Επίσης με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αποκηρύσσω τις βδελυρές ρεφορμιστικές αριστερές ιδέες μου και αποχωρώ από τον κόσμο της ΡεφορμΑριστεράς.
Θα οργανώσω πλέον με άλλους μεταννοούντες την Κομμούνα της Φωκίωνος Νέγρη και θα τρώω σουβλάκια από το ΓΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ, πίνοντας μπύρες και ρίχνοντας αναθέματα στις κυβερνήσεις των τσογλανόκολων, που η πολιτική θεώρησή τους είναι από τους Αμπελοκήπους μέχρι Πλατεία Μαβίλη και ηθελημένα αποστρέφουν το βλέμμα από τις πιο πάνω γειτονιές που συχνάζουν οι Ορεινοί που έχουν τις αγνότερες των προθέσεων και στηρίζουν τις συνιστώμενες συνιστώσες αντί των εκμαυλισμένων λαγνοεξουσιαστικών τάσεων που έφεραν στο προσκήνιο τους λάθος ηγετίσκους, με αποτέλεσμα ανατριχιαστικό...
Νόμισα ξυπνώντας, ότι θα ήταν ένα άσχημο όνειρο... μα οι ειδήσεις με προσγείωσαν στην πραγματικότητα.
Ποτέ δεν περίμενα ότι ιδέες 35 χρόνων, θα έσβηναν έτσι...απλά σε ΜΙΑ εβδομάδα...
Κρίμα...λυπάμαι για τους συντρόφους και συνοδοιπόρους των τελευταίων 35 χρόνια της ζωής μου, λυπάμαι για την μάνα μου, που στα 80 της ανατρίχιαζε βλέποντας τον Αλεξάκη να μιλάει...υποσχόμενος ανατροπές και τελικά να γίνεται ο Ιωάννης Μελισσανίδης, λυπάμαι για τον κόσμο, που για μία ακόμα φορά τον εμπαίξαν, λυπάμαι για τις πλάτες που βάλαμε και τις αντιπαραθέσεις που κάναμε, για να έρθει ο Χαϊκάλης και να μείνει ο Πανούσης να σακατεύει τον κοσμάκη στο ξύλο, όπως παλιά, αλλά στο όνομα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πλέον!
Αποχωρώ πλέον...είμαι βέβαια διατεθειμένος ίσως... να ξαναγυρίσω, αλλά πρέπει να έρθει ο κόσμος "ΤΟΥΜΠΑ" (όχι ο Θεμς)...θεωρώ ότι ράγισε το γυαλάκι πλέον...
Πιο πολύ βέβαια λυπάμαι τους "συντρόφους" του ΚΚΕ, που δεκαετίες τώρα δεν έχω ακούσει καμμία αυτοκριτική εκ μέρους τους... ο θυμός και οι κριτικές τους εκτονώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ... όλα ανθηρά και ωραία στον ψευτόκοσμο του 3-4%. Εμείς προλάβαμε σε μία εβδομάδα να τα κάνουμε όλα πουτάνα, αλλά τα τύμπανα του πολέμου τα ακούει ο Αλεξάκης...
Που θα συχνάζω; Δώγιας φυσικά...και στην ορεινή Φωκίωνος κάνοντας αντίσταση...
Όταν πέφτουν οι ιδεολογίες τελικά , πέφτουν όλες μαζί...δεν είναι τυχαίο ότι ο ΠΑΣολεδισμός συμπαρέσυρε και τον Τσιπρισμό...
Δεν βαριέσαι βρε... η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΛΑΣΕΙ ΕΓΩ, όχι στα όνειρά μου, αλλά στο ξύπνιο μου!
Συντρόφια, όσοι έχετε κουράγιο, βαστάτε τα μπόσικα...
Μετάφερέ το σύντροφε ΛΑΜΙΑ εκεί που πρέπει...