(...)
Θα βρίσουμε, θα οργιστούμε και θα ειπωθούν αυτά που πρέπει για να φύγει ο ανεκδιήγητος. Όχι άλλη κριτική αφ' υψηλού και από το πληκτρολόγιο.
(...)
Ναι σε αυτά που πρέπει να ακουστούν (ειπωθούν).
Έγραψα πουθενά να μείνει "ο χοντρός ή πιτογυράς (ή αλλιώς πως... τον λένε...)" και δεν το ξέρω?
Του τα έχω πει και προσωπικά... (!!!)... άστο.
Ναι να φύγει... όχι όμως σύζυγοι προέδρων και γενικά γυναίκες στο "σφυρί" της κερκίδας.
Ποτέ!
Αυτά σου τα λέω ως πρώην άνθρωπος του "προέδρου"... και ως νυν άνθρωπος του επερχόμενου "συμπαίκτη".
Μια ζωή προεδρικός αγαπητέ και στο πληκτρολόγιο και στην κερκίδα... αν με ερμηνεύεις.
Μα, ασφαλώς και δεν το λες σε μένα ... "αφ' υψηλού και από το πληκτρολόγιο" γιατί θα σηκωθούν τα καθίσματα 9 φεύγα και θα σε "πλακώσουν"...
Δόξα στον ΠΑΣ που πηγαίνει ακόμα συχνά στο "Οι Ζωσιμάδες"... και εκτός.
Άκου και το άλλο... πέρσι ή πρόπερσι με τον Νιώνιο, έφυγαν σφαίρα 5 κλανιάρικα από την 10 να κάνουν ρελάστο στην 7... ήταν να σκας στα γέλια.
Ας το έκαναν οι μεγάλοι... οι ταγοί.
Προσωπικά και με φίλους μου είχα/με αναρωτηθεί ανησυχητικά... "Τι γύρευε ο Αλέκος, ξημερώματα στο Pas.gr;"
Για πολλούς τότε, ήταν ακόμη πιο μέλι η ζωή πλάι στον οπαδοπατέρα και στην διοίκηση.
Τι να σου λέω τώρα... από σκατό μπόλικο, για τα βάζα παίζει, γιατί έχουν ακόμη μέλι μέσα... και τα "χέρια" πολλά.
Αυτά.