Αποστολέας Θέμα: ΑNEΚΔΟΤΑ  (Αναγνώστηκε 287565 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΑNEΚΔΟΤΑ
« Απάντηση #75 στις: Δευ 17 Μάι 2010 00:05 »
Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο
πλήρωμα:

- Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να

ακούσετε πρώτα?

- Το καλό.

- Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ!!!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #76 στις: Δευ 17 Μάι 2010 00:07 »
Τι κάνει ένας σκαντζόχοιρος πάνω σε έναν άλλο;

Βελονισμό !!!!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 19 Μάι 2010 21:36 »
Παρομοιο με το απο πανω
''Τι κανει ενας σκατζοχειρος πανω απο εναν αλλον?''

''Ξυνει τα αρ@$#α του''

Και 5 ανεκδοτα μπονους...

''Τι σκεφτεται ενας ελεφαντας ,βλεποντας εναν ανδρα ,γυμνο?''

''Τον καημενο.....,πως πινει νερο?'' :P

''Πως λενε οι Σαλονικεις το hot dog ?"

"Μπουγατσα με σκυλο'' :P :P

''Πως καταλαβαινεις οτι γερασες?''

''Τα κερακια αξιζουν περισσοτερα απτην τουρτα" :P :P :P

"Ποτε καταλαβαινει η γυναικα οτι ηρθε η ωρα να χασει κιλακια?"

"Οταν παει καλοκαιρι να ξαπλωσει στη παραλια,και εμφανιστουν 10 ατομα και τη σπρωχνουν στη θαλασσα" :P :P :P :P

''Ποιο ειναι το γλυκο που κατεβαζει την σεξουαλικοτητα κατα 90 τα εκατο?"

"η γαμηλια τουρτα" :P :P :P :P :P

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Μάι 2010 21:48 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 24 Μάι 2010 22:14 »
Ένας χωρικός, τυπικός μεθύστακας, είχε ένα κάρο και 2 άλογα. Κάθε μέρα μετά τη δουλειά στα χωράφια, πήγαινε να τα κοπανήσει και γύριζε σπίτι. Κάποιος παρατήρησε οτι καθημερινά, σταματούσε σε ένα συγκεκριμένο μέρος και κατέβαινε για κατούρημα.

Μια μέρα λοιπόν, αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα και τον ακολουθούν. Καθώς κατεβαίνει, του παίρνουν το κάρο και φεύγουν.

Επιστρέφοντας ο χωρικός, μονολογεί:

"Ή είμαι ο Νίκος και μου έκλεψαν το κάρο ή δεν είμαι ο Νίκος και βρήκα δύο άλογα".

:P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 24 Μάι 2010 23:54 »
mikael χαχαχαχα προσκυνω σε ω μεγα καμμενε (οχι πανο)!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 25 Μάι 2010 04:12 »
Αφιερώστε 4 λεπτά και δείτε τα γιατί αξίζουν. Λέμε για ανελέητα γέλια!!!

Top 10 of drugs not to do while driving a car.

