Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - Εργοτέλης (32 +1 =33 αγωνιστική )  (Αναγνώστηκε 37059 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΣ - Εργοτέλης (32 +1 =33 αγωνιστική )
« στις: Παρ 17 Απρ 2015 19:13 »
Σύνταυροι

Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουμε ότι υπάρχει και ΟΜΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πέρα από ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ως άνθρωποι που αγαπάμε αυτή την ομάδα μπορούμε να κάνουμε μια τελευταία κίνηση προσπαθώντας να σώσουμε ό,τι σώζεται από την τιμή και την αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας και αυτού του λαού που στο παρελθόν έχει δείξει πως όταν το θέλει, ΜΠΟΡΕΙ.

Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουμε πως μπορούμε να σταθούμε δίπλα στην ΟΜΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να την στηρίξουμε, αλλά και να σταθούμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους ανθρώπους που για χάρη του -πιθανού – προσωπικού τους συμφέροντος έγιναν οι εφιάλτες των ονείρων μας.

Είναι ο αγώνας ΠΑΣ – Εργοτέλης ...

Και φυσικά με κυρίαρχο σύνθημα (εκτός των άλλων που συνάδουν με τα παραπάνω):

ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ !!!

Εδω θα μετρηθουμε
και αν χασουμε το κριμα στο λαιμο μας
Αν δεν ειμαστε ΟΛΟΙ εκει να δειξουμε στα κορακια ποιος ειναι ο ΠΑΣ και ποιος ο ΛΑΟΣ του τοτε καλυτερα να μην ασχοληθουμε ποτε ξανα με αυτη την ομαδα
καλυτερα να ενωσουμε το ξεφτιλικι μας και την ντροπη μας που
Ε Π Ι Τ Ρ Ε Ψ Α Μ Ε
σε ΕΝΑ απατεωνα ιδιοκτητη
και ΔΕΚΑ επαγγελματιες φιλαθλους-υπαλληλους (που αλλος εντυνε στο Γ. καραισκακης τον γιο του με κασκολ του γαυρου και αλλος κυκλοφορουσε στα νιατα του με κασκολ βαζελας)
να κανουν στην ομαδα οτι δεν μπορεσε το γαμημενο συστημα να κανει 40 χρονια
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΗΛΥΣΙΑΚΟ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΞΑΝΘΗ
να ενωσουμε λοιπον την ξεφτιαλα μας και να βρουμε καπου να κρυφτουμε απο τις επομενες γενιες ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΠΑΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΣ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ας διαλεξουν οι παιχτες σε πιο στρατοπεδο ανηκουν
ειναι καλυτεροι και απο τον Ατρομητο και απο τον ΠΑΟΚ
παρτε 3-4 βαθμους και δωστε μας την ωθηση και εμεις θα ειμαστε εκει. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Εργοτέλης (32 +1 =33 αγωνιστική )
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 19 Απρ 2015 23:39 »
Σε αυτούς κάτι χρωστάμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 20 Απρ 2015 01:46 »
Κι επίσης, είναι ντροπή να έχουμε χαμηλότερο Μ.Ο. εισιτηρίων από εκείνο της Τρίπολης. Χρειαζόμαστε ένα καλό τελευταίο ματς για να ρεφάρουμε κι εκεί (και είμαστε 6οι...).

