Εγώ πάντως είχα μια ωραία γκόμενα απ' το βόλο κάποτε και ήταν και μια άλλη ωραία γκόμενα απ' το βόλο που ήθελα να πιάσω γκόμενα αλλά αυτή δεν ήθελε.
Μάλλον.
Πάντος ήταν ωραία στο βόλο και περνούσαμαν καλά κι ξέραμαν και γεωγραφία. Μετά δεν ξέραμαν ούτε πού είναι ο τύρναβος.
Καλές απόκριες.
Στο βόλο πάντος τα τσίπ
ουρα είναι για να παίρνουν μπρος τα παπιά κι αμα τα πιείτε μπορείτε να πεθάνετε. Οι μεζέδες πάλι, είναι πολλοί, οικονομικοί και χορταστικοί. Κρίμα που δεν είναι Κρέας και πάνε χαμένοι.
Άλλος κόσμος.
Στο βόλο είναι ωραία κι έχει πολλά βουνά και πιό πολλή θάλασσα. Οι μαλάκες πάντος είναι περισσότεροι απ' όλους.
Σαν το μονακό ωραία δεν είναι αλλά είναι ωραία. Κι επίσης ο Αχιλλέας είναι πιο καλός απ' τον Αλβέρτο και ξέρει κι από μπάλα. Ο άλλος ο φλούφλης, το πολύ πολύ να ξέρει για γκολφ. Και γι' αυτό αμφιβάλλω. Ποιος είναι πιό πλούσιος δεν ξέρω. Στην τσέπη γιατί για τον ψυχικό κόσμο είμαι βέβαιος οτι ο Αχιλλέας είναι πλουσιότερος.
Στο βόλο είναι ωραία γιατί είναι μακριά απ' τη λάρισα. Όχι πολύ μακριά δηλαδή, κανά μισάωρο, αλλά αρκετά μακριά για να μην τα μπερδεύεις.
Ειδικά αμα ξες γεωγραφία.
Υ.Γ. Συμπαθητική ομάς η Νίκη του βόλου αλλά θα τους γαμήσουμε
Υ.Γ.1 8 σελίδες για το ματς, μπορώ;
Υ.Γ.2 Δεν είμαστε παρανοϊκοί, Γιαννιώτες είμαστε.