδέποτε διεκδικήσαμε όλο το ποσό το οποίο συνολικά ανέρχεται στις 100.000 ευρώ με τις εκκαθαρίσεις που δίνει η ΠΑΕ και όχι με τις πραγματικές».


-Τι είπατε με τον κ. Κρανά και λύθηκε το θέμα της έξωσης των ομάδων υποδομής;

«Συζητήσαμε αθλητικά, δεν συζητήσαμε τεχνοκρατικά. Οι  παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες Κ-17 και Κ-20 είναι Γιαννιώτες, οι επικεφαλής παράγοντες των δυο αυτών ομάδων, οι κ.κ. Τζόκας και Ιωάννου είναι μέλη του Ερασιτέχνη, δεν μπορεί λοιπόν να τιμωρούνται αυτά τα παιδιά επειδή ένας τεχνοκράτης δεν κάνει διάλογο».


-Πώς συντηρείται οικονομικά ο Ερασιτέχνης;

«Στα τμήματα των ακαδημιών όλα τα αθλούμενα μέλη έχουν συνεισφορά. Μέσα από αυτές τις εισφορές αλλά και από εισφορές των μελών του διοικητικού συμβουλίου συντηρούνται τα τμήματα και επιτυγχάνεται η βελτίωση των εγκαταστάσεων.

Αυτό πρέπει να προβάλετε εσείς οι δημοσιογράφοι γιατί είναι το μοναδικό κομμάτι που αναπτύσσεται στην πόλη μας. Οι φίλαθλοι πριν δέκα χρόνια ήταν 10.000, τώρα έχουν φτάσει στους 2.500, οι διοικήσεις χρέωναν την ΠΑΕ πάντα, την ξεχρέωσε ο κ. Κούγιας αλλά πάλι αυτή τη στιγμή είναι χρεωμένη.

Το μόνο κομμάτι που αναπτύσσεται είναι οι αθλητικές υποδομές, εμείς θα αφήσουμε για τις μελλοντικές γενιές ένα έργο, καθώς όλα τα υπόλοιπα έχουν συρρικνωθεί σε δραματικό βαθμό. Μέσα από το ερασιτεχνικό σωματείο υπάρχει ανάπτυξη, εδώ γίνεται έργο».


-Είστε πρόεδρος του Ερασιτέχνη, συνιδιοκτήτης σε site, ενώ αρθρογραφείτε και στην «Αθλητική Γνώμη». Μήπως όλα αυτά μπερδεύονται κάπου;

«Υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Η δημοσιογραφία είναι δημοσιογραφία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η μια ιδιότητα αναιρεί την άλλη. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο για τίποτα».


-Ποια είναι η άποψή σας για το νέο γήπεδο του ΠΑΣ στον Κατσικά;

«Στην τελευταία έκδοση της “Αθλητικής Γνώμης” έγραψα ότι το τρίο πολλοί αγάπησαν. Οι Γιαννιώτες είμαστε αυτοί που διδάξαμε το τρίο. Για το γήπεδο ακούμε από το 1980. Τότε γινόταν στη Βουνοπλαγιά, τώρα έφτασε στον Κατσικά, ουσιαστικά ουδείς διεκδίκησε σοβαρά το θέμα του γηπέδου».


-Το καλοκαίρι βγάλατε μια ανακοίνωση στην οποία καλούσατε ονομαστικά παίκτες άλλων ακαδημιών να ενταχθούν στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Γιατί δεν πήγατε στα σωματεία να ζητήσετε τους παίκτες και προχωρήσατε σε μια τέτοια ενέργεια που θα στοχοποιούσε όποιον δεν αποδεχόταν την πρόσκληση;

«Θεωρώ πως ήταν πιο έντιμη κίνηση να κάνουμε μια δημόσια πρόσκληση στους αθλητές που θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν στην Κ-17 και Κ-20 παρά να πάμε από την πίσω πόρτα ενοχλώντας τους ίδιους τους αθλητές με ύπουλους και όχι έντιμους τρόπους. Εμείς ανοιχτά και καθαρά είπαμε ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές μπορούν να επανδρώσουν τα τμήματα υποδομής».


-Οι σχέσεις με τις διοικήσεις των ακαδημιών σε τι επίπεδο βρίσκονται;

«Δεν είναι άσχημες. Διοργανώνουμε τουρνουά και τώρα ετοιμάζουμε το Χριστουγεννιάτικο στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή πολλές ακαδημίες, κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι δεν έχουμε κακές σχέσεις.