David After Dentist
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 25 Μάι 2010 17:26 »
Μια φορά ο Κωστίκας κι η Σημέλα θέρζαν κάτ’ στον κάμπο. Ο Γιωρίκας που ‘χε στο νου του να κουτουπώσει τ’ Σημέλα, γιατί κι εκείνη του ‘θελε μαζί τ’, σκέφτκε πως ήταν τότε το timing το σωστό. Τι να κάνει; Τράβξε τότε κι αυτός κατά κει και πήγε κι έκατσε πάνου στην κορφή στο λόφο. Από κει λοιπόν που ‘χε κάτσει πίσω από ένα λθάρι, έβγανε του κιφάλι κάθε τόσο κι φώναζε.
«Εεεεε, εσείς εκεί κάτ'  που γαμίεστε … ντοπή σας.» Και κρύβονταν πάλι.
Ο Κωστίκας κι η Σημέλα σταμάταγαν απορημένοι και κοιτούσαν κατ’ απάν. Δεν έβλεπαν τίποτα και κι συνέχιζαν πάλι το θέρσμα.
Μετά από λίγο, ξανάβγαινε ο Γιωρίκας απ’ λθάρι κι φώναζε. «Εεεεε, εσείς εκεί κάτ' που γαμίεστε αμον σκύλοι … ντοπή σας. Ντο εν ατά; Ποίησον κι καταλαβαίνετε εεε; Ντροπή σας.»
Ο Κωστίκας κι η Σημέλα σταμάταγαν λίγο το θέρσμα, κοιτιούνταν κι συνέχιζαν πάλι.
Κι άντε πάλι ο Γιωρίκας τα ίδια, ώσπ’ τον γνώρσε ο Κωστίκας. Άλλο π’ δεν ήθελε ο Γιωρίκας, μπραστ, μια του δίνει, κατηφορνάει το λόφο και πάει κοντά τους.
- Καλά, κι εντρέπες, του λεει ο Κωστίκας, ντο έτον ατά που έλεες απε κειά απάν;
- Εγώ ντο έλεγα ή εσείς ντο εφτάνατε αδακά;
- Ντο εφτάναμε, κι λέπς; Θερίζαμε!
- Απε κειά απάν που ήμουν, εφαινόθαν ότ’ εγαμίουστον. Μα αν,  κι πιστεύεις με, δέβα σο λόφον, τέρεν απε κειά παν να λέπς από μόνος κι ότι στοίχημα πα.
Τρεχάλα ο Κωστίκας τότε να σκαλώσει στο λόφο. Οσο να βγει όμως πάνω στο λόφο, να σταθεί μπροστά στο λθάρι και ν’ αγναντέψει, ο Γιωρίκας είχε βάλει τη Σημέλα απάν στη θμωνιά κι τη φασμάκωνε τ’ καλού καιρού. Όσο να κατβεί ο Κωστίκας και να πάρει το ίσιο, κοιτάει, βλέπει τη Σημέλα να θερίζει κανονικά, τον Κωστίκα να θμωνιάζει και λέει.
- Γιωρίκα, α δίκιον έχς , αλήθεια, έτσ’ ά φαίνετ’ απε κειά απάν. Παναίαμ, μο την πίστημ.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 26 Μάι 2010 09:06 »
Αν και η Πατρινή δημοσιογράφος θα έπρεπε να είναι συνηθισμένη σε τέτοιες ...παρουσίες δεν παύει να είναι πραγματικά αστείο :

marokaltsa.wmv

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 26 Μάι 2010 20:02 »
Ηταν μια φορα ενας οικολογος και περπατουσε στο δασος
Ξαφνικα πεφτει πανω του ενα σπουργιτι και ηταν χεσμενο.Τι να κανει και αυτος,βγαζει ενα χαρτι ,το σκουπιζι,και το αφηνει ελευθερο.Δεν προλαβε να κανει ενα βημα,και ξαφνικα πεφτει αλλο ενα πουλακι πανω του χεσμενο.Το σκουπιζει και αυτο.Κανει δυο βηματα,και πεφτει αλλο ενα πουλακι πανω του και ηταν και αυτο χεσμενο.Το σκουπιζει και αυτο και πριν καν συνεχισει την διαδρομη του,ακουει μια φωνη πισω απο τους θαμνους....''ρε φιλε,,,εχεις καθολου χαρτι?Μου τελειωσαν τα πουλακια.....'' :P

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 28 Μάι 2010 00:19 »
Παράθεση
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
(Από άρθρο του Τάσου Θεοδωρόπουλου, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ).

Θεϊκό! Όπως και το απόσΠΑΣμα από Ελληνοφρένεια. "Βασίλισσα θα σ' είχα" χαχαχαχαχαχα!!!!!
αφου πρωτα και εγω συγχαρω αυτον που τα εγραψε να σας πω το δικο μου στορι απο ενα ενοχλητικο τηλεφωνημα αυτην την φορα απο τηλεφωνικη εταιρεια ομως...

η ωρα ειναι 16:15,ο πατερας κοιματε και ο κανακαρης τσακωνεται με την μανα. ντριιιιιιν το τηλεφωνο..
Nec - ποιος ειναι τωρα? θα τον παρει και θα τον σηκωσει !
    πεφτει κατω ο ασυρματος, αποκρυψη λεει.

Nec                - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?

τηλεφωνητρια- Ναι,γεια σας στον κυριο ^%(^&$ μπορω να μιλησω?

-Δεεεεν μπορει να μιλησει τωρα,πειτε μου εμενα

-εχετε καποιο προγραμμα να μιλατε φθηνοτερα?

-επαναλαμβανετε γιατι δεν σας καταλαβα?

-εχετε καποιο προγραμμα για να μιλατε φθηνοτερα? απο την )(&*(^ τηλεφωνώ

-εχουμε ΟΤΕ και δεν ενδιαφερομαστε για καποια αλλαγη αυτον τον καιρο

-γιατι εσυ πληρωνεις ??

-ΩΡΙΣΤΕ ?

-εσυ πληρωνεις τον λογαριασμο?

-δεν μου λες ωρα εχεις εκει που εισαι ?

