Αποστολέας Θέμα: ΑNEΚΔΟΤΑ  (Αναγνώστηκε 287734 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΑNEΚΔΟΤΑ
« Απάντηση #775 στις: Παρ 04 Σεπ 2015 21:36 »
 Η παγκόσμια οικονομία
 Σοσιαλισμός,έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονα σου.
  Κομμουνισμός,έχεις 2 αγελάδες,η κυβέρνηση παίρνει και τις 2 και σου δίνει λίγο γάλα.
 Φασισμός,έχεις 2 αγελάδες,η κυβέρνηση παίρνει και τις 2 και σου πουλά λίγο γάλα.
 Ναζισμός,έχεις 2 αγελάδες,η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας.
 Γραφειοκρατία,έχεις 2 αγελάδες,η κυβέρνηση παίρνει και τις 2,σκοτώνει τη μία,αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά   
 το γάλα.
 Παραδοσιακός καπιταλισμός,έχεις 2 αγελάδες,πουλάς τη μία,αγοράζεις ένα ταύρο,πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η
 οικονομία αναπτύσσεται ομαλά.Στη συνέχεια,πουλάς όλο το κοπάδι,γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλλύτερα.
 Αμερικάνικη οικονομία,έχεις 2 αγελάδες,πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί 
 σε 4 αγελάδες.Αργότερα,προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η 
 αγελάδα έπεσε νεκρή.
 Γαλλική οικονομία,έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3.
 Γιαπωνέζικη οικονομία,έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους
 και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα.Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν,το ονομάζεις COWKEMON και 
 το πουλάς σε όλο τον κόσμο.
 Γερμανική οικονομία,έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια,να τρώνε μια φορά
 το μήνα και να αυτοαρμέγονται.
  Ιταλική οικονομία,έχεις 2 αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι,έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό.
 Ρώσική οικονομία,έχεις 2 αγελάδες,τις μετράς και μαθαίνεις ότι στη πραγματικότητα έχεις 5.Τις ξαναμετράς 
 και μαθαίνεις ότι έχεις 42.Την τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις 2 ξανά.Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη
 ένα μπουκάλι βότκα.
 Κινέζική,έχεις 2 αγελάδες,300 ανθρώπους να τις αρμέγουν,ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς.
 Ελληνική,έχεις 2 αγελάδες,τις πουλάς όσο-όσο,με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο,το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις.
 Ινδική,έχεις 2 αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία).
 Βρετανική,έχεις 2 αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 21:54 »
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: "Εμείς δεν ψηφίσαμε το Μνημόνιο, την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ψηφίσαμε."

... σοφός ως Κένταυρος.

Υ.Γ.: "Ναι" ψήφισαν 222, "Όχι" 64, "παρών" 11.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 21:59 »
Εκ της ασφάλειας Αθηνών:

"Αν δείτε μήνυμα στον υπολογιστή σας ¨Ο Μπούρμπος έβγαλε σέντρα¨μην το ανοίξετε, περιέχει ιο"
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 22:09 »
Η Τρέμη με...extensions.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 22:17 »
Η Τρέμη με...extensions.

Η Τρέμη τελεί υπό παράκρουση... κάτι την προβληματίζει επώδυνα 8)

Μια ξανθιά πηγαίνει στο σουβλατζίδικο και ζητά από το σουβλατζή ένα σουβλάκι.
Ο σουβλατζής ρωτάει: "καλαμάκι;"
"Το φτιάχνετε και σε χυμό τώρα;", απαντά η ξανθιά

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Σαβ 19 Σεπ 2015 11:08 »
-Γιατρέ δεν είμαι καλά. Νιώθω πολύ μαλάκας και ηλίθιος. Τι εχω;
-Δίκιο!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Δευ 21 Σεπ 2015 21:44 »
Κάπου στην Κίνα...

- Μπαμπά θέλω σκυλάκι.
- Μπα?! Πείνασε το αγόρι μου?

Κάπου στο Μπισδούνι...