Αν πήραμε δυο παίκτες από κάθε σωματείο αυτό δεν λειτουργεί ούτε εις βάρος τους ούτε εις βάρος των οικονομικών τους, γιατί θεωρούμε ότι ο Ερασιτέχνης μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τους αθλητές.

Είμαστε οι μοναδικές ακαδημίες που έχουν καθημερινές προπονήσεις, οι οποίες γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και με επιστημονική μέθοδο, πάντα με τη συνδρομή της ΠΑΕ. Και ως παράδειγμα αναφέρω τα εργομετρικά που έγιναν φέτος».


-Για τη μεταφορά της έδρας του ΠΑΣ στη Αθήνα ποια είναι η γνώμη σας;

«Νομίζω ότι μιλάμε για αστειότητες πλέον. Το να μεταφερθεί η έδρα μπορεί να είναι απειλή αλλά από κει και πέρα θα καταντήσουν γραφικοί όσοι το επαναλάβουν ακόμα μια φορά».


-Γιατί έχει απομακρυνθεί ο κόσμος από το γήπεδο;

«Γιατί η ομάδα έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο. Όταν η ομάδα είναι απρόσωπη, δεν έχει καμία επαφή με τον κοινωνικό ιστό της πόλης, δεν υπάρχουν Γιαννιώτες παίκτες, έστω ένας κορμός, φυσικό επακόλουθο είναι να φύγει ο κόσμος. Κάποτε ο φίλαθλος πήγαινε να δει τον Γιαννιώτη παίκτη, τώρα έρχονται περαστικοί ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας οι οποίοι κάθονται δυο μήνες και μετά εξαφανίζονται».


-Η άποψή σας για τον Ζαϊρί;

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει, δεν παύει όμως να είναι ένας πολύ καλός παίκτης και περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΣ. Αυτό όμως είναι θέμα του προπονητή που τον παρακολουθεί καθημερινά στις προπονήσεις και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα εάν μπορεί να τον αξιοποιήσει».


-Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τους Blue Vayeros;

«Έχουν χαμηλώσει οι τόνοι από τότε που βρεθήκαμε στο αδιέξοδο του 2004 όταν η ομάδα δεν είχε ηγεσία. Βρεθήκαμε τότε όλοι μαζί (και οι Ταύροι) στο ίδιο τραπέζι και βρέθηκε η λύση του Κούγια, ο οποίος έκανε το μεγαλύτερο ευεργέτημα στον ΠΑΣ, να μηδενίσει τα χρέη και τότε όλοι μαζί είπαμε ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε».


-Άποψη στα διοικητικά μπορούν να έχουν οι οργανωμένοι;

«Όχι, δεν πρέπει να έχουν, υπάρχουν οριοθετημένες γραμμές. Ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε ο Ερασιτέχνης μπορούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους παρά μόνο να τις καταθέσουν».


-Θέλω τη γνώμη σας για τα παρακάτω πρόσωπα:

Νίκος Χήτος: «Πολύτιμο κεφάλαιο για τον ΠΑΣ. Την τελευταία δεκαετία ήταν οικονομικός αιμοδότης, αγαπάει την ομάδα και θα ήθελα να είναι ο επόμενος ηγέτης της».

Αλέξανδρος Καχριμάνης: «Φίλαθλος. Σε καίρια στιγμή στην περασμένη θητεία του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα ήταν αυτός που έδωσε τη λύση με το γήπεδο και τα έργα που έπρεπε να γίνουν θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την πολιτική του καριέρα, αφού είχε όλη την αντιπολίτευση απέναντί του».

Βαγγέλης Αγγελής: «Έχει έναν περίεργο ρόλο στον ΠΑΣ τον οποίο δεν έχω καταλάβει. Το γεγονός ότι είναι μάνατζερ παικτών αλλά έχει και ενεργή ανάμιξη στην ομάδα μου αφήνει πολλά ερωτηματικά».

Πασχάλης Μόσχογλου: «Ήρθε φαινομενικά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αν λάβω όμως υπόψιν μόνο τα μηνύματα νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με γραφικό άνθρωπο».

Στεφάν Ντεμόλ: «Το έργο του μέχρι στιγμής κρίνεται καλό. Ανέβασε τον ΠΑΣ μια κατηγορία, ενώ η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας είναι εξίσου καλή. Εγώ τον κρίνω εκ του αποτελέσματος».


