Αποστολέας Θέμα: ΑNEΚΔΟΤΑ  (Αναγνώστηκε 287376 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑNEΚΔΟΤΑ
« Απάντηση #950 στις: Παρ 20 Αύγ 2021 20:48 »
-Μωρο μου σημερα  θα παιξουμε ενα παιχνιδι ρολων,εγω θα κανω την μπαργουμαν εσυ τον πελατη και θα κανουμε one night stand.
-Ενταξει,το εχω!!!

-Αντε ρε μαλακα Γιωργο,που εισαι;Περιμενω!!!
-Στο μπαλκονι,δεν εχω πιστοποιητικο εμβολιασμου και δεν μπορω να μπω μεαα!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Κυρ 05 Σεπ 2021 13:45 »
Μητερα:-Γιατρε το παιδι μου δεν τρωει το ψαρι.Με τι μπορω να το αντικαταστησω;
Γιατρος:-Με γατα.Τρελενονται για ψαρια οι γατες!!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Τρι 07 Σεπ 2021 23:48 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Τετ 10 Νοέ 2021 18:26 »
-Πως σου αρέσουν οι γυναίκες;
-Σαν τον covid!
-Δηλαδή;
-19 και να  προτιμούν ηλικιωμένους!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Σαβ 21 Μάι 2022 12:11 »
-Χθες στο μπαρ εκανα μ'αγαπαει δε μ'αγαπαει με μαργαριτες
-Και μετα;
-Μετα με τεκιλες
-Και μετα;
-Μετα δε με ενοιαζε, στα παπαρια μου!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Πεμ 23 Ιούν 2022 11:05 »
Super fm:
"Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γκαρντάβσκι, Στάνκο και Σνάιντερ, με τον πρώτο να μην έρχεται τελικά σε συμφωνία με την ομάδα, παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει για μακρύ διάστημα, ενώ με τις άλλες δύο περιπτώσεις ο ΠΑΣ δεν ασχολήθηκε καθόλου, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του κ. Στάικου να παραμείνουν".

... με τις άλλες δύο περιπτώσεις ο ΠΑΣ δεν ασχολήθηκε καθόλου, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του κ. Στάικου να παραμείνουν B-) B-) B-)

Να `σαι καλά, γελάσαμε και σήμερα...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Πεμ 05 Οκτ 2023 14:51 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Τετ 27 Δεκ 2023 13:49 »
"Πράγματι στην ομάδα μας προτάθηκαν ιδιαίτερα και σημαντικά ονόματα τεχνικών, τεχνικών που έχουν κάνει πρωταθληματικές πορείες κι έχουν κατακτήσει τίτλους. B-)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γνώμονα το συμφέρον του  B-) B-) αποφάσισε να συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έναν προπονητή με ιδιαίτερα σημαντική καριέρα B-) B-) που έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα και παράλληλα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας B-) B-) B-), ο οποίος μπορεί να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Γνωρίζουμε καλά B-) B-) B-) B-) πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική και για τον λόγο αυτό οι όποιες αλλαγές γίνονται για το καλό της ομάδας B-) B-) B-). Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να αφήσουμε τις διχόνοιες στην άκρη και όλοι μαζί ενωμένοι να επαναφέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί που του αρμόζει B-) B-) B-) B-) B-).
Το 2023 κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ και δεν εννοούμε την βαθμολογική θέση. Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει υγεία, αγάπη και λιγότερη τοξικότητα ειδικά σε εκείνους που με τα λεγόμενα τους μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα» B-) B-) B-)
Μπα σε καλό σας...Τρελλά κέφια... Φτιάξαμε στομάχι και σήμερα...

Όταν τα "τίποτα" έχουν γίνει "νούμερα" δεν μπορεί παρά να τα εκλαμβάνεις αναλόγως...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Πεμ 11 Ιαν 2024 14:59 »
Και τα γιαννιώτικα ανέκδοτα συνεχίζονται... Σταματημό δεν έχουν...
"Ο κεντρικός μέσος για τον οποίο ενδιαφέρονταν ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Ρικάρντο Μπλάνκο. Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των Γιαννιωτών και εκφράζονταν η αισιοδοξία ότι θα έρθει στην Ήπειρο, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε τελικά για προσωπικούς λόγους να παραμείνει στην πατρίδα του την Αργεντινή. Τελικά ο Μπλάνκο συμφώνησε με τη Φέρο, ομάδα της χώρας του, αναγκάζοντας τον ΠΑΣ να αναζητήσει άλλη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ναυάγιο υπήρξε και στη θέση του αριστερού εξτρέμ με την περίπτωση που υπήρχε στην κορυφή της λίστας. Ήταν κι αυτός ξένος και προτίμησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Έτσι ο ΠΑΣ βρίσκεται χωρίς μεταγραφές παρότι βαίνουμε προς τα μέσα Ιανουαρίου. Η αναζήτηση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, από τις τέσσερις που έχει ζητήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου
".
 :-? ::) ::) :-? :)) :(

Τι γράφουνε ρε πο&^τη μου...
Υγ. Και αφού ήξερες ποιος ήταν ο μεσοεπιθετικός με τον οποίο η ομάδα βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις (!!!) γιατί δεν είχες γράψει τίποτα ρε μάστορα... Α, ναι μωρέ, πως δεν το σκέφτηκα... Για να μην στραβώσει η μεταγραφή ...
Α, και πως έμαθες ότι "ο ίδιος αποφάσισε τελικά για προσωπικούς λόγους να παραμείνει στην πατρίδα του"; Να φανταστώ, από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ που έκανες σε Αργεντινή και Ελλάδα έτσι; Ναι δεν είχα καμία αμφιβολία ...