- Πατέρα θες 1 τσίπρο?
- Τι λες?! Ψήφισε το παλικάρι μου?

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 21 Σεπ 2015 21:51 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Τρι 22 Σεπ 2015 21:02 »
- Τί δουλειά κάνεις?
- Ερευνητής.
- Και τί ψάχνεις?
- Να βρώ ανθρώπους ...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Σαβ 26 Σεπ 2015 09:40 »
Ειδα χτες το βραδυ στον υπνο μου πίτσες
Τι να σημαινει;

Οτι εισαι ανορθόγραφη :P :P :P

Το συνθημα αλλαζει σε "Παιδεια, Ελευθερια" γιατι ο Φιλης εφαγε ολο το ψωμι

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: Δευ 05 Οκτ 2015 21:47 »
Ήταν στα χρόνια της γερμανοϊταλικής κατοχής, σε μια πόλη. Ο άντρας ήταν άνεργος. Δω-κει σταύρωνε κάνα μισό μεροκάματο. Στο σπίτι πείνα και των γονέων! Η γυναίκα του όμως όλο και τα βόλευε. Ήταν κι ομορφούλα… Βέβαια στην κατοχή υπήρχε το σύστημα των δελτίων. Η γυναίκα άρχιζε να φέρνει στο σπίτι όχι μόνο το λίγο αλεύρι των διανομών ή το κομματάκι ψωμί αλλά και κονσέρβες. Μια, δυο, τρεις το πράγμα δε σοκάριζε. Ύστερα όμως…

Ο άντρας ψυλλιάστηκε. Οι κονσέρβες δε σταματούσαν να μπαίνουν στο φτωχόσπιτο.
– Πού τις βρίσκεις γυναίκα;
– Μα σου είπα άντρα, το δελτίο μας!

Ο άντρας κρυφογελούσε κάτω από τα μουστάκια του. Μα δεν προχωρούσε πιο πέρα. Μια μέρα ξαναρώτησε:
– Πού τις βρίσκεις τις κονσέρβες, γυναίκα;
– Ε, δεν τρώγεσαι! Απάντησε εκείνη νευριασμένα. Φάε και μη μιλάς…
Ο ταλαίπωρος ο σύζυγος της άτιμης κατοχής δεν ξαναμίλησε. “Φως φανάρι”. Η σύζυγος πήγαινε με Ιταλούς.

Ήρθε ο χειμώνας. Κάτι καρβουνάκια στο μαγκάλι πού να ζεστάνουν την κάμαρα; Η κακομοίρα η γυναίκα ένα βραδάκι γυρίζοντας απ’ τη βίζιτα παγωμένη, το καβάλησε. Κάθισε στην καρέκλα, άνοιξε τα σκέλια και ζεσταινότανε στο μαγκάλι. Τα πόδια της αρχίζανε να παρδαλίζουν.

Δεν βάσταξε πια ο σύζυγος. Τα λόγια του ειπώθηκαν σοβαρά σοβαρά. Στο τέλος όμως του ξέφυγε ένα χαχάνισμα.
– Τραβήξου απ’ το μαγκάλι γυναίκα. Θα κάψεις το δελτίο!

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος XhardcoreprideX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Κυρ 25 Οκτ 2015 02:36 »
λοιπον μαγκες σας εχω ενα κρυο...

ποτε καταλαβε ο πινοκιο οτι ηταν ξυλινος????

οταν τραβηξε για πρωτη φορα μαλακια πηρε φωτια :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka:

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Κυρ 25 Οκτ 2015 03:14 »
-περιρρέουσα θλίψη τελματώνει το είναι μου
-γιατί καύλα μου;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 13:28 »
Μπαίνουν δύο ξανθιές σε ένα ταξί και ρωτάει ο ταξιτζής:
– Πού πάμε κορίτσια;
Και λέει η μία στην άλλη:
– Τί, θα έρθει και αυτός μαζί μας;

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 15:15 »
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και έχει στον ώμο του έναν γύπα !
Λέει στον μπάρμαν
-Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για το γύπα, ένα δικό σου και κέρασε όλο το μαγαζί! Σε 10 λεπτά του την έχουν πέσει οι τρεις καλύτερες μουναρες !
Αφήνει 200 ευρώ ,παίρνει τις γκόμενες και φεύγει...
Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο τύπος με το γύπα στον ώμο κερνάει όλο το μαγαζί, του την πέφτουν οι καλύτερες γκόμενες, τις παίρνει και φεύγοντας
Αφήνει και 100 ευρώ πουρμπουάρ...
Μετά από μια βδομάδα κι αφού γινόταν κάθε βράδυ το ίδιο σκηνικό, ο μπάρμαν τον ρωτάει
-Συγνώμη κύριε μου αλλά με έχει φάει η περιέργεια. Κάθε βράδυ έρχεστε ,σκορπάτε τόσα χρήματα, σας την πέφτουν οι καλύτερες μουναρες και έχετε και αυτόν τον γύπα στον ώμο...
-Κοίταξε Τάκη, του λέει ο τύπος
Πριν από λίγο καιρό εκεί που περπατούσα βρήκα στο δρόμο ένα λυχνάρι.
Μόλις το έτριψα βγήκε ένα τζίνι και μου είπε ότι θα μου πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες.
To πρώτο που του ζήτησα ήταν να μην αδειάζουν ποτέ οι τσέπες μου από λεφτά...
Το δεύτερο ήταν να μου την πέφτουν πάντα οι ωραιότερες γυναίκες...
-Και το τρίτο ; τον ρωτάει ο μπάρμαν
-Το τρίτο που του ζήτησα ήταν να μου δώσει ένα μεγάλο πουλί...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #789 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 15:35 »
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και έχει στον ώμο του έναν γύπα !
Λέει στον μπάρμαν
-Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για το γύπα, ένα δικό σου και κέρασε όλο το μαγαζί! Σε 10 λεπτά του την έχουν πέσει οι τρεις καλύτερες μουναρες !
Αφήνει 200 ευρώ ,παίρνει τις γκόμενες και φεύγει...
Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο τύπος με το γύπα στον ώμο κερνάει όλο το μαγαζί, του την πέφτουν οι καλύτερες γκόμενες, τις παίρνει και φεύγοντας
Αφήνει και 100 ευρώ πουρμπουάρ...
Μετά από μια βδομάδα κι αφού γινόταν κάθε βράδυ το ίδιο σκηνικό, ο μπάρμαν τον ρωτάει
-Συγνώμη κύριε μου αλλά με έχει φάει η περιέργεια. Κάθε βράδυ έρχεστε ,σκορπάτε τόσα χρήματα, σας την πέφτουν οι καλύτερες μουναρες και έχετε και αυτόν τον γύπα στον ώμο...
-Κοίταξε Τάκη, του λέει ο τύπος
Πριν από λίγο καιρό εκεί που περπατούσα βρήκα στο δρόμο ένα λυχνάρι.
Μόλις το έτριψα βγήκε ένα τζίνι και μου είπε ότι θα μου πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες.
To πρώτο που του ζήτησα ήταν να μην αδειάζουν ποτέ οι τσέπες μου από λεφτά...
Το δεύτερο ήταν να μου την πέφτουν πάντα οι ωραιότερες γυναίκες...
-Και το τρίτο ; τον ρωτάει ο μπάρμαν
-Το τρίτο που του ζήτησα ήταν να μου δώσει ένα μεγάλο πουλί...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!

Καλο :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 20:17 »
Μια μέρα ήταν ο Τοτός και η αδελφή του η Τοτίνα. Τα παιδιά πήγαιναν πάντα μαζί με τους γονείς τους όπου και αν πήγαιναν αυτοί. Μια μέρα λέει ο πατέρας στη μητέρα:
- "Τι μπελάς μας βρήκε ρε γυναίκα, αυτά τα παιδιά έρχονται συνέχεια όπου πάμε και εμείς, ούτε να γαμηθουμε μπορούμε."
Κάθονται και οι δύο σκεπτικοί και σε μια στιγμή ο πατέρας βρίσκει μια ιδέα:
- "Θα πλένεις εσύ τα πιάτα και θα έχεις τα παιδιά μαζί σου ενώ εγώ θα κάνω μπάνιο, θα σπάσεις ένα πιάτο και θα έρθεις μέσα στο μπάνιο και θα γαμηθουμε"
Πλένει η μαμά τα πιάτα, σπάει ένα πιάτο κάνει ότι κόπηκε και πάει στο μπάνιο για να το πλύνει. Κλειδώνει την πόρτα ο πατέρας και αρχίζουν να γαμιουνται. Πάει και Τοτός και κοιτάει από την κλειδαρότρυπα να δει τι γίνεται. Βλέπει τον μπαμπά να γαμαει την μαμά. Γυρνάει τότε ο Τοτός και λέει στην Τοτίνα:
- "Τοτίνα μην σπάσεις κανένα πιάτο μας γαμησε ο πατέρας. :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 17:21 »
Άκουσα ένα ανέκδοτο.Δεν το πίστεψα στην αρχή.Λέω δεν μπορεί.Μπα κάποιο λάθος θα έχει γίνει.
Το σάιτ της ΠΑΕ μέχρι πρόσφατα ήταν πλήρως ενημερωμένο.Τελικά πήγα και κοίταξα να δω με τα ματάκια μου.Βρήκα μερικά που περάστηκαν πρόσφατα και καθυστερημένα αλλά βρήκα και μερικά άλλα πράγματα.

Κάτι μου είπαν για κάτι παράξενο στο συγκεκριμένο.Δεν μπορώ να βρω κάτι.Βοηθήστε βρε.

Ορίστε ρεκόρ.Ένα τέρμα.Όλη την σεζόν.Τι λάθος;Ποιο λάθος.Ποιος οχτρός τα λέει αυτά;

Ξεχάσαμε αυτό και ίσως αρκετά άλλα...Μπόνους βρείτε το λάθος...

Α ναι κάνει και ζουμ για να φαίνεται καλά.Στο μοζίλα πατάς προβολή εικόνας.Κάτι ανάλογο έχει και ο χρομ.
Αναζητούνται ως συλλεκτικές ανακοινώσεις για Αμπάρη,Σονγκό και ίσως με μερικούς άλλους ποδοσφαιριστές.Πότε έφυγαν κτλ.Ένας οχτρός πάλι μου έλεγε ότι πέρυσι οι ομάδες των Κ-20/17/15 περάστηκε κάπου την άνοιξη.Πρόοδος φέτος.
Μου είπε και άλλα ο οχτρός αλλά ας αφήσουμε και τίποτα άλλο για άλλη φορά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 17:31 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #792 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 20:24 »
Έλα κακιούλεεεες!!!

Αφού ξέρεις πρώτο χέρι, πόσο δύσκολο είναι να μην κάνεις λαθος στα στατιστικά.
Όλο και κάποιο όνομα λάθος, όλο και κάποιος Νέας Μηχανίωνας θα γίνει Νέων Πόρων μέχρι και ο Σάκης μπορεί να βρεθεί αλλού για αλλού (ξέρεις εσύ ...make a copy από μία χρονιά, τσουπ ξεχνάω να σβήσω κάνα όνομα).

Ήταν μια καλή (αρχική - πρωτόλεια) προσπάθεια από την ΠΑΕ, να καταγράψει κάποια πράγματα.
Οπότε συγχωρούντιαι κάποια λάθη.
Θα μ πεις επίσημο σάιτ είναι ...οοοοκ θάχεις κάποιο δίκιο.

Εκείνο που πρέπει να διορθώσουν όμως γρήγορα και χωρίς δεύτερη σκέψη είναι κάποια γκολ, γιατί οι Παπούδες τα βλέπουν και στεναχωριούνται.