-Πώς θα χαρακτήριζες τον Χρίστο Τσάγκα ως πρόεδρο του Ερασιτέχνη;

«Νομίζω ότι είναι ένας τρελός άνθρωπος που έβαλε ένα στοίχημα ζωής, να αφήσει έργο στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκινήσαμε από μηδενικό σημείο, χωρίς να έχουμε γήπεδο και δελτία και σήμερα έχουμε φτάσει και γήπεδα να έχουμε και δελτία. Θεωρώ ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην αθλητική υποδομή της πόλης και αυτό το λιθαράκι δεν το βάλαμε μόνο εμείς αλλά θα το αφήσουμε και παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά».


Συνέντευξη στον Χρήστο Καλύβα (αναδημοσίευση από Αθλητική Γνώμη)   

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011 21:38
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 02:05 »
Πολλες απαντησεις σε ερωτηματα που ταλανιζαν χρονια και ειδικα σημερα για τον ΠΑΣ βγηκαν απο αυτην την συνεντευξη...


Οποιος εχει λογικη καταλαβε,οποιος πεταει στο αερα ας κατσει να σκεφτει και ας ζυγισει τις καταστασεις στις οποιες εχουμε περιελθει




ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 02:46 »
The King's Speech Movie Trailer Official (HD)


Πιθανόν, αν ζούσαμε στο 2030, οπότε και το ίντερνετ θα είναι εξυπνότερο, το παρόν τόπικ να μετονομαζόταν αυτόματα ...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 03:17 »
Aμα εχουν τοσο βαρυτητα τα γραφομενα και οι σκεψεις μου,τοτε δεν σου μενει παρα να περιμενεις μεχρι το 2030,αν και σε ειχα για εξυπνο για να καταλαβεις κατι πραγματα ευνοητα



ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 15:03 »
πραγματικα πολλες απαντησεις σημερα...

οποιος δεν εχει το μυαλο του κολλημενο καταλαβε.
οποιος εχει παρωπιδες και τραβαει οπου τον παει ο οχλος η ο τσομπανης δεν προκειται να καταλαβει ποτε.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #117 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 10:58 »
passports.gr

Χ. Τσάγκας: «Στοίχημα ζωής να αφήσουμε έργο»




δγιαβασα τ συνεντευξ απ δοκαταν κυργιε
κι να ειπω τν μαβρ αληθεια δε μ εκαμε κι τοσ εντυπωσ δγιοτ  ταειπες οπως εισαι κιολι
κι όπως ταιργιαζει  σ ένα ερασιτεχν απ ειν Πας Γιανν’να
ετς ειν τα πραματα
εδωγια  περα ειπες  ή μήμπως σ ξεφκε
δγιοτ αν σ ξεφκε εκαμες  αγια κι ξεφκες κι Πας
ειπες εδωγιας ορε μαστρο Χρηστο  απ εισαι  κι χρονια  ερασιτενχς  τ   Πας Γιάνν’να
ειπες

[«Ο κ. Μόσχογλου έπαθε μπλακ-άουτ μόλις ο ερασιτέχνης έλυσε σε μια ώρα το θέμα με την εφορία σταδίου, θέμα το οποίο ο ίδιος παιδευόταν να λύσει επί δύο μήνες δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έφτασε και στα άκρα σε μια υποτιθέμενη διαμάχη.
Όταν αντιληφθήκαμε την αποβολή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 από το γήπεδο θεωρήσαμε σωστό ως σωματείο να κάνουμε παρέμβαση, σε συνεννόηση πάντα με τον κ. Χριστοβασίλη, δεν λειτουργήσαμε δηλαδή αυθαίρετα. Είπαμε στον κ. Χριστοβασίλη ότι μπορούσαμε να λύσουμε εμείς το πρόβλημα, όπως και έγινε».]