Όπως και να 'χει, πρώτα η τούμπα και μετά τα άλλα...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 26 Απρ 2015 20:37 »
Κοίταξα λίγο τι μπορεί να θέλει ο Εργοτέλης ερχόμενος εδώ.
Καταρχήν για να ελπίζει σε κάτι, πρέπει να κερδίσει αύριο και μόνο αυτό.
Αλλιώς έπεσε και μας έρχεται αδιάφορος.
Επίσης μπορεί να ελπίζει να σωθεί μόνο αν πάει 40 βαθμούς.
Αυτό σημαίνει να κερδίσει και Κέρκυρα κι εμάς και Λεβαδειακό και να ισοβαθμίσει εκεί με κάποιον/ους!
Αν συμβούν αυτά.. τότε υπερτερεί σε διπλή ισοβαθμία με Λεβαδειακό,
ενώ με Κέρκυρα σε διπλή θα εξαρτηθεί από το μεταξύ τους ή και το ποιός θα έχει συνολικά καλύτερη επίθεση.
Σε τριπλή με Λεβαδειακό-Κέρκυρα υπερτερεί από τον Λεβαδειακό, θα εξαρτηθεί πάλι με τον ίδιο τρόπο με την Κέρκυρα.
Σε τριπλή με Πανθρακικό και Λεβαδειακό στους 40, τους βάζει από κάτω και τους δύο.
Σε τριπλή με Πανθρακικό και Κέρκυρα στους 40, τους βάζει ομοίως και τους δύο από κάτω.
Σε τετραπλή με Πανθρακικό Λεβαδειακό Κέρκυρα, τους βάζει και τους τρεις από κάτω.
Αυτές είναι οι ελπίδες του, αν κι εδώ είμαστε ελλάδα και μπορεί κάτι να γίνει, ποτέ δεν ξέρεις και νάχει κι άλλες ελπίδες :P

Υ.Γ: Κάρτες συμπλήρωσαν Τσάβες, Τζημόπουλος και Χαρίσης, κάποιος κάποιοι θα λείψουν απ το ματς, επιστρέφει Ακόστα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 26 Απρ 2015 21:04 »
Κάρτες συμπλήρωσαν Τσάβες, Τζημόπουλος και Χαρίσης, κάποιος κάποιοι θα λείψουν απ το ματς, επιστρέφει Ακόστα.
Ο μκρός οπωσδήποτας με Έργο, αφού είδε κόκνη.
Υποθέτω και οι άλλοι δύο επίσης, για να πάμε με όλα μας τα χαρτιά στη Λεωφόρο.
Άσε δηλαδή που ο Τσάβες χρειάζεται ξεκούραση και μπορεί να έπαιρνε ανάσες έτσι ή αλλέως, τα έφτυσε από κάποιο σημείο και ύστερα και στη Τούμπα και στο Περιστέρι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 27 Απρ 2015 08:55 »
ΠΑΣ - Εργοτέλης (32 +1 (όσα τα χρόνια του Χριστού)  :P  αγωνιστική )

Τα γούρια -τα γούρια  φίλοι μου παγούρια  ;)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 27 Απρ 2015 12:10 »
Ρε γουρλη δεν ανοίγεις και ένα θέμα με τίτλο

Εφεση αδειοδοτησης 2015 μήπως και την κερδίσουμε

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 27 Απρ 2015 16:18 »
Ρε γουρλη δεν ανοίγεις και ένα θέμα με τίτλο

Εφεση αδειοδοτησης 2015 μήπως και την κερδίσουμε

δλδ κάπως έτσι ?           Αδειοδότηση 32+1983=2015? :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 28 Απρ 2015 15:24 »
ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ξαναΔΟΥΜΕ! :mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 28 Απρ 2015 18:12 »
'Η τωρα ή ποτε
Αν εχεις τα αρχιδια ελα την κυριακη στο γηπεδο

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 28 Απρ 2015 19:51 »
ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:
a)ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ
Β)ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ.
ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 28 Απρ 2015 21:33 »

alexperi
20:45 | 28-04-2015
Πραγματικά ρε παλικάρια εκεί στα Γιάννενα. Τι κάνετε;;; Πως το αφήνετε να συμβαίνει αυτό εδώ τόσα. Είπαμε μια δυο τρεις. Φτάνει. Έλεος δηλαδή. Ότι κερδίζετε μες στο γήπεδο να σας το στερεί κάποια επιτροπή και κάποιοι γραφειάδες;;; Νομίζω ότι αυτός ο Χριστοβασίλης σας δουλεύει ψιλό γαζί. Εγώ πάντως σαν επαρχιώτης και σαν άνθρωπος που έχω τόσους φίλους Γιαννιώτες, την έχω ψωνίσει με τον κάθε τύπο που κάνει κουμάντο στον ΠΑΣ και ουσιαστικά μια τρύπα στο νερό . Κρίμα γιατί έχετε και πολύ πιστό κόσμο. Αμαρτία απ'το Θεό. Κάντε κάτι.