ΠουΧου

Θωμάς Τσουρλίδας φαίνεται σαν 8ος σκόρερ με 36 γκολ, ενώ στην πραγματικότητα (με μετρημένα-τσεκαρισμένα από τρεις ένα - ένα) βρίσκεται στην 5η-6η μαζί (μετά; πιο πάνω;) με τον ΓιανΜπελά με 51 γκολ

Βασίλης Τσιούρης φαίνεται σαν 12ος σκόρερ με 31 γκολ, ενώ στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς πίσω από τους προαναφερθέντες με 48 γκολ

Αδικία να αφαιρείς κοντά ένα τρίτο των γκολ που πανηγυρίσαμε από τους δυό αυτούς Παιχταράδες.

Σημείωση:
Τον ΓιάνΜπελά δεν τον καρατσεκάραμε ακόμη, δατς ουάι δεν γράφω με σιγουριά.
Σαν πολύ στο σορολόπ δεν το ρίξαμε;;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 20:37 »
Μα εγώ δεν είπα τόσο για τα λάθη.Τα λάθη ανθρώπινα είναι.Το θέμα είναι ότι έχουν να ενημερωθούν κάτι χρόνια.Να βρεθούν τα όποια λάθη κτλ.Τα ενημέρωνε μέχρι τώρα η ΠΑΕ αλλά ξαφνικά τώρα τελευταία (κάτι χρόνια δηλαδή) δεν είναι ενημερωμένα.Δεν προλάβαμε και κάτι άλλα που ενημερώθηκαν πρόσφατα.Αυτό με τις ομάδες.
Αλλά τι να περιμένεις από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 196 παλικάρια από τα Γιάννενα.

Σε μια ουτοπική και οργανωμένη ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 Με σεβασμό στο παρελθόν,κοιτάμε το μέλλον!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 20:54 »
Ανέκδοτο με ερωτηματικό:

Να ρωτήσω 1 παππού... Πότε ο αείμνηστος Πινόκιο συνειδητοποίησε ότι ήταν ξύλινος?

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Τετ 28 Οκτ 2015 09:43 »
Οταν πηγε να την παιξει και πηρε φωτια  :P

(ευκολάκι)  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Τετ 28 Οκτ 2015 10:30 »
Όταν το ελληνικό δημόσιο ανακοίνωσε οτι μόνος τρόπος για να μη φορολογηθείς και να συνταξιοδοτηθείς και κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ξύλινος.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Τετ 28 Οκτ 2015 11:06 »
Οταν πηγε να την παιξει και πηρε φωτια  :P

(ευκολάκι)  :P :P :P :P

Παθαίνουν το ίδιο οι πολιτικοί που μιλάνε την ξύλινη γλώσσα Mr Mikkael_Sin ή εξαρτάται από τις εκκρίσεις των σιαλογόνων τους?

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Πεμ 29 Οκτ 2015 11:06 »
Δυστυχώς, όταν την παίζουν αυτοί, παίρνει φωτιά ο δικός μας κώλος  :(

Υ.Γ.
Ιούλιο εφορία
Αύγουστο ξύλα
Σεπτέμβρη εφορία
Οκτώβρη ΕΝΦΙΑ
Νοέμβρη εφορία
Δεκέμβρη τέλη κυκλοφορίας
...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Τρι 10 Νοέ 2015 20:36 »
Ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής για την Απεργία

Όλοι και Όλες στην Απεργία και τις Συγκεντρώσεις την Πέμπτη 12 Νοέμβρη

Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, οι αγώνες για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών, κεκτημένων και αναγκών ενάντια στην κερδοσκοπία, όχι μόνο δεν αναστέλλονται αλλά συνεχίζονται.

Οι εργαζόμενοι, με τις κινητοποιήσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον καταλυτικό παράγοντα για την αλλαγή των συσχετισμών, προκειμένου το κοινωνικό μέτωπο να κάμψει αξιώσεις και προαπαιτούμενα, διαμορφώνοντας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες την δική του αδιαπραγμάτευτη ατζέντα.

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα.

Τους καλεί να δώσουν τη δική τους δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

http://syriza.gr/article/id/63203/SYRIZA:-Dinoyme-dynamikh-apanthsh-stis-pieseis-ths-ergodosias-kai-toys-ekbias