Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390558 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #100 στις: Παρ 22 Ιαν 2016 23:04 »
2 χρονιές ήταν σοβαρός ο λόγος για να πάρει και δεν πήρε.
Προφανώς στην ομάδα λείπουν πολλά πράγματα.Όχι μόνο 2-3.
Οπότε αυτό που μένει είναι να θέλουμε να αλλάξει αυτό.Δύσκολο;Απίθανο;Μπορεί.Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ζητήσουμε.
Επίσης να ξέρουμε τι γίνεται γιατί έχουμε φάει αρκετή κοροιδία όλα αυτά τα χρόνια.Ειδικά για τις 2 χρονιές.Είναι έτσι και μας τα δείχνουν γιουβέτσι.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #101 στις: Παρ 22 Ιαν 2016 23:15 »
Γιατί τόσος ντόρος με την άδεια αλήθεια; Γιατί σας αΠΑΣχολεί τόσο πολύ; Για να φέρουμε μια καραβιά το Καλοκαίρι, μΠΑΣ και σωθούμε και του χρόνου;

Μπορείς να ρίξεις 3 στο γαύρο μεθαύριο (πάλι) χωρίς άδεια;


Δηλαδη βρε φιλε μου mikkael sn η ουσια ειναι να ριξουμε μια τριαρα στο γαυροβαζελοχανουμο και ολα τα αλλα δεν μας ενδιαφερουνε?


Η μηπως αμα νικησουμε το γαυροβαζλοχανουμο θα γινουνε και  παλι μελι γαλα τα προβληματα του ΠΑΣ...




« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Ιαν 2016 23:20 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #102 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 13:39 »
21/1 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Οικονομικό θαύμα μέσα σε 32 μήνες!

Τα ποσά που έβαλε στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος, η συνετή όσο και δύσκολη διαχείριση και οι δεκάδες ώρες δουλειάς του γενικού διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου και των συνεργατών του, έφεραν τον ΠΑΟ εκτός επιτήρησης της UEFA

Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Πέρασε στα ψιλά ελέω της μεταγραφολογίας (Εβανζελίστα, στόπερ), της κίνησης του Σπάθα να μην διακόψει (ως όφειλε) τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό μετά τον αναπτήρα που πετάχτηκε στον Κουλιμπαλί και βεβαίως της πρωτοφανούς απόφασης του Κοντονή να κλείσει τη «Θύρα 13», εντούτοις αποτελεί ίσως την πιο σημαντική «είδηση» της χρονιάς για το «τριφύλλι».

Επειτα από περίπου μια τετραετία, ο Παναθηναϊκός βγήκε απ' το καθεστώς στενής (online), οικονομικής επιτήρησης της UEFA, επιβεβαιώνοντας με ξεκάθαρο (και πανηγυρικό) τρόπο, πως το πλάνο «εξυγίανσης» της ΠΑE, που ξεκίνησε με τεράστιες οικονομικές «θυσίες» την άνοιξη του 2012, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία του.

Η ανακοίνωση που ανέβηκε στις ειδήσεις του «Club Licensing and Financial Fair Play» της UEFA το απόγευμα της Δευτέρας (7.30) ανέφερε πως «το Club Financial Control Body (σώμα οικονομικού ελέγχου συλλόγων) της UEFA, με επικεφαλής τον Ιβ Λετέρμ (σ.σ. πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου) παρέχει ενημέρωση σχετικά με τη Χαλ (Αγγλία), τον Παναθηναϊκό (Ελλάδα) και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Πορτογαλία), που είχαν επισυνάψει συμφωνίες διακανονισμών την περασμένη χρονιά. Οι τρεις σύλλογοι βρέθηκαν να έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους των συμφωνιών. Ως εκ τούτου, εξέρχονται απ' το καθεστώς επιτήρησης».

Τι σημαίνει τώρα για τον Παναθηναϊκό η έξοδος απ' το καθεστώς επιτήρησης; Πρώτα απ' όλα οι «πράσινοι», 32 μήνες μετά τη μη αδειοδότηση και την απαγόρευση συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2013-14 (Μάιος '13), βγαίνουν πλέον απ' το online monitoring της UEFA. Κάθε χρόνο, περισσότερα από 250 ευρωπαϊκά κλαμπ που παίρνουν ευρωπαϊκά «εισιτήρια», ελέγχονται (μέσω της αδειοδότησης) απ' το συγκεκριμένο σώμα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, πολύ πριν μπουν σε αγωνιστική δράση για να φανεί, εάν πληρούν τους όρους του Financial Fair Play. Ο αντίστοιχος έλεγχος επαναλαμβάνεται τον Σεπτέμβριο στις ομάδες που είχαν «θέματα» (20-25 μάξιμουμ κάθε σεζόν), για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει φόβος να «σκάσουν» και να παρθούν τα αντίστοιχα μέτρα.