Τι λετε μαγκες;; Τα λεει καλα ο παοκτζης στο γκαζετα;;
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 29 Απρ 2015 02:01 »
Παράθεση
Όπως και να έχει,
είτε πάρουμε άδεια,
είτε όχι,
την Κυριακή το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ θα πρέπει να είναι τόπος διαμαρτυρίας, τόπος συλλαλητηρίου για την απομάκρυνση του Χριστοβασίλη από τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Την Κυριακή πάμε να επιδοκιμάσουμε τον ΠΑΣ για το αγωνιστικό επίτευγμα της χρονιάς που κλείνει και
να αποδοκιμάσουμε την ΠΑΕ για αυτή την κατάντια.
Απέτυχε στα βασικά καθήκοντά της!
Ξενέρωσε και απομάκρυνε τον κόσμο απ'την ομάδα, δεν είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, δεν πληρεί βασικούς κανόνες λειτουργίας, δεν αξιοποιεί την αγωνιστική δυναμική.

Μακάρι να πάρουμε την άδεια γιατί αν δεν την πάρουμε, θα ξενερώσουν κι όσοι έχουν απομείνει πιστοί.
Αλλά, αυτός που ευθύνεται για το χάλι της ΠΑΕ, πρέπει να απομακρυνθεί ΚΑΙ ΘΑ απομακρυνθεί.

Για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές αγωνίας για πράγματα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ και ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!

Ραντεβού την Κυριακή.

Αν το γήπεδο είναι άδειο, θα έχει κερδίσει ο Χριστοβασίλης.
Ας μην τον αφήσουμε.
Αποχή = συνενοχή
Για το copywright -> ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 29 Απρ 2015 10:25 »
σήμερα....

αισθάνομαι κουρασμένος...

όχι γιατί τις 15 τελευταίες μέρες είχα πολύ σημαντικά πράγματα να κάνω και να σκέφτομαι αναφορικά με την πορεία μου στο επιστημονικό μου πεδίο...

όχι γιατί χθες... ναι χθες, είχα μία σημαντική ανακοίνωση μπροστά σε ένα αμφιθέατρο με 1000!!!!! εγγραφές... (τρελό νούμερο εεε?  :-?)

όχι γιατί χθες...ναι χθες, κρινόταν κι ένα άλλο μεγάλο ακαδημαϊκό μου όνειρο-απωθημένο 25 ετών....

αλλά γιατί χθες... ναι χθες
αποκαμωμένος, κατά τις 10 το βράδυ, όταν όλα αυτά είχαν πια τελειώσει... περίμενα...
είχα κλείσει και τα αφτιά μου, ο κακόμοιρος  :(, ως άλλος Οδυσσέας και περίμενα....

τι περίμενες ρε συ ???

τα πήγες τέλεια σε ένα τόσο σημαντικό επιστημονικό event, εσύ ο τίποτα, ανάμεσα σε τόσους ακαδημαϊκούς δασκάλους....

το ονειρο-απωθημένο της διδακτορικής σου διατριβής προχωράει όπως πρέπει....

τι άλλο περίμενες????
Τι στο διάλο περιμένεις???
τι είναι αυτό το άλλο ?
αυτό το τρίτο καλό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία που νοιώθεις μέχρι εκείνη την ώρα???

...δεν ήρθες ποτέ στο ραντεβού ρε μ@λ@κ@...

την πρώτη φορά το κατάπια ....έδωσα τόπο στην οργή, κι είπα ας δώσω μια ακόμη ευκαιρία...

αύριο...την Κυριακή ή όποτε παίζουμε ...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ

....γιατί είμαι άνθρωπος, και θα παρεκτραπώ...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ

....γιατί θέλω μόνος μου να κάνω λιτανεία μαζί με όλους αυτούς που αξίζουν να είμαι συνοδοιπόρος τους....