για πεμ κι ξηγα μ ο μαστρο Χρηστο
δγιοτ ο Χάρμπας ειν σκηνοθετς κι δε σιαπερ απο σκαλστες καρεκλες
μον απο πανισιες θληκωτες
για πεμ οοο πασιοπλο μ εραστεχνη  μ, πως κι εκανες χαζ  το προβλνα τω μπαιδιωνε τσ ΚΚ Πας Γιανν’να  κι ΔΕ ΤΟ ΛΥΝΕΤΑΝ  πατριωτκα κι ζν ωρα τ εσυ κι η φορια τ γηπεδων ;;;;;;;;;;;;;
τι ΚΑΪΤΕΡΑΤΑΝ να γενει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κι για τε ποια  ομαδα  δγιαφερονταν ο Μοσκολγος  απ τσακωντναν κι  για τε ποια ομαδα  εσεις απ  τα  σιαξαταν ΑΦΟΝΕΙ κι παραΧΡΗΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ετς για ξερμε κι ΜΕΙΣ  τι ομαδα ειμεστε  τελκα-------
μοναχα αυτο πεμ αδιρφε κι θα μ ταχς ειπει ουλα
κι μι γιοματη τ  σακουλα

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 23:50 »
για πεμ οοο πασιοπλο μ εραστεχνη  μ, πως κι εκανες χαζ  το προβλνα τω μπαιδιωνε τσ ΚΚ Πας Γιανν’να  κι ΔΕ ΤΟ ΛΥΝΕΤΑΝ  πατριωτκα κι ζν ωρα τ εσυ κι η φορια τ γηπεδων ;;;;;;;;;;;;;
τι ΚΑΪΤΕΡΑΤΑΝ να γενει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παράθεση
«Ο κ. Μόσχογλου έπαθε μπλακ-άουτ μόλις ο ερασιτέχνης έλυσε σε μια ώρα το θέμα με την εφορία σταδίου,  θέμα το οποίο ο ίδιος παιδευόταν να λύσει επί δύο μήνες δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έφτασε και στα άκρα σε μια υποτιθέμενη διαμάχη.

Όταν αντιληφθήκαμε την αποβολή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 από το γήπεδο θεωρήσαμε σωστό ως σωματείο να κάνουμε παρέμβαση, σε συνεννόηση πάντα με τον κ. Χριστοβασίλη, δεν λειτουργήσαμε δηλαδή αυθαίρετα. Είπαμε στον κ. Χριστοβασίλη ότι μπορούσαμε να λύσουμε εμείς το πρόβλημα, όπως και έγινε».


Δε το πιακες καλά ρε Χάρη μου και είσαι και μεγαλύτερος.

Το σενάριο έχει ως εξής:

Στις 17 Οκτώβριου οι κ.κ.  Χριστοβασίλης και  Ντάσκας κάνουν  παράσταση στον Γ.Γ.Α. κ. Μπισαξή για τους Κ-20 και Κ-17  όπου και κλήθηκε ο Γ.Γ.Α. να δώσει άμεση θεσμική λύση.

Ο κ. Μπισαξής πάνω στο γραφείο του έχει 5 σταθερά και 4 κινητά τηλέφωνα.
Δεν είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω ποια  από τις  9 συσκευές  χρησιμοποίησε την ίδια ή την επόμενη μέρα προκειμένου να ...

Στις 25 Οκτώβριου  εθεάθησαν οι Κ-20 και Κ-17 σε τροχαδάκι να επιστρέφουν αυτόβουλα στο ΠΕΑΚΙ από Ανατολή ... να φανταστείς ότι κάλυψαν αυτή τη διαδρομή σε 192 ώρες περίπου.

Στις 1 Νοεμβρίου ,  βγήκε ή επίσημη ανακοίνωση της Ε.Δ. (σταδίων) καθώς ο ερασιτέχνης έλυσε μέσα σε μια ώρα το θέμα με την εφορία σταδίου και τότε έπαθε  το μπλακ-άουτ  ο κ. Μόσχογλου (ο αμφιλεγόμενος και σφόδρα λοιδορούμενος διευθυντής της ΠΑΕ).

Μιλάμε για φάση πολλών σταδίων ρε Χάρη  :)

ΥΓ: Σειρά για μπλακ-άουτ  έχουν τώρα και οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, εκτός απροόπτου 9 συσκευών :P

ΥΓ2: Στις 10 Ιουνίου και σε σε ανάλογη παράσταση στο Γ.Γ.Α. οι μεν αιτούνταν πλαστικό χλοοτάπητα και οι δε ταρτάν. Δε γνωρίζω ποιό από τα 2 πραγματοποιήθηκε ως  έργο. %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Νοέ 2011 00:12 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 01 Δεκ 2011 12:46 »


Παράθεση
"Τον... έδιωξε ο κόσμος τον Ντεμόλ"
http://www.sportdog.gr/article/70612/ton-edioxe-o-kosmos-ton-ntemol

Ο Έλληνας μάνατζερ, Βαγγέλης Αγγελής, ουσιαστικά αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον Βέλγο προπονητή και την επόμενη ημέρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:02 »
Παράθεση
«Μπορεί να μείνει Super League»
ΑΡΘΡΟ Δημοσίευση: 28.04.11 11:06 

Για τον Στεφάν Ντεμόλ αλλά και τον σχεδιασμό του ΠΑΣ Γιάννενα μίλησε ο μάνατζερ του Βέλγου, Γιώργος Κολοβός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως», μίλησε για την ομάδα των Ιωαννίνων και τον μεταγραφικό σχεδιασμό που γίνεται, προκειμένου να καταφέρει να εδραιωθεί στη Super League.
 
Αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συνεργασία του Ντεμόλ με τον ΠΑΣ: «Είχαμε μια τυχαία συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγελή στο ξενοδοχείο πριν από τον περσινό αγώνα play off  Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και μου είπε αν ξέρω κάποιο καλό προπονητή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Και εγώ τους πρότεινα τον Στεφάν Ντεμόλ, γιατί είχε δουλέψει στην Ελλάδα ως παίκτης στον Πανιώνιο και ως προπονητής στο Αιγάλεω…
 
Του είπα το όνομα και ότι είναι προπονητής με ικανότητες που ξέρει τα ελληνικά αλλά και πολλές ξένες γλώσσες, ο Αγγελής τα μετέφερε στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη που είδε με καλό μάτι την πρόταση αυτή και από εκεί και μετά από διαβουλεύσεις κλείστηκε η συνεργασία. Και νομίζω από τη δουλειά που έκανε ο κ. Ντεμόλ και από την πορεία που είχε ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα δικαιώθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Βαγγέλης Αγγελής για την επιλογή αυτή».
 
Περιγράφοντας τον Βέλγο τεχνικό, ο Κολοβός επισήμανε: «Ο κ. Ντεμόλ-μας λέει- είναι μια ισχυρή προσωπικότητα με μεγάλες εμπειρίες στο ποδόσφαιρο. Σας θυμίζω ότι με την εθνική Βελγίου έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ και επτά φορές έπαιξε αντίπαλος με τον Μαραντόνα! Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στις καλές εποχές της Άντερλεχτ, στην Πόρτο, στη Μπολόνια. Για να παίξεις σε τόσο μεγάλους συλλόγους πρέπει να έχεις ισχυρή προσωπικότητα που ο Στεφάν την είχε….».
 
Για το πώς ο ΠΑΣ θα κινηθεί στις μεταγραφές, σημείωσε: «Τώρα με την Παγκοσμιοποίηση όλες οι αγορές είναι ανοιχτές και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Απλά αυτός ο τομέας απαιτεί συντονισμό και οργάνωση και αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι επίσης πολύ καλό που έμεινε και στη νέα σαιζόν ο ίδιος προπονητής, γιατί ξέρει καλά την ομάδα και αυτό που απομένει είναι να παντρέψει με το υπόλοιπο σύνολο τους νέους παίκτες που θα αποκτηθούν. Υπάρχουν γνωριμίες και από την πλευρά του κ. Αγγελή αλλά και του κόουτς που έχει παίξει σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
 
Στο ερώτημα αν θα αποκτηθούν ξένοι ή Ελληνες παίκτες, απάντησε: «Αυτό που προέχει είναι να βρεθούν πάνω απ’ όλα καλοί παίκτες. Αν είναι Έλληνες και καλοί παίκτες, ακόμα καλύτερα. Επίσης στους καιρούς που ζούμε πάντα θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το οικονομικό κομμάτι. Να βρεθούν παίκτες καλοί αλλά και οικονομικοί…».
 
Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να παραμείνει στη Super League, υπογράμμισε: «Φυσικά και μπορεί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται από τον κόσμο της που ανέκαθεν είναι το σημείο που την κάνει να ξεχωρίζει. Ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης είναι ένας έντιμος και πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος, ο κ. Αγγελής μπορεί να βοηθήσει την ομάδα από πολλές κακοτοπιές και ο κόουτς απ’ ότι μου λέει στις μεταξύ μας συζητήσεις είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του στον ΠΑΣ».
 
