Εγώ πάντως σήμερα βούρκωσα όταν στην παρουσίαση των ομάδων όλο το γήπεδο χειροκροτούσε όρθιο τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, αυτούς που φέτος μας χάρισαν τόσες όμορφες στιγμές και κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν νέους ΠΑΣολέδες (όσο κι αν ο χοντρός κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο), γιατί νέες γενιές φιλάθλων γίνονται μόνο με 3άρες εναντίον των υποτίθεται μεγάλων.
Στην αλλαγή του Κοροβέση χειροκροτούσα που επιτέλους δεν θα με πονάνε τα μάτια πλέον, ας πάει κι αυτός στην "μεγάλη" ομάδα που ονειρεύοταν να γυαλίζει πάγκο και να ακούει μπινελίκια, τον ΠΑΣ τον είχε ως σκαλοπάτι σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Ειλικρίνα αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΣ θα πούλαγα παίκτες μόνο σε ομάδες έξω, όποιος παίκτης, πατέρας ή μανατζαραίος ήθελε θέση στο ρόστερ ως σκαλοπάτι για το ΠΟΚ ή τον ΜΠΑΟΚ θα έτρωγε σουτάρισμα αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χοντρός μάλλον μλκα έπιασε τον Ιβάν.Βέβαια αν βρεθεί κάποιος προπονητής που κυρίως τον πείσει ότι πρέπει να παίξει μπακ, ίσως και να κάνει καριέρα.
Τέλος για τις διαμαρτυρίες, έγιναν αυτές που έπρεπε να γίνουν, το μήνυμα εστάλη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος που να βγει μπροστά, ίσως να τρομάζουν τα τυχόν χρέη, ίσως κανένας να μην είναι φορτωμένος για να επενδύσει, ίσως να είναι και άλλοι λόγοι. Την προηγούμενη φορά ο κύριος λόγος που ο ψυχάκιας έφυγε ήταν ότι βρέθηκε ο χοντρός και τα έχωσε και όχι το πούλα φύγε του κόσμου.
30 χρόνια είμαι συνεχώς στο γήπεδο, είτε εντός πλέον, είτε σε όλες τις κωλογειτονιές της Αθήνας και τα κωλοχώρια της Ελλάδος παλιότερα, κανένας χοντρός δεν θα μου κόψει αυτή την ωραία συνήθεια, πάντα θα ονειρεύομαι κάτι καλύτερο για την ομάδα μου, πάντα θα κριτικάρω αυτά που δεν μου αρέσουν, αλλά πάντα θα είμαι εκεί γιατί το σημερινό standing ovation δεν το αλλάζω με τίποτα.