εγώ θα είμαι πάλι εκεί...
όπως ήμουν ΠΑΝΤΑ!
κι όπως θα συνεχίζω να είμαι ΠΑΝΤΑ!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ >:( ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 29 Απρ 2015 10:45 »
...και εγω θα είμαι εκεί...

Παρακαλώ όλοι την Κυριακή να είναι στο Γήπεδο σαν να είναι ένας τελικός...

ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 29 Απρ 2015 10:56 »
Γήπεδο...Φτάνει η κοροιδία.
Όχι να ασχοληθούμε με τον Εργοτέλη,το Ηράκλειο αλλά το ευχαριστώ στους παίχτες-προπονητές και να καταλάβει ο νεκροθάφτης τι γίνεται.Ως εδώ.

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 29 Απρ 2015 11:01 »
Γήπεδο...Φτάνει η κοροιδία.
Όχι να ασχοληθούμε με τον Εργοτέλη,το Ηράκλειο αλλά το ευχαριστώ στους παίχτες-προπονητές και να καταλάβει ο νεκροθάφτης τι γίνεται.Ως εδώ.

ίσως κάποιος/οι προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν πάλι....οφη-ηράκλειο και μαλακίες, 15 χρόνια ο οφη ήταν το πρόβλημα; το είχε πει και ο γιος του Τσιώλη...τα κάστρα πέφτουν απο μέσα....και το δικό μας απο μέσα έπεσε...οι συνένοχοι έχουν κρυφτεί,ίσως ετοιμάζουν το νέο τους  ξύδι

μην τους αφήσουμε...ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 29 Απρ 2015 14:54 »
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
αυτη ειναι η μονη λυση

ξεσηκωστε απο τις πολυθρονες ο καθενας και αλλους 2-3.
οπως ειπαν και τα παιδια αυτος ειναι ο τελικος μας
και αν τον χασουμε χανουμε το παιχνιδι για παντα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 29 Απρ 2015 15:09 »
Εγώ πιστευώ ότι δεν θα γίνει τίποτα. Ο ΧΒ κατάφερε να αηδιάσει τον κόσμο του ΠΑΣ τόσο πολύ που ούτε στο γήπεδο να τον αποδοκιμάσει δεν έχει όρεξη να πάει.

Τι σκηνικό φαντάζομαι: οι Βρυκολακαίοι να σιωπούν μετά απο αυστηρή διαταγή του Λεσχάρχη τους, η μεγάλη τελείως άδεια από κόσμο και τα παιδιά στο πέταλο να φωνάζουν αλλά μάταια.

Άλλωστε όπως έχει  γράψει και μια ψυχή εδώ μέσα πριν λίγο καιρό είναι 20 άτομα που λαμβάνουν τη χλεύη της μεγάλης κερκίδας. Θυμάστε;

Παράθεση
Πλέον εκεί στη γωνία αριστερα , όπως φαίνεστε από την μεγάλη, έχετε μείνει καμιά εικοσαρια , με τη στάση σας και δίκιο να είχατε σε κάτι, τουλάχιστον στη μεγάλη χλευάζεστε... Αυτά , καλή χώνεψη και στο επανειδείν......

Τώρα να δούμε ποιος θα δεχθεί την χλεύη ποιανού. Πάλι καλά που υπάρχουν αυτά τα "20" άτομα που φωνάζουν γιατί κάποιοι δεν μπορούν από τις γαργάρες που κάνουν.

Που είναι οι υποστηριχτές του ΧΒ εντός του φόρουμ; Αυτοί που θίγονταν με αυτά που γράφονταν εδώ μέσα; Που επενέβαιναν κάθε φορά που κάτι δεν τους άρεσε; Να μας πουν: Ποιος φταίει για τη φετινή ΜΗ αδειόδοτηση.

Κρυμμένοι στα λαγούμια τους! Θαρασύδειλοι τύποι!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 29 Απρ 2015 15:30 »
Παράθεση
Πλέον εκεί στη γωνία αριστερα , όπως φαίνεστε από την μεγάλη, έχετε μείνει καμιά εικοσαρια , με τη στάση σας και δίκιο να είχατε σε κάτι, τουλάχιστον στη μεγάλη χλευάζεστε... Αυτά , καλή χώνεψη και στο επανειδείν......