Tον Μάιο του '13 ο Παναθηναϊκός δεν πήρε την αδειοδότηση, διότι δεν είχε τακτοποιήσει/διακανονίσει ένα σημαντικό μέρος απ' τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του που άγγιζαν (τότε) τα 11 εκατ. ευρώ. Εκτοτε, μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης απ' την UEFA, που ήταν πλέον -κάθε μήνα- «συνδεδεμένη» online με το λογιστήριο της ΠΑΕ. Για να δει αν πληρώνονται/εξυπηρετούνται οι συμφωνημένοι διακανονισμοί, πότε πληρώνονται κ.ο.κ.

Τα επόμενα δύο χρόνια (2014-15 και φέτος) οι «πράσινοι» πήραν τις αδειοδοτήσεις και συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (πολύ πιο δύσκολα την πρώτη φορά, πιο εύκολα τη δεύτερη), διότι αποδείχθηκαν συνεπείς στις πληρωμές των διακανονισμών και στο πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασαν στον (βασικό) έλεγχο της αδειοδότησής τους. Παράλληλα δε, επέδειξαν αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην εκτέλεση του σχεδίου οικονομικής εξυγίανσης.

Ακόμη κι όταν στις 27 του περασμένου Φλεβάρη, η UEFA επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στους «πράσινους» για παραβίαση του Financial Fair Play, η το CFCB είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας, πως αυτό αφορούσε αμαρτίες του '13 κι επιβλήθηκε ετεροχρονισμένα. Ο Παναθηναϊκός ήρθε τότε σε συμβιβασμό με το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο της UEFA κι απ' τη στιγμή που παρουσίασε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό στον τελικό έλεγχο της (και) εφετινής σεζόν, πήρε πλέον το «πράσινο» φως για να βγει απ' το monitoring.

Απ' τη Δευτέρα λοιπόν το «τριφύλλι» έπαψε να είναι στο «μάτι» της UEFA κι όλο αυτό αποτελεί εν πολλοίς πρόκριμα (και) για την εφετινή αδειοδότηση του συλλόγου τον Μάιο, αν και βεβαίως η συνολική διαδικασία έχει αρκετά και διαφορετικά κριτήρια.

Αποπληρωμή όλων στο επόμενο έτος!

Στους πρόσφατους ελέγχους που έκανε το Club Financial Control Body προς τον Παναθηναϊκό, διαπίστωσε πως οι «πράσινοι» όχι μόνο εξυπηρετούν απόλυτα τους διακανονισμούς των ληξιπρόθεσμων οφειλών των περασμένων ετών, αλλά και πως το όλον ποσό έχει «πέσει» πλέον στα 2-3 εκατ. ευρώ, με ορίζοντα να αποπληρωθούν τα πάντα μέσα στο επόμενο έτος.

Ξεμπλοκάρει χρήματα, καθαρός στις «αγορές»

Βγαίνοντας απ' το monitoring ο Παναθηναϊκός, εκτός των άλλων, θα είναι πλέον σε θέση να «ξεμπλοκάρει» κάποια σημαντικά ποσά απ' τη συμμετοχή του στα Κύπελλα Ευρώπης, που είχαν «δεσμευτεί» (μέσω ΕΠΟ). Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι πως πλέον ο σύλλογος βγάζει προς τα έξω -και με τη… βούλα της UEFA- μια πολύ καλή εικόνα, έπειτα από τέσσερα δύσκολα χρόνια. Και ξαναβγαίνει στις… αγορές με «καθαρή» θέση και πρόσωπο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πώς θα αντιμετωπίζεται πλέον στην Ευρώπη αλλά και στη μεταγραφική πιάτσα…

«ΟΔΥΝΗΡΟ», ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ
Αγοράζει και πουλάει

Πλην των τεράστιων ποσών που έχει βάλει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος απ' το 2012 (23 εκατ. ευρώ, που ως το φινάλε της φετινής σεζόν μπορεί να ανέβει στα 27 εκατ.), σημαντικό ρόλο στην απόφαση του CFCB της UEFA να βγάλει τον σύλλογο απ' την επιτήρηση έπαιξε και η συνέπεια που δείχνει συνολικά το κλαμπ σ' αυτά που είπε και σ' αυτά που έπραξε τα τελευταία χρόνια. Στα πλάνα βιωσιμότητας που κατέθετε την τελευταία τριετία ο Παναθηναϊκός στον φάκελο της αδειοδότησης υπήρχαν και προβλεπόμενα έσοδα από πωλήσεις παικτών.