-ναι,ειναι 16:15

-ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 16:15 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ?ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ?

-δεν σας κανω πνευμα κυριε, εγω πουλαω

-Ε ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

-αντε ρεεε

και πανω που εχω φορτωσει για τα καλα και παω να χωσω,καποιος που ακουγε την συνομιλια την εκλεισε για να αποφυγει τις μηνυσεις.... :( :P :P :P

παντως να πω την αληθεια,κατευθειαν μου ηρθε στο μυαλο αυτο που την ρωταει πατρωνυμο και α.τ. για να της κανει μηνυση αλλα ειπα να μην γινω με την μια κακος... :P

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 21:37 »
Ηταν ενας καμπουρης και περπαταγε στο δασος.Ξαφνικα βρισκει μια νεραιδουλα.Τον ρωταει...''καμπουρα εχεις?''.......''ναι''....απαντα ο καμπουρης........Κανει η νεραιδα μια κινηση με το χερι και ξαφνικα....παει η καμπουρα.....Παει ο καμπουρης χαρουμενος στο χωριο,και το λεει σε ολους,.....και τον ακουει και ο κουτσος του χωριου...''ωραια'' λεει....''θα παω κι εγω να με γιατρεψει....''Και ετσι ξεκιναει κι αυτος για το δασος και συναντα τη νεραιδουλα.....Και τον ρωταει...''καμπουρα εχεις?'' .......''οχι'' λεει ο κουτσος.....Και απαντα η νεραιδα....''παρε μια...''

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 03 Ιούν 2010 14:34 »
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 13:16 »
Από νέο λεξικό Μπαμπινιώτη:

* ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει μηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά 'αδερφή' για να γίνει στυλίστας
* ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αυτή που καταφτάνει μετά την μάχη και μαζεύει τους τραυματίες
* ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι αυτό με το οποίο παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν
* ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: Αυτός που σου λέει να πας να γ...θείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις
* ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιό λόγο αυτό που προέβλεψε δεν έγινε σήμερα.
* ΕΥΚΟΛΗ: Λέγεται η γυναίκα που έχει τη σεξουαλική ηθική του άντρα
* ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ: Είναι ένας τυφλός άντρας μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ψάχνει μια μαύρη γάτα, δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει
* HARDWARE: Τμήμα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήματά μας όταν το software παρουσιάσει πρόβλημα
* ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ : Συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άντρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία μεταφράζεται από τον άντρα ως 'κάνει τη δύσκολη'
* ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: Άτομο ικανό να σκέφτεται για περισσότερο από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση με το σεξ
* ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους
* ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ : Το αντισυλληπτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά τη δεκαετία του 90
* ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ: Καταπιεσμένος πολυγαμικός
* NANOSECOND: Κλάσμα του χρόνου μεταξύ της στιγμής που θα ανάψει πράσινο μέχρι τη στιγμή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχημα
* ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ: Όρος με τον οποίο ο άντρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.
* ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 13:31 »
Ηταν δυο φουκαραδες ζητιανοι και τους εμφανιστηκε ενα ξωτικο.Τους εδωσε απο τρια αυγα στον καθενα και τους ειπε οτι αν καθε φορα που σπανε ενα αυγο και ζητανε μια ευχη,αυτη θα πραγματοποιειται...
Παει ο ενας,,,φτανει στην καλυβα του,σπαει το ενα αυγο..και ευχεται...''αυτην η καλυβα να μεταμορφωθει σε παλατι''....Ετσι και εγινε....Το χαμοσπιτο 2 επι  2 εγινε ενα τεραστιο παλατι αρκετων στρεμματων....Σπαει αλλο ενα αυγο και ευχεται...''Να γεμισει ολο το παλατι απο χρυσαφι''...Ετσι και εγινε.....Ακομα και στη τουαλετα ειχε χρυσαφι......Συγκινημενος ο φτωχος,,,σπαει και το τριτο του αυγο και ευχεται να παρκαρουν εξω απτο ανακτορο του 10 λιμουζινες γεματο χαλωνια.....Ετσι και εγινε....
Μετα απο κανα μηνα απολαυσης και διασκεδασης,θυμηθηκε τον αλλο ζητιανο,που ηταν και φιλαρακι του....''Τι να κανει αυτη η ψυχη?'' ειπε..
Ετσι ξεκιναει για το σπιτι του (που υπεθετε οτι πλεον θα ηταν παλατι),αλλα μολις εφτασε ειδε παλι την παραγγα ,και το φιλαρακι του στα ιδια κακα χαλια....
''Τι εγινε ρε φιλε ?'' του λεει....''Γιατι δεν χρησιμοποιησες τα αυγα για να ξεφυγεις απτη φτωχεια?''
Και του εξηγει ο αλλος....
''Ασε με ρε....Τοτε που μας εδωσε τα αυγα το ξωτικο,ηρθα στο σπιτι τρεχοντας,και μολις πηγα να μπω μου επεσε το ενα αυγο και εσπασε.Εγω τοτε ενστικτωδως ειπα....ΑΡΧΙΔΙΑ....Και τοτε ξαφνικα γεμισε ολην η παραγγα με αρχιδια....Ε τοτε χρησιμοποιησα και το δευτερο αυγο για να φυγουν τα αρχιδια απτο σπιτι μου....''
''Ε ναι '' λεει ο αλλος....''Αλλα σου εμεινε αλλο ενα αυγο...Ακομα και με αυτο θα γινοσουν πλουσιος....''
Και λεει ο αλλος
''Το τριτο αυγο,το χρησιμοποιησα για να φερω τα δικα μου αρχιδια πισω...''

