Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015...  (Αναγνώστηκε 173603 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015...
« Απάντηση #700 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:43 »
....... !!!!!!!!

Σημείωση Λόκου

Αποσύρθηκε σκίτσο κατασκευής Μουρούτη, με υπογραφή Αρκά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 14:19 από ΛΟΚΟ »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #701 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:47 »
Rasta, μια μικρή σημείωση που ίσως κάνει τη διαφορά
Το παραπάνω σκίτσο το ανέβασε ο γνωστός Μουρούτης, πλαστογραφώντας την υπογραφή του Αρκά.
Δεν είχε καν την ευφυια να προσπαθήσει να αντιγράψει και τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο σκιτσογράφος.

ΕDIT
Μετά το κράξιμο δες κάτω από την υπογραφή τι κοτσάρισε για να το σώσει
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:52 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:53 »
Μήπως για αυτό;-> https://www.youtube.com/watch?v=ghoZNWYrZ-0

Δηλαδή και ο Τσίπρας κατέθετε τότε πρόταση που οδηγούσε σε χρεωκοπία σε 3-4 χρόνια;

Το βίντεο είναι από το 2011. Και μιλάει για αποφασισμένη χρεοκοπία της χώρας σε 3 - 4 χρόνια. (2014 - 2015) Που σημαίνει ότι οι Ευρωαπαίοι προετοίμασαν την οικονομία τους, τις τράπεζες τους, ισχυροποίησαν το ευρώ και τώρα μας πετάνε στα σκουπίδια, πιο ανώδυνα για αυτούς. Εφαρμόζουν μια ειλημμένη εδώ και χρόνια απόφαση.

Μπορεί να ισχύει αυτή η λογική το ότι μας διώχνουν.
Αυτό όμως δεν απαντά γιατί ο Τσίπρας σηκώθηκε και έφυγε λόγω τελεσιγράφου ενώ οι προτάσεις τους ήταν σχεδόν ίδιες... Το 'σχεδόν' δηλαδή είναι τόσο μεγάλη διαφορά για να έρθει ρήξη; Δεν το καταλαβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:54 »
Rasta, μια μικρή σημείωση που ίσως κάνει τη διαφορά
Το παραπάνω σκίτσο το ανέβασε ο γνωστός Μουρούτης, πλαστογραφώντας την υπογραφή του Αρκά.
Δεν είχε καν την ευφυια να προσπαθήσει να αντιγράψει και τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο σκιτσογράφος.

χαίρομαι για την πληροφορία κ δεν την αμφισβητώ,έχει χιούμορ το σκίτσο όσο καυστικό κ αν είναι.....Κ βέβαια το χιούμορ ή η διάθεση (το νέο μνημόνιο που φαίνεται να έρχεται δεν προσφέρεται για να κάνει κανείς πλάκα) δεν είναι κάτι που περσεύει σε κανένα μας τούτους τους καιρούς.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 14:02 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #704 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 13:59 »
Μουρούτης: Υπεύθυνος Γρ.Τύπου Σαμαρά.
Τελευταία του επιτυχία φωτογραφία με λεωφορεία να μεταφέρουν χιλιάδες Τούρκους να ψηφίσουν όχι. μόνο που δεν πρόσεξε ότι φορούσαν χειμωνιάτικα ρούχα  ;)
Προτελευταία το σκίτσο που ανέβασες

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 14:04 »
Μουρούτης: Υπεύθυνος Γρ.Τύπου Σαμαρά.
Τελευταία του επιτυχία φωτογραφία με λεωφορεία να μεταφέρουν χιλιάδες Τούρκους να ψηφίσουν όχι. μόνο που δεν πρόσεξε ότι φορούσαν χειμωνιάτικα ρούχα  ;)
Προτελευταία το σκίτσο που ανέβασες
τώρα το διαβάζω,αφού λοιπόν είναι προιόν πλαστογραφίας (αν η πλαστογραφία είχε να κάνει με χρήμα θα με άφηνε πιθανά αδιάφορο ειδικά αν μπορούσε ο κόσμος με αυτά να πλερώσει δάνεια κ χρωστούμενα σε τράπεζες  :) αλλά με το κομμάτι της τέχνης που λέγεται σκιτσογραφία κ την έχω σε εκτίμηση αλλάζει το πράμα),το σκίτσο αποσύρεται...
http://info-war.gr/2015/07/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9/
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 14:10 από RASTA »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #706 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:10 »
Παράθεση
«Εγώ δεν πρόκειται να ανταποκριθώ σε αίτημα, είτε για κλειστή, είτε για ανοιχτή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών», δήλωσε σήμερα Τετάρτη από τη Βουλή ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απορρίπτοντας το σενάριο για άτυπη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
«Καλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει να κάνει προ ημερησίας στη Βουλή» είπε ο Β. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε σε ειρωνικό ύφος: «να έρθει ο πρωθυπουργός χαρούμενος να μας πει τι ακριβώς θέλει. Να μας πει με ειλικρίνεια, να ξέρουμε τι θέλει για να ξέρουμε σε τι μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Μιλώντας ενώπιον των βουλευτών στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε στον πρωθυπουργό για τη δήλωσή του στο ευρωκοινοβούλιο - ότι δεν φταίνε οι πέντε μήνες που βρίσκεται στην κυβέρνηση για την λιτότητα της Ελλάδας, αλλά τα πέντε τελευταία χρόνια - λέγοντας: «Ναι κ. Τσίπρα, φταίνε οι δικοί σου πέντε μήνες».