Δεν ξερω ποιος το εγγραψε αυτο.
(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ)
και δεν εχω και τη διαθεση να καθησω να ψαξω
και δεν θα το σχολιασω κιολας γιατι αν δεν εχω ολο το κειμενο δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο το γραφει και το εννοει.

Εγω στη μεγαλη καθομαι(συνηθως) και χλευασμους δεν ακουσα
μπορει βεβαιως να υπαρχουν στις πιο κεντρικες θεσεις
εκει που ειναι τα χορηγικα εισητηρια. εκει που μαζευονται διαφοροι που αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι, πολιτικοι, μαγαλοεπιχειρηματιες, αθλητικοι παραγοντες και που φυσικα δεν τους ξερει κανεις εξω απο τα ορια του νομου

Ατομα που δεν εχουν πληρωσει ποτε εισητηριο
ατομα που στο βωμο της ΜΠΕΧΑΝΤΙΝΗΣ προτιμουν να συμφωνουν με το βρυκολακα για να τους βαζει μεσα στο γηπεδο
και οταν πανε στα χωρια τους το παιζουν και ειδημονες και γαμαω και δερνω και ποιος ειναι ο ενας και ποιος ειναι ο αλλος

οι χλευασμοι βεβαια προς αυτα τα παιδια αν υπαρχουν ακουγονται στις γυρω θεσεις
ως εκει που ξερουμε ποιος καθεται και ποσο μας παιρνει
γιατι παραεξω κο κο κο

Παράθεση
Που είναι οι υποστηριχτές του ΧΒ εντός του φόρουμ; Αυτοί που θίγονταν με αυτά που γράφονταν εδώ μέσα; Που επενέβαιναν κάθε φορά που κάτι δεν τους άρεσε; Να μας πουν: Ποιος φταίει για τη φετινή ΜΗ αδειόδοτηση.

Κρυμμένοι στα λαγούμια τους! Θαρασύδειλοι τύποι!
τα παπαγαλακια?
δεν ξερουν τι να πουν...
αφου αλλη γραμμη περναει ο λΑΙΣΧΗαρχης και αλλη ο μπιστικος

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Απρ 2015 15:37 από pagourenko1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 29 Απρ 2015 19:29 »
Θα τον συνέφερε πάντως τον ΧΒ να βγούμε 6οι και κάτω και να μας πει στο τέλος δια αντιπροσώπου (Βρυκ, Βρυκ) "Να πάλι δεν βγήκαμε Ευρώπη, οπότε μικρό το κακό".

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 29 Απρ 2015 19:31 »
Τόσα που λένε όμως για τον Δημητρίου και την επιτροπή δεν έχουν έννομο συμφέρον να πάνε δικαστικά;;;Εκτός αν πήραν κανονικά άδεια οι από πάνω.Οπότε η επιτροπή δεν φταίει.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 29 Απρ 2015 20:27 »
Σε περίπτωση που ανεβεί ο Εργοτέλης... ενδεχόμενα να σκεφτούν...  "Τελευταίο ματς για τον ΠΑΣ στο "Οι Ζωσιμάδες" και με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην οικογένειά του οι άδικες αποφάσεις των Επιτροπών... αν πάμε θα τους αναστατώσουμε.
Ωστόσο όμως, υπάρχει και το πρόστιμο!
Ποιος θα το πληρώσει... ο ΠΑΣ?
Εδώ...  :-?

Ψυχοστατιστικά...       

Είναι το μοναδικό ματς σε 1 Μάη... 90% νικηφόρος:

03/05/1987- Α΄: ΠΑΣ - ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙ 0-3
… δε μετράει... άλλα χρόνια εκείνα.

ΠΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στα 6 ματς εντός… 
4 Ν / 1 Ι / 1 Η

Μ.Ο.  σκοραρίσματος…
ΠΑΣ: 1,6 … 2 τέρματα   
ΕΡΓΟ: 0,8… 1 τέρμα   
Στατιστικό σκορ: 2-1

Ο ΠΑΣ σκοράρει…
90% στο α΄ ημίχρονο
10% στο β΄

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σκοράρει…
10% στο α΄ ημίχρονο
90% στο β΄

Στις 26/12/1966, είχαμε “xattrik” από τον Τσιούρη (3-1)… ας το επαναλάβει ο Τσιού...βεζ.
Ημεροχρονολογιακά ΠΑΣ… 1-0, 1-1, 2-1… 3-1

Και για να γαργαλιούνται οι παλιοί και να γελάνε οι νεότεροι... 

Προτελευταία Αγωνιστική και το ημερολόγιο έδειχνε 14 Απριλίου 2013 όταν ο Ίλιτς έλαβε την κεφαλιά κοντρόλ διαταγή να σουτάρει σοβαρά και να σκοράρει με βολέ στο 74' κάνοντας το  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ  1-0  και τον ΠΑΣ να επιλέγει την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τολμηρός κόουτς Γιάννης Χριστόδουλος μη φοβούμενος ενδεχόμενη ανατροπή στο ήδη καθυστερημένο προβάδισμα της ομάδας του, παρατόλμησε αλλαγές στο 72΄ με Γιάκο αντί Γεωργίου, 79' Βίλα αντί Ίλιτς, 89’ Κεϊτά αντί Ντεβινσέντι. 
Το ματς παρακολούθησαν  3.548 θεατές.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Απρ 2015 20:55 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 29 Απρ 2015 21:24 »
Το γηπεδο θα πρεπει να γεμισει...να πουμε ενα μπραβο στα παιδια και προπονητικο επιτελειο...και ενα τεραστιο πουλα φυγε στον καρκινο...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 29 Απρ 2015 21:50 »
Το λοιπον(οπως λενε και οι Κυπριοι)

Ωφειλουν ολοι οι Πασολεδες εντος Ιωαννινων και οσοι ξενιτεμενοι μπορουνε,να δωσουνε δυναμικο παρων στον αγωνα........Πρωτα απο ολα ,για αυτους τους ποδοσφαιριστες που μας κανανε να νοιωθουμε μια ψιχα περηφανοι που ειμαστε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και δειξανε πως ακομα και στο συγχρονο  καπιταλιστικο ποδοσφαιρο παιζει ρολο ακομα η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Βελλιδη,Νadales,Struna,Μιχαηλ,Μπεριο,Ντασιο,Τζημοπουλο,Ακοστα,Αυγενικου,Κοροβεση,Τσουκαλα,Χαριση,Chavez,Ilic,Γιακο,Μανια ακομα κ στα παιδια με λιγοτερες συμμετοχες οπως στον Σωτηριου,Σκονδρα,Νακο,Γαρουφαλια,Ηλιαδη,Σαπαλιδη και βεβαιως στον καθοδηγητη αυτης της ομαδας τον Γιαννη Πετρακη,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΩΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Αυτη  η ομαδα των τελευταιων 3 χρονων θα μεινει στην ιστορια της σελιδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και πρεπει να δοθει ενα μεγαλοπρεπες αντιο απο την μερια μας

Ας το κανουμε πραξη λοιπον

Οσο για τον ΠΡΟΔΟΤΗ των ονειρων μας  ηρθε η ωρα να μετανοιωσει την ωρα που ανελαβε τα Γιαννινα..............ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!!!Οπως εσυ ρε πουστη επαιζες παιχνιδακια και οικονομουσες λεφτα πανω στις πλατες φιλαθλων που ζουσαν  τον ΠΑΣ για 4 δεκαετιες και ειχανε μια ελπιδα οτι θα ζησουν το ονειρο της ευρωπης και στο τελος παντα τους κοροιδευες,ετσι και τωρα θα ζησεις την αλλη πλευρα του νομισματος ρε ξεφτιλισμενε.........ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Ολοι γηπεδο παιδια,και το λεω εγω που ημουνα προσωπικα απο τους πρωτους που εκανα αποχη απο το γηπεδο λογω Χρηστοβασιλη.........Αφηστε τους καναπεδες ηρθε η ωρα για μια συντονισμενη κινηση

ΟΛΟΙ

Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΟΤΕ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS