Καλό ή κακό το referendum, θα δείξει. Προσωπικά είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος, γιατί το (p)referendum το δικό μου, είναι τελείως διαφορετικό.
Σου δίνω προσωπικά, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα Αλέξη, να στείλεις στη μπουρού 4-5 μεγαλόσχημους, να φέρεις έσοδα από τα "φευγάτα" ευρώ στο εξωτερικό,
να κλείσεις 2-3 κανάλια εφ΄όσον δεν συμμορφωθούν σε θέματα καταβολής των χρημάτων που χρωστάνε για τις συχνότητες και να στείλεις στην ανεργία ή στα δικαστήρια κάποια
λαμόγια δημοσιογράφους που πουλούσαν εκδούλευση στη διαπλοκή.
Τελικά, το compromesso storico 2, είναι γεγονός για την ευρώπη. Η Αριστερά, για μία ακόμα φορά, δεν στέκει στο ύψος των περιστάσεων και δίνει δεκανίκι στις μαριονέτες των τραπεζιτών να ενεργούν κατά το δοκούν, επεμβαίνοντας στα εσωτερικά των χωρών, υπερβαίνοντας τα θέλω του λαού. Δεν θέλω να γίνω καραγκιόζης, και από τη μία στιγμή στην άλλη, να απορίψω αυτά που τόσο καιρό υπερασπιζόμουν... θα περιμένω, δίνω τις αναγκαίες ανάσες, σ΄αυτό το νέο παιδί που σηκώνει αυτή τη στιγμή το "σταυρό του μαρτυρίου".
Αλέξη, είμαι μαζί σου... ακόμα...έχω μάθει να μην απορρίπτω άμεσα, αλλά να περιμένω!
Όσο για τους συντρόφους της "άλλης" πλευράς, παιδιά, έξω από το χορό πολλά τα τραγούδια...είναι δύσκολο να ζήσεις έξω από το μαντρί... ακόμα κι αν αυτό βρωμάει και ζέχνει!
****** Και για όσους αφελείς νομίζουν, ότι το θέμα με τα ευρωλαμόγια είναι οικονομικό, είναι βαθιά νυχτωμένοι... το θέμα σαφώς είναι γεωστρατηγικό-γεωπολιτικό,
και γι' αυτό σφάζεται ο ΣΑΜ με την WARUM, για την πάρτη μας... είναι τυχαίος ο ερχομός τέτοιες μέρες της WARUM στα Μπάλκανς;