Μπαίνει ένας Σλοβάκος τουρίστας (Σλοβάκος και τουρίστας ρε και που τουρίστευε αν είσαι Θεός) στο μαγαζί και πιάνουμε κουβέντα να δω πως τα βλέπουν αυτοί...
Εμείς έχουμε βασικό γύρω στα 700 που είναι πολύ καλά, αλλά πολλοί παίρνουν παρακάτω.
Είμαστε σε καλό επίπεδο.
Τη χρειαζόμαστε την ΕΕ γιατί είναι δίπλα η Ουκρανία κι είναι άσχημα εκεί.
(Και τι θα σ καν η ΕΕ δηλαδή σάμπως εγγυάται σύνορα;) Που ξέρω αλλα άλλο να είσαι στην ΕΕ άλλο όχι σε τέτοια θέματα.
(Μα, αν είχες κάποια προστασία από την ΕΕ δε θα χρειαζόταν τόσες αμυντικές δαπάνες ίσως). Ναι το ξέρω δίνετε υπερβολικά πολλα για τα στρατά (δίνωμε δίνωμεν)
Και να σου πω παίρνουμε 700 αλλά δεν περισσεύουν ώστε να δανείζουμε κιόλας, άσχετο αν αγαπάμε την Ελλάδα.
(Νάναι καλά όσοι μετακύλησαν το χρέος από τις τράπεζες στα κράτη για να σφαζόμαστε) Αλήθεια; Δεν το ήξερα και γιατί έγινε αυτό; (Έλαμ ντε)
Εμείς έχουμε ενιαίο ΦΠΑ 20% παντού, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε αλλού έτς αλλού γιουβέτς.
Πρέπει να επικεντρώσετε στον τουρισμό για φράγγα (Πως να επικεντρώσουμε αφού λες να πάει και στα νησιά ο ΦΠΑς σιαπάν, ενώ ζντ Τουρκία δίπλα έχουν 3%?) Ναι ε δεν το ήξευρα...
(Ξέρεις τι είπε ο υπουργός σας ο Πίτερ Καζιμιρ ε;) Αφού όλες οι εφημερίδες μας πρωτοσέλιδο έχουν Ελλάδα και βέβαια ξέρω, γάμα τον αυτόν, τα λέει για να πουλήσει μούρη στους σκληροπυρηνικούς του κόμματός του.
Και ξέρεις το άλλο; Πρέπει να τα βρούμε γιατί κι εμείς έχουμε χοντρό πρόβλημα με τους μετανάστες (λες να σας τους φουσκώνουν εσάς τώρα χαχαχααχ).
Κι άλλα τέτοια και ξέχασε και να ψωνίσει τελικά σταδιάλα.
Κατά τ' άλλα ακούσαταν ψε τη Φώφη (την επάγγελμα κόρη τ πατέρα τς ντε) να αγορεύει υπέρ της αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης?
Ναι ε;