Κατ' αρχάς, δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά την 5ακις διάγνωση του γιατρού σας RASTA περί ψυχασθένειάς μου, αν η σιωπή του Pas.gr δεν μου κινούσε τις υποψίες για την σοβαρότητα της ασθένειας.
Και όταν λέω σιωπή, εννοώ την από ευαισθησίας σιωπή και όχι από αδιαφορίας, εννοώ την δύσκολη θέση του να αρθρώσουν λόγο απέναντι σε 1 φίλο καθώς τους έλαχε ο κλήρος να του ανακοινώσουν ότι πάσχει από μία τόσο σοβαρή ασθένεια.
Συμμερίζομαι την θέση τους την οποία μάλιστα την θηωρώ τραγικά δύσκολη.
Μη στεναχωριέστε, δεν υπάρχει πρόβλημα... καλή καρδιά.
Αυτό, γιατί εδώ μέσα έχω 5-6 φίλους άνω των 55, κάποιους που γνωριζόμαστε από εφηβίας ή όψιμους καλούς φίλους.
Γνωστοί και μη εξαιρετέοι 45 χρόνια στους Ζωσιμάδες... βρεθήκαμε εδώ με γνώμονα την ιδέα και τα ήθη του ΠΑΣ ανιδιοτελώς και απροσποριστί... όχι ως οπαδοί πολιτικών κομμάτων.
Δεδομένης όμως της ανοικτότητας του Pas.gr να φιλοξενεί στις σελίδες του πολιτικές απόψεις, γράψαμε και εκεί... με μια κάποια συμβατή επιχειρηματολογία και έκαστος από δεδηλωμένης θέσης.
Καλώς διατυπωμένα...
Αλλά θα μου πείτε "Ψυχασθενής, νάρκισσος και ανισόρροπος ο Βαρουφάκης." κατά κ. Καζάκη, γιατί όχι και ο New κατά RASTA... είθισται και μόκο...
Ψυχασθενείς χαρακτηρίζονται από την κυβέρνησή τους και όσοι φουκαράδες φεύγουν από Μπανγκλαντές...
Ως ψυχασθενή μουρμούρισε αρχικά τον ΑΡΗ το ΚΚΕ, για να τον πει μετά ανασκευαστικά και ευθαρσώς Προδότη...
Αυτή είναι η τακτική του να βγάζουν απ΄τη φτέρνα τα αγκάθια τους, πάντα... την αποδέχεστε?
Ασφαλώς και δεν σας προτείνω να κάνετε ό,τι σας λέει ο ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΣ, δηλ., να μετοχοποιήστε τις ατίμητες ηθικές προσβολές που μου περιποιεί και εντέλει να επενδύστε στην προκλητική συμπεριφορά που επιδεικνύει απρόσκοπτα και απροκάλυπτα, αν αυτό θα σας γοήτευε.
Πάντως, το να σβήσατε τα ποστ, το να σκουπίσατε τελειώσατε ωραία και καλά... σημαντικό μεν διαδικαστικά, ανεπαρκές δε δηλωτικά... ωστόσο όμως έχω διαφορετική γνώμη.
Πείτε τους προέδρους-παράγοντες ως απότες, "μαλάκες ή @@@@@" και εμένα πείτε με δεν έχω πρόβλημα ως παρόντα-μέλος, αλλά ψυχασθενή να με ανεβάζει χαπάκια να με κατεβάζει ο RASTA... νομίζω πως δεν τιμά τον καφενέ μας και τους θαμώνες του.
Κατ' αρχήν λοιπόν, θέλω τα ποστ του RASTA, για κάθε χρήση... και είμαι στην διάθεση των διαχειριστών.