Υγ2. Έρμη και πολύπαθη γλώσσα, έρμαιο και βορά στα νύχια τοπικού "δημοσιογράφου"...
Σε τρίτο ενικό πρόσωπο: "βρίσκονταν" και "εκφράζονταν "... Να γελάσεις ή να κλάψεις, έλα μου ντε...

Ευτυχώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αναθαρρήσουμε με την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής... Από την άλλη όμως, μήπως με τις μεταγραφές χαθεί η συνοχή και πάθει ζημιά το οικογενειακό κλίμα της ομάδας;;; ;)

Να, σε τέτοια διλήμματα ακροβατούν οι αφοι αΧΒ και δυσκολεύουν και τη ζωή των ειδημόνων στο ρεπορτάζ...
Ρε, ουστ... Ουστ...   
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιαν 2024 15:05 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Πεμ 11 Ιαν 2024 21:04 »
Και τα γιαννιώτικα ανέκδοτα συνεχίζονται... Σταματημό δεν έχουν...
"Ο κεντρικός μέσος για τον οποίο ενδιαφέρονταν ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Ρικάρντο Μπλάνκο. Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των Γιαννιωτών και εκφράζονταν η αισιοδοξία ότι θα έρθει στην Ήπειρο, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε τελικά για προσωπικούς λόγους να παραμείνει στην πατρίδα του την Αργεντινή. Τελικά ο Μπλάνκο συμφώνησε με τη Φέρο, ομάδα της χώρας του, αναγκάζοντας τον ΠΑΣ να αναζητήσει άλλη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ναυάγιο υπήρξε και στη θέση του αριστερού εξτρέμ με την περίπτωση που υπήρχε στην κορυφή της λίστας. Ήταν κι αυτός ξένος και προτίμησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Έτσι ο ΠΑΣ βρίσκεται χωρίς μεταγραφές παρότι βαίνουμε προς τα μέσα Ιανουαρίου. Η αναζήτηση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, από τις τέσσερις που έχει ζητήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου
".
 :-? ::) ::) :-? :)) :(

Τι γράφουνε ρε πο&^τη μου...
Υγ. Και αφού ήξερες ποιος ήταν ο μεσοεπιθετικός με τον οποίο η ομάδα βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις (!!!) γιατί δεν είχες γράψει τίποτα ρε μάστορα... Α, ναι μωρέ, πως δεν το σκέφτηκα... Για να μην στραβώσει η μεταγραφή ...
Α, και πως έμαθες ότι "ο ίδιος αποφάσισε τελικά για προσωπικούς λόγους να παραμείνει στην πατρίδα του"; Να φανταστώ, από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ που έκανες σε Αργεντινή και Ελλάδα έτσι; Ναι δεν είχα καμία αμφιβολία ...

Υγ2. Έρμη και πολύπαθη γλώσσα, έρμαιο και βορά στα νύχια τοπικού "δημοσιογράφου"...
Σε τρίτο ενικό πρόσωπο: "βρίσκονταν" και "εκφράζονταν "... Να γελάσεις ή να κλάψεις, έλα μου ντε...

Ευτυχώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αναθαρρήσουμε με την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής... Από την άλλη όμως, μήπως με τις μεταγραφές χαθεί η συνοχή και πάθει ζημιά το οικογενειακό κλίμα της ομάδας;;; ;)

Να, σε τέτοια διλήμματα ακροβατούν οι αφοι αΧΒ και δυσκολεύουν και τη ζωή των ειδημόνων στο ρεπορτάζ...
Ρε, ουστ... Ουστ...   

Γενικότερα από τους διαχειριστές της σελίδας, θα μπορούσε να μεταφερθεί όλο το νήμα ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ σε αυτό εδώ και τέλος. Να αλαφρυνουμε και το σέρβερ.

Κατά τα άλλα, ο παίκτης πήγε στην ομάδα Φέρο με 100Κ€. Άμα του έδιναν για έναν χρόνο 150Κ€ θα ερχόταν με τα πόδια!! Όταν είσαι επαγγελματίας και ειδικά κάποιας ηλικίας ποδοσφαιρικής, έρχεσαι για τα φράγκα χωρίς 2η σκέψη!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μπήκαν σε παζάρια με τον παίκτη και αυτός λακισε