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 07 Ιούν 2010 21:59 »
Δεν ειναι ανεκδοτο

Βοσκός υπεύθυνος τροχαίου γιατί δεν έβαλε φώτα πορείας στα... πρόβατα

Συνυπαιτιότητα σε βοσκό για την πρόκληση ατυχήματος καθώς δεν είχε βάλει... φώτα πορείας στα πρόβατα του κοπαδιού του τη νύχτα, επέβαλε με απόφαση του ο Άρειος Πάγος.

Πρόκειται για περιστατικό που έγινε τον Μάιο του 2002, στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Γερακίου.

Οδηγός ο οποίος ήταν υπό την επίδραση αλκοόλ, οδηγούσε με 110 χλμ. στις 9:30 το βράδυ, είδε τα πρόβατα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα τραυμάτισε τον βοσκό και σκότωσε 14 ζώα.

Αν και ο οδηγός ήταν πιωμένος, ο Άρειος Πάγος υποστηρίζει ότι έχει ευθύνη κατά 70% και το υπόλοιπο 30% ο βοσκός που κινούσε το κοπάδι του νύχτα σε επαρχιακή οδό που δεν είχε φωτισμό. Αυτό διότι δεν είχε τοποθετήσει ευδιάκριτα φώτα πορείας στο πρώτο και τελευταίο πρόβατο του κοπαδιού, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Η ευθύνη του οδηγού, σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο, έγκειται στο ότι είχε έλλειψη προσοχής και δεν μείωσε την υπερβολική ταχύτητα που έτρεχε.
enet.gr

Αποσυνδεδεμένος fotaras

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 21:00 »
Συζητάνε δυο πατεράδες για τους γιους τους.Λέει ο ένας:
-Εσένα ο δικός σου καπνίζει??
Απαντά ο άλλος:
- Ε νταξ μωρέ όχι πολύ,έξι-εφτά τσιγάρα την ημέρα!!
Κ ο πρώτος:
-Α εμένα καλύτερα...ένα 3 άτομα!! ;)

:P

Zagori Ultras - ANTINAZI PAS - toros locos
Παράθεση
Sex,booze & rock'n'roll

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 22:11 »
Τα ακόλουθα είναι από το βιβλίο 'Disorderin  the American Courts', και έχουν  ειπωθεί από ανθρώπους σε – έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις....

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ:  Αυτή η μυασθένεια σας επηρεάζει τη μνήμη σας;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨     Ναι..
ΔΙΚ:  Και με ποιους τρόπους σας επηρεάζει τη μνήμη;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:    Ξεχνάω..
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ:  Ξεχνάτε; Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα για κάτι που έχετε ξεχάσει;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Τώρα, γιατρέ, δεν αληθεύει ότι, όταν ένας άνθρωπος πεθάνει στον ύπνο του, δεν το γνωρίζει ως το άλλο πρωί;
 ΜΑΡΤΥΡΑΣ:  Τώρα, στ' αλήθεια περάσατε τις εξετάσεις  για άσκηση νομικού επαγγέλματος; 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Πώς τερματίστηκε ο πρώτος σας γάμος;
 ΜΑΡΤΥΡΑΣ:   Λόγω θανάτου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Και με τίνος τον θάνατο τερματίστηκε;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:   Για μαντέψτε;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Γιατρέ, πόσες από τις αυτοψίες σας τις έχετε διενεργήσει σε νεκρούς ανθρώπους;
 ΜΑΡΤΥΡΑΣ : Όλες. Οι ζωντανοί, ξέρετε, αντιστέκονται πάρα πολύ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Θυμάστε την ώρα που εξετάσατε το σώμα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:   Η αυτοψία άρχισε γύρω στις 8:30 πμ. 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Και ο κύριος Νέντον ήταν νεκρός εκείνη την ώρα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:  Αν όχι, σίγουρα ήταν μέχρι να τελειώσω. 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία, ελέγξατε αν υπήρχε σφυγμός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:    Όχι
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Ελέγξατε την πίεση του αίματος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:     'Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Ελέγξατε την αναπνοή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:     Όχι..
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε την αυτοψία;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:     'Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:  Πώς μπορείτε να είστε σίγουρος, γιατρέ;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ:  Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα. 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ¨ Α, μάλιστα. Όμως θα μπορούσε ο ασθενής, παρ' όλα αυτά, να είναι ακόμα ζωντανός; 
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι, είναι πιθανόν θα μπορούσενα είναι ζωντανός και να ασκείτη δικηγορία.   
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 15 Ιούν 2010 06:41 »
Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18,
με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.
Όλο μαζί 11888.
Τυχαίο; Δε νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 17 Ιούν 2010 20:58 »
ΓΙΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΥΛΑΕΙ

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ

ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ......

Τι ειναι????????????????

.........ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ........... ;)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 25 Ιούν 2010 08:03 »
Αμφιταλαντεύτηκα αν έπρεπε να συμπεριληφθεί στις παροχές που πλέον δίνουν όσοι θέλουν να σε έχουν πελάτη αλλά επειδή το θέμα των διαρκείας του ΠΑΣ θεωρώ πως επίσης έπρεπε να μεταφερθεί στα Τριάρια και δη στα ανέκδοτα αποφάσισα να το ... "ανεβάσω" εδώ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τετ 30 Ιούν 2010 15:58 »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 02 Ιούλ 2010 06:29 »
ολίγον τι  Αποκριάτικο αν και τέτοιους καρνάβαλους βλέπουμε κάθε εβδομάδα:
AN ΦΟΡΕΣEIΣ

....MΑΥΡΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ,
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,
ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ MΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ MΑΛΙ ΚΑΙ ΒΑΨΙMΟ,
MΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙMΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ
(MΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ MΙΑ ΚΟΚΙΝΗ) ΣΦΗΝΩMΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ
ΝΤΥΘΕΙ???????
>
>
>
>
>
>
>
>
>

ΠΟΥΤ@Ν@ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Π**Τ@Ν@ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 02 Ιούλ 2010 13:19 »
εμπνευσμενο σε κυριακατικο λουτρο μου στην εξωτικη παργα.......

τι μπορεις να παιξεις το φθινοπωρο στη παραλια?????
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.                       ΖΑΚΕΤΕΣ      :P :P
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 02 Ιούλ 2010 21:57 »
Σταση λεωφορειου,......Ενα ζευγαρι με τα 10 παιδια τους, περιμεναν το λεωφορειο
Σε λιγο φτανει και ενας τυφλος
Ερχεται το λεωφορειο,αλλα επειδη ειχε υπεραριθμους,μπαινει η συζυγος με τα 10 παιδια,και μενουν εξω ,ο ανδρας της με τον τυφλο...
Αποφασιζουν να πανε με τα ποδια....
Ο συζυγος αρχιζει να εκνευριζεται απο το ''τικι τικι'' που εκανε το μπαστουνι του τυφλου....και του λεει εκνευρισμενα...''Ρε εσυ μεγαλε...δεν μπορεις να βαλεις ενα λαστιχακι στο μαρκουτσι σου?Μας εσπασες τα ουμπαλα με το τικι τικι...''
Και ο τυφλος απαντα....''Ναι ρε μαλακα...αν ειχες βαλει εσυ ενα λαστιχακι στο δικο σου μαρκουτσι,τωρα θα πηγαιναμε με το λεωφορειο...''......

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τετ 14 Ιούλ 2010 14:03 »
Η συμμετοχη της Εθνικης Ελλαδας με αριθμους....

''-1η νικη της Εθνικης μας στο Μουντιαλ (1)

-Στο 19ο παιχνιδι της διοργανωσης 1+9=10,  1+0=( 1  )

-Την 17η Ιουνιου  1+7=(  8  )

-Με σκορερ τον Σαλπιγγιδη στο 44'     4+4=(  8  )

-Και τον Τοροσιδη στο 71'     7+1= ( 8  )

ΟΟΟΟΛΟ ΜΑΖΙ???.....11888

ΤΥΧΑΙΟ?...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ?  :P :P :P

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Ιούλ 2010 14:08 από SirBak »