Οχι μόνο δηλαδή μεταγραφικές «σπατάλες» για νέους παίκτες, αλλά και «καλές» πωλήσεις, με στόχο τη σταδιακή εξυγίανση της ΠΑΕ. Κάτι που και η UEFA αντιμετώπισε πολύ θετικά, αφού είδε πως ο Παναθηναϊκός κυνηγάει εμπράκτως την οικονομική «ισορροπία» του, αγοράζει φθηνά και πουλάει καλά. Το καλοκαίρι του '13 τον Μαυρία και τον Καρνέζη (και μετά τον Φιγκερόα), το καλοκαίρι του '14 τον Καπίνο, προ δεκαημέρου τον Καρέλη. Δείχνει «οδυνηρό», αλλά ήταν ένα σημαντικό όσο κι αναγκαίο κομμάτι για να βγει ο Παναθηναϊκός απ' την ασφυξία της επιτήρησης.

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ UEFA
Οι άνθρωποι που το «έτρεξαν»

Για να συντελεστεί αυτός ο μίνι οικονομικός θρίαμβος της τελευταίας 4ετίας στον Παναθηναϊκό (αν σκεφτεί κανείς σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα το '12), χρειάστηκαν πλην των χρημάτων που επένδυσε επί προσωπικού ο Γιάννης Αλαφούζος (μαζί με την πολύτιμη αρωγή όσων μπήκαν στη «Συμμαχία») και της συνετής διαχείρισης κι ένα πολύ καλό επιτελείο, το οποίο τράβηξε όλο το «κουπί».

Με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο κι ένα τιμ ανθρώπων (απ' τον οικονομικό Γιώργο Στάμο, ως τα τελευταία μέλη του λογιστηρίου), που έτρεξε τα πάντα για να μπει η ΠΑΕ σε ίσιες… οικονομικά ράγες, αποσπώντας κολακευτικά λόγια ακόμη κι απ' την UEFA και δη τον κ. Λετέρμ. Κι όσο κι αν ο ρόλος τους είναι μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας, η έξοδος του συλλόγου απ' την επιτήρηση τους πιστώνεται σε μεγάλο ποσοστό…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39435&subid=2&pubid=130267946



Εμείς κύριε; Μιά ανάλογη ενημέρωση εμείς κι όχι κούφια λόγια κάθε χρονιά "όλα παν καλά", ΦΑΠ, "τι έγινε ρε παιδιά;"
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #103 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 13:42 »
Άσε ρε γκρινιάρη που θέλεις και ενημέρωση..Σε λίγο θα πεις να ανοίξουμε και τον ήδη ανοιχτό φάκελο μας.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #104 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 13:50 »
Αμα δεν παρει την δευτερη θεση που τον οδηγει στα προκριματικα του τσαμπιονς λιγκ(κατι χαμενα εκατομμυρια δηλαδη) θα δουμε πως θα την παλεψει ο αλασκουζος........

Ασε οπυ παιζει τερμα αβαντα απο τα μμε στον Αλασκουζο,τι να λεμε



Για αυτο τα Μπαοκ εχουνε φαει σφαγη στα πλειοφια,και οχι μια αλλα τρεις


Μια απο τον Σπαθα,μια με τον Ζιλμπερτο Σιλβα,και μια η περσινη απο την αδικαιολογητη αφαιρεση βαθμων στον Παοκ


Παιζει την τελευταια του ζαρια ο Αλασκουζος με τις μεταγραφες που εκανε τωρα και ειναι φανερο


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #105 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 13:53 »
Παράθεση
Για να συντελεστεί αυτός ο μίνι οικονομικός θρίαμβος της τελευταίας 4ετίας στον Παναθηναϊκό (αν σκεφτεί κανείς σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα το '12), χρειάστηκαν πλην των χρημάτων που επένδυσε επί προσωπικού ο Γιάννης Αλαφούζος (μαζί με την πολύτιμη αρωγή όσων μπήκαν στη «Συμμαχία») και της συνετής διαχείρισης κι ένα πολύ καλό επιτελείο, το οποίο τράβηξε όλο το «κουπί».

Με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο κι ένα τιμ ανθρώπων (απ' τον οικονομικό Γιώργο Στάμο, ως τα τελευταία μέλη του λογιστηρίου), που έτρεξε τα πάντα για να μπει η ΠΑΕ σε ίσιες… οικονομικά ράγες, αποσπώντας κολακευτικά λόγια ακόμη κι απ' την UEFA και δη τον κ. Λετέρμ. Κι όσο κι αν ο ρόλος τους είναι μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας, η έξοδος του συλλόγου απ' την επιτήρηση τους πιστώνεται σε μεγάλο ποσοστό…
Αυτά με τεράστια γράμματα...Ακριβώς τα ίδια θέλει και ο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #106 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 15:47 »
Για να ξέρετε και να μην σας ταΐζουν σανό:

Προσελήφθη ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ,  μια ομάδα συμβούλων,του εξωτερικου, που ανήκει στον Ινφαντίνο, πληρώθηκε (μια 200 άρα περίπου),  για να φτιάξει σωστά τον φάκελο.

Έτσι γίνονται οι παστρικές δουλειές, κι οχι με τις παπαριές που γράφει ο κος Φαλάκρας  :P :P :P....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Ιαν 2016 19:06 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #107 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 15:58 »
αυτο μουπε και ο ζαιρι προχτε ....ψαρευε στη λιμνη....να τα χαρισω ρε φιλος τα 180....χαλαλι να γενουν...αλλα να τα σταξει στον ινφαντινο να κανει δλεια τς προκοπης....αμα ειναι να τα τρωει κουκουρουκου και φοφικο τα τρωω και γω

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #108 στις: Δευ 25 Ιαν 2016 19:10 »
Ο καράφλας δεν έχει ξωτικά βοηθούς, εθελοντές οπαδά, μπακαλοτεύτερα στα χέρια, κιτσιομπίλια αισιοδοξία και την υπομονή αν χρειαστεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια, για αυτό πληρώνει κερατιάτικα, άστον αυτόν.

Με το Ζαϊρί πέτε τι έγινε. Επιακε καμιά δρομίτσα, κάνα γλύνι, καμιά τσίμα τπτ; Γιατί τα κυπρίνια ξέρουμε από ΝικοΤσόλη ότι δεν τσιμπάν κι από Κιτσομπίλ έμαθα έλεγε ότι έχει στερέψει από κώτσους η λίμνη!

  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #109 στις: Τρι 26 Ιαν 2016 16:36 »
ΒΗΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Για να μαθαίνουν οι νέοι και να γίνονται -απ το πατσιάρι και την παρλαπίπα- τα νεύρα των παλιών τσατάλια   :stop:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #110 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 21:07 »
να παρεις αδειοδοτηση.....και να τα αφησουν τα κολαουζοπουλα τα περι επιστροφης κοσμου με την ακυρωση του διαρκειας αυτουνου που πεταξε μπουκαλι.....γκε γκε......??

ποσο iq  ρε τελος παντων??

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #111 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 22:02 »
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΤΣΙΟΜΠΙΛΗ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εστω σαν εκείνη την πέτσινη που καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι πριν τις φάπες στο κας και στις ουεφες

ΜΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επιτέλους, τι σας ζητάει ο καψερός, ότι δώσατε και στς άλλοι, έτσι λέει, δεν θέλει χάρες

ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θέλει νάναι νόμιμος στην μπίζνα πούχει βρει ζουλού να τον ανέχονται και να τους φτύνει

ΜΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΤΗΔΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν αργεί, τους φτάνει στα χρόνια πούχουν Α εθνική και την ικανότητα να επιβιώνουν δίπλα στς ισχυροί

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στεναχωριούνται που βρίζει ο κόσμος τον προεδρούλη τους ως παραδόπιστο μπεχατζή αεριτζή

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #112 στις: Πεμ 11 Φεβ 2016 14:13 »
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
Οι γειωμένες κλήσεις για τα οφειλόμενα και η μάχη της αδειοδότησης

Το κουίζ της ημέρας κλασικά για τους ψαγμένους, περίεργους και εκ φύσεως ανήσυχους της πιάτσας:

ποιο επιτελικό στέλεχος σουπερλιγκάτης ( και «μνημονιακής») ΠΑΕ είδε τις κλήσεις του να γειώνονται όταν επιχείρησε να επικοινωνήσει με άλλοτε ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι έχουν διαμαρτυρόμενες επιταγές στα χέρια τους;

Οι γειώσεις θα παίξουν ή όχι κάποιο ρόλο στη μάχη της αδειοδότησης εν όψει της νέας σεζόν…;

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (10/2)

http://marcasl.blogspot.gr/2016/02/blog-post_71.html



Γκαγκάτσης - Νιόνιος  ή  Κιτσιομπίλης - ΠΑΣ ?
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 14 Φεβ 2016 23:41 »
Ε ρε γλεντια που εχουνε να πεσουνε.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #114 στις: Δευ 15 Φεβ 2016 15:06 »
Η πλακα θα ειναι να παρουμε αυτη τη γαμημενη αδειδοτηση φετος
Και μετα ο προεδρας να μας αφησει ξεμπλετσωτους για μια ακομη χρονια
Θα χτυπησουνε ταβανι τα καρδιο-εγκεφαλικα αν γινει αυτο


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #115 στις: Δευ 15 Φεβ 2016 23:47 »
Η πλακα θα ειναι να παρουμε αυτη τη γαμημενη αδειδοτηση φετος
Και μετα ο προεδρας να μας αφησει ξεμπλετσωτους για μια ακομη χρονια
Θα χτυπησουνε ταβανι τα καρδιο-εγκεφαλικα αν γινει αυτο


 :pas: :joker: :pashat:
Ποιο πιθανο βλεπω τον τσιπρα να σκιζει τα μνημονια παρα ο κιτσος να παρει αδεια
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #116 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 01:41 »
Μπα νομιζω οτι οι πιθανοτητες ειναι αναποδες
Του τσιπρα το ποσοστο ειναι 0% ενω του χριστοβασιλη ειναι εστω ενα 0,0000000000000000001 %
Λες μεσα σου: δεν μπορει τοσο μαλακας ειναι?
Του αρκει μια γαμημενη ψευτοαδεια στη χωρα που λεγεται ελλαδα για να μπαστακωθει τουλαχιστον 3-4 χρονια ακομη ατον ΠΑΣ
Δεν θα την παρει ποτε ?
Ουτε το συμφερον του δεν μπορει να κοιταξει?
Εκτος και αν παντελονιασε τοσα πολλα που δεν εχει σημασια πια γι'αυτον αν θα μεινει αλλο



 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #117 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 12:51 »
Καταρχήν να προσέξουν μη σκίσουν το βρακολάστιχο κι ο ένας κι ο άλλος
(είναι παχύς κι ο τάχας)

Και επί της ουσίας, αν και υπάρχει πάλι διάχυτη αισιοδοξία
(από τους ίδιους, για 5η χρονιά)

Αν κι ακούμε για 3χιλ το μήνα επί 5 χρόνια κι εξόφληση του συνολικά σε 10 απ όταν είχε φύγει
(ενώ διαβάσαμε για ραβασάκι απο φίφα ή σκάς 180χιλ ντούκου σε Ζαϊρί ή αφαίρεση)

Αν και πέρυσι άκουγες τα δεν χρωστάω σε κανένα, μας πολεμούν
(και φέτος πρωτακούς έτρεχε να διακανονίσει Απρίλη και Μπεσέρα πούχε φύγει 2 χρόνια πριν)

Αν και ακούς πως έγινε πια η εξυγίανση και μειώθηκαν τα χρέη
(και κάθε ισολογισμός που περνάει τα δείχνει όλο και πιο ανεβασμένα)

Ετσι και δεν μας προσφέρει ο ΑΜΠης θρίλερ αδειοδότησης ως τον 3ο βαθμό, με τι θ ασχολούμαστε ως τον Αύγουστο;
(που το πρωτάθλημα τελειώνει μέσα Απρίλη)

Με την επενδυτολογία που παραδοσιακά τρέχει όλη την άνοιξη;
(και Ιούνιο βγαίνει ο προεδρούλης να πει δεν υπήρχε ποτέ τπτ)

Ή με τις μεταγραφάρες που λεν δεξιά αριστερά οι παπαγάλοι ότι θα κάνει;
(ενώ ο ίδιος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ακούραστα λέει μόνο μικροί φτηνοί κι εξελίξιμοι)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #118 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 18:30 »
Παράθεση από: allnews-epirus.blogspot.gr
Γ. Χριστοβασίλης:"Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα με την αδειοδότησή του..."

BY ALLNEWS EPIRUS ABOUT AN HOUR AGO

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στην ΕΡΑσπορ στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε» και στους Μπάμπη Παπάζογλου και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και διέψευσε ότι έχει πρόταση για την παραχώρηση των μετοχών του.

«Δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠΑΣ. Έχω πει πολλές φορές, ότι όταν υπάρξει καλύτερη λύση, θα είμαι ο πρώτος που θα κάνει το βήμα μπροστά. Ποτέ δεν υπήρχε πρόταση, ούτε για λίγα, ούτε για πολλά χρήματα», τόνισε ο κ. Χριστοβασίλης.

Ακόμη, ο κ. Χριστοβασίλης μίλησε:

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ: «Το πρόβλημα που βασάνιζε τον ΠΑΣ ήταν πάντα το θέμα της εφορίας. Τα χρέη μας είναι ρυθμισμένα και πληρώνονται. Όσα χρήματα παίρνουμε από τις πωλήσεις παικτών πάνε στην εφορία και στα τρέχοντα έξοδα. Φέτος δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Πριν από τρία χρόνια ο ΠΑΣ είχε πάρει αδειοδότηση και κέρδισε τη θέση για την Ευρώπη. Τότε μία άλλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός, μας έριξε πίσω. Είχε διαφορετική γνώμη και ζήτησε να ανοίξει ο φάκελος. Αν είχαμε παίξει στην Ευρώπη θα ήταν διαφορετικά και τα οικονομικά μας».

Για τον Τσάβες: «Είναι πληρωμένος και πριν από ένα μήνα είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια. Θα μείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι και τότε πρέπει να γυρίσει. Για μας έχει τελειώσει το κεφάλαιο αυτό. Να μας φέρει μία πρόταση και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Είχε γίνει κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ενδεχομένως δεν τα βρήκαν με τον παίκτη».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #119 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 18:55 »
Η υπ. αριθμόν 1589 δήλωση Κιτσιομπίλη δεν έχουμε πρόβλημα, δεν χρωστάμε πουθενά, είναι όλα ρυθμισμένα, έχουμε σίγουρη την αδειοδότηση.

(πέσαμε από τα σύννεφα, μας κάνουν πόλεμο κλπ, μόνο μετά την πίκρα, τώρα υπάρχει η κλασσική αισιοδοξία)


Υ.Γ: Δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠΑΣ. Ποτέ δεν υπήρχε πρόταση.

 (εκτός από απογοήτευση μας κερνάει και νέκρα ως το καλοκαίρι. πως περνάει ο χρόνος τώρα; )
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #120 στις: Τρι 16 Φεβ 2016 22:08 »
Ξέχασα να πω, σχετικά με προτάσεις αγοραστές κλπ, ότι χτες Σουπερκλεφτάκης και Μπαλονιάκιας, αφού είπαν καλά καλά
κι από ένα διαφορετικό σενάριο για αγοραστή, μετά καυτηρίασαν όσους λένε τέτοια πράματα γιατί κάνουν κακό...!!!!!
Τελικά δεν την γλύτωσαν την διάψευση ούτε φυσικά και την απαξία που ρούφηξαν από τον αγαπημένο τους πρόεδρο.
Αλλοι γκραν μλκες αυτοί σαν τον τζούφιο! Ο οποίος, θα την πάθει κάποτε σαν το βοσκό με το λύκο, δεν την γλυτώνει αυτός.
Θα πάρει μια μέρα αδειοδότηση και δε θα τον πιστεύει κανένας. Ανοιξε πρώτα το φάκελο να τη δω θα του λεν όλοι.
Αν έχει απομείνει κανένας να ασχολείται και με αυτόν και με τον ΠΑΣ και με την άδεια δλδ..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #121 στις: Τετ 17 Φεβ 2016 13:03 »
Στο μεταξύ σε άλλες πολιτείες αντί να κάνουν δηλώσεις στην ΕΡΑ, πάνε στην UEFA.
Παράθεση
Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια αποτελεί μεγάλο «βραχνά» το θέμα της αδειοδότησης, το οποίο έχει αποφέρει την απαγόρευση μεταγραφών για τον «ιστορικό» τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα της αυτό χωρίζετε σε δύο μέρη. Το πρώτο έχει να κάνει με την άδεια που έχει ισχύ μόνο στη χώρα μας και το δεύτερη με εκείνη που ανοίγει τον δρόμο της συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χορηγείται από την ΟΥΕΦΑ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες και έγκυρες πηγές, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος Βασίλης Γκαγκάτσης ετοιμάζει ταξίδι στα γραφεία της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΟΥΕΦΑ) στο κοντινό μέλλον ώστε να «εξαντληθεί» κάθε ενδεχόμενο και πιθανότητα των Νεοσμυρνιωτών για την χορήγηση της συγκεκριμένης άδειας.

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη φετινή Σούπερ Λιγκ, έχει προκαλέσει την… περιέργεια πολλών για το αν ο Πανιώνιος, εφόσον τελικά καταφέρει να τερματίσει στην πεντάδα, μπορέσει να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή άδεια.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί, πως η υπόθεση αυτή για τον Πανιώνιο είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία με βάση τα δεδομένα αυτής της στιγμής.

Βασικός και υπεράνω όλων στόχος των ιθυνόντων του Πανιωνίου, σε πρώτο στάδιο, αποτελεί η εξασφάλιση της άδειας εντός των συνόρων ώστε να αποφύγει μπελάδες και περιορισμούς. Μετά από χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει οι «Κυανέρυθροι» να είναι συνεπής απέναντι στο Δημόσιο και την Εφορία και μέχρι τον Απρίλιο που είναι η περίοδος καταβολής του φακέλου στην επιτροπή αδειοδοτήσεων, φαίνεται να αποτελεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να είναι 100% πλήρης απέναντι σε όλες τους τις υποχρεώσεις.
www.sport-fm.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #122 στις: Τετ 17 Φεβ 2016 13:26 »
 :-? :-? :-? :-?

γιατί υπάρχει περίπτωση να εξασφαλίσουν την αδειοδότησή τους εντός συνόρων και να τους κόψει η ουέφα???

τι έχει να πει ο Δημητρίου σε αυτή την περίπτωση? :-? :-? :-?
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #123 στις: Τετ 17 Φεβ 2016 13:41 »
Εχει γίνει και με μας και με τον βάζελο αυτό. Πήραμε στο εφετείο, τις απέρριψε η ουεφα, αλλά δεν μας τις έκοψαν κι από ελλάδα μετά. Επεσε κι ένα κοκοκο μέσα, σώθηκε κι ο πρόεδρος τότε που αλλιώς είμασταν για φούντο..
Πάντως προς το παρόν κι από θέμα άδειας, υπάρχει συνεχόμενο ρεπορτάζ από Πανιώνιο ότι το παλεύει, τρέχει, σιάχνει, κάνει κλπ, κάτι λίγο από Ηρακλή ότι θάθελε κι είναι δύσκολη η κατάσταση και από Κιτσιομπίλη.
Οι κλασσικές διαρροές περί βεβαιότητας και οικονομικής εξυγίανσης μέχρι και δηλώσεις του ότι θα την πάρει την ρουφιάνια, την δικαιούται, είναι άξιος κλπ.
Κανένας άλλος δεν λέει τπτ φέτος, γιατί μάλλον δεν χρειάζεται και να πει κι ούτε ασχολούνται άλλοι οπαδοί. Ούτε αεκτζήδες, βάζελοι, αλλά ούτε Παναιτωλικοί ούτε καν Λεβαδειακοί, κανένας. Ενδεικτικό ποιός έχει το ζόρι..
Αυτές τις μέρες κάτι κινείται στην Β' με τις άδειες, δεν ξέρω πως είναι ακριβώς η διαδικασία εκεί, κάτι με φάσεις κι επιτήρηση παίζει, δεν ξέρω αν είναι μόνο για Β', αλλά βγαίνουν διάφοροι και πανηγυρίζουν για θετική από τον Δημητρίου εισήγηση.
Καρδίτσα, Τρίκαλα είδα, ο Κούγιας κάτι μισολέει. Η Καρδίτσα μάλιστα έβγαλε και στην φόρα χαρτί


50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #124 στις: Τετ 17 Φεβ 2016 16:18 »
Άλλοι τρέχουν στην ουέφα και άλλοι στο ΚΑΣ.Όχι γιατί δεν τρέχουν και οι άλλοι στο ΚΑΣ σαν τον ΑΜΠ μας;Ε γιατί;