tvxs.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:11 »
Παράθεση
εκσυγχρονίστε διοίκηση & αφαιρέστε προνόμια από εφοπλιστές, στρατό, εκκλησία, νησιά & κόμματα

Παράθεση
Τώρα στο Ευρωκοινοβούλιο: "Xρησιμοποιείτε κι εσείς κ. Τσίπρα το πελατειακό σύστημα. Διορίζετε μόνο δικούς σας. Πέφτετε στην ίδια παγίδα που είχε πέσει το ΠΑΣΟΚ"

Παράθεση
Επικεφαλής φιλελευθέρων - Γκι Φερχόφστατ στο ΕΚ: Υπνοβατείτε προς ένα Grexit. Πρέπει να τερματιστούν τα προνόμια στην Ελλάδα: της εκκλησίας, στα νησιά, στα πολιτικά κόμματα. Όλα αυτά βάλτε τα σε ένα πακέτο και φέρτε τα στο τραπέζι. Πρέπει να βρούμε μία συνολικά αποδεκτή πρόταση κι εσείς πρέπει να το κάνετε, γιατί δεν υπήρξε πρωθυπουργός στην Ελλάδα με τόσο ισχυρή εντολή, πήρατε διπλή εντολή, άρα εσείς είστε που πρέπει να θέσετε τέλος στη διαφθορά στην Ελλάδα. Δεν είναι το ερώτημα αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα. Πρέπει να επιλέξετε πώς θα μείνετε στην Ιστορία, ως εκλογικό ατύχημα ή ως πραγματικός ηγέτης. Δείξτε μας ότι είστε πραγματικός ηγέτης κι όχι ένας ψευδοπροφήτης

Παράθεση
Γκι Φερχοφσταντ: Σωστά, λέτε πως οι Ελληνες κατέβαλαν σκληρές προσπάθειες. Αλλά η πολιτική τάξη δεν το έκανε. Είμαι θυμωμένος, γιατί μιλάτε για μεταρρυθμίσεις, αλλά ποτέ δεν τις βλέπουμε. Προχωράμε υπνοβατώντας προς ένα Grexit με τη βοήθεια των ακροδεξιών, ακούστε τους εκεί. Θα έχουμε ένα grexit. Αλλά τον λογαριασμό δεν θα τον πληρώσετε εσείς, αλλά οι Ελληνες πολίτες
http://www.lifo.gr/now/politics/70436

Αυτές είναι μεταρρυθμίσεις αλλά δεν θέλουμε να τις κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #708 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:37 »
Παράθεση
Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, στα χέρια τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν επώνυμη καταγγελία εις βάρος του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης φέρεται να έχει χρηματιστεί από εφοπλιστές, στην προσπάθεια των τελευταίων να διατηρήσουν στον... πάγο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κατατεθεί στους εισαγγελείς για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ισχυρά μέλη του εφοπλιστικού λόμπι επιχείρησαν να χρηματίσουν τον κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να μην προβεί σε καμία ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί η προνομιακή μεταχείρισή τους στον τομέα της φορολογίας.