Τέλος, επισήμανε: «Το δικό μου συμφέρον είναι συνυφασμένο με την καλή πορεία της ομάδας. Ανανεώθηκε η συνεργασία του κ. Ντεμόλ και στη νέα σεζόν και δημιουργήθηκε μια εμπιστοσύνη ανάμεσα σε μένα και την ομάδα. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που αποκτιέται στην πορεία και δεν υπάρχει πάντα από την πρώτη στιγμή. Όσο για τη μεταγραφή του Πατσατζόγλου, κανείς δεν μπορεί  να αμφισβητήσει το ήθος και την αξία του. Ο ΠΑΣ πήρε ένα παίκτη που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι με αντίπαλο το Μέσι. Και για να κλείσω το θέμα αυτό, λέω ότι εμένα μ’ ενδιαφέρει να πάει καλά ο ΠΑΣ και όχι να κάνω εγώ μεταγραφές».

Συντάκτης:  Onsports Team

Παλιό, αλλά διαβάζεται ακόμα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:43 »
Μονο Πατσα εχει τωρα δλδ ο καλος αυτος συνεργατης τ Βαγγελα, ανιδιοτελεις εργατες για το καλο του ΠΑΣ και οι δυο, στν ομαδα ?     ::)

Με τους παιχτες του μανατζερ Ρασιντ, που τον ηξερε μονο ο Ντεμολ αυτον οπως ειπωθηκε απο τα φιλικα του πλουτο καρτουνια κι οχι ο πλουτοΒαγγελας, τους ΜαροκινοΑλγερινους ολους λεω, και Ζαϊρι μεσα(!!), ο Κολοβος δεν εχει καμμια σχεση και δεν τους ξερει οπως δεν ξερει και τον Ρασιντ ?  ;)


Υ.Γ: Α, τον πιτσρικα εκεινον απ τον γαυρο, τον Διαμαντακο, που μας λεγαν για δανεικο, τον μανατζαρει ακομα ?  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 22 Ιούλ 2012 16:48 »
-Δεν μπόρεσα να βρώ , αν έχει ήδη ''ανέβει'' στο φόρουμ...
...αλλα για σύνταυρο που το ζήτησε, το βάζω εδώ ...:





Aπο την Ηπειρωτικό Αγώνα στις 13/7/2012..
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #123 στις: Τετ 22 Αύγ 2012 20:11 »
Σταύρος Τσουκαλάς : Συνάντησα μια δεμένη οικογένεια.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στο pasgiannina.gr

Τι σε οδήγησε στη συνεργασία σου με τον ΠΑΣ για την συνέχιση της καριέρας σου;

Ο Πρόεδρος και ο Προπονητής με τη συμπεριφορά τους μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και αυτό με οδήγησε στο να αποφασίσω να έρθω στα Γιάννινα, που πιστεύω ότι μπορώ κι εγω να αναγεννηθώ αλλά και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει ότι το καλύτερο.

Προετοιμασίας δεν έκανες  με τον ΠΑΣ...

Εγώ είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και όσο αφορά την προσαρμογή μου στην ομάδα. Έχω κάνει την μισή προετοιμασία με την ομάδα του ΠΑΟΚ και την υπόλοιπη, ατομικά, μαζί με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αισθάνεσαι ότι έχεις προσαρμοστεί στην ομάδα;

Η προσαρμογή δεν ήταν δύσκολη για μένα καθότι γνώριζα ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας,  αλλά εκτός αυτού συνάντησα και ότι ακριβώς μου είχαν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας στις συζητήσεις που κάναμε πριν υπογράψω, μια δεμένη οικογένεια.

Τι εικόνα έχεις από τα φιλικά για την ομάδα;

Απ ότι πρόλαβα να δω η ομάδα φαίνετε ότι έχει δουλέψει αρκετά και προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα όμως από τα αποτελέσματα των φιλικών, καθότι αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ουσιαστικοί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Τι έχεις να πεις για τους νέους συμπαίκτες σου και ειδικά για τους νεαρούς που αποκτήθηκαν φέτος;

Συνάντησα αρκετά ταλέντα στην ομάδα, που με σωστή κατεύθυνση μπορούν να εξελιχθούν σε καλές μονάδες για τον ΠΑΣ. Κάτι που βλέπω ότι δουλεύετε πολύ και από το τεχνικό επιτελείο. Για τους υπόλοιπους που ήδη γνώριζα ξέρω τι μπορούν να κάνουν αλλά και πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και εμένα. Άλλωστε η περσινή 8η θέση το μαρτυρεί.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί - ομαδικοί στόχοι.

Οι προσωπικοί συμβαδίζουν με τους ομαδικούς,  καθότι μέσα από την ομαδική προσπάθεια εκπληρώνονται και οι προσωπικοί στόχοι. Αυτό ισχύει θεωρώ για όλους. Από κει και πέρα δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για την φετινή πορεία,  αλλά δεν θα πούμε και όχι σε ότι καλύτερο προκύψει.

Κάτι για τους φιλάθλους του ΠΑΣ...

Σύμφωνα με την δυναμική του κόσμου της η ομάδα δικαιούται να βρίσκεται πάντα ψηλά.  Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το μόνο που ζητάμε είναι τη στήριξη τους.

απο pasgiannina.gr



 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
« Απάντηση #124 στις: Παρ 24 Αύγ 2012 23:59 »
 Γ. Ντάσιος: Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης του ΠΑΣ

Κάλεσμα στους φιλάθλους των Ιωαννίνων να στηρίξουν την ομάδα στο δύσκολο ματς με τον Πλατανιά έκανε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος, τονίζοντας ακόμα ότι ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης πάντα του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικότερα σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε τα παρακάτω.

Για την φετινή προετοιμασία: «Θεωρώ ότι  έχει γίνει μια σωστή και πάρα πολύ καλή δουλειά,  τα αποτελέσματα της οποία θα φανούν στην συνέχεια. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια».

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: «Η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά ήταν καλή για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμιά σημασία γι εμάς Άλλωστε τα φιλικά  γίνονται για να προετοιμαστεί η ομάδα και να επισημανθούν το όποια λάθη,  ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια».
Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στις θέσεις αυτών που έφυγαν οπότε ήταν και αναγκαίες οι προσθήκες τους. Εμείς οι παλαιότεροι θα τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι νεαροί είναι όλοι ταλαντούχοι και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την εξέλιξη που πρέπει».

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους: «Επιθυμία μου είναι η φετινή χρονιά να είναι «γεμάτη» για μένα και να είμαι προ πάντων υγιής ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία του πρωταθλήματος».

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: «Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους και αυτό το γνωρίζουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας όπως ήταν και όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άλλωστε για μας ο 12ος παίχτης. Η βοήθεια που μας δίνουν στο κάθε παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη. Τους καλώ όλους στον αγώνα με τον Πλατανιά γιατί μέσα από αυτούς αντλούμε την δύναμή μας και όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την νίκη».




 Μιχαήλ: Είναι συμφέρον όλων να πάει καλά η ομάδα μας

«Αν η ομάδα πάει καλά στο πρωτάθλημα, το όφελος θα είναι τεράστιο για όλους μας», δήλωσε ο Αλέξης Μιχαήλ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικότερα σημείωσε.
Για την φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια σκληρή προετοιμασία που προσπαθήσαμε να γίνουμε ομάδα,   μιας και ήρθαν πολλοί νέοι παίχτες, ώστε  να  βάλουμε τις σωστές βάσεις  για ένα ομογενές σύνολο. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε».
Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: «Τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας είναι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα πάνω σε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα αποτελέσματα θα φανούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά και θέλουμε να δούμε την βελτίωση που έχουμε σε όλους τους τομείς. Σίγουρα έχουν βγει από τον προπονητή  συμπεράσματα και αυτό άλλωστε ήταν το ζητούμενο».

Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Φέτος έγινε μια ανανέωση του υλικού της ομάδας  αλλά  έμεινε ο βασικός κορμός από την προηγούμενη  χρονιά. Ήρθαν κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά στην πλειοψηφία τους νεαρά παιδιά που διψούν για ποδόσφαιρο. Υπάρχει άφθονο ταλέντο,  όμως θα χρειασθεί η άμεση προσαρμογή όλων στην ομάδα για να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων.  Άποψή μου είναι ότι έχει πραγματοποιηθεί κατά μεγάλο μέρος  και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους: «Ο προσωπικός στόχος για μένα είναι η επιτυχία της ομάδας. Μέσα από μια επιτυχημένη χρονιά όλοι είμαστε κερδισμένοι . Παράδειγμα η περσινή σεζόν. Προσωπικά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ οι κόποι να  επιφέρουν καρπούς».

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας,  αν και πολλά ακούγονται ότι φέτος δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όπως όλα τα χρόνια και θα στηρίξει την ομάδα σε όλες τις στιγμές της φετινής χρονιάς,  αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο».

απο gianninasports.gr

 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!