Προβλέπω να έχουμε αναπάντεχες εξελίξεις μετά το μεσημέρι. Ο Τσίπρας θα (ξανα)κάνει κωλοτούμπα προς τη θετική κατεύθυνση και θα πάρει την πρόταση Γιούνκερ η οποία είναι ελαφρώς βελτιωμένη. Τα λίγα παραπάνω ψίχουλα που δίνει ο Γιούνκερ στο χρέος και στο μη κόψιμο του ΕΚΑΣ θα παρουσιαστούν σαν μεγάλη νίκη. Είναι σενάριο win-win για όλους. Ο Τσίπρας θα βγει κερδισμένος που θα έχει κάνει τις αγορές να χορεύουν έστω και για ελάχιστες μονάδες χθες, αλλά και στην υποχώρηση των "θεσμών" στο χρέος (που στην ουσία θα είναι μικρή αλλά θα παρουσιαστεί σαν μεγάλη νίκη). Θα βγει αύριο με σκληρό ύφος θα πει οτι τους χορέψαμε, τους κερδίσαμε, αλλά η μεγάλη νίκη θα έρθει σταδιακά. Θα αναστείλει το δημοψήφισμα και θα πει οτι θα το κάνουμε λίγο πιο μετά με καθαρότερο μυαλό, όπως και νέα επαναδιαπραγμάτευση. Θα αφήσει να εννοηθεί οτι ναι μεν είναι σκληρά τα μέτρα, θα υπάρχουν ελαφρύνσεις μετα από διασκέψεις όλο το καλοκαίρι (δηλαδή θα εννοεί μην πληρώνετε όσοι δεν έχετε).
Στην αριστερή πλατφόρμα και το κκε θα πει οτι τους τρομάξαμε, κλείσαμε τα ατμ και τρόμαξαν οι αστοί, κερδίσαμε πράγματα, αλλά ο αγώνας για την τελική νίκη θα συνεχιστεί.
Σε αυτούς που εχουν σκυλιασει να ψηφίσουν ΟΧΙ, (δηλαδή στο 70% των Συριζαιοπασόκων, στους ΑΝεξέλεγκτους ΈΛληνες και στους φασίστες) θα πει οτι τους ξεράναμε τους ευρωπαίους, τους κάναμε να χορεύουν νταούλια και υποχωρήσανε στο τέλος.
Σε αυτούς που εχουν σκυλιασει να ψηφίσουν ΝΑΙ, (δηλαδή στους φιλελέδες, τους μοδάτους, τους ευρωλιγούρηδες και τους έχοντες γενικά) θα πει: εντάξει ρε μαλάκες, το πάλεψα, κέρδισα πράγματα, ΔΕΝ καταστραφήκαμε, είμαστε στην Ευρώπη και το παλεύουμε (δε θα νοιαστεί και πολύ τι θα πει σε αυτους, επιπέδου Μενεγάκη είναι άλλωστε).
Και ο Τσίπρας θα βγει κερδισμένος με δημοτικότητα 80% (μέχρι να αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα και να πληρώνει ο κόσμος φόρους κατά το Σεπτέμβρη)
Κρατήστε την ώρα που τα γράφω αυτά (11.00) γιατί είναι παγκόσμια πρώτη και δεν τα γράφει κανένας ακόμα. Μετά το μεσημέρι θα δείτε.
Αυτη φιλε Λεμο ηταν και η δική μου άποψη.
Ώσπου ενας φίλος μου ειπε οτι αυτοι οι άνθρωποι, δεν εχουν ξεπεράσει τον Εμφύλιο (με προεξέχοντα τον Λαφαζάνη) και νομίζουν ότι θα κερδίσουν.
Και θα εγκαταστήσουν λαϊκή Δημοκρατία.
Και με έβαλε σε αμφιβολίες
Καλή ειναι η Λαϊκή δημοκρατία, αρκει να εισαι προυχοντας και να χεις και λεφτα.
Αλλιως μάλλον οχι απο οτι εδειξαν τα παραδείγματα
Και περισσότερο την πληρωνουν αυτοι που θελουν να τα κανουν πουτανα ολα.
Αυτοι που την πληρωναν παντα δηλαδή
Ετοιμαστειτε για δυσκολες μέρες γενικά
Οσο για το αν πρεπει να κρινουμε την τηλεοπτική μας δημοκρατία και τον καθε συμμετέχοντα σε αυτη.
Ασφαλώς, Αλλά 5 μηνες τωρα ειδατε καμμια προκυρηξη για τις αδειες?
Ο Συριζας που τσιρίζει τα ελεγε, οχι εγω..
Την Καλησπέρα μου,
(συγνώμη αλλα ειναι μια δυσκολη περίοδος για μένα, και δεν μπορω να γραφω τοσο πολυ πια.. )