Καθώς η καταγγελία που έχει πραγματοποιηθεί εις βάρος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι και επώνυμη και - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές - συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει υλικό... αξιοποιήσιμο για την τέλεση αδικημάτων, η υπόθεση έχει πλέον περάσει στο στάδιο της έρευνας και πολύ σύντομα θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα της παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών.
Εύκολο γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του σκανδάλου που θα προκύψει αν από τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, προκύψει αποδοχή από μέρους του κ. Βαρβιτσιώτη των... δώρων που του προσέφεραν μέλη του εφοπλιστικού λόμπι.
Το Newsbomb.gr θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των ερευνών των εισαγγελικών αρχών και για όλα όσα αναμένεται να προκύψουν το προσεχές διάστημα, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος πραγματικά ήταν ο ρόλος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε σχέση με όσα τον κατηγορούν για τις σχέσεις και τη στάση του έναντι των εφοπλιστών.
newsbomb.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:41 »
Εσένα daveli, ποια είναι η αισθησή - γνώμη - πληροφόρηση σου (πλην bankingnews.gr είπαμε  :P :P :P :P :P) ότι έως την Κυριακή θα έχουμε συμφωνία ή Grexit; Μην μου πεις 50 - 50! Πες μου έστω 51 - 49.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:48 »
Παράθεση
Η επιστολή της Ελλάδας στον ESM, μεταφρασμένη

«Αγαπητέ πρόεδρε και γενικέ διευθυντά, Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας ("η Δημοκρατία" ή "Ελλάδα"), με την παρούσα σας παρουσιάζω αίτημα για στήριξη σταθερότητας στο πλαίσιο των Άρθρων 12 και 16 της Συνθήκης του ESM δεδομένου του κινδύνου για την χρηματοοικονομική σταθερότητα της Ελλάδας ως κράτους μέλους και της ευρωζώνης συνολικά.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα ζητά από τον ESM δανειακή διευκόλυνση (‘Δάνειο’ ή ‘Πρόγραμμα’) με περίοδο διαθεσιμότητας για τρία χρόνια σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στο Άρθρο 13 της Συνθήκης του ESM και του Άρθρου 12 της Οδηγίας για τα Δάνεια. Το Δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για να εκπληρωθούν οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας και να διασφαλιστεί η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Σύμφωνα με τις αρχές αυτού του μεσομακροπρόθεσμου Προγράμματος, η Δημοκρατία δεσμεύεται σε μια ολοκληρωμένη σειρά μεταρρυθμίσεων και μέτρων που θα εφαρμοστούν στους τομείς της δημοσιονομικής βιωσιμότητας, της χρηματοοικονομικής σταθερότητας και της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης.
Εντός του πλαισίου του Προγράμματος, προτείνουμε να εφαρμοστούν άμεσα μια σειρά μέτρων ήδη από την αρχή της επόμενης εβδομάδας που θα περιλαμβάνουν:
- μέτρα σχετικά με τη φορολογική μεταρρύθμιση
- μέτρα σχετικά με τις συντάξεις
Επίσης, θα συμπεριλάβουμε επιπρόσθετες δράσεις που θα αναλάβει η Δημοκρατία για να ενισχυθεί περαιτέρω και να εκσυγχρονιστεί η οικονομία της. Η ελληνική κυβέρνηση, την Πέμπτη 9 Ιουλίου το αργότερο, θα παραθέσει αναλυτικά τις προτάσεις της για μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη ατζέντα μεταρρυθμίσεων προς αξιολόγηση από τους τρεις θεσμούς που θα παρουσιαστεί στο Euro Group.
Επιπροσθέτως, αποτελεί εκπεφρασμένο στόχο της ελληνικής κυβέρνησης στο τέλος της χρονικής περιόδου διαθεσιμότητας του Δανείου, ή και νωρίτερα, να επανακτήσει πλήρη και βιώσιμη χρηματοδότηση στις αγορές, ώστε να εκπληρώνει τις μελλοντικές απαιτήσεις χρηματοδότησης, καθώς και μία βιώσιμη οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση. Ως τμήμα των ευρύτερων συνομιλιών οι οποίες θα διεξαχθούν, η Ελλάδα χαιρετίζει την ευκαιρία εκμετάλλευσης εν δυνάμει μέτρων τα οποία θα ληφθούν ώστε το χρέος που συνδέεται με τον επίσημο τομέα να καταστεί μακροπρόθεσμα διατηρήσιμο και βιώσιμο.
Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές της πλήρως και εγκαίρως. Εχουμε τη βεβαιότητα ότι τα κράτη μέλη κατανοούν τον επείγοντα χαρακτήρα της αίτησής μας για χορήγηση Δανείου αυτή τη στιγμή, με δεδομένη την εύθραυστη κατάσταση του τραπεζικού συστήματος, την έλλειψη διαθέσιμης ρευστότητας, τις επερχόμενες υποχρεώσεις μας, τη συσσώρευση εσωτερικών ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς και την εκπεφρασμένη επιθυμία μας να αποπληρώσουμε τις ανεξόφλητες οφειλές μας προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τράπεζα της Ελλάδος.
Επαναδιατυπώνουμε την δέσμευση της Ελλάδας να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης και να σεβασθεί τους κανόνες και τις ρυθμίσεις ως κράτος μέλος. Ελπίζουμε στην ευνοϊκή και έγκαιρη εξέταση της αίτησής μας.
Για την αποφυγή αμφιβολίας, η επιστολή αυτή υπερισχύει της προηγούμενης επιστολής με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2015.
Μετά τιμής,
ο υπουργός Οικονομικών»
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #711 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:50 »

Να πω και εγώ τη γνώμη μου που παρατηρώ τόσες μέρες τη συζήτησή σας.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν άτομα που αναπαράγουν τη ρητορική του Κ.Κ.Ε.. Τι λέει λοιπόν το Κ.Κ.Ε.;

Απολύτως τίποτα. Αν η κυβέρνηση υπογράψει θα πληρώσει ο λαός, αν δεν υπογράψει πάλι ο λαός θα πληρώσει.
   -Τι προτείνετε ρε μαλάκες εκεί στον Περισσό;
   -Κοινωνικοποίηση θα σου πούν. Εντάξει λέω εγώ.
   -Πως γίνεται αυτό; Επανάσταση σου λένε.
    -Εντάξει λέω εγώ. Μα δεν μπορεί να γίνει επανάσταση. Τότε τι κάνουμε;
    - Και εδώ το Κ.Κ.Ε. λέει το απίστευτα προδοτικό, άθλιο και ανεύθυνο: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αϊ στο διάλο ψευτοκομκμούνιστες. Μόνο τους τίτλους έχετε και το όνομα. Τίποτα άλλο. Τιποτένιοι. 
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:56 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 16:04 »

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν άτομα που αναπαράγουν τη ρητορική του Κ.Κ.Ε.. Τι λέει λοιπόν το Κ.Κ.Ε.;

Απολύτως τίποτα. Αν η κυβέρνηση υπογράψει θα πληρώσει ο λαός, αν δεν υπογράψει πάλι ο λαός θα πληρώσει.
    - Και εδώ το Κ.Κ.Ε. λέει το απίστευτα προδοτικό, άθλιο και ανεύθυνο: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αϊ στο διάλο ψευτοκομκμούνιστες. Μόνο τους τίτλους έχετε και το όνομα. Τίποτα άλλο. Τιποτένιοι.

Επανάσταση μονο ο Τζήμερος θα κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 17:13 »

Δεν μπορει να γινει επανασταση λεγανε και αυτοι που ριξανε την χουντα? 
Μου θυμιζεις αυτους που καθονται πιο πισω στο ντου και λενε στους διπλανους τους "ξεκινατε εσεις και θα μπω κι εγω αργοτερα".  :P
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 17:40 »
Παράθεση
Επανάσταση μονο ο Τζήμερος θα κάνει.
Οχι δα, έκανε κι η Βίκυ τη δική της αλλά το Δαφνί δεν το γλύτωσε  8)

Εισαγγελική παρέμβαση για τον Τζήμερο

Για να δούμε αν κι αυτός θα περάσει από κει ή απ τα κελιά των χρυσαυγιτών στον Κορυδαλλό, που αδειάζοντας σιγά σιγά περιμένουν νέο κόσμο

Και λογικά αυτή τη φορά από τη σοβαρή χρυσή αυγή πούλεγε κι ο Μπάμπης ότι χρειάζεται ο τόπος, να, σαν κι αυτή πούχει μέσα της Ψαριανό, Τατσόπουλο κι ένα σωρό άλλο εκλεκτό φασισταριό.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 18:12 »

"Από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ' αυτό που σε συνθλίβει"

Αλμπέρ Καμύ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 19:17 »
Παράθεση
Εσένα daveli, ποια είναι η αισθησή - γνώμη - πληροφόρηση σου (πλην bankingnews.gr είπαμε  :P :P :P :P :P) ότι έως την Κυριακή θα έχουμε συμφωνία ή Grexit;
Μην μου πεις 50 - 50! Πες μου έστω 51 - 49.

Μακάρι να εχουμε συμφωνία. Πραγματικά δεν ξέρω. Αλλα λέμε το πρωι αλλα το μεσημέρι αλλα το βράδυ. Αν ειναι πρωί μπορει να πουμε ναι... :P :P :P

Αλλά και συμφωνία να εχουμε, τι πραγματικά ειναι;
50 δις δάνειο με 15 δις μέτρα ειναι καλά;
Κι ολα αυτα γιατί
Γιατι δεν θελουμε να κανουμε ενα συγχρονο κρατος, ηλεκτρονικό, χωρις παρέμβαση των πολιτικων για μικροπραγματα,( οπως που θα παει το παιδί σου νηπιαγωγείο, ή αν θα παει στρατό εκτος της πολης που ζουμε). Παλαβά πραγματα για εναν Ευρωπαίο πολίτη, ακατανόητα.

Εκεινος ο διαχωρισμος κρατους εκκλησίας πχ  θα μας εδινε 10000 ατομα Χ 1700€ μισθο και κρατησεις Χ 12 μήνες =200 εκ τον χρόνο.
Αυτα που μας χωριζαν απο το προηγουμενο πακέτο Γιουνκερ
Σε μια αριστερη κυβέρνηση περιμενες να ειναι το πρωτο που θα κοβόταν.

Τελος πάντων πες οτι εχουμε μνημόνιο
Θα περάσει από την βουλή?

Να διαβασε κι αυτο  ;)
http://www.capital.gr./story/3041872/mas-tin-efere-o-soimple-suntrofoi

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 19:22 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 19:20 »
"Από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ' αυτό που σε συνθλίβει"

Αλμπέρ Καμύ

Ο Αλμπέρ Καμύ δεν εννοούσε όμως αυτούς που αντιστέκονται για να αντιστέκονται.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 19:23 »
Θα περάσει από τη Βουλή ίσως με την συναίνεση της αντιπολίτευσης. Γιατί αν φέρει τη συμφωνία ο Τσίπρας, αποφύγει το Grexit δεν νομίζω να το επαναφέρουν μόνοι τους.

Αν η συμφωνία περιέχει άρση προστασία πρώτης κατοικίας ποτέ να μην έρθει.

Υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 20:44 »
Παράθεση
Αν η συμφωνία περιέχει άρση προστασία πρώτης κατοικίας ποτέ να μην έρθει.

Πάλι γενικεύεις

Ζευγάρι που ξερω δουλευε σε κρατική τραπεζα.
4000+4000 ευρω ο καθένας μισθο Χ14
Πηγαν τραπεζα και πηραν δανειο για σπιτι 400.000 ευρω
Εχτισαν σπιτι 400 τετραγωνικά (για 4 ατομα)  :stop: :stop: :stop:

Μηνιαία πληρωνουν για το δανειο 2000 ευρω, με μισθο/ συνταξη συνολικά 3000 (περίπου) πια
Ποιος φταιει;
Τους συμφέρει να φυγουν, με τις ζημιες τους απο αυτη την συμφωνία και να πανε σε ενα ενοικιο 700 ευρω τον μήνα;

Φταινε τα μνημόνια ή η ματαιοδοξία; Ποσο κοστιζει η μεγαλομανία;
Και φυσικά επρεπε να τα πληρωσει η τραπεζα κι οχι εγω κι εσυ που τα πληρωσαμε

Μπερδεμένα ειναι φιλε Λαμία

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 20:51 »
Άνθρωπος που δεν έχει ούτε τα βασικά, ούτε για φαγητό για την οικογένεια του, χρωστάει ασφαλιστικό εισφορέα, εφορία κ.λπ. Γιατί να του πάρουν το σπίτι; Αν το πετάξουν στο δρόμο τι θα καταφέρουν; Θα προστατεύει ο νόμος τους μη έχοντες και τους οικονομικά αδύνατους;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #722 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 20:56 »
Τωρα κι άνξες μεγάλη κουβέντα λήσταρχε.

Υποθτικό άλλο παράδειγμα.
Ζευγάρι των 2 τοσο και οι δυο τον μηνα μενουν στο νοικι (πες 400/μηνα)
τα βανουν κατω (σιγουρες οι δουλειες τους) και προχωραν σε δανειο για να πανε σε δικο τους σπιτι με 650 τον μηνα δοση.
Πέφτουν τα μνημονια και δε σ λεω ότι απολύθηκε ένας από τους 2...
Πες οτι πεφτουν τα μηνιαια εσοδα στα 1200-1400 τον μηνα με τα τσεκουρια των φίλων μας τοκογλυφων και των εντος δωσίλογων.

Κανε προπαιδεια εσυ μετά.

Σημειωση: Αναπροσαρμοστε μισθους μειωσεις δοσεις κατα το δοκούν, ΔΕΝ βγαινει βιωσιμο το πράγμα

Κατά τ' άλλα

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 08 Ιούλ 2015 21:00 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 21:16 »
Μόνο την εκπρόσωπο της εκ των πιο ακριβοπληρωμένων οικογενειών δημοσίων υπαλλήλων να μη πειράξουν, γιατί την κόβω αποφασισμένη να μπουκάρει ως διαδηλώτρια πριν και από τον Θανούλη στο Μαξίμου. Δημοκρατικά πάντα..  ::)

Μπακογιάννη: Να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 21:26 »